ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Frans in Duitsland 2021

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variƫren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Een taalcursus leert individuen om te lezen, te schrijven en gesprekken te voeren met andere mensen in het Frans. Het kan ook u voorzien van een goede culturele blik op Frankrijk en andere Franstalige landen, waardoor u inzicht in leven en er werken.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Deeltijd Cursus in Frans in Duitsland

2 Resultaten in Frans, Duitsland Filter

Parijs - Franse studies

IES Abroad
Cursus
<
Voltijds
Frans
Campus

Dit programma combineert de strenge studie van de Franse taal op een geavanceerd niveau met een breed scala aan lessen die in het Frans worden gegeven door een volle faculteit ...

Lees meer

Franse cursussen in Berlijn

Anda Sprachschule
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 maanden
Frans
Campus

In onze cursussen Frans is het belangrijkste de student, daarom werken we in beperkte groepen. Onze docent analyseert de behoeften van onze studenten om de inhoud van de cursu ...

Lees meer