Cursus in Hospitality

Top 21 Cursussen in Hospitality 2017/2018

Hospitality

Wet cursussen verkennen zoals alomtegenwoordige onderwerpen zoals handelsrecht, wettelijke theorie en intellectuele eigendom, een paar te noemen. Veel van deze specialisaties cursussen inhouden dat de regelgevende problemen en trends die betrokken zijn bij hun specifieke branche bespreekt.

Restaurant professionals kunnen hun vaardigheden en expertise toe te voegen met cursussen in hospitality management. Een veld van onderzoek gericht op het verkrijgen van kennis over het toezicht op activiteiten in de horeca, hospitality management zal helpen professionals krijgen vooruitgang in hun beroep.

Cursus in Hospitality

Lees meer

Zomerervaring

Glion Institute of Higher Education
Campus Voltijd 1 - 2 weken February 2018 Zwitserland Montreux

De Glion Summer Experience biedt een eersteklas introductie aan de wereld van luxe gastvrijheid. [+]

Cursus Studies in Hospitality .

De Glion Summer Experience biedt een eersteklas inleiding tot de wereld van luxe gastvrijheid en een smaak van de bacheloropleiding met de keuze uit drie vakantiekursussen.

Leer wat nodig is om een ​​internationaal bedrijf te beheren via workshops en vakantiereizen naar wereldberoemde gastvrijheidsbedrijven, waaronder een bezoek aan een luxe etablissement en een rondleiding van een voornaamste sportarena.

U komt op in de geboorteplaats van gastvrijheid - Zwitserland. Hier leert u handige gastvrijheidsvormen in de keuken-, dienst- en kamersafdeling, bezoek de lokale attracties, en zie handig hoe Zwitserse chocolade wordt gemaakt.... [-]


4 Week Essentiële Vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 weken January 2018 Verenigd Koninkrijk Woking

De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. [+]

De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. Tijdens de cursus zullen de studenten een reeks essentiële, culinaire vaardigheden te leren tussen verschillende gebieden van de keuken. Studenten zullen verlaten met de mogelijkheid om lekker eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving. Wat je leert Uw cursus begint met een inleiding tot het werken in een professionele keuken omgeving, waarin praktische ontwikkeling van vaardigheden zoals mes vaardigheden, alvorens over te gaan tot de fundamenten van de fundamentele koken. De lessen zijn bedoeld om recepten en technieken die uw begrip van hoe voedsel veranderingen zullen te bouwen als je kookt omvatten. Dit zal u toelaten om aanpassingen en correcte fouten te maken als je op je eigen recepten en menu's te produceren. Je krijgt les in een kleine groep van gelijkgestemde studenten en het grootste deel van uw tijd op de Academie zal worden besteed in onze state of the art keukens. U krijgt een beter begrip van gebieden te krijgen, zoals sauzen, soepen, vlees, vis, hapjes, gebak, brood ... .en nog veel meer! Examens & Assessment Er is geen beoordeling of examen over deze cursus. Behaalde diploma's Level 2 Award in voedselveiligheid Certificaat van deelname Carriere vooruitzichten Studenten die de 4 Week essentiële vaardigheden te voltooien in de keuken, zijn goed geplaatst om het werk in tal van keuken omgevingen na te streven. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om hun nieuwe vaardigheden toe te passen tijdens het werken... [-]

Engels Gastvrijheid Voorbereidingsprogramma

Les Roches Jin Jiang International Hotel Management College
Campus Voltijd 9 - 27 weken September 2018 China Sjanghai

Bouw je vertrouwen in Engels op Les Roches! Onze studenten ontwikkelen tijdens hun studie een hoge mate van vloeiendheid in zowel zakelijk als informeel Engels. [+]

Cursus Studies in Hospitality . PROGRAMMA OVERZICHT Ons voorbereidingsprogramma voor gastvrijheid bereidt u voor om aan de Engelse taalvereisten te voldoen voor toegang tot uw voorgraadse of postdoctorale diploma op Les Roches Jin Jiang. Het programma plaatst u op een geschikt programma niveau volgens uw bestaande niveau Engels, en de totale duur van de programma's hangt af van uw Engels niveau. Cursussen richten zich op intensief Engels leren in kleine groepen, en belangrijke aspecten van gastvrijheid worden geïntroduceerd. Het Hospitality Preparatory Program (HPP) streeft ernaar om studenten te presenteren voor gastvrijheid, om hun cultureel bewustzijn te verhogen ter voorbereiding van verdere studies bij Les Roches Jin Jiang bij het toetreden tot het hoofdprogramma. LEVELS VAN TOUCHSTONE Studenten worden op het passende niveau van het programma geplaatst op basis van hun Engels niveau, beoordeeld door een plaatsingstest, gelijk aan het IELTS Engels examen, genomen op de incheckdag op de campus. Er zijn in totaal drie verschillende niveaus en elk niveau is een 9 weken cursus. Het voorbereidende programma voor gastvrijheid in Les Roches Jin Jiang beschikt over drie verschillende niveaus van Touchstone, een Engels programma dat wordt aangeboden in samenwerking met Cambridge University Press. Elk niveau wordt geleerd in een 9 weken cursus. Op basis van de resultaten van uw Engels-niveau assessment test (genomen bij aankomst op de campus) start u uw voorbereidend programma in Touchstone 2, Touchstone 3 of Touchstone 4. CURSUSINHOUD Touchstone Engels: 12 uur per week Schrijven: 3 uur per week Grammatica: 3 uur per week Gastvrijheid Engels:... [-]

De 2 Week Butler Cursus

Butler Valet School
Campus Voltijd 2 weken August 2018 Verenigd Koninkrijk Witney

We behandelen precies dezelfde onderwerpen als op de 4 weken cursus, maar in minder detail en in een snellere tempo voor de studenten die wat kennis hebben, maar op specifieke gebieden willen concentreren en bepaalde vaardigheden ontwikkelen. [+]

Het 2-week cursusprogramma £ 5,160 + BTW (inclusief accommodatie, ontbijt en alle maaltijden op school). Voor afgevaardigden met een aantal eerdere ervaring. We behandelen precies dezelfde onderwerpen als op de 4 weken cursus, maar in minder detail en in een snellere tempo voor de studenten die wat kennis hebben, maar op specifieke gebieden willen concentreren en bepaalde vaardigheden ontwikkelen. WEEK 1 DEZE WEEK LEEFT INTENSIEVE HANDS ON-ONDERVINDING EN PRAKTIJK IN DE PLAATSEN VAN DE BUTLER. 1.Hoe te gedragen, kleed en praat met werkgevers en gasten. 2.Hoe om de gasten te begroeten, te voldoen aan hun behoeften en hen te verwelkomen. 3.Kent u bekend met de plichten van de huishoudster en ander personeel en begrijp hoe u samenwerkt. 4. Lees wat er gebeurt in de pantry, bijvoorbeeld de zorg voor fijn kristal, zilver en china. 5. Lees hoe u bakjes kunt maken voor verschillende maaltijden. 6. Bereid de eetkamer voor lunch en diner en andere partijen, en leer hoe je op tafel kunt wachten. FOCUSEREN OP DE ONTWIKKELING VAN JE VOEDSEL- EN DRINKKENNIS EN KOKERVAARDIGHEDEN. 7.De portie van wijnen haven en sigaren, wijn-matching. 8.Het beheer van de kelder, het leggen van wijn en haven. 9.De voorbereiding en presentatie van fijne voedingsmiddelen. 10.Hoe om verschillende vlees te snijden en gerookte zalm te snijden. 11.A full day's cooking met een ervaren chef-kok. 12.Het winkel en welke merken te kopen. WEEK 2 DIT WEEK ZIJN DE KUNST VAN VALETING TOEGEPAST. 1.De zorg voor fijne kleding, inclusief alle soorten kleding, uniformen, kostuums, banden, enz. 2.lang... [-]

Zwitserse Professionele Diploma In Gastvrijheid Management

SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality
Campus Voltijd 6 semesters February 2018 Zwitserland Chur

SSTH biedt een aantrekkelijk programma voor gastvrijheid in het Engels, dat de Zwitserse federale accreditatie heeft behaald. Onze Zwitserse Professionele Degree is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende regeringsvoorschriften voor de elite-liga van nationaal erkende instellingen voor hoger onderwijs. [+]

