Cursus in Frans

Beste 60 Cursus Studies in Frans 2018

Frans

Het nemen van een taalcursus Frans geeft u de mogelijkheid om te praten met mensen die deze taal spreken. Dit kan u voorzien van toegang tot nieuwe mogelijkheden, vooral als u van plan bent om te reizen.

 

Wat is een taalcursus in het Frans?

Een taalcursus leert mensen om te lezen, schrijven en gesprekken voeren met andere mensen in het Frans. Het kan ook u voorzien van een goede culturele blik op Frankrijk en andere Franstalige landen, waardoor u inzicht in wonen en werken.

 

Wat zijn de voordelen van het nemen van een taalcursus in het Frans?

Breid uw onderwijs en hebben de mogelijkheid om te communiceren met de Franse professionals wanneer u een cursus Frans te nemen. Nu is het ideale moment met een internationale economie zo belangrijk.

 

Hoeveel kost het om een cursus taal in het Frans?

De kosten van deze cursussen variëren sterk van de ene school naar de volgende. De lengte en diepte van de inhoud van de cursus kan ook een rol spelen in de kosten.

 

Wat zijn de vereisten voor een taalcursus in het Frans?

Meestal, u don 't moet een specifieke achtergrond van deze cursussen te hebben. U kunt zelfs in aanmerking voor hen als je hoeft alleen een middelbare school diploma of het equivalent.

 

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Taalcursus in het Frans?

Vanuit een zakelijk oogpunt, je 'vindt dat het hebben van een opleiding in het Frans de deuren kunnen openen voor een betere communicatie. Dat betekent dat je kan worden in de vraag met bedrijven die samenwerken met Franse bedrijven.

 

Waarom Neem een Online Taalcursus in het Frans?

Nemen van een online taalcursus in het Frans maakt het mogelijk voor u om uw dag blijven tot dag activiteiten en wonen andere scholen zoals u wenst.

 

Waar Neem een taalcursus in het Frans?

Veel scholen, met inbegrip van speciale educatieve programma's en online scholen bieden taalcursussen Frans.

Hoe inschrijven voor een cursus in het Frans?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Paris - French Studies Course

IES Abroad
Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2018 Frankrijk Parijs Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Muziekstudie in Parijs via IES Abroad is beperkt tot de Ecole Normale; IES in het buitenland kan geen muziekstudie aanpassen bij andere instellingen in Parijs.

Studenten die kwalificeren, kunnen maximaal vier 3-creditcursussen aan de École Normale, naast Franse taal en andere cursussen in het IES Abroad Parijs Centrum. Instrumentalisten kunnen lesgeven of optreden studeren, terwijl vocalisten alleen op prestatie richten. Cursussen zijn beperkt in het lente semester, en bepaalde specialiteiten, zoals percussie, worden niet onderwezen op de École Normale. Toelatingsbeslissingen worden gemaakt door de École Normale de Musique.

Instrumenten die aan de École Normale worden onderwezen, zijn onder andere:... [-]


Frans Als Vreemde Taal

Groupe Sup de Co La Rochelle
Campus September 2018 Frankrijk La Rochelle

In het hart van Groupe Sup de Co La Rochelle is het Franse Taalinstituut (FLI) gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal. Het instituut biedt een scala aan individuele cursussen en groepslessen voor particulieren, professionals en studenten op verschillende gebieden. [+]

In het hart van Groupe Sup de Co La Rochelle is het Franse Taalinstituut (FLI) gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal. Het instituut biedt een reeks individuele cursussen en groepslessen voor particulieren, professionals en studenten op de volgende gebieden: Frans - Algemene taal, Frans - Bedrijfstaal, Methodologietraining voor leraren Frans als vreemde taal, Frans - Gespecialiseerde taalcursussen.

In het hart van Groupe Sup de Co La Rochelle is het French Language Institute (FLI) gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal..

Het instituut biedt een reeks individuele en groepslessen voor particulieren, professionals en studenten op de volgende gebieden:... [-]


French Language Program

EPITA Graduate School of Computer Science
Campus Voltijd 2 - 4 maanden September 2018 Frankrijk Parijs

[+]

Deze zomer programma's zullen de gang van zijn 19 juni tot en met augustus de 11e 2017

[-]

CIDEF: French language courses

West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest
Campus Voltijd July 2018 Frankrijk Angers

Frans leren in Angers, in het hart van de Loire-vallei! Met het label Qualité FLE, CIDEF cursussen verwelkomen meer dan 1500 studenten en docenten per jaar. Ze komen van overal in de wereld (ongeveer 60 nationaliteiten vertegenwoordigd) en studeren op een campus ligt in het centrum van Angers, op 10 minuten van het treinstation. [+]

Frans leren in Angers, in het hart van de Loire-vallei

Lang verblijf / intensieve training / programma's op maat

Gemaakt in 1947, CIDEF is het centrum van het Frans als vreemde taal aan de Katholieke Universiteit van de West (l'Université Catholique de l'Ouest), in Angers, Frankrijk.

