Cursus in de Verenigde Llangefni in UK

Top Cursussen in de Verenigde Llangefni in UK 2018

Master

Universiteiten en hogescholen stellen hun eigen toelatingseisen voor opleidingen in het hoger onderwijs, zodat ze variëren in grote lijnen. Afhankelijk van de opleiding, kunnen afgestudeerde student in staat zijn in het hoger onderwijs om te komen met een bereik van kwalificaties. Als je 're van toepassing is op een stichting Degree cursus te doen, kunt u vinden dat werkervaring in aanmerking wordt genomen naast alle kwalificaties die je hebt. Sommige hogescholen en universiteiten bieden Basisjaar als voorbereiding op een bepaalde opleidingen. Ze hebben meestal don 't resultaat in afzonderlijke criteria als ze gewoon in aanmerking om de opleiding zelf in te voeren. Basisjaar Aren 't binnen handbereik voor alle opleidingen, echter.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Cursus Studies in de Verenigde Llangefni in UK

Lees meer

De Engelse Taal

Llandrillo Menai International
Campus Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Rhôs-on-Sea Bangor Llangefni +2 more

Onze Engels Language Centre in Bangor: The City of Learning, biedt een breed scala van full-time en part-time opleidingen. Studenten komen uit alle hoeken van de wereld, evenals de lokale omgeving - meer dan 30 verschillende nationaliteiten! [+]

Engels Taal

Engels Language Programmes

Categorie: Engels Taalcursussen

Onderwerpen: Engels Taal

Cursussen op onze Bangor campus

Onze Engels Language Centre in Bangor: The City of Learning, biedt een breed scala van full-time en part-time opleidingen. Studenten komen uit alle hoeken van de wereld, evenals de lokale omgeving - meer dan 30 verschillende nationaliteiten!

De cursussen worden gegeven op vele niveaus van beginners tot gevorderden (Pre-Entry - Level 2), niveaus A1 tot C2.

De Engels taalcursussen bereidt je voor:

Voortgezet en hoger onderwijs ook onder-graduate en post-graduate studie Werkgelegenheid en Carrière Professionele praktijk in het Verenigd Koninkrijk ... [-]