ACADEMICCOURSES

2 Cursussen in Global Business 2020

Een cursus verwijst naar een klasse ontworpen om persoonlijke en professionele ontwikkeling te bevorderen. Het kan ofwel worden genomen door een huidige student of een professional op zoek naar zijn of haar opleiding uit te breiden.

Wat is een cursus in de wereldwijde bedrijf? Deze klasse is ontworpen om u voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in het internationale bedrijfsleven. Hoewel elk programma varieert, kunnen typische klassen zijn het mondiale milieu, internationale marketing, het managen van mensen wereldwijd, goed vanuit een mondiaal perspectief, wereldwijde operations management, principes van Global Finance, methoden van onderzoek in het internationale bedrijfsleven, en strategisch management in de mondiale context.

Het nemen van een cursus in de wereldwijde business is voordelig in een aantal manieren. De zakelijke vaardigheden geleerd kunnen profiteren studenten in alle gebieden van het leven, en het hebben van internationale kennis en ervaring kan hen voorbereiden om te gaan met verschillende culturen en mensen.Afgestudeerden kunnen een concurrentievoordeel hebben en in staat zijn om een ​​aanvraag voor een breed scala aan functies over de hele wereld.

Cursussen kunnen worden genomen in internationale locaties over de hele wereld en kan nogal wat verschillen in de kosten. Zodra u een cursus van belang gevonden hebben, contact op de school opnames kantoor en vraag wat de kosten zullen worden betrokken.

Afgestudeerden met een wereldwijde business degree zijn meestal bereid om te werken in een breed scala van carrière velden. Werkgebieden zijn onder andere marketing, management, financiën, reclame, operaties, retail, en de internationale handel. Specifieke titels zijn key account manager, merk assistent, event manager, corporate finance assistant, en import / export manager. Afgestudeerden hebben ook de kennis en vaardigheden om hun eigen internationale bedrijf te starten als zij daarvoor kiezen.

Meteen aan de slag met het onderzoeken van tal van cursussen online.Afhankelijk van de instelling, is er een kans dat je in staat zijn om uw cursus online invullen als goed, dat is een geweldige optie als uw voorkeur school ligt ver weg of als je gewoon genieten van online leren. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Global Business Filter

Wereldwijde zakelijke cursus

Harvard Business School Online
Cursus
02 jul 2020
<
Deeltijd
<
4 weken
23 jun 2020
Engels
Online

Met Global Business kunt u kansen beoordelen, risico's beheren en waarde creëren voor uw organisatie. Ontdek de economische, politieke en sociale factoren die verandering tewe ...

Lees meer

Cursus in GEDP

Taaleem College of International Studies
Cursus
Executive Courses
jul 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
3 weken
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Ontworpen, ontwikkeld en geleverd met high-tech en high touch filosofie van de programma's worden volledig uitgevoerd door de online samenwerkend leren ruimte (CLS) begele ...

Lees meer