Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 51 Cursus Studies in Frans 2019

Het nemen van een taalcursus Frans geeft u de mogelijkheid om te praten met mensen die deze taal spreken. Dit kan u voorzien van toegang tot nieuwe mogelijkheden, vooral als u van plan bent om te reizen.

 

Wat is een taalcursus in het Frans?

Een taalcursus leert mensen om te lezen, schrijven en gesprekken voeren met andere mensen in het Frans. Het kan ook u voorzien van een goede culturele blik op Frankrijk en andere Franstalige landen, waardoor u inzicht in wonen en werken.

 

Wat zijn de voordelen van het nemen van een taalcursus in het Frans?

Breid uw onderwijs en hebben de mogelijkheid om te communiceren met de Franse professionals wanneer u een cursus Frans te nemen. Nu is het ideale moment met een internationale economie zo belangrijk.

 

Hoeveel kost het om een cursus taal in het Frans?

De kosten van deze cursussen variëren sterk van de ene school naar de volgende. De lengte en diepte van de inhoud van de cursus kan ook een rol spelen in de kosten.

 

Wat zijn de vereisten voor een taalcursus in het Frans?

Meestal, u don 't moet een specifieke achtergrond van deze cursussen te hebben. U kunt zelfs in aanmerking voor hen als je hoeft alleen een middelbare school diploma of het equivalent.

 

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Taalcursus in het Frans?

Vanuit een zakelijk oogpunt, je 'vindt dat het hebben van een opleiding in het Frans de deuren kunnen openen voor een betere communicatie. Dat betekent dat je kan worden in de vraag met bedrijven die samenwerken met Franse bedrijven.

 

Waarom Neem een Online Taalcursus in het Frans?

Nemen van een online taalcursus in het Frans maakt het mogelijk voor u om uw dag blijven tot dag activiteiten en wonen andere scholen zoals u wenst.

 

Waar Neem een taalcursus in het Frans?

Veel scholen, met inbegrip van speciale educatieve programma's en online scholen bieden taalcursussen Frans.

Hoe inschrijven voor een cursus in het Frans?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

51 Resultaten in Frans

Institut Europeen De Francais

We raden onze algemene Franse cursussen aan als u ten minste 17 jaar oud bent of een volwassene bent, en als u Frans wilt leren of uw taalvaardigheden voor persoonlijke, ... [+]

Voorwaarden:Geldig voor cursussen tot 31.12.2018 Klik op de afbeelding voor een onmiddellijke online offerte en reserveer nu!Voor wie is het?

We raden onze algemene Franse cursussen aan als u ten minste 17 jaar oud bent of een volwassene bent, en als u Frans wilt leren of uw taalvaardigheden voor persoonlijke, school- of zakelijke doeleinden wilt perfectioneren met een programma van lange of korte duur. onderdompeling. Verschillende opties zijn voor u beschikbaar.

BeschrijvingCommunicatieve methode en taakgericht leren op basis van het CEFR (Common European Framework of Reference for Languages).Ontwikkeling van verschillende vaardigheden: mondeling / schriftelijk begrip, mondelinge / schriftelijke uitdrukking.Gebruik van het Frans in alledaagse situaties: studeren, werken, reizen of voor persoonlijk plezier met behulp van verschillende bronnen, waaronder kranten, liedjes, foto's, audio en video.Kleine groepen van gemiddeld 7 personen (maximaal 12).... [-]
Frankrijk Montpellier
March 2020
Deeltijd
1 - 48 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
EF Gap Year

Reis naar Frankrijk voor een semester of een jaar om de Lichtstad of de Franse Rivièra te verkennen. Onze interactieve onderdompelingscursussen garanderen je vooruitgang, ... [+]

Reis naar Frankrijk voor een semester of een jaar om de Lichtstad of de Franse Rivièra te verkennen. Onze interactieve onderdompelingscursussen garanderen je vooruitgang, zodat je je Frans oefent terwijl je de Eiffeltoren beklimt of een cappuccino in de Rue de France bestelt.

Sluit je aan bij studenten van over de hele wereld voor de ultieme studie in het buitenland. Behaal vloeiendheid, bekijk de wereld, breid uw internationale netwerk uit en start uw wereldwijde toekomst. Studeer voor 6, 9 of 11 maanden en start in april, juni, september of januari. College credits en stagemogelijkheden zorgen ervoor dat je altijd je CV toevoegt tijdens het avontuur van je leven.

