Cursus in Intensief Engels

Beste 166 Cursus Studies in Intensief Engels 2018

Studenten die een diploma behalen, schrijven zich meestal in voor cursussen. Deze cursussen zijn gericht op een bepaald vakgebied en duren meestal één volledige periode. Na het voltooien van de cursus ontvangen studenten meestal de uren die ze in de klas hebben doorgebracht. In sommige gevallen helpt dit krediet hen verder te evolueren naar het afstuderen.

Wat is een cursus Intensief Engels? Dit is een les die is ontworpen om studenten te helpen die geavanceerder willen worden in het spreken, schrijven en lezen van Engels. De meeste studenten volgen de cursus zodat ze hun opleiding aan een Engelstalige universiteit kunnen voortzetten; anderen nemen het om hun taalvaardigheid te verbeteren. Sommige scholen verstrekken een certificaat van voltooiing aan in aanmerking komende studenten nadat de cursus voorbij is. Er zijn meerdere scholen die dit type training aanbieden en velen van hen hebben gekwalificeerde instructeurs.

Er zijn verschillende voordelen aan het volgen van een intensieve cursus Engels. Veel studenten zijn van mening dat ze een betere opleiding kunnen volgen als ze bekwaam zijn in deze taal. Omdat het programma in een sneller tempo is ontworpen, verspillen studenten gewoonlijk niet veel tijd met wachten om extra scholingsactiviteiten te verrichten. Bovendien vergemakkelijkt de snelle leeromgeving het begrip vaak.

De kosten van een academische opleiding variëren afhankelijk van de school die je kiest om deel te nemen. Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je taalvaardigheden, dan is het het beste om de kosten te onderzoeken van de school die je wilt volgen. Ze kunnen u informatie geven over het lesgeld en andere toeslagen.

Na het voltooien van deze cursus gaan studenten meestal door met het volgen van aanvullende opleiding. Sommigen nemen deze cursus, zodat ze waardevoller kunnen zijn op de werkplek. Er zijn verschillende functies die de kennis die in deze klas wordt onderwezen, kunnen gebruiken. Het is echter heel gebruikelijk voor zakenmensen om deze cursus te volgen.

Als je je Engelse vaardigheden wilt verbeteren, zoek dan een school die je kan helpen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen. 

Lees meer

Cambridge Examination Preparation Course

Cairns Language Centre
Campus Voltijd 10 - 12 weken Open Inschrijving Australië Cairns

[+]

Ze zijn allemaal professionals die jarenlange ervaring hebben met het voorbereiden van studenten voor de Cambridge-examens en hen te helpen hun doelen te bereiken.

Klassen zijn beperkt tot maximaal 14 studenten Studenten worden bij aankomst vooraf getest Je hebt oefenexamens onder examenvoorwaarden Studenten worden elke week beoordeeld en dagelijks huiswerk verstrekt Wij bieden extra luisteroefeningen om u te helpen slagen in het examen Wij bieden individuele counseling en tutorials voor studenten aan Looptijd

10 - 12 weken

uren levels

Intermediair niveau of hoger

Toelatingseisen

Toeristen Visa, Working Holiday Visa, Student Visa.Registered courses ® van meer dan 12 weken hebben meestal een studentenvisum nodig.... [-]


Courses in General English

Cork English Academy
Campus Voltijd 1 - 50 weken Open Inschrijving Ierland Kurk

[+]

cursussen zijn ontworpen om u de kennis van het Engels om te wonen, werken, studeren en reizen in een Engels-sprekende omgeving te geven.

Voordat u uw cursus beginnen bij Cork Engels Academy vindt u voltooien een Engels taalniveau test zal ons helpen om uw beginniveau vast te stellen en ervoor te zorgen dat u het kiezen van de meest geschikte cursus.

Cursusboeken, werkboeken en aanvullend materiaal met inbegrip van authentieke materialen zoals krantenartikelen kranten, dvd's, internet, boeken en andere media worden gebruikt door de docent om de taal behoeften van alle personen in de klas te ontmoeten.

U kunt het programma te starten iedere maandag binnen de gestelde termijn, met uitzondering van schoolvakanties en op feestdagen waar de school is gesloten.... [-]


Intensief Engels Programma

Hawaii Community College
Campus Voltijd Deeltijd 8 weken March 2018 Verenigde Staten Hilo +1 more

De missie van het Intensieve Engelse Programma aan het Hawai'i Community College is om academisch Engels taalonderwijs en uitgebreide ondersteunende diensten te bieden aan internationale studenten die op zoek zijn naar academische, persoonlijke en professionele doelen in een rijke, interculturele omgeving. [+]

Missie

De missie van het Intensieve Engelse Programma aan het Hawai'i Community College is om academisch Engels taalonderwijs en uitgebreide ondersteunende diensten te bieden aan internationale studenten die op zoek zijn naar academische, persoonlijke en professionele doelen in een rijke, interculturele omgeving.

Het IEP biedt 18 uur per week academisch Engels onderwijs in lezen, schrijven, luisteren, spreken en grammatica. Studenten zijn voorbereid op de vaardigheden die ze nodig hebben om te studeren aan een Amerikaanse universiteit.

Het IEP is lid van de American Association of Intensive English Programs (AAIEP). Hawai'i Community College is geaccrediteerd door de Accrediterende Commissie voor Gemeenschaps- en Jeugdcolleges (ACCJC) van de Western Association of Schools and Colleges (WASC), een door de Raad voor Accreditatie voor hoger onderwijs erkend institutioneel accrediterend lichaam en het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.... [-]


Intensief Engels Programma

University of Southern Indiana
Campus Voltijd 8 weken September 2018 Verenigde Staten Evansville

Welkom bij University of Southern Indiana (USI) Intensive Engels Program (IEP)! We zijn blij om u te helpen met eventuele vragen en heb je hier in het hart van Amerika! [+]

Welkom bij University of Southern Indiana (USI) Intensive Engels Program (IEP)! We zijn blij om u te helpen met eventuele vragen en heb je hier in het hart van Amerika!

De Intensive Engels Program (IEP) in USI biedt een curriculum ontworpen voor studenten van alle niveaus van het Engels taalvaardigheid op basis van de behoeften en belangen van de studenten. Als IEP student, krijgt u de gelegenheid om side-by-side te leren met studenten van over de hele wereld in een kwaliteit Engels taal programma bemand met deskundige instructeurs.

Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

Kleine klassen die meer een-op-een interactie en lestijd met instructeurs toestaan Betaalbaar en concurrerende kosten Voorwaardelijke toelating tot de universiteit na IEP voltooiing Individuele academische adviseren voor studenten TOEFL voorbereiding Computerondersteund onderwijs Toegang tot computers en bibliotheek faciliteiten op een uitgebreide universiteit Buitenschoolse activiteiten en deelname aan het studentenleven Appartement-achtige campus behuizing Gespecialiseerde klassen op basis van toekomstige grote of interest, zoals Engels voor academische doeleinden, zakelijk Engels en meer Vriendelijke sfeer en veilige omgeving Gematigd klimaat Hulp bij het visum proces ... [-]

Professionele - Carrière Voorbereiding Activiteit - San Francisco

Stafford House International
Campus Deeltijd 8 - 48 weken October 2018 Verenigde Staten San Francisco San Diego Chicago +2 more

Engels oefenen en ervaring Amerikaanse bedrijfscultuur door het uitgeven van tijd bij een Amerikaans bedrijf. De Career Voorbereiding Activity plaatst u een gastbedrijf. [+]

Engels oefenen en ervaring Amerikaanse bedrijfscultuur door het uitgeven van tijd bij een Amerikaans bedrijf. De Career Voorbereiding Activity plaatst u een gastbedrijf.

Functies

De Career Voorbereiding activiteit is een onbetaalde gastbedrijf plaatsing in een Amerikaans bedrijf. Studenten moeten full-time studie aan Stafford House te handhaven tijdens hun tijd met het gastbedrijf. Gastbedrijf plaatsing is tot 15 uur per week en kan duren 8-48 weken.

Meer vertrouwen Engels spreken in een werkomgeving Leer industrie-specifieke woordenschat en de casual Engels gebruikt in een Amerikaanse werkplek Pas uw vaardigheden aan projecten op het gastbedrijf Ontwikkel interview vaardigheden en het zelfvertrouwen op te bouwen Feiten op een rij ... [-]

Intensief Engels Taalsemester

Georgetown University School of Continuing Studies
Campus Voltijd 8 - 16 weken June 2018 Verenigde Staten Washington DC USA Online +1 more

Breng een semester door in het hart van Washington, DC, woon, leer en neem contact op met klasgenoten uit 30 landen. Ons Engelstalige Engels als een vreemde taal (EFL) Intensive English-programma biedt u deskundige instructie op het gebied van grammatica, conversatie, schrijven, lezen, onderzoek en presentatievaardigheden. [+]

Breng een semester door in het hart van Washington, DC, woon, leer en neem contact op met klasgenoten uit 30 landen. Ons Engelstalige Engels als een vreemde taal (EFL) Intensive English-programma biedt u deskundige instructie op het gebied van grammatica, conversatie, schrijven, lezen, onderzoek en presentatievaardigheden.

