Cursus in IELTS Voorbereiding

Top 67 Cursus Studies in IELTS Voorbereiding 2018/2019

Een cursus is een discrete eenheid van academische studie en werk voor afgestudeerden van de middelbare school of het secundair onderwijs. Onder begeleiding van een instructeur en een vooraf gedefinieerd curriculum geven leerlingen deel aan een bepaald onderwerp over een periode van weken of maanden, hetzij gedeeltelijk, hetzij voltijds.

Toekomstige studenten kunnen vragen: "Wat zijn de cursussen in de IELTS-voorbereiding?" Het IELTS-International English Language Testing System-is een gestandaardiseerde test voor de beheersing van niet-sprekende sprekers met Engels. IELTS voorbereidingscursussen stellen studenten in staat om het examen af ​​te leggen, de Engelse vaardigheden van studenten te verfrissen en te verfijnen en praktijkvragen en -tests te geven om vertrouwdheid met de gestandaardiseerde teststructuur te ontwikkelen.

Door cursussen IELTS-voorbereiding te volgen, kunnen studenten hun vaardigheden oefenen in het lezen, schrijven, luisteren en spreken van Engels. Studenten ontwikkelen ook teststrategieën zoals tijdmanagement, kritisch lezen en beoordelen en prioriteren van vragen, nuttige vaardigheden voor zowel de IELTS als andere gestandaardiseerde examens.

Hoewel veel scholen cursussen aanbieden in IELTS-voorbereiding, verschillen de duur en de verwachte kosten tussen die scholen. Toekomstige studenten moeten onderzoeken naar de instellingen en cursussen waarin ze geïnteresseerd zijn om meer te weten te komen over inschrijfgeld, collegegeld en andere belangrijke informatie.

Cursussen in IELTS-voorbereiding leiden over het algemeen studenten naar een potentiële carrière in een Engelstalig land in plaats van een specifiek carrièrepad. De academische module certificeert studenten voor hoger onderwijs of registratie op professioneel gebied, terwijl de algemene opleidingsmodule breder geschikt is voor migratie naar Australië, Canada, Nieuw-Zeeland of het Verenigd Koninkrijk en daaropvolgende opleiding of training. Het is mogelijk voor hoog scoren studenten, na een tertiaire graad, om te werken als IELTS examinatoren of trainers.

De internationale aantrekkingskracht en relevantie van cursussen in IELTS-voorbereiding zorgen ervoor dat online- en afstandsonderwijs voor veel scholen beschikbaar zijn. Om te beginnen, zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer

IELTS-voorbereidingscursus

Gold Coast Learning Centre
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 70 weken Open Inschrijving Australië Surfers Paradise +1 more

Verbeter je Engels en bereid je voor op het examen International English Language Testing System (IELTS) in het Gold Coast Learning Centre , in het hart van Surfers Paradise aan de Gold Coast van Queensland. IELTS is een internationaal geaccrediteerd Engels taalvaardigheidsexamen dat het bewijs levert van het vermogen om Engels te gebruiken en te begrijpen. Het wordt algemeen erkend en wordt door meer dan 6000 instellingen in meer dan 120 landen over de hele wereld geaccepteerd. [+]

Verbeter je Engels en bereid je voor op het examen International English Language Testing System (IELTS) in het Gold Coast Learning Centre , in het hart van Surfers Paradise aan de Gold Coast van Queensland.

IELTS is een internationaal geaccrediteerd Engels taalvaardigheidsexamen dat het bewijs levert van het vermogen om Engels te gebruiken en te begrijpen.

Het wordt algemeen erkend en wordt door meer dan 6000 instellingen in meer dan 120 landen over de hele wereld geaccepteerd.

IELTS examenvoorbereiding: tussenniveau en hogerBegint: elke maandagGemiddelde studenten per klas: 10Maximale studenten per klas: 18Cursusduur: 1-70 wekenUren per week: 20-35 uurStart data en prijzen... [-]

IELTS examenvoorbereiding

The Language Gallery
Campus Voltijd 1 - 25 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Birmingham Manchester +2 more

Het International English Language Testing System (IELTS) is 's werelds meest populaire Engelse taaltest voor studeren in het hoger onderwijs. Het wordt ook door veel werkgevers en immigratiebureaus van de overheid erkend als bewijs van uw vermogen om in het Engels te communiceren. [+]

IELTS examenvoorbereiding

Het International English Language Testing System (IELTS) is 's werelds meest populaire Engelse taaltest voor studeren in het hoger onderwijs. Het wordt ook door veel werkgevers en immigratiebureaus van de overheid erkend als bewijs van uw vermogen om in het Engels te communiceren.

