Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 13 Cursus Studies in Helikopteropleiding 2019

Een cursus kan verwijzen naar een reeks klassen die nodig is om een ​​graad of certificaat te behalen, of het kan verwijzen naar een enkele klas. Academische cursussen die bestaan ​​uit een reeks lessen kunnen een semester duren om te voltooien of meerdere jaren. Enkelvoudige cursussen duren meestal één academisch semester.

Wat is een cursus helikoptertraining? Of je nu aspiraties hebt om een ​​carrièrehelikopterpiloot te zijn of gewoon een nieuwe hobby wilt maken, privépiloot-helikoptertrainingen zijn vaak een goed begin. Cursussen zijn meestal een combinatie van vlieg- en basisschool. Studenten trainen meestal één op één met hun instructeur. Elk niveau van training kan het vertrouwen, de kennis en vaardigheden van een student opbouwen. Eerst leer je het hoe en waarom van helikoptervluchten. U kunt leren om het vliegtuig te besturen, hoe u opstijgt en landt, evenals manoeuvres tijdens de vlucht. Zodra u uw privépilotcursus hebt voltooid, moet u een commerciële vliegbrevet behalen om er een carrière van te maken.

Leren vliegen levert je veel waardevolle vaardigheden op. Je krijgt situationeel bewustzijn dat je een veiliger piloot en automobilist maakt. Je leert op je voeten te denken en snel en vol vertrouwen te reageren op veranderende omstandigheden, wat zich positief vertaalt naar andere gebieden van het leven.

Cursussen kunnen worden aangeboden door verschillende grote en kleine luchthavens. Afhankelijk van waar de cursussen worden aangeboden, kunnen de kosten sterk variëren. Neem contact op met de organisatie die verantwoordelijk is voor de cursus voor meer informatie over de kosten.

Er zijn veel carrières beschikbaar als helikopterpiloot. Vlieginstructeurs zijn bijna altijd in trek. Je moet een cursus volgen om je instructeurslicentie te krijgen. Je kunt rondleidingen geven voor een groot aantal spannende locaties. Toeristen betalen meestal top-dollar voor deze ervaringen. Veel helikopterpiloten voegen zich bij het leger of werken als aannemers voor het leger.

Sommige helikoptertrainingen laten u toe om grondscholen en simulaties online te nemen, maar voor vliegtraining moet u zich melden bij een specifieke locatie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

13 Resultaten in Helikopteropleiding

Eurotech Flight School

Met deze scores kunt u vliegen met meermotorige turbinehelikopters. De cursus moet ook worden herhaald voor diegenen die een vernieuwingstype beoordeling nodig hebben die ... [+]

privileges

Met deze scores kunt u vliegen met meermotorige turbinehelikopters. De cursus moet ook worden herhaald voor diegenen die een vernieuwingstype beoordeling nodig hebben die is verlopen met meer dan 3 jaar.

Pre-requisites

Deze cursus kan worden gevolgd door privé- en commerciële piloten met ten minste 70 vlieguren als piloot of student-piloot die de volledige ATPL-cursus bijwoont. Voor de IFR-uitbreiding van de rating is het noodzakelijk om het eerste deel van de IR-cursus te hebben voltooid of al een IR-certificaat op een andere helikopter te hebben.

Theoretische cursus

De theoretische cursus wordt georganiseerd door de Academie.

Praktische cursus

Het planningsbureau organiseert de afspraken met de instructeurs voor het boeken van de vluchturen op aanvraag.... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

Met de Private Pilot-licentie kunt u helikopters voor het toerisme besturen. ... [+]

privileges

Met de Private Pilot-licentie kunt u helikopters voor het toerisme besturen.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafblad of strafrechtelijke procedure in behandeling hebben.

Hoewel het medisch onderzoek (2-klassecertificering) wettelijk niet vereist is om de cursus te starten, raden we onze studenten ten zeerste aan om het uit te voeren: de geldigheid is vijf jaar voor piloten jonger dan 40 en twee jaar voor piloten van meer dan 40 jaar oud. kan gratis contact opnemen met het planningsbureau om de medische post te boeken, die in een Aeromedical Centre moet worden genomen (zie de Algemene informatiepagina).

