ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Intensief Engels in India 2021

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Intensief Engels kan helpen studenten verwerven de taal vaardigheden die ze nodig hebben om hun opleiding voort te zetten op een Engels sprekende instelling. Het geeft studenten de mogelijkheid om deel te nemen en te slagen in het Engels op basis van klaslokalen in een waaier van verschillende onderwerpen.

 

Gevonden in het zuidelijke deel van Aziƫ, de Republiek India is de tweede meest bevolkte land in de wereld met ongeveer 1270000000 mensen. India heeft vier types van universiteiten, Centrale Universiteiten, State Universities, Geacht University en prive-universiteiten bestaat in meer dan 550 instellingen.

Deeltijd Cursus in Intensief Engels in India

1 Resultaten in Intensief Engels, India Filter

Engels lessen in NYC

Eton Institute
Cursus
<
Deeltijd
<
20 uur
Engels
Campus
Online

Wij bieden internationaal erkende Engels taal lessen regelmatig op geschikte tijdstippen in New York locaties. Wij bieden een interactieve en vriendelijke omgeving die het ler ...

Lees meer