Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 5 Cursus Studies in Gecertificeerde Publieke Verslaglegging 2019

Een cursus is een educatief pad aangeboden aan mensen van 18 jaar en ouder. Of je nu op zoek bent naar educatieve of professionele vooruitgang of gewoon om jezelf persoonlijk te verbeteren, het voltooien van een cursus kan je helpen in de juiste richting te gaan.

Wat is een cursus in gecertificeerde openbare boekhouding? Dit type cursus dekt doorgaans boekhoudkundige principes voor zowel bedrijven als het publiek. Men kan verwachten dat de praktische toepassing van controleprocedures en dergelijke soorten regelgeving zoals bedrijfsrecht, ethiek en belastingheffing zal worden geleerd. Vaak zijn 150 semester-uren vereist om een ​​licentie te krijgen. Studenten kunnen dergelijke kwalificaties krijgen als de ACCA (Association of Chartered Public Accountants), ACA (Association of Chartered Accountants) en CAT (Certified Accounting Technicians).

Afgestudeerden van een gecertificeerde openbare boekhoudkundige cursus kunnen bogen op zulke positieve kwaliteiten als uitstekende aandacht voor detail, uitzonderlijke organisatorische vaardigheden en tijdmanagement. Professioneel gezien biedt deze kwalificatie vaak prestige en werkzekerheid.

De kosten verbonden aan een cursus in gecertificeerde openbare boekhouding zullen sterk verschillen van instelling tot instelling. Het wordt aanbevolen dat u contact opneemt met de scholen die u interesseren om te informeren naar registratie en de kosten te vergelijken.

Er is meer vraag naar gecertificeerde openbare boekhouding dan ooit tevoren. Deze aanwijzing wordt zeer gerespecteerd en kan leiden tot hogere inkomsten en voordelen en plaatst hen ook op een pad naar posities van hoger leiderschap bij hun werkgever. Een CPA moedigt een niveau van vertrouwen aan bij het werken met personen en bedrijven over belastingen, informatietechnologie (IT), audits, consulting en het helpen realiseren van hun financiële doelen. Dit is een zeer gewaardeerde en gewilde referentie die grote werkplezier kan bieden in een snel groeiend beroep.

Wie de sprong wil maken naar de prestigieuze wereld van gecertificeerde openbare boekhouding, zal merken dat er wereldwijd veel locaties zijn die de juiste koers varen. Online cursussen maken leren nog gemakkelijker. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

5 Resultaten in Gecertificeerde Publieke Verslaglegging

Zoe Talent Solutions

Wees voorbereid op internationale boekhoudstandaarden voor de publieke sector of IPSAS met een kwalificatie die aantoont dat u een grondige kennis hebt van de normen en d ... [+]

Wees voorbereid op internationale boekhoudstandaarden voor de publieke sector of IPSAS met een kwalificatie die aantoont dat u een grondige kennis hebt van de normen en de toepassing ervan, gecertificeerd door CIPFA, het wereldwijde orgaan voor financieel beheer van de overheid.

Cursus Doelstellingen

Het certificaat geeft u diepgaande IPSAS-kennis en certificering door CIPFA om uw vaardigheden aan werkgevers, collega's en anderen aan te tonen om uw carrière vooruit te helpen

Cursusbeschrijving

A1) Beschrijving van de rol van IPSASB bij de ontwikkeling en publicatie van IPSAS en andere documenten:

Terms of reference en doelstellingen van IPSASBVerband tussen IAS / IFRSs en IPSASIPSASB-programma van ontwikkelingsactiviteitenExposure-concepten en consultatiesIPSASB-onderzoeken... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai Maleisië Kuala Lumpur Kenia Nairobi Abu Dhabi Saoedi-Arabië Riyad  + 5 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
3 - 10 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Sunway University

Sunway TES Center for Academic Excellence (CAE) is een aanbieder van collegegelddiensten voor het CPA-programma in Maleisië. Sunway TES CAE biedt collegegeldondersteuning ... [+]

Sunway TES Center for Academic Excellence (CAE) is een aanbieder van collegegelddiensten voor het CPA-programma in Maleisië. Sunway TES CAE biedt collegegeldondersteuning aan studenten die het CPA-programma uitvoeren, om hen te helpen bij het begrijpen van het onderwerp van het CPA-programma en bij het voorbereiden van hun examen.

Geïnteresseerde kandidaten die het CPA-programma willen uitvoeren, hebben hieronder bruikbare informatie verzameld over het zoeken van collegegeld om uw prestatie van de CPA-aanwijzing te starten.

Neem voor bestaand CPA-programma voor studenten die les willen, contact met ons op om meer te weten te komen over de collegegeldsteun die wordt aangeboden bij Sunway TES CAE.... [-]

Maleisië Shah Alam
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Sunway University

De ACA-kwalificatie wordt wereldwijd beschouwd als een van de leidende zakelijke en financiële kwalificaties en wordt erkend en gewaardeerd in de praktijk, industrie, han ... [+]

De ACA-kwalificatie wordt wereldwijd beschouwd als een van de leidende zakelijke en financiële kwalificaties en wordt erkend en gewaardeerd in de praktijk, industrie, handel en de publieke sector. Naadloos samenvoegen van examens met praktische on-the-job training, het voorziet u volledig van alle relevante ervaring, vaardigheden en professionele kennis om goede beslissingen te nemen in echte zakelijke omgevingen.

Na succesvolle afronding van de ACA-examens, een trainingscontract met een ICAEW Authorised Training Employer (ATE) en vereiste werkervaring, vragen studenten om de drie exclusieve letters ACA achter hun naam te hebben en een schitterende carrière voor zich.

Sunway TES CAE, de enige actieve ICAEW-partner in Learning in Maleisië.... [-]

Maleisië Shah Alam
January 2020
Deeltijd
3 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Sunway University

De Certified Accounting Technician (CAT) is een beroepskwalificatie ontworpen door ACCA waarmee u het werk van professionele accountants kunt ondersteunen. De eindexamene ... [+]

De Certified Accounting Technician (CAT) is een beroepskwalificatie ontworpen door ACCA waarmee u het werk van professionele accountants kunt ondersteunen. De eindexamenexamens zijn gelijk aan het eerste jaar van een universitaire opleiding. Als gevolg hiervan mogen CAT-afgestudeerden rechtstreeks overstappen naar het Fundamentals-niveau (Skills Module).

De kennis, vaardigheden en praktische ervaring die je hebt opgedaan tijdens het bestuderen van de CAT-kwalificatie, kunnen je vrijstellen van bepaalde papieren en meetellen voor de praktijkervaringseis van de ACCA-kwalificatie.

Er zijn negen onderzoeken naar de CAT, die zijn opgedeeld in vier niveaus. Elk niveau is ontworpen om de kennis, vaardigheden en inzichten te testen die nodig zijn om te werken in boekhoudkundige ondersteunende rollen. Naast het afronden van je examen, moet je minimaal een jaar relevante ervaring opdoen tijdens het volgen van je financiële opleiding om de Technicus-kwalificatie te behalen.... [-]

Maleisië Shah Alam
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Sunway University

Werkgevers over de hele wereld zoeken ACCA-leden op om hun bedrijf te leiden naar duurzaam succes. Wetende dat ACCA-leden strategische denkers zijn met een hoge ethische ... [+]

Werkgevers over de hele wereld zoeken ACCA-leden op om hun bedrijf te leiden naar duurzaam succes. Wetende dat ACCA-leden strategische denkers zijn met een hoge ethische integriteit, sterke financiële kennis en het juiste zakelijke inzicht.

Om een ​​ACCA-lid te worden, moet een student een spannende ACCA-kwalificatierit beginnen. Deze reis omvat een combinatie van examens, ethiek en ervaring. De ACCA-kwalificatie bereidt haar afgestudeerden voor op de snelle zakenwereld van vandaag, klaar voor de werkplek.

De ACCA-kwalificatie bereidt een financiële professional met de meest actuele vaardigheden voor met een veel diepere en meer afgeronde aanpak dan de puur technische. Sunway TES CAE zet zich ervoor in om kwaliteitsafgestudeerden aan te trekken die klaar zijn voor werk zodra ze de Sunway Campus verlaten. Onderwerpen die de soft skills van studenten ontwikkelen, zijn opgenomen in de ACCA-syllabus met het doel de ACCA-studenten van Sunway TES CAE voor te bereiden met een reeks vaardigheden op graduaatniveau die vereist zijn voor de arbeidsmarkt. Deze omvatten onderzoeksmethoden, kritisch denken, evaluatie- en analysevaardigheden, professionele presentatie- en communicatievaardigheden en PowerPoint-vaardigheden.... [-]

Maleisië Shah Alam
January 2020
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands