Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Cursus Studies in Gezondheidsadministratie 2019

Een cursus is een leertraject dat formele informatie biedt over een bepaald onderwerp in een academische omgeving. Cursussen zijn vaak een goede manier om onderwerpen te verkennen voordat je je inschrijft voor een voltijdse opleiding.

Wat is een cursus in gezondheidsadministratie? Dit veld bestudeert het beheer en de organisatie van zorgprogramma's om effectieve medische zorg te bieden aan mensen en gemeenschappen. Cursussen in dit onderwerp kunnen ziekenhuissystemen, overheidsgezondheidszorg, managementvaardigheden, gezondheidszorgbeleid, gezondheidszorgwetten, coördinatie en kantoorefficiëntie omvatten. Deze onderwerpen zijn absoluut noodzakelijk voor de ontwikkeling van nieuwe, verbeterde gezondheidszorgprogramma's over de hele wereld om ervoor te zorgen dat alle personen tijdig en professionele gezondheidszorg ontvangen.

Na het volgen van een cursus gezondheidscommunicatie kunnen studenten zich bevinden met een verhoogd vermogen om effectief met anderen te communiceren. Deze studenten hebben de neiging sterke managementvaardigheden te tonen en kunnen op fijne details letten. Veel werkgevers zoeken deze vaardigheden in verschillende industrieën.

De kosten van het inschrijven voor een cursus kunnen afhankelijk zijn van een aantal factoren, waaronder het type, de locatie en de grootte van de school. Studenten worden altijd aangemoedigd om contact op te nemen met de admissions offices om vragen te stellen of online onderzoek te doen naar scholen om de meest nauwkeurige collegegeldinformatie te vinden.

Na het voltooien van een cursus in gezondheidsadministratie, kan een student overwegen een diploma in het vakgebied te behalen om een ​​gerelateerde carrière te beveiligen. Werkgevers zoeken vaak studenten met een indrukwekkende educatieve achtergrond, en met het juiste CV kan een student een loopbaan nastreven als zorgverstrekkers, directeuren van gezondheidszorgprogramma's, managers van verpleeghuizen, kliniekbeheerders, ambulante zorgbegeleiders, gedragsgezondheidsdirecteurs, assuradeuren en sociaal welzijnsbeheerders.

Een cursus kan een effectieve manier zijn om u kennis te laten maken met het gebied van gezondheidsadministratie. Cursussen zijn vaak beschikbaar op hogescholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen wereldwijd. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

2 Results in Gezondheidsadministratie

Mildred Elley

Studenten van de medische assistenten leren de juiste telefoonetiquette, hoe patiënten te begroeten, juiste technieken voor het in kaart brengen en archiveren, verzekerin ... [+]

Gezondheidszorgberoepen zijn een van de snelstgroeiende carrièregebieden in het land. Het Department of Medical Assisting biedt drie programma-opties, een diploma en twee certificaatprogramma's.

Medisch-assistent-diplomaClinical Medical Assistant Certificate ProgramAssistentiecertificaatprogramma voor medische kantoor

Deze drie medische assistent-programma's bereiden studenten voor op instapniveau in artsenpraktijken en andere medische faciliteiten. Deze cursussen helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om te excelleren in de gezondheidszorg.

Studenten van de medische assistenten leren de juiste telefoonetiquette, hoe patiënten te begroeten, juiste technieken voor het in kaart brengen en archiveren, verzekeringsverwerking, tekstverwerking, e-mail, afsprakenplanning en het afhandelen van patiënten vanaf het incheckproces tot en met het examen. Medisch assistent-studenten zullen bereid zijn om te werken in ziekenhuizen, artsenpraktijken, ambulante servicevoorzieningen en klinieken.... [-]

Verenigde Staten Albany New York City Pittsfield
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

ICI geeft u de mogelijkheid om de uitdagende maar zeer bevredigende gebied van de geneeskunde te sluiten als een medisch secretaresse. Als je oprecht geïnteresseerd in ge ... [+]

ICI geeft u de mogelijkheid om de uitdagende maar zeer bevredigende gebied van de geneeskunde te sluiten als een medisch secretaresse. Als je oprecht geïnteresseerd in gezondheid en geneeskunde en hebben uitstekende klantenservice vaardigheden, kunt u genieten van een mooie carrière in dit beroep.

Opzet van de cursus Toepassing van de beginselen van vertrouwelijkheid, privacy en veiligheid in een medische omgeving Handhaaf patiëntendossiers Beheersing van voorraden en benodigdheden Voorbereiden en verwerken van medische rekeningen Organiseer schema Handhaving van veiligheid op de werkplek Medische terminologie Carriere vooruitzichten Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands