Cursus in Helikopteropleiding

Beste 18 Cursus Studies in Helikopteropleiding 2018

Een cursus kan verwijzen naar een reeks klassen die nodig is om een ​​graad of certificaat te behalen, of het kan verwijzen naar een enkele klas. Academische cursussen die bestaan ​​uit een reeks lessen kunnen een semester duren om te voltooien of meerdere jaren. Enkelvoudige cursussen duren meestal één academisch semester.

Wat is een cursus helikoptertraining? Of je nu aspiraties hebt om een ​​carrièrehelikopterpiloot te zijn of gewoon een nieuwe hobby wilt maken, privépiloot-helikoptertrainingen zijn vaak een goed begin. Cursussen zijn meestal een combinatie van vlieg- en basisschool. Studenten trainen meestal één op één met hun instructeur. Elk niveau van training kan het vertrouwen, de kennis en vaardigheden van een student opbouwen. Eerst leer je het hoe en waarom van helikoptervluchten. U kunt leren om het vliegtuig te besturen, hoe u opstijgt en landt, evenals manoeuvres tijdens de vlucht. Zodra u uw privépilotcursus hebt voltooid, moet u een commerciële vliegbrevet behalen om er een carrière van te maken.

Leren vliegen levert je veel waardevolle vaardigheden op. Je krijgt situationeel bewustzijn dat je een veiliger piloot en automobilist maakt. Je leert op je voeten te denken en snel en vol vertrouwen te reageren op veranderende omstandigheden, wat zich positief vertaalt naar andere gebieden van het leven.

Cursussen kunnen worden aangeboden door verschillende grote en kleine luchthavens. Afhankelijk van waar de cursussen worden aangeboden, kunnen de kosten sterk variëren. Neem contact op met de organisatie die verantwoordelijk is voor de cursus voor meer informatie over de kosten.

Er zijn veel carrières beschikbaar als helikopterpiloot. Vlieginstructeurs zijn bijna altijd in trek. Je moet een cursus volgen om je instructeurslicentie te krijgen. Je kunt rondleidingen geven voor een groot aantal spannende locaties. Toeristen betalen meestal top-dollar voor deze ervaringen. Veel helikopterpiloten voegen zich bij het leger of werken als aannemers voor het leger.

Sommige helikoptertrainingen laten u toe om grondscholen en simulaties online te nemen, maar voor vliegtraining moet u zich melden bij een specifieke locatie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer

Meerdere-motorhelikopters Type Waarderingen

Eurotech Flight School
Campus Voltijd October 2018 Italië Caiolo

Met deze scores kunt u vliegen met meermotorige turbinehelikopters. De cursus moet ook worden herhaald voor diegenen die een vernieuwingstype beoordeling nodig hebben die is verstreken met meer dan 3 jaar. [+]

privileges

Met deze scores kunt u vliegen met meermotorige turbinehelikopters. De cursus moet ook worden herhaald voor diegenen die een vernieuwingstype beoordeling nodig hebben die is verlopen met meer dan 3 jaar.

Pre-requisites

Deze cursus kan worden gevolgd door privé- en commerciële piloten met ten minste 70 vlieguren als piloot of student-piloot die de volledige ATPL-cursus bijwoont. Voor de IFR-uitbreiding van de rating is het noodzakelijk om het eerste deel van de IR-cursus te hebben voltooid of al een IR-certificaat op een andere helikopter te hebben.

Theoretische cursus

De theoretische cursus wordt georganiseerd door de Academie.

Praktische cursus

Het planningsbureau organiseert de afspraken met de instructeurs voor het boeken van de vluchturen op aanvraag.... [-]


Private Pilot-licentie - Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Voltijd 4 maanden October 2018 Italië Caiolo

Met de Private Pilot-licentie kunt u helikopters voor het toerisme besturen. [+]

privileges

Met de Private Pilot-licentie kunt u helikopters voor het toerisme besturen.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafblad of strafrechtelijke procedure in behandeling hebben.

Hoewel het medisch onderzoek (2-klassecertificering) wettelijk niet vereist is om de cursus te starten, raden we onze studenten ten zeerste aan om het uit te voeren: de geldigheid is vijf jaar voor piloten jonger dan 40 en twee jaar voor piloten van meer dan 40 jaar oud. kan gratis contact opnemen met het planningsbureau om de medische post te boeken, die in een Aeromedical Centre moet worden genomen (zie de Algemene informatiepagina).

Het is noodzakelijk om 16 jaar oud te zijn voor de eerste solovlucht en 17 voor de laatste vaardigheidstest.... [-]


Commercial Pilot License - Integrated Course - Helicopter

Eurotech Flight School
Campus Voltijd 9 maanden October 2018 Italië Caiolo

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. De geïntegreerde cursus laat de student toe om rechtstreeks in de professionele wereld van helikopters te gaan, zonder enige luchtvaartvoorwaarde. [+]

privileges

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. De geïntegreerde cursus laat de student toe om rechtstreeks in de professionele wereld van helikopters te gaan, zonder enige luchtvaartvoorwaarde.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafregister hebben, of moet een strafzaak aanhangig zijn.

Om een ​​CPL-cursus aan te vragen, moet je basiskennis van wiskunde en natuurkunde en een goed bewustzijn van de Engelse taal tonen die via een toelatingsexamen vóór inschrijving zal worden getest.

Hoewel het medisch onderzoek (1 ^ -klassecertificering) wettelijk niet vereist is om de cursus te starten, raden we u ten zeerste aan om het uit te voeren. U kunt gratis contact opnemen met het planningsbureau van onze Academie om het medische dossier te boeken dat moet worden ingenomen in een Aeromedical Center (zie de pagina Algemene informatie). Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om de laatste vaardigheidstest uit te voeren.... [-]


Commercial Pilot License - Helicopter

Eurotech Flight School
Campus Voltijd October 2018 Italië Caiolo

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. [+]

privileges

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. Met de modulaire cursus (stap voor stap) kunt u de professionele licentie benaderen vanuit de privélicentie. Elke stap kan in verschillende perioden worden gepland, op de manier om uw eigen koers te bepalen.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafregister hebben, of moet een strafzaak aanhangig zijn.

Om een ​​CPL-cursus aan te vragen, moet je basiskennis van wiskunde en natuurkunde en een goed bewustzijn van de Engelse taal tonen, die zal worden getest door middel van een toelatingsexamen vóór inschrijving, PPL-licentie en een minimum van 150 uur vliegtijd.... [-]


Vliegopleider Cursussen - Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Voltijd October 2018 Italië Caiolo

De vlieginstructeurscursus leidt je naar een kwalificatie die het recht geeft studenten te trainen voor de ppl en voor typebevoegdverklaringen op één motor van een vliegtuig. [+]

privileges

De vlieginstructeurscursus leidt je naar een kwalificatie die studenten de mogelijkheid biedt om de PPL te trainen en om een ​​typeaantal op een enkele vliegtuigmotor te krijgen. De vlieginstructeur kan Cpl-studentpiloten trainen na 200 trainingsuren te hebben afgevuurd en kan ook instructeurs in opleiding instrueren nadat ze 500 trainingsuren hebben afgelegd.

Instrumentele beoordeling De instructeur kan trainen voor het Ifr-onderdeel van modulaire cursussen, geïntegreerde cursussen en voor uitbreiding op een meermotorige helikopter als hij / zij de drie vereisten vasthoudt.

Type Beoordeling Instructeur kan trainen voor Type Rating Courses on Me Helicopters.

Pre-requisites... [-]

Beoordeling Van Instrumentclassificatie Op Helikopter Met Meerdere Motoren

Eurotech Flight School
Campus Voltijd October 2018 Italië Caiolo

Met deze cursus kun je vliegen volgens de voorschriften van de instrumentale vlucht op gecertificeerde helikopters. [+]

privileges

Met deze cursus kun je vliegen volgens de voorschriften van de instrumentale vlucht op gecertificeerde helikopters.

Pre-requisites

Deze beoordeling kan worden bijgewoond door een privépiloot die een nachtrating heeft met ten minste 50 uur cross-country of een piloot die traint voor een CPL-modulaire cursus, een geïntegreerde ATPL-cursus of een piloot die al houder is van een CPL-licentie.