Het is noodzakelijk om 16 jaar oud te zijn voor de eerste solovlucht en 17 voor de laatste vaardigheidstest.... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
4 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. D ... [+]

privileges

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. De geïntegreerde cursus laat de student toe om rechtstreeks in de professionele wereld van helikopters te gaan, zonder enige luchtvaartvoorwaarde.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafregister hebben, of moet een strafzaak aanhangig zijn.

Om een ​​CPL-cursus aan te vragen, moet je basiskennis van wiskunde en natuurkunde en een goed bewustzijn van de Engelse taal tonen die via een toelatingsexamen vóór inschrijving zal worden getest.

Hoewel het medisch onderzoek (1 ^ -klassecertificering) wettelijk niet vereist is om de cursus te starten, raden we u ten zeerste aan om het uit te voeren. U kunt gratis contact opnemen met het planningsbureau van onze Academie om het medische dossier te boeken dat moet worden ingenomen in een Aeromedical Center (zie de pagina Algemene informatie). Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om de laatste vaardigheidstest uit te voeren.... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. ... [+]

privileges

Met de Commercial Pilot-licentie voor helikopters kunt u als professionele piloot luchtwerk, openbaar personenvervoer, trainingsvluchten en reddingsoperaties uitvoeren. Met de modulaire cursus (stap voor stap) kunt u de professionele licentie benaderen vanuit de privélicentie. Elke stap kan in verschillende perioden worden gepland, op de manier om uw eigen koers te bepalen.

Pre-requisites

Voor het verkrijgen van luchtvaartlicenties mag u geen strafregister hebben, of moet een strafzaak aanhangig zijn.

Om een ​​CPL-cursus aan te vragen, moet je basiskennis van wiskunde en natuurkunde en een goed bewustzijn van de Engelse taal tonen, die zal worden getest door middel van een toelatingsexamen vóór inschrijving, PPL-licentie en een minimum van 150 uur vliegtijd.... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

De vlieginstructeurscursus leidt je naar een kwalificatie die het recht geeft studenten te trainen voor de ppl en voor typebevoegdverklaringen op één motor van een vliegt ... [+]

privileges

De vlieginstructeurscursus leidt je naar een kwalificatie die studenten de mogelijkheid biedt om de PPL te trainen en om een ​​typeaantal op een enkele vliegtuigmotor te krijgen. De vlieginstructeur kan Cpl-studentpiloten trainen na 200 trainingsuren te hebben afgevuurd en kan ook instructeurs in opleiding instrueren nadat ze 500 trainingsuren hebben afgelegd.

Instrumentele beoordeling De instructeur kan trainen voor het Ifr-onderdeel van modulaire cursussen, geïntegreerde cursussen en voor uitbreiding op een meermotorige helikopter als hij / zij de drie vereisten vasthoudt.

Type Beoordeling Instructeur kan trainen voor Type Rating Courses on Me Helicopters.

Pre-requisites... [-]
Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Eurotech Flight School

Met deze cursus kun je vliegen volgens de voorschriften van de instrumentale vlucht op gecertificeerde helikopters. ... [+]

privileges

Met deze cursus kun je vliegen volgens de voorschriften van de instrumentale vlucht op gecertificeerde helikopters.

Pre-requisites

Deze beoordeling kan worden bijgewoond door een privépiloot die een nachtrating heeft met ten minste 50 uur cross-country of een piloot die traint voor een CPL-modulaire cursus, een geïntegreerde ATPL-cursus of een piloot die al houder is van een CPL-licentie.

