ACADEMICCOURSES

Cursussen in Innovatie en Ondernemerschap in Ierland

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Innovatie en ondernemerschap programma's proberen de twee elementen die nodig zijn voor succes in de ontwikkeling van nieuwe bedrijven en technologieƫn. Aankomende studenten moeten zich voorbereiden op een verkenning van onderwerpen zoals de internationale concurrentiepositie, de oprichting van bedrijven en technologie ondernemerschap.

Ierland is een eiland aan de noord-westen van het vasteland van Europa. Het is het derde grootste eiland van Europa en de twintigste-grootste eiland op aarde. In het oosten is het grotere eiland Groot-Brittanniƫ, waar het wordt gescheiden door de Ierse Zee.

Cursus in Innovatie en Ondernemerschap in Ierland

1 Resultaten in Innovatie en Ondernemerschap, Ierland Filter

Hybride startup stage dublin

Corkscrew Startup School
Cursus
<
Voltijd
<
28 dagen
Engels
Campus

Doe mee voor een unieke 28 Dag Hybrid StartUp Stage en je creativiteit, initiatief en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen door te leren over het bedrijfsleven opstarten in ...

Lees meer