Theoretische cursus

De theoretische cursus is hetzelfde als de ATPL-cursus voor specifieke onderwerpen, met een dispensatie voor enkele lesuren. Het is echter aan te raden voor piloten met een PPL-licentie of degenen die al meer dan 5 jaar een CPL- of APTL-cursus hebben gevolgd, om alle lessen in de ATPL-theorie te herhalen om beter voorbereid te zijn (zonder extra kosten).... [-]


Commerciële Pilootvergunning (h)

Superior Air
Campus Voltijd Deeltijd 18 - 36 maanden Open Inschrijving Griekenland Megara +1 more

Het doel van de modulaire opleiding Commercial Pilot License (H) is het trainen van PPL (H) of ICAO / JAA pilootvergunninghouders op het niveau van bekwaamheid die nodig is om single-pilot single-engine helicopters in commercieel luchtvervoer te bedienen. U kunt ook de EASA CPL (H) verkrijgen. [+]

Onze ATPL Modulaire Cursus Is ontworpen om opleidingen op hoog niveau aan te bieden aan studenten die professionele piloten willen worden om hun opleiding als aparte modules te voltooien. Deze cursus is meestal de voorkeur van mensen die willen het afstandsonderwijs optie in de grond opleiding en / of hebben niet de tijd om het geïntegreerde programma dat is veeleisender volgen. Geen eerdere ervaring is vereist om deze cursus te starten.

Met behulp van moderne apparatuur en vliegtuigen, zal Superior Air opleiding van het hoogste niveau te bieden aan uw aanstaande luchtvaart carrière te promoten. Indien de aanvrager houder is van een PPL of een niet-JAA-licentie, de juiste modulaire cursus voor CPL, IR, ME, MCC, Night Qualification en ATPL theorie heeft te volgen. Kandidaten voor deze cursus hebben de keuze tussen residentiële en afstandsonderwijs theoretische opleidingen. Wanneer u onze modulaire opleiding afmaken u licentie CPL een commercieel piloot (A) vast te houden, de Multi Engine Class Rating (ME), het Instrument Rating (IR) en de ATPL theorie krediet.... [-]


Natuurlijk - Prive-piloot Van Helikopters Ppl (h)

FLY FOR FUN S.R.O.
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Tsjechië Praag

De PPL vliegbrevet in staat stelt om de functie van gezagvoerder van een vliegtuig gaat gebruikt worden voor niet-commerciële vluchten uit te voeren (niet voor een vergoeding). [+]

Private bestuurder van helikopters - PPL (H)

De PPL vliegbrevet in staat stelt om de functie van gezagvoerder van een vliegtuig gaat gebruikt worden voor niet-commerciële vluchten uit te voeren (niet voor een vergoeding).

Vereisten voor student Minimaal 17 jaar, voor aanvragers jonger dan 18 ouderlijke toestemming nodig is. Geldige medische goedkeuring van de gezondheid in aanmerking komen van klasse II. met medische toelatingsexamen in de luchtvaart Health Institute. Geldige kaart van de telefoniste is nodig voor de eerste solo-vlucht (cursus maakt deel uit van de theoretische voorbereiding) cursus proccess

theoretisch gedeelte

Theoretische voorbereiding pre-flight vindt plaats in onze klas op de luchthaven Sazená. Theoretische gedeelte bestaat uit lessen en is in de vorm van lezingen en overleg, het tweede deel van de theoretische voorbereiding is in de vorm van selfstudying en overleg. De syllabus van het theoretische gedeelte bestaat uit: Air Law, General Aircraft, Flight Performance and Planning, Human Performance en beperking, meteorologie, Navigatie & Radio Aids, operationele procedures, beginselen van het vliegen en communicatie.... [-]


Private Pilot PPL (H) -cursus

Coptering
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 4 - 6 maanden September 2018 Spanje Sabadell

Het is bedoeld voor mensen zonder eerdere vliegervaring die willen vliegen voor sport of entertainment. Deze cursus is ook een basis voor de latere verwerving van andere beoordelingen als een Commercial Pilot-licentie CPL (H) en andere licenties. [+]

Beschrijving van de cursus

Het is bedoeld voor mensen zonder eerdere vliegervaring die willen vliegen voor sport of entertainment.

