Cursus in Genderstudies

Top 3 Cursussen in Genderstudies 2019

Genderstudies

Gericht op gender identiteit en representatie, Gender Studies is een interdisciplinair vakgebied opgebouwd uit een aantal deelgebieden. Genderstudies cursussen zijn een informatieve manier om te leren over vrouwen 's, mannen ' s, en LGBT-vraagstukken vanuit een moderne of historische perspectief. Of het nu van een bedrijf en leiderschap hoek, met een focus op media, of specifiek voor een bepaalde periode of plaats, is het mogelijk om een ​​Gender Studies cursus die elke academische interesse of noodzaak past.

Gender Studies cursussen kan overal duren van een paar dagen tot een jaar. Sommige cursussen culmineren met het schenken van een certificaat of diploma. Sommige Gender Studies cursus zijn gericht op werkende professionals op zoek naar professionele ontwikkeling, terwijl anderen zijn meer geschikt voor full-time studenten, en nog anderen zijn ontworpen voor mensen die gewoon een belang hebben in Gender Studies.Aangeboden aan universiteiten en academische instellingen over de hele wereld, kunnen studenten op zoek naar Gender Studies cursussen kiezen waar en hoe ze zullen bestuderen.

Als u geïnteresseerd bent in het leren hoe je kunt inschrijven voor een cursus Gender Studies, scroll naar beneden en lees over cursus opties in gekenmerkte, erkende scholen over de hele wereld. U kunt ook verzoeken om meer informatie over Gender Studies cursussen die rechtstreeks worden gezonden uit de school van uw keuze met of handige webformulier!

Lees meer

Cursus in gender en ontwikkeling

FutureLearn
Online Deeltijd 2 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Hoe heeft gender verband met internationale en gemeenschapsontwikkeling? Ontdek met deze online cursus. [+]

Verken de relatie tussen geslacht en internationale ontwikkeling

Wat heeft gender met internationale ontwikkeling te maken? Is 'vrouw' het middelpunt van gender en ontwikkeling? Wat is het dat gender en ontwikkeling bij elkaar brengt?

Dit zijn enkele vragen die u op deze cursus zal stellen en beantwoorden. U zal de geslachtsdimensies van hedendaagse internationale en gemeenschapsontwikkeling onderzoeken en uiteindelijk leren hoe en waarom geslacht zo belangrijk is.

Welke onderwerpen zullen u bedekken?

De sleutelvragen die in deze online cursus worden behandeld, over waarom gender in de internationale en maatschappelijke ontwikkelingen betreft, omvat:

Wat heeft gender te maken met ontwikkeling? Is 'vrouw' de kern van gender en ontwikkeling? Wat brengt geslacht en ontwikkeling samen? Wat ga je bereiken? ... [-]

Natuurlijk in onderwijs voor meisjes: leerstrategieën die het vertrouwen, veerkracht en samenwerking te ontwikkelen

FutureLearn
Online Deeltijd 4 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

Het gedrag dat het onderwijssysteem beloningen - studeren, zorgvuldige voorbereiding, de patiënt het beklimmen van het ene niveau naar het volgende - lijken vrouwen een voordeel academisch geven. Maar in de wereld van het werk, mensen aan te nemen en bevorderen op basis van karakter zo veel als op formele kwalificaties. [+]

Het gedrag dat het onderwijssysteem beloningen - studeren, zorgvuldige voorbereiding, de patiënt het beklimmen van het ene niveau naar het volgende - lijken vrouwen een voordeel academisch geven. Maar in de wereld van het werk, mensen aan te nemen en bevorderen op basis van karakter zo veel als op formele kwalificaties.

Door te onderzoeken wat moet worden ervaren door jonge vrouwen in de klas beoogt deze cursus een gesprek tussen docenten over de beste manier om hulp meisjes slagen in de klas en daarbuiten, evenals het aanbieden van gezaghebbend advies, begeleiding en praktische oplossingen te starten.

Begrijp de factoren die de meisjes op school aantasten

Voor het verkennen van het onderwijs strategieën die werken in de klas, zullen we eerst onderzoeken de belangrijke factoren die de leerervaringen van meisjes beïnvloeden. In het bijzonder zullen we kijken naar de strategieën die karakter te ontwikkelen op een manier die academisch succes op school en professioneel succes na school ondersteunt. We zullen ook onderzoeken en bespreken de factoren die meisjes het bereiken van hun volledige potentieel op school en in hun toekomstige loopbaan kunnen remmen.... [-]


Snellere carrières van vrouwen

Arden courses at GISMA
Campus Voltijd 2 dagen November 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze intensieve korte cursus is geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de behoeften van de 21e-eeuwse beroepsbevolking en is bedoeld om mannelijke en vrouwelijke leidinggevenden op te leiden tot buitengewone leiders. [+]

Vrouwen carrières versnellen

Deze intensieve korte cursus is geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de behoeften van de 21e-eeuwse beroepsbevolking en is bedoeld om mannelijke en vrouwelijke leidinggevenden op te leiden tot buitengewone leiders.

Dit programma heeft tot doel de vaardigheden te verbeteren die nodig zijn om je carrièrepad te transformeren. Bewustmaking van manieren om het evenwicht tussen mannen en vrouwen op de werkplek beter te ondersteunen en vaardigheden te ontwikkelen om leiderschapspositie te bereiken. Leer hoe u uw eigen bedrijfszichtbaarheid kunt creëren, inclusief een netwerk van mentoren.

Waarom kiezen voor dit programma?Krijg duidelijkheid over uw leiderschapsmerkOntwikkel strategieën om uw zichtbaarheid voor uw bedrijf te vergroten en een netwerk van mentoren te vindenKrijg inzichten om zichzelf en anderen te leiden door middel van een beoordeling van leiderschapsstijlenBeoordeel uw sterke punten en stel ontwikkelingsdoelen in lijn met het Career Accelerator Model TMBouw vaardigheden om leidinggevende aanwezigheid te verwervenCompetitieve omgeving om van leeftijdsgenoten te lerenDocenten met een internationale werkende mindsetGISMA Business School Londen is BAC-geaccrediteerdCursus benodigd hedenBachelor diploma of professioneel equivalent, minstens 3 jaar gerelateerdTaalniveau: bewijs van vloeiend EngelsToekennend orgaan / Gecertificeerd door... [-]