The Language Gallery IELTS-examenvoorbereidingscursussen van The Language Gallery helpen je om de taal en het vertrouwen te ontwikkelen die je nodig hebt om je IELTS-examen te behalen, met de nadruk op de componenten lezen, schrijven, spreken en luisteren. Onze IELTS voorbereidingscursussen zijn beschikbaar op onze scholen in Londen, Birmingham, Manchester en Toronto.

Cursus benodigd hedenNiveau: gemiddeld B120 lessen per week (15 uur) Minimumleeftijd 16 Vancouver: 18Examenkosten vanaf £ 150 Boek vereist. VK: Koop: £ 30 Huur: £ 30 (£ 20 terugbetaalbaar) Canada: Koop: $ 60 Huur: $ 60 (terugbetaalbaar bedrag van $ 40)Looptijd... [-]

IELTS examenvoorbereiding

The Language Gallery in Canada
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 25 weken Open Inschrijving Canada Toronto Vancouver +2 more

Het International English Language Testing System (IELTS) is 's werelds meest populaire Engelse taaltest voor studeren in het hoger onderwijs. Het wordt ook door veel werkgevers en immigratiebureaus van de overheid erkend als bewijs van uw vermogen om in het Engels te communiceren. [+]

IELTS examenvoorbereiding

Het International English Language Testing System (IELTS) is 's werelds meest populaire Engelse taaltest voor studeren in het hoger onderwijs. Het wordt ook door veel werkgevers en immigratiebureaus van de overheid erkend als bewijs van uw vermogen om in het Engels te communiceren.

De IELTS-examenvoorbereidingscursussen van de Language Gallery helpen je om de taal en het vertrouwen te ontwikkelen die je nodig hebt om je IELTS-examen te halen, met de nadruk op de componenten lezen, schrijven, spreken en luisteren. Onze IELTS voorbereidingscursussen zijn beschikbaar op onze scholen in Londen, Birmingham, Manchester en Toronto.

Cursus benodigd hedenNiveau: gemiddeld B120 lessen per week (15 uur) Minimumleeftijd 16 Vancouver: 18Examenkosten vanaf £ 150 Boek vereist. VK: Koop: £ 30 Huur: £ 30 (£ 20 terugbetaalbaar) Canada: Koop: $ 60 Huur: $ 60 (terugbetaalbaar bedrag van $ 40)Looptijd... [-]

Intensieve Engelse IELTS-voorbereiding

Twin Group
Campus 1 - 24  Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Eastbourne

Onze Intensieve cursus Engels, gegeven uit onze scholen in Londen en Eastbourne, zal u helpen uw belangrijkste Engelse vaardigheden te verbeteren in een vriendelijke en doelgerichte omgeving. Het International English Language Testing System (IELTS) is de meest populaire Engelse taaltest ter wereld. Voor degenen die willen studeren, werken of migreren naar plaatsen waar Engels de moedertaal is, is een hoge score in het IELTS-examen van cruciaal belang. Met onze IELTS-cursus kunnen we u helpen slagen. [+]

Intensief Engels

Locaties: Londen en Eastbourne

Onze Intensieve cursus Engels, gegeven uit onze scholen in Londen en Eastbourne, zal u helpen uw belangrijkste Engelse vaardigheden te verbeteren in een vriendelijke en doelgerichte omgeving.

Overzicht

Twin's Intensieve cursus Engels laat studenten toe zich te concentreren op specifieke ontwikkelingsgebieden, of dat nu IELTS-voorbereiding is, voor studeren en werken in een Engels sprekend land, of het verbeteren van algemene communicatievaardigheid.

Ons programma is flexibel genoeg om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten met lessen die zijn opgedeeld in ochtend- en middagperioden. 'S Ochtends gaan studenten Algemene Engelse lessen volgen bij andere internationale studenten. Dit geeft studenten de mogelijkheid om zich volledig met elkaar te mengen en nieuwe vrienden te maken. In de middag worden de lessen afgestemd op de vereisten van de groep en worden verschillende onderwerpen behandeld.... [-]


IELTS Preparation Course

Cairns Language Centre
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 52 weken Open Inschrijving Australië Cairns +1 more

Onze lessen zijn speciaal ontworpen om u te helpen de hoogst mogelijke IELTS score te behalen. U leert onder goed opgeleide leraren die u specifieke teststrategieën leren, die ook uw algemene taalvaardigheid in Engels zullen verbeteren. [+]

IELTS is het International English Language Testing System. Het is ontworpen om de taalvaardigheid van kandidaten te beoordelen die moeten studeren of werken waar Engels de communicatietaal is. IELTS voldoet aan de hoogste internationale standaarden voor taalbeoordeling.