Zodra je bent toegelaten tot het programma, wordt je beoordeeld om je specifieke instructiebehoeften te bepalen. We plaatsen u vervolgens in lessen met andere studenten op hetzelfde niveau, zodat u de beste leerervaring krijgt die aan uw behoeften voldoet.

* Collegegeld is onderhevig aan verandering; kijk op onze website voor de actuele tarieven.

ProgrammakenmerkenEen CEA-geaccrediteerd programmaKleine klasgroottesWorkshops schrijven, uitspraak doen en college-aanvragen doenHoogleraren met expertise in taalkunde en taalonderwijsCulturele activiteiten en extracurriculaire mogelijkhedenContactinformatie programmerenEngels TalencentrumGeorgetown UniversitySchool van vervolgstudies640 Massachusetts Ave NWWashington, DC 20001E-mail: eflgu@georgetown.eduTelefoon: (202) 687-5978Fax: (202) 687-1707 [-]

Semi-Intensief Engels Programma

ELS Language Centers
Campus September 2018 Verenigde Staten Princeton

Bestudeer Engels terwijl je nog steeds de vrijheid hebt om je omgeving te verkennen. Het ELS Semi-Intensive English-programma helpt je Engelse communicatievaardigheden in de klas te versterken en geeft je de tijd om je omgeving te absorberen en je nieuwe vaardigheden te oefenen. Je ochtendlessen zullen gericht zijn op de bouwstenen van de Engelse taalvaardigheid: Structuur en spreekoefeningen of taalstudies, Woordenschatverrijking en een les in het Language Technology Center. Je hebt de gelegenheid om de omgeving in de middag te verkennen. [+]

Over het programma

Bestudeer Engels terwijl je nog steeds de vrijheid hebt om je omgeving te verkennen. Het ELS Semi-Intensive English-programma helpt je Engelse communicatievaardigheden in de klas te versterken en geeft je de tijd om je omgeving te absorberen en je nieuwe vaardigheden te oefenen. Je ochtendlessen zullen gericht zijn op de bouwstenen van de Engelse taalvaardigheid: Structuur en spreekoefeningen of taalstudies, Woordenschatverrijking en een les in het Language Technology Center. Je hebt de gelegenheid om de omgeving in de middag te verkennen.

leerplan

Belangrijkste taalvaardigheden: luisteren, uitspraak doen, spreken en vocabulaire

Toegepast leren: contacteer Amerika in de Verenigde Staten! stelt u in staat om Engelse sprekers te ontmoeten, oefenen met converseren terwijl u in het echte Engels werkt, luisteren naar gastdocenten en deelnemen aan lokale excursies... [-]


Algemene Engels 15

Chichester College
Campus Deeltijd 2 - 24 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Pulborough Chichester +1 more

De primaire focus van deze cursus is Engels voor communicatie. [+]

De primaire focus van deze cursus is Engels voor communicatie.

15 uur per week van de Algemene lessen Engels

Verkrijgbaar bij niveaus A1-C2 Studenten leeftijd 16+ Maximale groepsgrootte 16 Start Elke maandag De duur van 15 uur per week Minimaal 2 weken Voordelen Studie op een campus met meer dan 3.500 Britse studenten en internationale studenten uit de hele wereld Geniet van een uitgebreid scala aan spannende activiteiten en clubs met de Britse en internationale studenten Toegang tot de nieuwe Chi365 zelfstudie portaal en app Een door de internationale sociaal programma, reizen en evenementen [-]

Intensief Algemeen Engels Met IELTS (Intermediate En Upper Intermediate)

South and City College Birmingham
Campus Voltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Birmingham

Deze intensieve cursus Engels voor internationale studenten duurt 21 uur per week voor studenten op intermediair niveau die hun Engelse vaardigheden willen ontwikkelen voor betere carrièrekansen of om naar de universiteit te gaan. Studenten worden geplaatst in klassen op gemiddeld of hoger gemiddeld niveau. [+]

Overzicht

Deze intensieve cursus Engels voor internationale studenten duurt 21 uur per week voor studenten op intermediair niveau die hun Engelse vaardigheden willen ontwikkelen voor betere carrièrekansen of om naar de universiteit te gaan. Studenten worden geplaatst in klassen op gemiddeld of hoger gemiddeld niveau.