Cursus Studies in Hospitality . SSTH biedt een aantrekkelijk programma voor gastvrijheid in het Engels, dat de Zwitserse federale accreditatie heeft behaald. Onze Zwitserse Professionele Degree is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende regeringsvoorschriften voor de elite-liga van nationaal erkende instellingen voor hoger onderwijs. Professionals met sterke mensenvaardigheden, interculturele competentie en ondernemend denken zijn in grote vraag in de internationale horeca-industrie. Een essentieel onderdeel van de vaardigheidsgebaseerde managementopleiding bij SSTH is de focus op het samenvoegen van zakelijk en praktisch denken in actie. Zeer gemotiveerd, verantwoordelijk en zelfafhankelijk zijn eisen voor deze strenge training. Na de voltooiing van de Zwitserse Beroepsopleiding, is het ook een optie om verder te gaan met de prestigieuze Bachelor of Science in International Hospitality Management, ontworpen door Ecole Hôtelière de Lausanne. Leerplan Semester 1 & 2 Van koken en service tot receptie en huishouding - de eerste twee semesters richten uw training op de bedrijfszijde van de industrie. Semester 3 Tijdens een zes maanden betaalde stage in Zwitserland in een hotel of restaurant naar keuze, brengt u uw nieuw verworven kennis en vaardigheden in de echte wereld. Semester 4 Doe diepgaand in de fundamenten van het management - niet alleen in theorie maar ook in de praktijk: bijvoorbeeld, ontwerpt u het restaurant van uw dromen en rijdt het een week in ons on-campus restaurant. Semester 5 Tijdens deze stageopleiding in Zwitserland of in het buitenland, kunt u de basis van het vierde semester in de praktijk zetten. Semester 6 Je ondernemersvaardigheden worden verder versterkt... [-]

Gastvrijheid Management & Food Science

European School of Economics Madrid
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 5 maanden November 2017 Spanje Madrid +1 more

De korte cursus in Hospitality Management & Food Science biedt een diepgaand begrip van zaken en management zoals toegepast op Food & Hospitality, met bijzondere nadruk op management- en ondernemingsactiviteiten zoals hotels, restaurants, reisbureaus en evenementenverstrekkers. Studenten zullen zich bewust worden van de veranderende maatschappelijke, culturele, economische en politieke factoren die de toeristische en gastvrijheidstakken beïnvloeden. [+]

De Korte cursus in Hospitality Management & Food Science biedt een diepgaand begrip van zaken en management zoals toegepast op Food & Hospitality, met bijzondere nadruk op management- en ondernemingsactiviteiten zoals hotels, restaurants, reisbureaus en evenementenverstrekkers. Studenten zullen zich bewust worden van de veranderende maatschappelijke, culturele, economische en politieke factoren die de toeristische en gastvrijheidstakken beïnvloeden. Door het innovatieve programma inclusief een optionele stage na het afronden van het 3 maanden certificaat met grote horeca- en toerismebedrijven wereldwijd, zullen de studenten ook de invloed van geleerde praktijken in een aantal internationale contexten onderzoeken. Het centrum van ESE Madrid is volledig uitgerust met een studiegebied, computerlab, bibliotheek en draadloze internettoegang. Instroommomenten: 10 november / januari modules Aangeboden: Hedendaagse gastvrijheid Human Resource Management Hotel Resort E-Commerce & E-Business Culinaire Wetenschap Modules kunnen onderhevig zijn aan verandering Cursusduur: 150 uur (2 maanden) Stage (optioneel): 3 maanden Cursusstructuur Elke module heeft een wekelijkse 3/6 uur-klas (totaal 18 uur per week, maandag tot vrijdag) Voertaal: Engels Onderwijsniveau: Undergraduate (een diploma of een diploma of equivalent is vereist om toegang te krijgen tot deze cursus). Aanslag: Groepsproject en Presentatie Toelatingseisen: Aanvraagformulier High-school diploma of bachelordiploma Resume / CV Intermediate beheersing van het Engels (TOEFL / IELTS is een plus) Kopie van paspoort / ID-document Drie pasfoto foto Niet-terugbetaalbare € 50,00 inschrijfgeld Maximaal aantal deelnemers: 30 (Om een ​​unieke leerervaring te bieden met een verhouding tussen professor aan studenten, worden er niet meer dan 30 studenten toegelaten tot dit programma) Stage (optioneel): Na de succesvolle afronding van... [-]