Deze cursus is ook een basis voor de latere verwerving van andere beoordelingen als een Commercial Pilot-licentie CPL (H) en andere licenties.

voorwaardenWees minimaal 17 jaar oudErkenning medische klasse 2 geactualiseerdCursusduurVan 4 tot 6 maanden, afhankelijk van de tijd die de student besteedt en de beschikbaarheid ervan.

Theoretische fase afstandsonderwijs

100 uur theorie waarin deze onderwerpen worden onderwezen:

Luchtrecht en ATC-procedures *Algemene kennis van vliegtuigenVliegprestaties en -planningMenselijke factoren en luchtvaartgeneeskunde *Meteorologie*VliegprincipesCommunicatie en radio *Navigatie*Operationele procedures... [-]

Geïntegreerde Commercial Pilot CPL (H) -cursus

Coptering
Campus Voltijd Deeltijd 7 - 10 maanden September 2018 Spanje Sabadell +1 more

Het is bedoeld voor mensen zonder eerdere vluchtervaring die de professionele licentie zo snel mogelijk willen verkrijgen. [+]

Beschrijving van de cursus

Het is bedoeld voor mensen zonder eerdere vluchtervaring die de professionele licentie zo snel mogelijk willen verkrijgen.

voorwaardenMinimum 17 jaar oud.Erkenningsarts Klasse 1.Om in het bezit te zijn van de titel van Bachillerato of gelijkwaardig, zal in het geval van het niet hebben van de student een onderzoek naar acceptatie van de school realiseren.CursusduurVan 7 tot 10 maanden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de student

Theoretische fase

350 theoretische uren waarin de volgende vakken worden onderwezen:

LuchtwetAlgemene kennis van vliegtuigenVliegprestaties en -planningMenselijke prestaties en beperkingenMeteorologieNavigatieradionavigatieOperationele proceduresVliegprincipescommunicatie... [-]

Luchttransport Piloot ATPL (H) Afstandsonderwijs

Coptering
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 9 - 24 maanden September 2018 Spanje Sabadell

De cursus is bedoeld voor diegenen met eerdere vliegervaring die het maximale gelicenseerde professionele niveau willen behalen dat vandaag bestaat. [+]

Beschrijving van de cursus

Het is bedoeld voor diegenen met eerdere vliegervaring die het maximale gelicenseerde professionele niveau willen behalen dat vandaag bestaat. De cursus die zij kunnen volgen personen met een privé vliegbrevet PPL (H) of een commerciële piloot licentie CPL (H).

voorwaardenMinimum 17 jaar oud.Erkenningsarts Klasse 1.Om in het bezit te zijn van een PPL (H) of CPL (H) licentie die van kracht is.CursusduurVan 9 tot 24 maanden, afhankelijk van de beschikbaarheid van de student.

Theoretische fase - afstandsonderwijs

Voor piloten die de licentie PPL (H) hebben: 550 uur theoretisch.Voor piloten met een licentie CPL (H): 300 uur theorie.

In de volgende onderwerpen:... [-]


PBN - Performance Based Navigation Course

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Campus Voltijd 7 dagen September 2018 Jordanië Amman

Deze cursus biedt deelnemers inzicht of Performance Based Navigation (PBN) concepten en hun toepassing voor de planning en het ontwerp van PBN luchtruim, in overeenstemming met de ICAO-normen en aanbevolen praktijken (SARP's). [+]

PBN - Performance Based Navigation Course

ICAO-code: 059

Duur: 7 dagen

Beschrijving: Deze cursus biedt deelnemers inzicht of Performance Based Navigation (PBN) concepten en hun toepassing voor de planning en het ontwerp van PBN luchtruim, in overeenstemming met de ICAO-normen en aanbevolen praktijken (SARP's).

[-]

Gekwalificeerd Militair Piloot Brug Cursus (qmp)

Horizon International Flight Academy
Campus Voltijd 21 weken September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi

Het doel van de cursus is het opleiden van gekwalificeerde militaire vliegers naar een GCAA CPL (H) licentie te verkrijgen. [+]

Doel van de cursus

Het doel van de cursus is het opleiden van gekwalificeerde militaire vliegers naar een GCAA CPL (H) licentie te verkrijgen.