Beschrijving

Deze cursus verbetert de Engelse taalvaardigheden en bereidt studenten voor op het IELTS-examen en verdere studie. Wij zullen je helpen:

blijf je algemene Engelse taalvaardigheid ontwikkelenintroduceer academische Engelse vaardighedenverbeter uw IELTS-score klaar voor doorstroom naar hogere klassen of toegang tot de universiteitoptionele stadvergroot uw algehele vertrouwen in uw gebruik van Engelse taal.Sleutelgebieden... [-]

Intensieve Engelse 'crash'-cursus

Malta Lingua
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 52 weken Open Inschrijving Malta St. Julian +1 more

Onze Intensieve Engelse 'Crash'-cursus is bedoeld om de student de mogelijkheid te bieden om zijn Engels niveau binnen de kortst mogelijke tijd te verbeteren. De cursus kan zolang als nodig worden gevolgd. [+]

Onze Intensieve Engelse 'Crash'-cursus is bedoeld om de student de mogelijkheid te bieden om zijn Engels niveau binnen de kortst mogelijke tijd te verbeteren. De cursus kan zolang als nodig worden gevolgd.

De Intensieve cursus Engels is geschikt voor volwassenen van alle niveaus, van beginners (A1) tot gevorderden (C1) en wordt gegeven in kleine groepen van niet meer dan 12. Hierdoor kunnen onze leraren groepsdynamiek gebruiken en tegelijkertijd focussen op de behoeften van elke student.

Onze intensieve cursus Engels omvat 30 lessen per week.

4 lessen per dag omvatten alle aspecten van het verbeteren van de Engelse communicatievaardigheden en omvatten luister- en leestaken, spreek- en schrijfactiviteiten, evenals essentiële grammatica, uitspraak en verbreding van het vocabulairebereik;2 extra lessen per dag bieden de mogelijkheid om meer vloeiendheid en communicatie te ontwikkelen.... [-]

Intensieve Cursus Engels

GEOS Languages Plus
Campus September 2018 Verenigde Staten Manhattan Beach Costa Mesa

Engels studeren is als het leren spelen van een muziekinstrument. Of je nu Engels wilt leren spreken of Engels wilt verbeteren, hoe meer je oefent, vooral Engels, hoe beter je wordt voor alle andere vaardigheden. Het is een eenvoudig principe. Het is nog steeds een hoop werk, maar als je dat volgt, zul je succesvol zijn. [+]

Cursus Studies in Intensief Engels. Over

Engels studeren is als het leren spelen van een muziekinstrument. Of je nu Engels wilt leren spreken of Engels wilt verbeteren, hoe meer je oefent, vooral Engels, hoe beter je wordt voor alle andere vaardigheden. Het is een eenvoudig principe. Het is nog steeds een hoop werk, maar als je dat volgt, zul je succesvol zijn.

De meeste ESL-klassen besteden te veel tijd aan het leren van de Engelse grammatica. Het is waar dat grammatica belangrijk is, maar het leren van taal is als leren zwemmen. Je kunt het niet doen door een boek te lezen - je moet oefenen!

De ESL-cursussen van GEOS zijn ontworpen om studenten meer te oefenen.GEOS-studenten hebben elke dag Engelse lessen voor alleen spreken en luisteren.Omdat GEOS meer Engelstalige lessen heeft, leren onze studenten sneller Engels.... [-]

Intensive English Program (IEP)

Aston International Academy
Campus Voltijd 1 - 52 weken Open Inschrijving Verenigde Staten Austin Canada Toronto Arcata Sarnia Mississauga San Antonio Waterbury +7 more

Onze meest populaire programma op Aston Texas is de Intensive Engels Program. [+]

Intensive Engels Program (IEP)

Onze meest populaire programma op Aston Texas is de Intensive Engels Program. U krijgt een plaatsing test aan het begin van het semester om uw niveau te bepalen.

Kenmerken van het Programma Beschikbaar voor de beginner tot gevorderd niveau. 5 verschillende niveaus om de voortgang door. Tussentijdse evaluatie en examens worden gegeven in al onze programma's. Kun je doorstromen naar een van onze andere locaties in Canada of de Verenigde Staten. Klasse tijden kunnen variëren en zijn afhankelijk van uw niveau Materialen vergoeding is extra. Austin, Texas locatie De Grammar Program [-]

Engels Voor Medische Professionals

Lexis English
Campus 4 - 12 weken April 2018 Australië Mooloolaba Brisbane Perth +1 more

Engels voor medische professionals is een snel programma gericht op de taalvaardigheden die vereist zijn voor studenten die werken of studeren binnen een medisch gebied. [+]

Engels voor medische professionals is een snel programma gericht op de taalvaardigheden die vereist zijn voor studenten die werken of studeren binnen een medisch gebied.

Evenveel aandacht besteden aan spreken, luisteren, lezen en schrijven, en werken met 'real-life' hulpmiddelen zoals consultaties en rapporten van professionele patiënten; het EMP-programma biedt gerichte, grondige en uitdagende studie voor mensen die carrière maken in de gezondheidszorg.

Ochtendklassen bieden een breed scala aan taalvaardigheidsontwikkeling, terwijl de middaglessen zich richten op de ontwikkeling van vaardigheden ter voorbereiding op de Cambridge Occupational English Test (OET); het onderzoek van Engels voor medische doeleinden wordt algemeen erkend in Australië en over de hele wereld. De Cambridge OET wordt door professionele instanties en universiteiten erkend als een IELTS-equivalentie-examen dat specifiek is ontwikkeld om het niveau van de Engelse taal van gezondheidswerkers te testen. Het kan worden gebruikt voor professionele doeleinden, voor toegang tot de universiteit en voor immigratie naar Australië. Lexis-scholen zijn een goedgekeurde OET-testlocatie.... [-]


Intensief Engels Programma

Saint Francis University
Campus Voltijd 7 - 15 weken May 2018 Verenigde Staten Loretto

Doe mee aan de Intensive Engels Program aan Sint Franciscus University zoals beheerd door ACE Taal instituten. [+]

Sluit je aan bij de Intensive Engels Program Saint Francis University zoals beheerd door ACE Taal instituten.

De Intensive Engels Program bij SFU omvat: Training in het academisch Engels vaardigheden om SFU taalvaardigheid eisen te voldoen Kleine klassen (gemiddeld 12 studenten, maximaal 15) Goed gestructureerd curriculum en uitzonderlijk georganiseerd programma Toegang tot alle on-campus evenementen, diensten, en huisvesting Goed opgeleide en ervaren instructeurs

U kunt toegang krijgen tot de heilige Franciscus als u aan de academische eisen, maar niet voldoen aan de Engels taalvaardigheid eis. Bestudeer intensieve Engels door middel van niveau 7, en voer vervolgens Saint Francis direct zonder TOEFL-score nodig. U kan een aanvraag tot voorwaardelijke toelating, of van toepassing op de Intensive alleen in het Engels Program. ... [-]


Vooropleiding In De Mode Engels Taal

Accademia del Lusso
Campus Voltijd 3 maanden July 2018 Italië Milaan

Doelstellingen van de cursus: om studenten voor te bereiden in het Engels, laten kennismaken met Made in Italy, en hen met de kennis van een aantal belangrijke elementen van de mode en luxe-systeem. [+]

Voorbereidende cursussen zijn beschikbaar voor degenen die al op een Master's, 1 jaar hebben ingeschreven Intensive, of 3-jarige opleiding bij Accademia del Lusso. Ze vinden plaats in de maanden vóór elk academisch jaar begint, meestal tussen juli en oktober.

Voorbereidende cursussen zijn gericht op studenten die graag hun taalvaardigheden te verbeteren voor het begin van de daaropvolgende Fashion of Design cursus bij Accademia del Lusso. Ze dienen ook om studenten te helpen neemt u de eerste stap op weg naar een succesvolle integratie in hun nieuwe sociale en professionele omgeving in Milaan.

Doelstellingen van de cursus

Om studenten voor te bereiden in het Engels, laten kennismaken met Made in Italy, en hen met de kennis van een aantal belangrijke elementen van de mode en luxe-systeem.... [-]