Theoretische cursus

De theoretische cursus is hetzelfde als de ATPL-cursus voor specifieke onderwerpen, met een dispensatie voor enkele lesuren. Het is echter aan te raden voor piloten met een PPL-licentie of degenen die al meer dan 5 jaar een CPL- of APTL-cursus hebben gevolgd, om alle lessen in de ATPL-theorie te herhalen om beter voorbereid te zijn (zonder extra kosten).... [-]

Italië Caiolo
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Superior Air

Het doel van de modulaire opleiding Commercial Pilot License (H) is het trainen van PPL (H) of ICAO / JAA pilootvergunninghouders op het niveau van bekwaamheid die nodig ... [+]

Onze ATPL Modulaire Cursus Is ontworpen om opleidingen op hoog niveau aan te bieden aan studenten die professionele piloten willen worden om hun opleiding als aparte modules te voltooien. Deze cursus is meestal de voorkeur van mensen die willen het afstandsonderwijs optie in de grond opleiding en / of hebben niet de tijd om het geïntegreerde programma dat is veeleisender volgen. Geen eerdere ervaring is vereist om deze cursus te starten.

Met behulp van moderne apparatuur en vliegtuigen, zal Superior Air opleiding van het hoogste niveau te bieden aan uw aanstaande luchtvaart carrière te promoten. Indien de aanvrager houder is van een PPL of een niet-JAA-licentie, de juiste modulaire cursus voor CPL, IR, ME, MCC, Night Qualification en ATPL theorie heeft te volgen. Kandidaten voor deze cursus hebben de keuze tussen residentiële en afstandsonderwijs theoretische opleidingen. Wanneer u onze modulaire opleiding afmaken u licentie CPL een commercieel piloot (A) vast te houden, de Multi Engine Class Rating (ME), het Instrument Rating (IR) en de ATPL theorie krediet.... [-]

Griekenland Megara
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
18 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Queen Noor Civil Aviation Technical College

Deze cursus biedt deelnemers inzicht of Performance Based Navigation (PBN) concepten en hun toepassing voor de planning en het ontwerp van PBN luchtruim, in overeenstemmi ... [+]

PBN - Performance Based Navigation Course

ICAO-code: 059

Duur: 7 dagen

Beschrijving: Deze cursus biedt deelnemers inzicht of Performance Based Navigation (PBN) concepten en hun toepassing voor de planning en het ontwerp van PBN luchtruim, in overeenstemming met de ICAO-normen en aanbevolen praktijken (SARP's).

[-]
Jordanië Amman
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
7 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Horizon International Flight Academy

Het doel van de cursus is het opleiden van gekwalificeerde militaire vliegers naar een GCAA CPL (H) licentie te verkrijgen. ... [+]

Doel van de cursus

Het doel van de cursus is het opleiden van gekwalificeerde militaire vliegers naar een GCAA CPL (H) licentie te verkrijgen.

Syllabus van de cursus Theoretische kennis: 300 uur "Optionele" Flying Training: 15 uur Duur van de cursus: 21 weken

Structuur van de Cursus

De syllabus van de QMP (H) cursus komen de volgende onderwerpen:

Air Law Algemene kennis luchtvaartuigen incl. Instrumentatie Mass & Balance vliegtuigen Prestaties Flight Planning Human performance Meteorologie navigatie Radio Navigation operationele Procedures Beginselen van het vliegen Communicatie

Toelatingseise... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2019
Engels
Voltijd
21 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Bristow Academy

Bristow Academy gecombineerd FAA / EASA Professional Pilot Program biedt volledige Europese certificering door het combineren van EASA CPL (H) training met FAA training c ... [+]

Bristow Academy gecombineerd FAA / EASA Professional Pilot Program biedt volledige Europese certificering door het combineren van EASA CPL (H) training met FAA training componenten. Deze cursus is goedgekeurd voor de toepassing van één jaar na de voltooiing Optional Practical Training (OPT).

certificaat

FAA Private Pilot License (PPL) FAA Commercial Pilot License (CPL) FAA Instrument Rating (IR) EASA Commercial Pilot License (CPL-H) FAA Certified vlieginstructeur (CFI) FAA Certified Flight Instructor Instrument (CFII)

DUUR

20 maanden

Ong. vlieguren

216.2

* Dit is de gemiddelde duur van het programma. Feitelijke duur is gebaseerd op individuele student geschiktheid. ... [-]

Verenigde Staten Titusville Verenigd Koninkrijk Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bristow Academy

EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) programma Bristow Academy is bedoeld voor studenten die de werkgelegenheid binnen de Europese vlucht markt te verkrijgen. ... [+]

EASA Integrated Commercial Pilot License (CPL-H) programma Bristow Academy is bedoeld voor studenten die de werkgelegenheid binnen de Europese vlucht markt te verkrijgen.

Dit programma voldoet aan de minimale eis van 135 uren vliegopleiding aan de vliegervaring eisen van EASA deel FCL 1178/2011 Bijlage 1 te voldoen, de aanhangsels 3 en 4. De lessen starten in januari, mei en september en zijn beperkt tot 14 leerlingen per klas.

certificaat

FAA Private Pilot License (PPL) EASA Commercial Pilot License (CPL-H)

DUUR

12 maanden

Ong. vlieguren

138,5

* Dit is de gemiddelde duur van het programma. Feitelijke duur is gebaseerd op individuele student geschiktheid. ... [-]

Verenigde Staten Titusville Verenigd Koninkrijk Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Bristow Academy

Bristow Academy FAA Pilot Professional Program is een uitgebreide curriculum van de grond en vlieginstructie ontworpen om studenten in professionele piloten te ontwikkele ... [+]

Bristow Academy FAA Pilot Professional Program is een uitgebreide curriculum van de grond en vlieginstructie ontworpen om studenten in professionele piloten te ontwikkelen. Certified vlieginstructeur (CFI) en Certified Flight Instructor Instrument (CFII) zijn beschikbaar als add-on componenten. Dit programma, in samenwerking met de CFI en CFII cursussen, is goedgekeurd voor de toepassing van één jaar na de voltooiing Optional Practical Training (OPT).

certificaat

FAA Private Pilot License (PPL) R44 Transition FAA Instrument Rating (IR) FAA Commercial Pilot License (CPL)

DUUR

10 maanden

Ong. vlieguren

151,5

* Dit is de gemiddelde duur van het programma. Feitelijke duur is gebaseerd op individuele student geschiktheid. ... [-]

Verenigde Staten Titusville Verenigd Koninkrijk Chesterfield
September 2019
Engels
Voltijd
10 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Pilot training center/ Pilotų Mokykla

Het doel van de Private Pilot PPL (A) cursus is om de student piloot om veilig en efficiënt te vliegen onder Visual Flight Rules trainen. ... [+]

PPL (A) - Privé vliegbrevet BESCHRIJVING

Het doel van de Private Pilot PPL (A) cursus is om de student piloot om veilig en efficiënt te vliegen onder Visual Flight Rules trainen. Aan studenten die met succes hebben doorstaan ​​theorie-examens en de vaardigheidstest Civil Aviation Administration (CAA) biedt privé vliegbrevet. De houder van PPL rijbewijs recht heeft om te vliegen als piloot-in-commando of co-piloot in vliegtuigen, die zijn vastgelegd in een vliegbrevet.

ONDERWERPEN Air Law en operationele procedures Algemene kennis luchtvaartuigen Navigatie Aircraft Flight Manual communicatie Principles of Flight Meteorologie Vlucht en-planning Menselijke prestaties en beperkingen EISEN Minimum leeftijd: Een kandidaat voor een PPL (A) moet ten minste 17 jaar oud Medisch fitness: Een kandidaat voor een PPL (A) moet een geldige klasse 1 of klasse 2 medisch certificaat. Private Pilot LICENTIE - PPL: TIME / UUR Vluchten met een Cessna 150/152 (41 uur) 41 Vluchten met simulator (4 uur) 4 Prive-piloot theorie * 100 Leermateriaal (Oxford boeken) Vlucht examen met CAA inspecteur 01:30 ... [-]
Litouwen Wilna
September 2019
Engels,Russisch
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands