Cursus in Human Resource Management in Australië

Vergelijk Cursus Studies in Human Resource Management in Australië

Human Resource Management

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Het bestuderen van human resource management bereidt studenten voor het beheer van de werknemers op verschillende soorten organisaties en bedrijven. Iemand die een zekere mate van dit soort kan cursussen zoals conflict management, arbeidsverhoudingen nemen krijgt, het creëren van ROI's en bouwwerkzaamheden teams.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Cursus in Human Resource Management in Australië

Lees meer

Graduate Diploma In Human Resource Management

University of Technology Sydney
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Diploma in Human Resource Management biedt de deelnemers met gedegen kennis en vaardigheden op het gebied van human resource management (HRM), waardoor de deelnemers aan expertise in op het gebied van HRM en haar problemen, met inbegrip van de arbeidsverhoudingen (IR) en andere management praktijken te ontwikkelen. [+]

De cursus biedt een weg voor de deelnemers aan de theoretische en praktische vaardigheden te verwerven op het gebied van HRM en IR. Het is gebaseerd op de masteropleiding, maar vereist minder eenheden van de studie. In de meeste gevallen kunnen de deelnemers kiezen om de voortgang aan de Meester van Human Resource Management (C04286) op een goede afloop van de cursus.

De cursus is bedoeld om de carrière behoeften van professionals met enige ervaring in een gebied met betrekking tot de arbeidsverhoudingen.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]

Graduate Certificate In Human Resource Management

University of Technology Sydney
Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

De Graduate Certificate in Human Resource Management introduceert de deelnemers om kennis en ervaringen op het gebied van human resource management (HRM) en arbeidsverhoudingen. [+]

De cursus rust afgestudeerden met de essentiële vaardigheden en kennis om effectieve, ijverig en succesvolle human resource beoefenaars.

De Graduate Certificate in Human Resource Management is een goed startpunt voor studenten die hun begrip van HRM te versterken. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om te studeren aan een professioneel niveau en hun kritisch inzicht te verbeteren. In de meeste gevallen kunnen de deelnemers kiezen om de voortgang aan de graduate diploma of Master in HRM op het succesvol afronden van de afgestudeerde certificaat.

Career opties omvatten het beheer-level posities in de industrie of de overheid.

[-]