Cursus in Geschiedenis

Top 20 Cursus Studies in Geschiedenis 2018

Geschiedenis

Geschiedenis cursussen worden aangeboden op vele verschillende academische instituten over de hele wereld. Er zijn opties voor de geschiedenis cursussen om online te bestuderen, door middel van leren op afstand, of in een klaslokaal, als onderdeel van een opleiding of voor een certificaat of diploma.

Professionals uit alle branches en achtergronden hebben studeerde geschiedenis cursussen maar de geschiedenis produceert ook zijn eigen professionals. Mensen die werken als historici, bibliothecarissen, sociologen, antropologen en docenten allemaal genieten van de belangrijkste discipline van de geschiedenis in hun beroep. Er zijn veel verschillende geschiedenis cursussen beschikbaar, zoals de geschiedenis van de geneeskunde, de Amerikaanse geschiedenis, Europese geschiedenis, oorlog, Cappadocië, kunstgeschiedenis, en nog veel meer.

Of u nu op zoek zijn naar professionele ontwikkeling of nieuwe vaardigheden en kennis, kan de geschiedenis cursussen u helpen om een ​​sterkere, meer goed afgeronde professional in de sterk concurrerende internationale arbeidsmarkt. Neem een ​​kijkje door de geschiedenis cursussen hieronder voor meer informatie!

Lees meer

Rome - History & Classics

IES Abroad
Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Met duizenden jaren goed gedocumenteerde geschiedenis, waaronder talloze geschriften, geweldige archeologische sites, monumenten, beeldhouwwerken en andere artefacten, is er geen betere stad om geschiedenis en klassiekers te bestuderen dan Rome.

Vandaag, bovenop de hele geschiedenis, is Rome een bloeiende Europese hoofdstad, met belangrijke rol in de internationale politiek en het bedrijfsleven.

[-]

Rome January Term Course - From Pontius Pilate to Theodosius: The Advent of Christianity

IES Abroad
Campus Voltijd 3 weken January 2019 Italië Rome Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Snelle feiten Centrum : IES in het buitenland Rome Taalvoorwaarden : Geen

Niet-Amerikaanse burgers kunnen voor aankomst een studentenvisum krijgen.

[-]

London Direct Inschrijving - Soas, University Of London

IES Abroad
Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen Hongkong Hong Kong +2 more

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct aan de School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS), in te schrijven. [+]

Overzicht

Er is iets onweerstaanbaar over Londen. Misschien zijn het de bezienswaardigheden als Big Ben of de Tower Bridge die al bekend zijn. Of het internationale karakter dat in elke buurt voorkomt, waar mensen van verschillende culturele, etnische en sociaal-economische achtergronden samen leven en samenwerken. Wat je ook al naar Londen hebt getrokken, kijk niet terug nu-Londen wacht!

Dit is uw kans om samen met studenten uit het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld te leven en te leren door direct aan de School of Oriental and African Studies, University of London (SOAS), in te schrijven.

IES in het buitenland Londen is toegewijd aan het verbeteren van uw studie in het buitenland ervaring met superieure studenten diensten en mogelijkheden om het leven in Londen volledig te ervaren. Ons personeel in Londen helpt u optimaal te maken van uw ervaring in het buitenland.... [-]


Engelse En Meer Cursussen

Gateway School Of English
Campus September 2018 Malta St. Julian

De Engelse plus-programma's zijn ideaal voor tieners en volwassenen die Engels studeren willen combineren met een vrijetijds- of culturele activiteit van hun keuze. [+]

De Engelse plus-programma's zijn ideaal voor tieners en volwassenen die Engels studeren willen combineren met een vrijetijds- of culturele activiteit van hun keuze.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om Engelse taallessen bij te wonen en vervolgens deel te nemen aan sporten zoals Golf, Tennis of Duiken. Een andere mogelijkheid is om een ​​cursus te volgen die de Engelse studie combineert met een cultureel programma gerelateerd aan de geschiedenis en folklore van de Maltese eilanden.

Zulke cursussen Engels en Meer zullen een beroep doen op de studenten die een extra betekenis willen geven aan hun kennis van het Engels, wetende dat de Maltese eilanden de beste gelegenheid bieden om hun favoriete sport- of vrijetijdsactiviteit te genieten.... [-]


Cursus Gezondheid En Welzijn In De Oude Wereld

FutureLearn
Online Deeltijd 6 weken June 2018 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Gebruik literair en archeologisch bewijs om te zien hoe oude Grieken en Romeinen gezondheids-, welzijns- en maatschappelijke kwesties benaderden. [+]

Begrijp de Griekse en Romeinse benadering van gezondheid en welzijn

Hoe zag gezond zijn in het oude Rome of Griekenland eruit? Hoe kunnen we vertellen wat welzijn in de oudheid betekende?

Deze online cursus zal je helpen deze vragen te onderzoeken, door zowel literair als archeologisch bewijs te gebruiken, om details van het echte leven in oude samenlevingen te ontdekken.

We zullen het lichaam opdelen in organen en systemen, waarbij we elk gebruik maken van oude theorieën over de structuur en functie van het menselijk lichaam.

We zullen ontdekken wat oude samenlevingen dachten over onderwerpen waar we nog steeds mee worstelen - van de relatie tussen lichaam en geest, seksualiteit, ouder worden en geslacht.... [-]


Course : World War 1: A History in 100 Stories

FutureLearn
Online Voltijd Deeltijd 5 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online +1 more

Change the way you see World War 1 as you explore stories of hope, suffering, and loss from newly released historical archives. [+]

25 April 2015 marked the Centenary of the Gallipoli Landings.

The Gallipoli Campaign was Australia and New Zealand’s first major military engagement in World War 1. The Anzacs went on to fight in Palestine, Egypt and the Western Front and suffered one of the highest casualty rates of any allied army.

Often confronting, always challenging, this course involves a critical examination of a conflict that changed the world.

This free online course is part of the 100 Stories Project at Monash University, commemorating the Anzac centenary and exploring the cost of war. The course will coincide with ANZAC Day on 25th April and suggests new and more inclusive ways of remembering.

Go on a journey across the battlefields of Gallipoli and the Western Front on which the war was fought and into the homes of the ordinary people who suffered it. ... [-]

Natuurlijk: Een Geschiedenis Van Koninklijk Eten En Feesten

FutureLearn
Online Voltijd Deeltijd 5 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online +1 more

Breng de geschiedenis van koninklijk eten in kaart in de pracht van koninklijke paleizen. [+]

Verken de geschiedenis van koninklijk eten door de smaak van vijf belangrijke monarchen.

Van de Tudors tot de 20e eeuw wordt u lid van deskundige historici, curatoren en voedingswetenschappers van de Universiteit van Reading en de historische koninklijke paleizen, en geniet u van de veranderende smaak van opeenvolgende generaties royalty's en ervaart u de pracht van hun paleizen. We nemen een kijkje achter de schermen bij enkele van de meest ongelooflijke paleizen in Engeland; Henry VIII in Hampton Court Palace, Elizabeth I in de Tower of London, George I in Hampton Court Palace, George III in Kew Palace en Victoria in Kensington Palace.

Welke onderwerpen zullen u bedekken?

Week 1: King Henry VIII en Hampton Court Palace... [-]


Natuurlijk: Een Geschiedenis Van Volksgezondheid In Het Naoorlogse Verenigd Koninkrijk

FutureLearn
Online Voltijd Deeltijd 3 weken November 2018 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online +1 more

Begrijpen waar de volksgezondheid vandaan komt, waarom het eruit ziet zoals het vandaag is en waar het vervolgens kan gaan. [+]

De geschiedenis kan ons een uniek inzicht bieden in de problemen, het beleid en de praktijken van het verleden met betrekking tot de volksgezondheid en is van cruciaal belang voor ons begrip van de gezondheidszorg in de hedendaagse wereld.

Deze online cursus biedt u de mogelijkheid om het verleden in gesprek te brengen met het heden, zodat u de veranderende aard van de volksgezondheid in het naoorlogse Verenigd Koninkrijk kunt instellen in samenhang met de veranderingen die we vandaag zien.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Hoe de betekenis en omvang van de volksgezondheid de afgelopen 70 jaar in Groot-Brittannië is veranderd De aard van openbare gezondheidsdiensten en hun veranderende relatie met de lokale overheid en de nationale gezondheidsdienst Individuele verantwoordelijkheid voor de volksgezondheid Hoe chronische ziekten een belangrijke uitdaging voor de volksgezondheid werden De persistentie van infectieziekten en het verschijnen van nieuwe aandoeningen zoals HIV / AIDS Socio-economische status en de impact ervan op de volksgezondheid Gezondheidseducatieve technieken, tactieken en effectiviteit Pogingen om regelgeving te gebruiken om de volksgezondheid te verbeteren De grenzen van de volksgezondheid, de successen en mislukkingen in de tijd. Wat ga je bereiken? ... [-]

Cursus In Engeland In De Tijd Van Koning Richard III

FutureLearn
Online Deeltijd 6 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

De ontdekking van het skelet van Richard III in een Leicester parkeerplaats - en de recente onthullingen van ontrouw binnen de bloedlijn van zijn familie - zijn voorpaginanieuws gemaakt over de hele wereld. [+]

De ontdekking van het skelet van Richard III in een Leicester parkeerplaats - en de recente onthullingen van ontrouw binnen de bloedlijn van zijn familie - zijn voorpaginanieuws gemaakt over de hele wereld.