Syllabus van de cursus Theoretische kennis: 300 uur "Optionele" Flying Training: 15 uur Duur van de cursus: 21 weken

Structuur van de Cursus

De syllabus van de QMP (H) cursus komen de volgende onderwerpen:

Air Law Algemene kennis luchtvaartuigen incl. Instrumentatie Mass & Balance vliegtuigen Prestaties Flight Planning Human performance Meteorologie navigatie Radio Navigation operationele Procedures Beginselen van het vliegen Communicatie

Toelatingseisen Maak kennis met de GCAA klasse een medische norm Proficiency in het Engels wordt verwacht - ICAO Level 3 voor aanvang van de cursus en ICAO niveau 4 op bevoegdheid afgeeft Een QMP die op actieve en niet-actieve vliegen in de afgelopen 12 maanden is geweest GCAA medische verklaring klasse 1 Hebben met succes een cursus in militaire / politie grond en vliegopleiding en is bekroond met de vleugels van de strijdkrachten voltooid Beschikken over een minimum van in totaal 500 vlieguren, waarvan de vliegende ervaring die tijdens de militaire / politie vliegopleiding moeten aan de volgende: 100 vlieguren moeten gezagvoerder uur; 20 vlieguren moet cross-country in opdracht zijn; 10 vlieguren moeten instrument van instructie of voor Instrument rating, 40 vlieguren van het instrument in opleiding zijn; 5 vlieguren 's nachts Een militaire / politie piloot zal alleen in aanmerking voor een ATPL of hij heeft meer dan 500 vlieguren op multi-crew transportvliegtuigen Een militaire piloot is verplicht de luchtvaartautoriteiten ervaring eisen van de... [-]

Gecombineerde FAA / EASA Professionele Piloot Programma (helikopter)

Bristow Academy
Campus Voltijd 20 maanden September 2018 Verenigde Staten Titusville Verenigd Koninkrijk Chesterfield +2 more

Bristow Academy gecombineerd FAA / EASA Professional Pilot Program biedt volledige Europese certificering door het combineren van EASA CPL (H) training met FAA training componenten. Deze cursus is goedgekeurd voor de toepassing van één jaar na de voltooiing Optional Practical Training (OPT). [+]

Bristow Academy gecombineerd FAA / EASA Professional Pilot Program biedt volledige Europese certificering door het combineren van EASA CPL (H) training met FAA training componenten. Deze cursus is goedgekeurd voor de toepassing van één jaar na de voltooiing Optional Practical Training (OPT).

certificaat

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Commercial Pilot License (CPL) FAA Instrument Rating (IR) EASA Commercial Pilot License (CPL-H) FAA Certified vlieginstructeur (CFI) FAA Certified Flight Instructor Instrument (CFII)

DUUR

20 maanden

Ong. vlieguren

216.2

* Dit is de gemiddelde duur van het programma. Feitelijke duur is gebaseerd op individuele student geschiktheid. ... [-]


EASA Geïntegreerd Bewijs Van Bevoegdheid (helikopter)

Bristow Academy
Campus Voltijd 12 maanden September 2018 Verenigde Staten Titusville Verenigd Koninkrijk Chesterfield +2 more

EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) programma Bristow Academy is bedoeld voor studenten die de werkgelegenheid binnen de Europese vlucht markt te verkrijgen. [+]

EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) programma Bristow Academy is bedoeld voor studenten die de werkgelegenheid binnen de Europese vlucht markt te verkrijgen.

Dit programma voldoet aan de minimale eis van 135 uren vliegopleiding aan de vliegervaring eisen van EASA deel FCL 1178/2011 Bijlage 1 te voldoen, de aanhangsels 3 en 4. De lessen starten in januari, mei en september en zijn beperkt tot 14 leerlingen per klas.

certificaat

FAA Private Pilot License (PPL) EASA Commercial Pilot License (CPL-H)

DUUR

12 maanden

Ong. vlieguren

138,5

* Dit is de gemiddelde duur van het programma. Feitelijke duur is gebaseerd op individuele student geschiktheid. ... [-]