Hospitality Management Professioneel Programma

European School of Economics
Campus Deeltijd 6 maanden Open Inschrijving Italië Rome Spanje Madrid Verenigd Koninkrijk Londen Milaan +5 more

De Professional-programma in Hospitality en Toerisme Management aan de European School of Economics biedt een sterke basis in de kennis en instrumenten in business en management die nodig zijn om uit te blinken in deze prime groeigebied zijn. [+]

Cursus Studies in Hospitality . De Professional Programme in Hospitality en Toerisme Management aan de Europese School of Economics biedt een sterke basis in de kennis en instrumenten in business en management die nodig zijn om uit te blinken in deze prime groeigebied zijn. De deelnemers zullen de economische impact van het toerisme en gastvrijheid in een scala aan internationale context te verkennen, en rekening houden met de evoluerende sociale, culturele, economische en politieke factoren, die de industrie beïnvloeden. Dit programma zal verkennen in de diepte van de rol van Customer Service, Personnel Management, Hospitality Management en International Marketing en Toerisme. De deelnemers zullen in staat zijn om het beleid en de principes die het beste bij het bevorderen van een klantgerichte cultuur en leren hoe je een team met succes in slagen om dit doel te bereiken analyseren en evalueren. De deelnemers zullen ook de ontwikkeling van de vaardigheden die hen in staat stellen om mogelijke trends en valkuilen binnen de industrie en het ontwerp te voorspellen en effectieve strategieën te ontwikkelen om hun marketing strategieën aan te passen. Modules Aangeboden *: - Hedendaagse Hospitality - International Marketing - E-Business & E-Commerce - Evenementen Beheer * Modules kunnen onderhevig zijn aan verandering Cursus Duur: 3 maanden in de klas loop + minimum 3 maanden stage Wijze van Levering: Elke module heeft 3 in-class uur per week, voor een totaal van 12/15 uur per week (maandag-vrijdag) Cursus Beoordeling: Group Project en presentatie Toelatingseisen: aanvraagformulier High-School Diploma / eerste graad CV... [-]

Gastvrijheid Management & Food Science Cursus

European School of Economics London
Campus Voltijd 2 maanden November 2017 Verenigd Koninkrijk City of London

De korte cursus in Hospitality Management & Food Science biedt een diepgaand begrip van zaken en management zoals toegepast op Food & Hospitality, met bijzondere nadruk op management- en ondernemingsactiviteiten zoals hotels, restaurants, reisbureaus en evenementenverstrekkers. [+]

De korte cursus in Hospitality Management & Food Science biedt een diepgaand begrip van zaken en management zoals toegepast op Food & Hospitality, met bijzondere nadruk op management- en ondernemingsactiviteiten zoals hotels, restaurants, reisbureaus en evenementenverstrekkers. Studenten zullen zich bewust worden van de veranderende maatschappelijke, culturele, economische en politieke factoren die de toeristische en gastvrijheidstakken beïnvloeden. Door het innovatieve programma inclusief een optionele stage na het afronden van het 3 maanden certificaat met grote horeca- en toerismebedrijven wereldwijd, zullen de studenten ook de invloed van geleerde praktijken in een aantal internationale contexten onderzoeken. Intake Data: 10 november / januari Modules Aangeboden *: Hedendaagse gastvrijheid Human Resource Management Hotel Resort E-Commerce & E-Business Culinaire Wetenschap Modules kunnen onderhevig zijn aan verandering Cursus Duur: 150 uur (2 maanden) Stage (optioneel): 3 maanden Cursusstructuur: Elke module heeft een wekelijkse 3/6 uur-klas (totaal 18 uur per week, maandag tot vrijdag) Taal van instructie: Engels Niveau van Instructie: Undergraduate (een diploma of een diploma of equivalent is vereist om toegang te krijgen tot deze cursus). Cursus Beoordeling: Group Project en presentatie Toelatingseisen: Aanvraagformulier (klik hier om online te solliciteren) Middelbare school diploma Resume / CV Intermediate beheersing van het Engels (TOEFL / IELTS is een plus) Kopie van paspoort / ID-document Drie pasfoto foto Niet-terugbetaalbare £ 50 aanvraagkosten Maximaal aantal deelnemers: 30 (Om een ​​unieke leerervaring met een verhouding tussen de Professor om studenten te voorzien, niet meer dan 30 studenten worden toegelaten tot dit programma) Stageprogramma: Na succesvolle afronding van de deelnemers aan het... [-]

Zomerervaring

Glion Institute of Higher Education London
Campus Voltijd 1 - 2 weken August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Onze zomervakantie cursussen zijn ontworpen om u te presenteren voor de essentie van gastvrijheid. [+]

Cursus Studies in Hospitality .

De Glion Summer Experience biedt een eersteklas inleiding tot de wereld van luxe gastvrijheid en een smaak van de bacheloropleiding met de keuze uit drie vakantiekursussen.

Londen - een week cursus. Leer wat nodig is om een ​​internationaal bedrijf te beheren via workshops en vakantiereizen naar wereldberoemde gastvrijheidsbedrijven, waaronder een bezoek aan een luxe etablissement en een rondleiding van een voornaamste sportarena.

Glion - een week cursus. U komt op in de geboorteplaats van gastvrijheid - Zwitserland. Hier leert u handige gastvrijheidsvormen in de keuken-, dienst- en kamersafdeling, bezoek de lokale attracties, en zie handig hoe Zwitserse chocolade wordt gemaakt.... [-]


Ese Korte Cursus: Gastvrijheid Management & Food Science

European School of Economics Italy
Campus Voltijd 3 maanden November 2017 Italië Rome Milaan Florence +2 more

De korte cursus in Hospitality Management & Food Science biedt een diepgaand begrip van zaken en management zoals toegepast op Food & Hospitality, met bijzondere nadruk op management- en ondernemingsactiviteiten zoals hotels, restaurants, reisbureaus en evenementenverstrekkers. [+]

ESE Short Course: Hospitality Management & Food Science De korte cursus in Hospitality Management & Food Science biedt een diepgaand begrip van zaken en management zoals toegepast op Food & Hospitality, met bijzondere nadruk op management- en ondernemingsactiviteiten zoals hotels, restaurants, reisbureaus en evenementenverstrekkers. Studenten zullen zich bewust worden van de veranderende maatschappelijke, culturele, economische en politieke factoren die de toeristische en gastvrijheidstakken beïnvloeden. Door het innovatieve programma inclusief een optionele stage na het afronden van het 3 maanden certificaat met grote horeca- en toerismebedrijven wereldwijd, zullen de studenten ook de invloed van geleerde praktijken in een aantal internationale contexten onderzoeken. Intake Data: 10 november / januari Modules Aangeboden *: Hedendaagse gastvrijheid Human Resource Management Hotel Resort E-Commerce & E-Business Culinaire Wetenschap Modules kunnen onderhevig zijn aan verandering Cursus Duur: 150 uur (2 maanden) Stage (optioneel): 3 maanden Cursusstructuur Elke module heeft een wekelijkse 3/6 uur-klas (totaal 18 uur per week, maandag tot vrijdag) Taal van instructie: Engels Niveau van Instructie: Undergraduate (Er is een diploma of een diploma nodig om toegang te krijgen tot deze cursus). Cursusbeoordeling: Groepsproject en Presentatie Toelatingseisen: * Toepassingsformulier * High-School Diploma * Resume / CV * Intermediaire opdracht van de Engelse taal (TOEFL / IELTS is een pluspunt) * Fotokopie van paspoort / ID-document * Drie paspoort-grote foto's * Niet terugbetaalbaar £ 50 aanvraagkosten Maximaal aantal deelnemers: 30 (Om een ​​unieke leerervaring te bieden met een verhouding tussen professor aan studenten, worden niet meer dan 30 studenten toegelaten tot dit programma) Stageprogramma: Na succesvolle... [-]

Hospitality Management Programma

College of Southern Idaho
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Twin Falls

Het Programma Hospitality Management aan de Universiteit van Zuid-Idaho bereidt afgestudeerden voor de horeca Succes [+]

Cursus Studies in Hospitality . Hospitality Careers-A World of Opportunities Het Programma Hospitality Management aan de Universiteit van Zuid-Idaho bereidt afgestudeerden voor de horeca Succes De horeca is het ervaren dynamische groei. Deze uitbreiding van hotels en restaurants over de hele wereld is de vraag naar gekwalificeerde, goed geïnformeerde medewerkers die bereid zijn om uit te blinken in de wereld van onderdak, food service, toerisme en reizen zijn toegenomen. Het Programma Hospitality Management aan de Universiteit van Zuid-Idaho biedt de perfecte start voor studenten op zoek naar een voorsprong op de concurrentie in de horeca. Wij zijn van mening dat de educatieve ervaring voorbereiding en opleiding voor leidinggevende functies en een succesvolle carrière in de verscheidenheid van loopbaantrajecten beschikbaar zijn in de huidige, snel groeiende en veranderende horeca moet omvatten. Het programma omvat een fundament van de basis-filosofieën en vaardigheden van de horeca samen met de echte wereld toepassingen en "hands on" praktijken. Een van de belangrijkste kenmerken van de succesvolle professional in de horeca zijn klantenservice, effectieve communicatie, creativiteit, flexibiliteit, de mogelijkheid om samen met anderen te krijgen, en een goede arbeidsethos. Onze doelstellingen in het programma zijn de studenten als kritische denkers, probleemoplossers, en teamspelers ontwikkelen. Het Programma Hospitality Management aan CSI maakt gebruik van materiaal van het Onderwijsinstituut van het American Hotel & Lodging Association evenals de Manager Eerste programma van de National Restaurant Association. Studenten die met succes deze cursussen verdienen wereldwijd erkende certificaten uit beide verenigingen, in aanvulling op de universiteit credits van toepassing zijn... [-]

Natuurlijk In Het Hotel En Hospitality Management

MECAT
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Wanneer we reizen, uit eten, of een avond weg van huis, we genieten van 'gastvrijheid'. Deze cursus helpt u ontdekken verschillende aspecten van de huishouding, eten en drinken en facility management. Het zal u voorzien van de kennis over de verschillende zakelijke en operationele functies van de industrie. [+]

Over de cursus Wanneer we reizen, uit eten, of een avond weg van huis, we genieten van 'gastvrijheid'. Deze cursus helpt u ontdekken verschillende aspecten van de huishouding, eten en drinken en facility management. Het zal u voorzien van de kennis over de verschillende zakelijke en operationele functies van de industrie. Doelgroep Leiders, toezichthouders, managers en alle medewerkers in het hotel en horeca leerdoelen Deze cursus richt zich op het ontwikkelen van professionele competenties als effectieve communicatie en klantenservice, informatietechnologie, teamwork en leiderschap. Bovendien, algemeen management van een hotel als organisatie met inbegrip van voedsel en drank, operaties, strategisch human resource management, verkoop en marketing in het hotel en horeca. Optioneel Online / afstandsonderwijs Attendance Studenten zijn ook toegestaan ​​in te schrijven in deze cursus op een online / afstandsonderwijs basis. [-]

Olie En Gas Administratief Assistent-programma

Vancouver Career College
Campus Voltijd 42 weken September 2018 Canada Burnaby Vancouver Surrey Abbotsford Port Coquitlam Kelowna +5 more

Dit uitgebreide programma - Olie en Gas Administratief Medewerker bereidt afgestudeerden warm te maken belangrijke administratieve rol in dit spannende en bloeiende industrie. [+]

Dit uitgebreide programma - Olie en Gas Administratief Medewerker bereidt afgestudeerden warm te maken belangrijke administratieve rol in dit spannende en bloeiende industrie. Dit wordt bereikt door een combinatie van instructeur-lead klassen in een traditionele klassikale omgeving, met inbegrip van projecten, examens en een on-the job practicum ervaring. Afgestudeerden van dit programma zullen een competitief voordeel in het verkrijgen van de werkgelegenheid in dit gebied te belonen.

Doelstellingen van het programma

Dit programma biedt de essentiële vaardigheden die nodig zijn om uit te blinken in deze hoge groei terrein, waaronder: office administratie en organisatorische vaardigheden, computervaardigheden en zakelijke communicatie. Met een focus op het ontwikkelen van kennis die specifiek zijn voor deze industrie, studenten krijgen een grondige kennis van de industrie, zijn unieke terminologie en dag-tot-dag praktijken. ... [-]


Gastvrijheidsprogramma's

Greystone College
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Canada Vancouver Toronto India New Delhi +3 more

Neem de eerste stappen naar een carrière in deze groeiende industrie. [+]

Neem de eerste stappen naar een carrière in deze groeiende industrie Waarom Studeer Gastvrijheid Volgens de World Travel and Tourism Council wordt 1 op de 11 banen van de wereld ondersteund door de toeristische en horeca industrie Krijg vaardigheden om te werken op instapniveau, toezicht of leidinggevende functies in hotels, restaurants, resorts, conventiecentra, cruiseschepen en meer Als u een mensenpersoon bent, is dit een geweldige industrie om in te groeien, aangezien u met zaken- en plezier reizigers van over de hele wereld verbindt en goede ervaringen biedt Leer in Vancouver of Toronto, twee van Canada's toerisme-, evenementen- en conventie-hubs. Overweeg een co-op programma om werkelijke ervaring toe te voegen aan je klaslokaal leren Wat is het American Hotel and Lodging Education Institute? Het American Hotel and Lodging Education Institute is opgericht in 1953 om professionele professionals op het gebied van gastvrijheid te voorzien van opleiding en training. Afgestudeerden van ons programma voor toerisme en gastvrijheid komen in aanmerking voor aanvullende certificering via AHLEI. Professionele certificering van het Onderwijsinstituut is de ultieme onderscheiding van de professionele uitstek voor de horeca. Hospitality Programma Diploma in Klantenservice Diploma in Toerisme en Gastvrijheid Management Hospitality Co-op Programma's Certificaat in Hospitality Skills Co-op Diploma in Customer Service Co-op Diploma in Toerisme & Gastvrijheid Management Co-op [-]

HND Hospitality Management

St. Patrick's
Campus Voltijd 2 jaar August 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De Higher National Diploma in Hospitality Management (HND) is een 2 jaar beroepsopleiding. Dit betekent dat je niet alleen leert de theoretische aspecten, maar het biedt u ook met de mogelijkheid om dit te relateren aan de echte wereld van het werk ... [+]

Cursus Studies in Hospitality . HND hospitality management De Higher National Diploma in Hospitality Management (HND) is een 2 jaar beroepsopleiding. Dit betekent dat je niet alleen leert de theoretische aspecten, maar het biedt u ook met de mogelijkheid om dit te relateren aan de echte wereld van het werk. Evaluatie van de uitvoering van deze theorieën en concepten plaatst je in een voordeel dat het een strategisch denker en proactieve manager in turbulente economische tijden. Deze cursus is geaccrediteerd door Edexcel. Inhoud Deze cursus behandelt algemeen management eenheden, hospitality en toerisme specifieke eenheden. Career Direction Op de cursus succesvol afronden van kon u een aanvraag voor een top diploma, of de kansen op werk worden gevarieerd in de horeca. Studeren in een wereldwijde toeristische hoofdstad Londen is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen ter wereld, de thuisbasis van wereldberoemde hotels, restaurants en locaties. Het is de ideale locatie voor het bestuderen Britse toerisme en gastvrijheid, en voor het starten van je carrière. Natuurlijk structuur U ontvangt 16 modules te bestuderen over een periode van 2 jaar, voor de aanvang van een onderzoek, dat samen zal trekken alles wat je hebt geleerd. Cursus Modules Jaar 1 De hedendaagse horeca Finance voor de horeca Klantenservice Rooms Division Operations Management Food & Beverage Operations Management De Travel & Tourism Sector Marketing voor de Horeca Tour Operations Management Jaar 2 Het ontwikkelen van Manager Employability Skills Human Resource Management voor de Service Industry Persoonlijke en professionele ontwikkeling Sustainable Tourism Development Sales Development en... [-]