In deze gratis online cursus, een team van wetenschappers van de Universiteit van Leicester hebben betrekking op een breed scala van thema's over het Engeland Richard zou in de 15e eeuw bewoond hebben en kijken terug op zijn herontdekking en herbegrafenis.

Ontdek de Oorlogen van de Rozen

Het politieke toneel in de 15e eeuw werd gedomineerd door wilde dynastieke oorlog - de Oorlogen van de Rozen - waarin loyaliteit en macht verschoven onder een aristocratische kliek, met verwoestende gevolgen.... [-]


Cursus In Ww1 Heldendom: Door Middel Van Kunst En Film

FutureLearn
Online Deeltijd 2 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

De honderdste verjaardag van de Eerste Wereldoorlog is een tijd voor reflectie en exploratie. In deze korte cursus krijg je gewoon ontdek enkele van de manieren waarop heldendom wordt afgebeeld door middel van kunst en film. [+]

De honderdste verjaardag van de Eerste Wereldoorlog is een tijd voor reflectie en exploratie. In deze korte cursus krijg je gewoon ontdek enkele van de manieren waarop heldendom wordt afgebeeld door middel van kunst en film.

U zult werving posters en de berichten die ze geportretteerd voor zowel degenen die met oorlog en de thuisblijvers, evenals het onderzoeken van WW1 kunst en na te denken over een schilderij dat u hebt gekozen te verkennen. Je zal dan overgaan tot de hedendaagse Duitse film te verkennen, het consolideren van uw leren door de herziening van een recent boek, film of tv-programma over de Eerste Wereldoorlog.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Analyse van recruitment posters en de berichten die ze geportretteerd voor zowel degenen die met oorlog en de thuisblijvers Onderzoek posters: het gebruik van woorden en beelden om emoties over heldendom te roepen World War 1: hoe ideeën over heldendom veranderd van 1914 Heldenmoed en film: het verkennen van de verschillen tussen de huidige beelden van de Tweede Wereldoorlog 1 helden in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië Film reviews: contrasterende manieren waarop de betekenis van de Tweede Wereldoorlog 1 vandaag wordt gebouwd en besproken in Duitsland Wat ga je bereiken? Denk na over hoe de Eerste Wereldoorlog van invloed op de heroïsche idealen van de negentiende en vroege twintigste eeuw. Beoordelen WW1 affiches en de boodschap die elke poster die het aanmelden tijdens de oorlogsjaren zou hebben gegeven interpreteren. Ontdek kunst uit WW1 en bespreken mening met andere studenten. Curate een tentoonstelling... [-]

Natuurlijk Uit De Tweede Wereldoorlog Tot Witheet: De Raf In De Koude Oorlog

FutureLearn
Online Deeltijd 6 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Deze gratis online cursus is een samenwerking tussen de Royal Air Force (RAF) Musea en de afdeling Geschiedenis aan Royal Holloway, University of London. Het zal u kennismaken met enkele van de belangrijkste keerpunten in de geschiedenis van Groot-Brittannië in de post-1945 tijdperk. [+]

Deze gratis online cursus is een samenwerking tussen de Royal Air Force (RAF) Musea en de afdeling Geschiedenis aan Royal Holloway, University of London. Het zal u kennismaken met enkele van de belangrijkste keerpunten in de geschiedenis van Groot-Brittannië in de post-1945 tijdperk.

Ontdek de veranderende rol van de RAF tijdens de Koude Oorlog

Geleid door Dr Ross Mahoney, Aviation Historicus, RAF Museum, en Dr. Emmett Sullivan, Senior Lecturer in History, Royal Holloway, zal de cursus te onderzoeken:

De rol van de RAF in de periode begin van de Koude Oorlog; operaties RAF's over de hele wereld in een tijdperk van dekolonisatie; [-]

Cursus In Empire: De Controverses Van De Britse Imperialisme

FutureLearn
Online Deeltijd 6 weken November 2018 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Het Britse Rijk was het grootste rijk ooit gezien. Het Hof oordeelde dan een kwart van de wereldbevolking en de weg vrijgemaakt voor de huidige mondiale economie. Maar Britse imperialisme is niet zonder controverse, en het blijft een enorme onenigheid vandaag veroorzaken onder historici. Deze gratis online cursus zal u helpen begrijpen waarom. [+]

Het Britse Rijk was het grootste rijk ooit gezien. Het Hof oordeelde dan een kwart van de wereldbevolking en de weg vrijgemaakt voor de huidige mondiale economie. Maar Britse imperialisme is niet zonder controverse, en het blijft een enorme onenigheid vandaag veroorzaken onder historici. Deze gratis online cursus zal u helpen begrijpen waarom.

Ontdek de Britse Rijk door middel van zes controversiële thema's

Over zes weken zullen we het Britse Rijk verkennen door middel van zes thema's - geld, geweld, ras, religie, geslacht en seks, en propaganda. Je krijgt om de verhalen van de fascinerende mensen die hebben bijgedragen aan zowel de opkomst en ondergang te horen.

Langs de weg, zult u in staat zijn om de vragen die deze thema's te verhogen met leerlingen uit de hele wereld debatteren, en trek uw eigen conclusies.... [-]


Cursus In Rome: Een Virtuele Tour Van De Oude Stad

FutureLearn
Online Deeltijd 5 weken November 2018 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Neem een ​​rondleiding door het oude Rome met de Universiteit van Reading expert, Dr Matthew Nicholls, met behulp van zijn gedetailleerde, historisch accuraat en bekroonde, digitaal 3D-model van deze ontzagwekkende stad. [+]

Neem een ​​rondleiding door het oude Rome met de Universiteit van Reading expert, Dr Matthew Nicholls, met behulp van zijn gedetailleerde, historisch accuraat en bekroonde, digitaal 3D-model van deze ontzagwekkende stad.

Dompel je onder in de architectuur en de geschiedenis van het oude Rome

Ga met Matthew mee op een wandeling door de stad Rome en vraag jezelf af: Waarom werd deze oude stad gebouwd waar hij was? Wist alle wegen echt leiden naar Rome? Hoe werd het drinkwater miljoen inwoners van de stad geleverd? Waar heb Romeinen aanbidden hun goden en aan hun politieke bazen? En welke gebouwen een decor voor de spectaculaire gebeurtenissen die zowel gevierd keizers en verzekerd van de loyaliteit van de massa's te voorzien?... [-]


Cursus In Grootmachten Van De Oude Wereld: Het Nabije Oosten

FutureLearn
Online Deeltijd 4 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Over vier weken, deze gratis online cursus verkent vier oude Nabije Oosten culturen en hoe ze in wisselwerking met elkaar 3500 jaar geleden. [+]

Over vier weken, deze gratis online cursus verkent vier oude Nabije Oosten culturen en hoe ze in wisselwerking met elkaar 3500 jaar geleden.

Het volgen van de Egyptische, Mitannian en Hettitische grootmachten

Travel, diplomatie, handel en oorlogvoering functie, zoals we volgen de oude Egyptische, Mitannian en Hettitische grootmachten. We zullen zien hoe ze in contact met elkaar in hun inspanningen om hun invloed uit te breiden naar de immer omstreden Syrië-Palestina land kwam.

een van de belangrijkste collecties van kunstvoorwerpen in het Verenigd Koninkrijk - - We zullen voorwerpen uit de Universiteit van Liverpool Garstang Museum voor Archeologie onderzoeken zodat u niet alleen leren over de geschiedenis van deze periode, maar ook hoe experts gebruiken artefacten om het verleden te reconstrueren.... [-]


Natuurlijk In Het Verkennen Van Copyright: Geschiedenis, Cultuur, Industrie

FutureLearn
Online Deeltijd 4 weken November 2018 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Heb je ooit nagedacht over hoe een componist of een schrijver maakt een levend? Of hoe ze geld verdienen om hun dagelijkse leven te leven, net als andere mensen? hoe een markt en een industrie zijn gegroeid dankzij uitvindingen als de 15e eeuwse drukpers: Deze cursus zal het proces van de makers steeds professionals te verkennen. [+]

Heb je ooit nagedacht over hoe een componist of een schrijver maakt een levend? Of hoe ze geld verdienen om hun dagelijkse leven te leven, net als andere mensen? hoe een markt en een industrie zijn gegroeid dankzij uitvindingen als de 15e eeuwse drukpers: Deze cursus zal het proces van de makers steeds professionals te verkennen.

Je leert er dat dit proces begonnen met het idee dat artistieke werk is het eigendom van de makers en hoe dit idee geïnspireerd een nieuwe industrie op basis van het auteursrecht. U vindt hier ook de verschillende aspecten van dit proces te ontdekken - op zoek naar hoe technologische verbetering, creativiteit en de juridische aspecten van het auteursrecht alle nauw met elkaar verbonden.... [-]