Met het label Qualité FLE, CIDEF cursussen verwelkomen meer dan 1500 studenten en docenten per jaar. Ze komen van overal in de wereld (ongeveer 60 nationaliteiten vertegenwoordigd) en studeren op een campus ligt in het centrum van Angers, op 10 minuten van het treinstation. CIDEF is onderdeel van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Onze pedagogie [-]

Franse Cursussen In Berlijn

Anda Sprachschule
Campus Voltijd Deeltijd 3 maanden October 2018 Duitsland Berlin +1 more

In onze cursussen Frans is het belangrijkste de student, daarom werken we in beperkte groepen. Onze docent analyseert de behoeften van onze studenten om de inhoud van de cursus te ontwikkelen. Als u al Frans taalvaardigheden heeft, kunt u onze gratis test doen om uw niveau te bepalen. Neem alstublieft contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

[+]

In onze Franse cursussen is het belangrijkst de student, daarom werken we in verminderde groepen.

Onze lerares analyseren van de behoeften van onze studenten om de inhoud van de cursus te ontwikkelen. Als u al Frans taalvaardigheden heeft, kunt u onze gratis test doen om uw niveau te bepalen. Neem alstublieft contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Wij gebruiken verschillende en gerichte studiemateriaal gekozen overeenkomstig de behoeften van elke groep. Wij zullen u op de hoogte van tevoren wat materialen die u nodig hebt en deze kunnen allemaal worden gekocht op onze school of van de gebruikelijke leveranciers.

Leer Frans in Berlijn bij ons in kleine groepen (gemiddeld 5 deelnemers)!... [-]


Standaard Cursus Frans

LSF Montpellier French school
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Frankrijk Montpellier

Het doel van deze cursus is om u te voorzien van de woordenschat en grammatica die essentieel is voor communicatie in het Frans door te werken aan de vijf vaardigheden die nodig zijn om een ​​taal te leren: [+]

STANDAARD: Van een inleiding tot vloeiendheid in het Frans 20 groepslessen van 45 minuten elk = 15 uur lessen per week. 10 studenten maximaal per klas.

Het doel van deze cursus is om u te voorzien van de woordenschat en grammatica die essentieel is voor communicatie in het Frans door te werken aan de vijf vaardigheden die nodig zijn om een ​​taal te leren:

Mondeling begrip Orale productie Orale interactie Schriftelijk begrip Schriftelijke productie

Om deze doelen te bereiken (interactie gebaseerd op het dagelijks leven en het nieuws, ervaringen en meningen delen), gebruiken onze docenten een breed scala aan onderwijsmiddelen en de nieuwste digitale technologie en computerapparatuur, terwijl u u toelegt op de culturele en sociale specificaties van Frankrijk en De Franstalige wereld en belangrijke thema's in de huidige gebeurtenissen.... [-]


Franse Taal En Cultuur Cursus - Lentesemester

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
Campus Voltijd 3 maanden Frankrijk Parijs

Van maandag tot en met vrijdag, deze formule biedt taallessen die studenten in staat om vooruitgang te boeken in het leren van het Frans (grammatica, werkwoordvervoeging, spelling, woordenschat, benadering van literaire teksten, geschreven en gesproken expressie), fonetiek klassen die studenten in staat om hun uitspraak te verbeteren en ook hun begrip en expressie vaardigheden, wekelijkse lezingen over verschillende aspecten van de Franse beschaving. [+]

Sessie: Spring 2017 Wekelijks volume: 20 uur per week Onderwijs aangeboden: praktische cursussen van de Franse taal fonetiek met laboratoriumwerk beschaving lezingen Inschrijving in Parijs: op 1 februari 2017 Datum van de cursussen: van 8 februari 2017 tot 27 mei 2017 Visa: Deze cursus vereist een "student" visum O nline registratie: yes

Presentatie Van maandag tot en met vrijdag, deze formule biedt: taallessen die studenten in staat om vooruitgang te boeken in het leren van het Frans (grammatica, werkwoordvervoeging, spelling, woordenschat, benadering van literaire teksten, geschreven en gesproken expressie), fonetiek klassen die studenten in staat om hun uitspraak te verbeteren en ook hun begrip en expressie vaardigheden, wekelijkse lezingen over verschillende aspecten van de Franse beschaving.... [-]


Intensieve Franse Onderdompeling Cursussen

Montreal International Language Centre
Campus Voltijd 90 uur September 2018 Canada Montréal

Als u van plan bent om het hoger onderwijs in het Frans voort te zetten of voor ogen wonen en werken in een omgeving waar Frans wordt gebruikt, dan is inschrijven voor MILC 's Intensieve Franse Immersion Cursussen en snel [+]

Intensieve Franse Immersion Cursussen

&nbsp

Als u van plan bent om het hoger onderwijs in het Frans voort te zetten of voor ogen wonen en werken in een omgeving waar Frans wordt gebruikt, dan is inschrijven voor MILC 's Intensieve Franse Immersion Cursussen en snel verbeteren van uw lezen, schrijven, luisteren en mondelinge taalvaardigheid. Niveau 6 omvat een bereidingsmodule de TEFAQ test.

&nbsp

Wij bieden:

&nbsp

12 sessies per jaar (een keer per maand) 10 niveaus van de Franse 22.5 uur in de week van de lestijd (90 uur per niveau) 15 studenten maximum per groep 1 dag per sessie toegewezen voor een test

* In het geval van een cursus annuleren als gevolg van onvoldoende registratie, kunt u de plaats van de intensieve Franse onderdompeling cursussen met Franse prive-lessen. ... [-]


Franse Taal Etrangère

INSEEC Chambéry campus
Campus Voltijd 1 semester October 2018 Frankrijk Chambéry Zwitserland Genève +2 more

De regio Rhône-Alpes en het departement Savoie, putten hun kracht uit hun geografische ligging [+]

toelatingseisen

LEVEL TAAL Minimaal vereiste A2 (Europees Referentiekader voor Talen)

academisch Niveau Kandidaat te betwisten Evolution 1 en 2 INSEEC Grande Ecole: Bac 2 - Bac + 3-4 Kandidaat in de wedstrijd EGC: Bachelor's degree of gelijkwaardig

GROUNDS MAINTENANCE IN HET FRANS Bewegen in Chambery kandidaat of externe verbinding op de site of telefonisch

Volume Schedule 315 uren van het onderwijs van aangezicht tot aangezicht

Academische inhoud

Frans vreemde taal (FLE) Verdiepen van de vier taalvaardigheden: Het luisteren Begrijpend lezen Mondelinge productie Schrijfvaardigheid Logica en geheugen het oplossen van redeneren en probleem Engels Analyse, synthese en opstellen van authentieke documenten Voorbereiding voor mondelinge examens van motivatie ... [-]

French - Algemene Taalvaardigheid

Eurocentres - Language schools
Campus Voltijd 2 - 52 weken September 2018 Frankrijk Parijs La Rochelle Amboise Zwitserland Lausanne Verenigd Koninkrijk Londen Cambridge Brighton Bournemouth Duitsland Berlin Ierland Dublin Malta Sliema Zuid-Afrika Kaapstad Italië Florence Verenigde Staten Miami New York San Diego East Lansing Spanje Madrid Sevilla Barcelona Valencia Japan Kanagawa Canada Toronto Vancouver Nieuw-Zeeland Auckland Argentinië Buenos Aires Peru Cusco China Beijing Australië Brisbane Southport Melbourne Perth Sydney Australisch Hoofdstedelijk Territorium Rusland Moskou St. Petersburg +52 more

Verdiepen van uw kennis van de taal en uw vertrouwen te ontwikkelen. Dit programma zal u toelaten om verder je taalkennis [+]

Algemene Taalvaardigheid

Verdiepen van uw kennis van de taal en uw vertrouwen te ontwikkelen. Dit programma stelt u in staat om verder te oefen je talenkennis, vooral spreken en schrijven. Er zal ook een mogelijkheid om te werken aan grammatica punten en uitspraak problemen die je moeite met te hebben.

Taalniveau: 0-9 (A1-C1)

Focus: Algemeen taaltraining

Duur (in weken): 2-52

Max. Klasse Grootte: 14

[-]

Frans Diploma Cursussen

Sprachschule Schneider
Campus 16 - 32 weken February 2018 Zwitserland Zürich

U krijgt dankzij de kleinste groepen ontvangen met slechts 3-6 personen optimale Diploma voorbereiding - ideaal voor al degenen die willen om persoonlijke zorg te bereiken door specialisten door select waarde die zeker reden naar het doel dankzij jarenlange ervaring en Expertentätigkeit! [+]

In onze opleidingen voor een diploma je grote woorden te leren!

U krijgt dankzij de kleinste groepen ontvangen met slechts 3-6 personen optimale Diploma voorbereiding - ideaal voor al degenen die willen om persoonlijke zorg te bereiken door specialisten door select waarde die zeker reden naar het doel dankzij jarenlange ervaring en Expertentätigkeit!