IELTS is erkend door universiteiten en werkgevers in veel landen, waaronder Australië, Canada, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de VS. Het wordt ook erkend door beroepsorganisaties, immigratieautoriteiten en andere overheidsinstanties.

Wat te verwachten

Het opbouwen van uw communicatievaardigheden in het Engels is de sleutel tot succes in uw IELTS-test. Onze lessen zijn speciaal ontworpen om u te helpen de hoogst mogelijke IELTS score te behalen. U leert onder goed opgeleide leraren die u specifieke teststrategieën leren, die ook uw algemene taalvaardigheid in Engels zullen verbeteren.... [-]


IELTS examenvoorbereiding

Direct English
Campus Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Ierland Cork

Tijdens het IELTS-programma leert u alles wat u moet weten om het in de test goed te doen. We hebben de cursus ontworpen om alle elementen van de IELTS-test te omvatten - lezen, schrijven, luisteren en spreken - en we zullen het format van de test steeds opnieuw oefenen door echte testrapporten te gebruiken. [+]

IELTS

Het International English Language Testing System, of IELTS, zoals het meer algemeen bekend is, is een testsysteem dat is ontworpen om nauwkeurig het taalvermogen te beoordelen van kandidaten die moeten studeren of werken in een Engelssprekend land. IELTS is vaak vereist voor toelating tot de universiteit, in landen als Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, het VK en de VS, en het wordt ook erkend door beroepsorganisaties, voor werkgelegenheid, immigratie-autoriteiten en andere overheidsinstanties.

Wat is het formaat van de IELTS-test?

Er zijn twee soorten IELTS-tests: Academisch of Algemeen. Hier bij Direct English richten we ons voornamelijk op de Academische test, omdat deze is vereist voor educatieve doeleinden. De test is onderverdeeld in vier delen - Luisteren (30 minuten), Spreken (15 minuten), schrijven (60 minuten) en lezen (60 minuten), en het duurt twee dagen.... [-]


Algemeen Engels met IELTS-cursus

Europa School of English
Campus Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Bournemouth

U kunt uw cursus elke maandag het hele jaar door beginnen. We bieden momenteel de volgende niveaus: Elementair, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate en Advanced. [+]

ALGEMENE CURSUS VAN HET ENGELS

Verbeter uw nauwkeurigheid, vlotheid en vertrouwen in onze cursus Algemeen Engels. Ontwikkel uw gespreksvaardigheden en verbeter uw Engels niveau snel en effectief.

Studeren spreken, luisteren, schrijven en lezenLeer Engels te gebruiken in situaties in het echte levenOntwikkel je kennis van grammatica, vocabulaire en idioomPerfectioneer je Engelse uitspraakCommuniceer eenvoudiger en nauwkeuriger

Optie 1: 20 lessen (15 uur) per week

Je hebt vier lessen 's ochtends of' s middags, afhankelijk van de periode van het jaar.

Optie 2: 25 lessen (18 uur en 45 minuten) per week

Je hebt vier lessen in de ochtend en één na de lunch.

FEITEN20 lessen van 45 minuten elk, van maandag tot en met vrijdag, in de ochtend OF in de middag, in klassen van maximaal 12 studenten buiten de piek en 15 in het hoogseizoen. Ochtendlessen beginnen om 9.30 uur; De middaglessen starten om 13.45 uur. Twee weken minimum.Taalcursus... [-]

Volwassenen - examenvoorbereiding

Clubclass English Language School
Campus September 2019 Malta Pembroke Verenigd Koninkrijk Londen

Studenten die studeren aan onze examenvoorbereidingscursus, doen mee aan een standaardcursus algemeen Engels, waarmee ze alle aspecten van Engels lezen, schrijven, luisteren, spreken, grammatica en woordenschat kunnen oefenen om hun algemene niveau van het Engels te verbeteren. [+]

Examenvoorbereiding - Cambridge 30 [EXC30]

Studenten die studeren aan onze examenvoorbereidingscursus, doen mee aan een standaardcursus algemeen Engels, waarmee ze alle aspecten van Engels lezen, schrijven, luisteren, spreken, grammatica en woordenschat kunnen oefenen om hun algemene niveau van het Engels te verbeteren.

Highlights 30 lessen / 22½ uur per week Gemiddeld 8 studenten per klas (maximaal 12) Minimale duur van de cursus 4 weken LEES VERDER! Examenvoorbereiding - TOEFL 30 [EXT30]

De TOEFL-examenvoorbereidingscursus is bedoeld om het algehele taalvermogen van de student te verbeteren, naast het ontwikkelen van de taalvaardigheden die nodig zijn om het examen te halen.... [-]


Engelse examenvoorbereidingscursus

California Language Academy
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 52 weken Open Inschrijving Verenigde Staten Los Angeles San Diego +2 more

California Language Academy examenvoorbereidingsprogramma's van de California Language Academy zijn specifiek ontworpen voor internationale studenten die hun opleiding aan een Amerikaanse universiteit of universiteit willen vervolgen, of voor studenten die willen doorstromen binnen hun bedrijf of carrière. Wij kunnen u helpen bij de voorbereiding op de TOEFL iBT, IELTS, CAE / FCE en TOEIC of een ander Engels taalexamen. [+]

California Language Academy examenvoorbereidingsprogramma's van de California Language Academy zijn specifiek ontworpen voor internationale studenten die hun opleiding aan een Amerikaanse universiteit of universiteit willen vervolgen, of voor studenten die willen doorstromen binnen hun bedrijf of carrière. Wij kunnen u helpen bij de voorbereiding op de TOEFL iBT, IELTS, CAE / FCE en TOEIC of een ander Engels taalexamen.

Examenvoorbereidingsprogramma's Hoogtepunten

Verbeter het testen van vaardigheden en verbeter de algemene Engelse vaardigheden op hetzelfde moment!De klassen zijn klein (maximaal 10 studenten) voor persoonlijke, geïndividualiseerde aandacht.Docenten zijn ervaren, gecertificeerd en professioneel.Wekelijks Hot topics, presentaties en off-site activiteiten geven studenten praktische praktijkervaring.De lessen worden gegeven in onze moderne faciliteiten.De lessen beginnen op de meeste maandagen.Studie over een studenten- of toeristenvisumBetaalbare collegegeldkosten en kortingen beschikbaar voor langdurige inschrijvingExamenvoorbereidingsprogramma's beschikbaar: TOEFL, IELTS, CAE / FCE en TOEIC.... [-]

IELTS Preparation

Australian International College of English
Campus January 2019 Australië Sydney China Shanghai

The Preparation for IELTS course gives all participating students a strong base for successfully completing the International English Language Test in either the General or the Academic mode. A Specialist teacher-provides personalised help in Test techniques and the underlying principles of question types and the IELTS format are taught so that the students can sit the test in full awareness and with confidence. [+]

The Preparation for IELTS course gives all participating students a strong base for successfully completing the International English Language Test in either the General or the Academic mode. A Specialist teacher-provides personalised help in Test techniques, and the underlying principles of question types and the IELTS format are taught so that the students can sit the test in full awareness and with confidence. Not only that, students are given the opportunity to take a mock IELTS Test every week in each component. This way, the teacher, as well as students, can ascertain which of the four major English skills need to be strengthened and which question formats need reviewing.

Why study this course? ... [-]

Cursus: IELTS

Manchester Central School of English
Campus Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Manchester

Het International English Language Testing System (IELTS) is 's werelds beproefde Engelse test. Meer dan 1,4 miljoen kandidaten doen elk jaar een test om hun reis naar internationaal onderwijs en werk te starten. [+]

Wat is het?

Het International English Language Testing System (IELTS) is 's werelds beproefde Engelse test. Meer dan 1,4 miljoen kandidaten doen elk jaar een test om hun reis naar internationaal onderwijs en werk te starten.

Stichtingsniveau: Studenten die deze cursus willen volgen, moeten van het Intermediate niveau zijn (CEF B1 - een score van 33-39 op een plaatsingstest).

Hoger niveau: Studenten die deze cursus willen volgen moeten een hoger middelbaar niveau hebben (CEF B2 - een score van 40-45 op een plaatsingstest).

Voor wie is het?

De IELTS-cursus aan MCSE bereidt studenten die willen studeren aan de universiteit voor op de volgende cursussen:

Pre-zittingenfundamentBachelor diplomaMaster diplomaPhD... [-]

Engels als een cursus vreemde talen

Carfax College Oxford
Campus Voltijd September 2019 Verenigd Koninkrijk Oxford

Internationale studenten hebben vaak wat hulp nodig met hun Engels. Als het starten van een academische opleiding niet mogelijk is zonder eerst een verbetering in het Engels te laten zien, wordt de leerling geadviseerd om te beginnen met een intensieve cursus Engels. [+]

Internationale studenten hebben vaak wat hulp nodig met hun Engels. Als het starten van een academische opleiding niet mogelijk is zonder eerst een verbetering in het Engels te laten zien, wordt de leerling geadviseerd om te beginnen met een intensieve cursus Engels.

Carfax biedt sterk gepersonaliseerde Engelse cursussen aan, met lessen gericht op die gebieden die de meeste verbetering behoeven. Als de leerling streeft naar een academische opleiding, kan de leer worden gericht op de relevante vakken. Als een individuele opleiding wordt gevolgd, kan de balans van het programma worden aangepast naarmate de leerling vordert, en lessen in academische onderwerpen kunnen worden ingevoerd zodra de leerling het juiste niveau bereikt.... [-]


Ielts test voorbereiding cursus

West London English School
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 48 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

Onze IELTS voorbereidingskursus stelt u voor aan de verschillende delen van de test en geeft u de technieken die u nodig heeft om uw volledige potentieel te behalen. Deze technieken omvatten: notitie in lezingen; Het scannen en scannen van academische teksten met hoge snelheid; Het schrijven van academische rapporten en essays; Spreken met vlotheid en vertrouwen; En het uitbreiden van uw academische woordenschat. Wij bieden zowel voltijdse intensieve IELTS cursussen en langere deeltijdse cursussen aan. [+]

Academische IELTS Is een internationaal erkende test die gebruikt wordt als toelatingsvereiste voor studie aan de universiteit in het Verenigd Koninkrijk. Het is ook vaak nodig voor visumaanvragen en voor mensen die op specifieke vakgebieden gaan, zoals medicijnen. Wanneer u een IELTS test uitvoert, wordt uw resultaat een in de vorm van een band die van 1 tot 9 is gescoord. Wanneer u contact opneemt met een universiteit, zullen zij u de band vertellen die u nodig heeft om te kunnen inschrijven op hun cursussen.

Hier is een ruwe gids voor IELTS bands:

C2 / 9 / CPE (Vaardigheid) C1 / 7-8 / CAE (geavanceerd) B2 / 5.5 - 6.5 / FCE (Eerste) B1 / 4 - 5 / PET Over de cursus ... [-]

Cursus: IELTS

LVC London School of English
Campus Voltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Deze examenvoorbereidingscursus bereidt je voor op de IELTS-test (International English Language Testing Systems). Dit is de ideale test als je moet studeren of werken waar Engels de taal van communicatie is. [+]

IELTS

Deze examenvoorbereidingscursus bereidt je voor op de IELTS-test (International English Language Testing Systems). Dit is de ideale test als je moet studeren of werken waar Engels de taal van communicatie is. IELTS-scores worden erkend door universiteiten en hogescholen, werkgevers, immigratie-autoriteiten en beroepsorganisaties. Britse universiteiten en andere centra van onderwijs vereisen over het algemeen IELTS niveau 6.0 of hoger als bewijs van taalvaardigheid.

We raden een minimale cursusduur van 4 weken aan, kortere cursussen zijn ook mogelijk.

Onze IELTS-cursussen richten zich op het academische IELTS- examen. Algemene IELTS- deelnemers zijn echter ook welkom. Als u Algemene IELTS nodig heeft , noteert u het aanvraagformulier.... [-]


Internationale cursussen 1 - Engelse taalcursussen (EFL en IELTS)

Coventry College
Campus July 2019 Verenigd Koninkrijk Coventry

Of je nu gewoon Engels wilt leren of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, je kunt een programma kiezen dat bij je past. Coventry College is een goed uitgeruste openbare school van hoge kwaliteit met uitstekende leraren. Wij zijn British Council Accredited for English Language teaching. [+]

Overzicht

Of je nu gewoon Engels wilt leren of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, je kunt een programma kiezen dat bij je past. Coventry College is een goed uitgeruste openbare school van hoge kwaliteit met uitstekende leraren. Wij zijn British Council Accredited for English Language teaching.

Bestudeer 15, 18 of 21 uur Engels per week en geniet van je vrije tijd in deze fantastische studentenstad en verken het Verenigd Koninkrijk tijdens de vakantieperiodes.

Onze Engelstalige EFL-programma's zijn volledig flexibel:

Ze beginnen elke maandag op tijdU kiest hoeveel uur u per week 15, 18 of 21 uur moet studerenJe kiest zelf hoeveel weken je wilt studerenLaat ons gewoon weten wat je wilt en we sturen je een prijsopgavePrijzen vanaf slechts £ 9 per uurProgramma... [-]