Inhoud van de cursus en leren

De lessen zijn gericht op het geprüften talenkennis: tekst en Hörverstehen, spreken, schrijven en grammatica. Je krijgt verschillende keren de mogelijkheid te simuleren de verschillende Prüfungsteile onder reële Prüfungsbedingungen. Wij zijn er trots op dat het slagingspercentage van onze cursisten heeft zich gestabiliseerd op bijna 100%! ... [-]


Intensieve Cursussen - Engels

ASC International House Language School
Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Zwitserland Genève

Cursussen starten elke maandag voor alle niveaus behalve voor het beginnersniveau. Een beginnerscursus wordt geopend wanneer een groep van vijf mensen [+]

Sinds 1974, ASC IH biedt taalcursussen upscale door hooggekwalificeerde onderwijsgevenden geleverd en heeft een solide reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve en vooruitstrevende methoden.

Vandaag bieden wij een breed scala van groep of individuele lessen en hebben meer dan 40 klaslokalen. Onze media center is volledig uitgerust en activiteiten worden begeleid door een permanent lid van ons docententeam. Het is gratis toegankelijk voor studenten, individueel of via hun bedrijf ingeschreven. We bereiden ook diverse onderzoeken van officiële taal.

ASC International House was de eerste school in het westen van Zwitserland kunnen worden toegekend in 2001 de Zwitserse kwaliteitscertificaat EduQua (vernieuwd in 2013).... [-]


French Language Program

ILSC Education Group
Campus Voltijd 4 weken January 2018 Canada Montréal

Het Certificaat en Enignement du Francais Langue Etrangere (CEFLE) is ontworpen voor degenen met een goed commando van het Frans (moedertaal of equivalent, DALF niveau) die willen trainen om docenten van het Frans als tweede taal (FSL) en / of buitenland te worden Taal (FLE). De CEFLE is nuttig voor mensen die al op het gebied van onderwijs werken, maar ook voor reizigers, of iemand die op zoek bent naar een spannende carrièrewijziging. [+]

Leer Frans en verbind met de wereld

Kies uit onze grote verscheidenheid aan cursussen en programma's en bouw een studieprogramma samen met onderwerpen die overeenkomen met uw persoonlijke interesses, doelen en dromen. U vindt er zeker iets dat u op ILSC opwekt!

CEFLE-certificaat PROGRAMMA SNAPSHOT LOCATIE BESCHIKBAAR: Montréal TOTALE PROGRAMMA LENGTE: 4 weken SCHEDULE: Ma-Vr, 9u tot 17u START DATUM: 30 januari, 4 juli, 10 oktober TAALNIVEAU: B1 B2 B3 B4 I1 I2 I3 I4 A1 A2 A3 Aantekeningen

Om het programma in te voeren, moeten de studenten sterke vaardigheden hebben in mondeling en schriftelijk Frans om de Franse FLE FSL op verschillende niveaus van leerlingen te kunnen leren. Voor degenen wier moedertaal geen Frans is, is het equivalent van een DALF vereist. High school voltooiing, of gelijkwaardig is vereist. We raden aan dat studenten 20 jaar of ouder zijn. Dit programma vereist een intentieverklaring en een interview om uw geschiktheid voor het programma te bepalen. Zie de sectie How to Register voor meer informatie.... [-]


Courses in French Language

Oscar Institute
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

[-]

Tussenjaar Of Semester In Frankrijk

EF Gap Year
Campus Voltijd 6 - 12 maanden Open Inschrijving Frankrijk Parijs Nice +1 more

Reis naar Frankrijk voor een semester of een jaar om de Lichtstad of de Franse Rivièra te verkennen. Onze interactieve onderdompelingscursussen garanderen je vooruitgang, zodat je je Frans oefent terwijl je de Eiffeltoren beklimt of een cappuccino in de Rue de France bestelt. [+]

Reis naar Frankrijk voor een semester of een jaar om de Lichtstad of de Franse Rivièra te verkennen. Onze interactieve onderdompelingscursussen garanderen je vooruitgang, zodat je je Frans oefent terwijl je de Eiffeltoren beklimt of een cappuccino in de Rue de France bestelt.

Sluit je aan bij studenten van over de hele wereld voor de ultieme studie in het buitenland. Behaal vloeiendheid, bekijk de wereld, breid uw internationale netwerk uit en start uw wereldwijde toekomst. Studeer voor 6, 9 of 11 maanden en start in april, juni, september of januari. College credits en stagemogelijkheden zorgen ervoor dat je altijd je CV toevoegt tijdens het avontuur van je leven.

EF's Franse scholen zijn geaccrediteerd door EAQUALS en onze cursussen worden erkend door Eastern Washington University. Globaliseer uw toekomst, stimuleer uw internationale carrière en bereid u voor op het DELF-examen met een Frans taaldiploma van EF.... [-]