EF's Franse scholen zijn geaccrediteerd door EAQUALS en onze cursussen worden erkend door Eastern Washington University. Globaliseer uw toekomst, stimuleer uw internationale carrière en bereid u voor op het DELF-examen met een Frans taaldiploma van EF.... [-]

Frankrijk Parijs Nice
Open Inschrijving
Voltijd
6 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
La Rochelle Education Group

In het hart van La Rochelle Education Group is het French Language Institute (FLI) gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal. Het instituut biedt een ... [+]

In het hart van La Rochelle Education Group is het French Language Institute (FLI) gespecialiseerd in het onderwijzen van Frans als vreemde taal .

Het instituut biedt een reeks individuele en groepslessen voor particulieren, professionals en studenten op de volgende gebieden:

Frans - Algemene taalFrans - BedrijfstaalMethodologie training voor docenten Frans als vreemde taalFrans - Gespecialiseerde taalcursussen

De FLI heeft het Qualité FLE-label gekregen .

Deze certificering wordt uitgereikt door drie verschillende ministeries (Ministerie voor Nationaal Onderwijs, Hoger Onderwijs en Onderzoek, Ministerie voor Cultuur en Communicatie en Ministerie van Buitenlandse Zaken en Internationale Ontwikkeling) en is een garantie voor kwaliteit met betrekking tot de aangeboden diensten (toelating, onthaal, accommodatie , administratieve ondersteuning, faciliteiten), het aangeboden onderwijs en de aangeboden programma's.... [-]

Frankrijk La Rochelle
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Frans leren in Angers, in het hart van de Loire-vallei! Met het label Qualité FLE, CIDEF cursussen verwelkomen meer dan 1500 studenten en docenten per jaar. Ze komen van ... [+]

Frans leren in Angers, in het hart van de Loire-vallei

Lang verblijf / intensieve training / programma's op maat

Gemaakt in 1947, CIDEF is het centrum van het Frans als vreemde taal aan de Katholieke Universiteit van de West (l'Université Catholique de l'Ouest), in Angers, Frankrijk.

Met het label Qualité FLE, CIDEF cursussen verwelkomen meer dan 1500 studenten en docenten per jaar. Ze komen van overal in de wereld (ongeveer 60 nationaliteiten vertegenwoordigd) en studeren op een campus ligt in het centrum van Angers, op 10 minuten van het treinstation. CIDEF is onderdeel van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Onze pedagogie [-]
Frankrijk Angers
July 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
California KL

California KL Language Center biedt Franse lessen aan zowel bestaande studenten als werkende volwassenen op elk niveau van bekwaamheid van beginner tot gevorderd niveau. ... [+]

California KL Language Center biedt Franse lessen aan zowel bestaande studenten als werkende volwassenen op elk niveau van bekwaamheid van beginner tot gevorderd niveau.

Onze cursussen voor vreemde talen zijn specifiek ontworpen om een ​​communicatieve aanpak aan te nemen en om leerlingen van absolute beginners tot volledig vertrouwd in de taal te nemen.

We zijn toegewijd om een ​​combinatie van vijf taalvaardigheden te leveren - conversatie, luisteren, grammatica, lezen en schrijven.

Franse lesOns Frans programma biedt lessen aan van beginners niveau 1 - DELF A1 tot studenten vloeiend - DELF B2.Onze cursus Frans wordt gegeven door gekwalificeerde en ervaren native ... [-]
Maleisië Kuala Lumpur
January 2020
Voltijd
1 - 1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands
Lingoci

Geniet van online lessen Frans met een ervaren tutor via Skype. Volg een plan dat is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. We hebben 4,8 sterren van de 5 beoordeeld doo ... [+]

Leer Frans snel

Geniet van online lessen Frans met een ervaren tutor via Skype. Volg een plan dat is afgestemd op uw persoonlijke behoeften. We hebben 4,8 sterren van de 5 beoordeeld door studenten van over de hele wereld.

Interactief, op maat gemaakt

Verbeter je Frans snel met lessen die zijn afgestemd op je doelen, niveau en interesses. Je leert online met een toegewijde tutor, communiceert en deelt leermateriaal op dezelfde manier als in een klaslokaal.

Leer overal en altijd.

Leer op een voor jou geschikte manier vanaf elke locatie. Met onze geavanceerde planningstechnologie kun je lessen met gemak boeken. Je kunt ze zelfs rechtstreeks aan je online agenda toevoegen en e-mail- en sms-herinneringen ontvangen om je georganiseerd te houden.... [-]

IES Abroad

Dit programma combineert een rigoureuze studie van de Franse taal op een gevorderd niveau met een breed scala aan lessen die in het Frans worden gegeven door een ervaren ... [+]

Overzicht

Met zijn grote boulevards, wereldberoemde monumenten, een ongeëvenaarde literaire en artistieke geschiedenis en zijn eenvoudige joie de vivre, is alt = "Parijs is een stad die je voor altijd zal veranderen." Het Parijs van vandaag is een veelzijdige en multiculturele metropool die biedt een toegang tot de culturen van de wereld. Het wemelt van de bevolking van voormalige Franse koloniën zoals Senegal en Marokko, van Aziatische en Europese immigranten, en van zakenmensen en wetenschappers van over de hele wereld.

Dit programma combineert een rigoureuze studie van de Franse taal op een gevorderd niveau met een breed scala aan lessen die in het Frans worden gegeven door een ervaren faculteit. Je kunt ook ervaren hoe het leven is voor Franse studenten door een of meer cursussen aan een lokale universiteit te volgen - we hebben vijf opties waaruit je kunt kiezen. Gratis tutoring is beschikbaar als je hulp nodig hebt bij de overgang naar het hoger onderwijs in Frankrijk.... [-]

Frankrijk Parijs
January 2020
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Institute

Deze methode biedt u de mogelijkheid om uw Engels te oefenen gedurende 1 uur per week met de docent en andere studenten. In het algemeen zul je 12 lessen hebben om je Eng ... [+]

VideoConference Course One to One:

Leer Engels of Frans, blijf thuis, elke dag en wanneer je maar wilt.

12/24/26 presentielessen via videoconferentie3/6/9 maanden toegang tot het online leerplatform.1/2/3 module (s) (gelijk aan ongeveer 60 uur studie).

Cambridge Institute biedt modules aan van niveau A1.I tot C1.III in het Engels (Common European Framework of Reference).

Frans van niveau A1.I tot B2.II (Common European Framework of Reference).

* Na het kopen van de cursus, moet u uw niveau van de taal kiezen om te bepalen welke module overeenkomt met uw kennis.

Videoconferentiecursus:

Deze methode biedt u de mogelijkheid om uw Engels te oefenen gedurende 1 uur per week met de docent en andere studenten. In het algemeen zul je 12 lessen hebben om je Engels te verbeteren. U kunt kiezen tussen maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. U kunt ook de tijdzone kiezen die het beste bij u past: 01: 00-04: 00, 04: 00-07: 00, 7: 00-10: 00, 10: 00-13: 00, 13: 00-16: 00, 16: 00-19: 00, 19: 00-21: 00, 22: 00-01: 00 uur.... [-]

Spanje Madrid
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Languages Across Borders | Montreal

Als je van plan bent om hoger onderwijs in het Frans te volgen of je voor te stellen om te leven en werken in een omgeving waar Frans wordt gebruikt, schrijf je dan in vo ... [+]

Intensieve Franse Immersion Courses

Intensief programma

Studenten kunnen zich op elk gewenst moment inschrijven

Het ideale programma voor studenten die hun algehele Franse taalvaardigheid willen verbeteren voor algemene doeleinden en het vertrouwen hebben om effectief te communiceren in het dagelijks leven. Deze cursus is ideaal voor studenten die graag tijd hebben om zich te vestigen in het leven van Montreal voordat ze overstappen naar andere klassen.

In deze cursus leren studenten om snel en effectief te communiceren, omdat de lessen gericht zijn op de vier belangrijkste aspecten van het leren van een taal: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Studenten kunnen zich op elk moment van het jaar inschrijven voor Franse taalcursussen; voltijdbanen variëren van vier weken tot 50 weken. Nieuwe studenten ontvangen aan het begin van elke maand een plaatsingstest.... [-]

Canada Montreal
September 2019
Voltijd
90 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Anda Sprachschule

In onze cursussen Frans is het belangrijkste de student, daarom werken we in beperkte groepen. Onze docent analyseert de behoeften van onze studenten om de inhoud van de ... [+]

In onze Franse cursussen is het belangrijkst de student, daarom werken we in verminderde groepen.

Onze lerares analyseren van de behoeften van onze studenten om de inhoud van de cursus te ontwikkelen. Als u al Frans taalvaardigheden heeft, kunt u onze gratis test doen om uw niveau te bepalen. Neem alstublieft contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Wij gebruiken verschillende en gerichte studiemateriaal gekozen overeenkomstig de behoeften van elke groep. Wij zullen u op de hoogte van tevoren wat materialen die u nodig hebt en deze kunnen allemaal worden gekocht op onze school of van de gebruikelijke leveranciers.

Leer Frans in Berlijn bij ons in kleine groepen (gemiddeld 5 deelnemers)!... [-]

Duitsland Berlijn
October 2019
Voltijd
Deeltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Alpadia Language Schools

Wij bieden een breed scala aan Franse taalcursussen in onze hele jaar door scholen. Van standaard tot intensieve cursussen, van particuliere lessen voorbereiding op het e ... [+]

Frans leren met Alpadia

Wij bieden een breed scala aan Franse taalcursussen in onze hele jaar door scholen. Van standaard tot intensieve cursussen, van particuliere lessen voorbereiding op het examen, Alpadia levert oplossingen aangepast aan de behoeften van onze studenten. Wij zijn een officieel onderzoek centrum voor de TCF examen en zijn in de nabijheid van de regionale DELF / DALF examen locaties.

Lyon, Frankrijk

Onze school ligt in het hart van het culturele en feestelijke leven van de stad in het centrum van Lyon. De prachtige 19e-eeuwse gebouw is gelegen aan de “Presqu'île” (schiereiland), met uitzicht op de Rhône en op loopafstand van de Saône.... [-]

Zwitserland Montreux
February 2020
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Ceran Lingua International

Beleef de taal als je leert, ontspannen, eten en drinken in de Franse taal. ... [+]

Beschikbare talen

Frans

Compleet taalbad

Beleef de taal als je leert, ontspannen, eten en drinken in de Franse taal. Met 70 uur contacttijd met de native speaker Frans leraren, Inclusief alle maaltijden en breaks, wordt u omringd door de taal van de vroege ochtend tot de late avond.

Intensieve Cursus

35 uur les-activiteiten, bestaande uit werk in kleine groepen, een-op-een lessen, uitspraak opleiding, thematische debatten, workshops en ga zo maar door.

Op maat gemaakte en unieke

In de loop der jaren CERAN een eigen methodiek en pedagogische technieken heeft ontwikkeld, waardoor leraren om de taal te benaderen in een veel meer leerling-gerichte manier dan andere methoden. Op deze manier elke klant heeft zijn / haar eigen specifieke taal behoeften voldaan op een positieve en gestructureerde manier. ... [-]

Frankrijk Avignon België Spa Brussels Hoofdstedelijk Gewest Parijs  + 2 Meer
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Alle lessen worden geleid door zeer ervaren professionele Franse chef-koks die een gemeenschappelijk doel: hun passie voor eten te delen door middel van heerlijke recepte ... [+]

20 lessen per week: Algemeen Frans in groepen van 12 studenten max, van maandag tot vrijdag - 4 lessen kookles bij "1's Atelier des chefs", vier keer per week van dinsdag tot en met vrijdag, maximaal 15 deelnemers.

Alle lessen worden geleid door zeer ervaren professionele Franse chef-koks die een gemeenschappelijk doel: hun passie voor eten te delen door middel van heerlijke recepten die steeds weer opnieuw kunnen worden gemaakt thuis. De kooklessen vinden plaats in een zeer professionele en goed uitgeruste keuken.

Koken van een eenvoudige, maar heerlijke hoofdgerecht in slechts 30 minuten voor ontspannen over met je klasgenoten.

Dit programma is het gehele jaar beschikbaar voor alle niveaus behalve voor beginners.... [-]

Frankrijk Marseille
Open Inschrijving
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Eton Institute

Wist je dat het Frans, samen met het Engels, is de enige taal die wordt gesproken over vijf continenten? Het heeft een sterke invloed in de wereld van mode, kunst, muziek ... [+]

Wist je dat het Frans, samen met het Engels, is de enige taal die wordt gesproken over vijf continenten? Het heeft een sterke invloed in de wereld van mode, kunst, muziek, theater en eten. Er is een groeiende vraag naar Franstalige individuen in veel multinationale bedrijven, met name in deze sectoren.

Waarom Frans leren Business Opportunities: Het is een belangrijke taal in de arbeidsmarkt. Als je Frans kunt spreken als tweede taal, zal het een aanwinst voor uw profiel, vooral als u wilt een carrière in de luxe goederen, mode, detailhandel, luchtvaart en auto-industrie na te streven. Cultural Experience: Frankrijk heeft een rijke cultuur, van zijn historische achtergrond en kunstscène zijn literatuur, het leren van Frans opent de deuren naar een dieper begrip van de cultuur en tradities. Travels: Frankrijk is een uitstekende bestemming voor toeristen, en Parijs is een van de meest bezochte steden in de wereld. Door te weten de Franse kunt u uw bezoek te zetten: ontdek het land met een nieuw perspectief, mengen met de lokale bevolking, genieten van traditionele gerechten en geniet van la vie à la française! ... [-]
Verenigde Staten New York City Verenigde Arabische Emiraten Dubai Abu Dhabi Oostenrijk Wenen India New Delhi Hongkong  + 6 Meer
September 2019
Deeltijd
20 - 30 uur
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
BLI Language Schools

Voor studenten die hun taalonderwijs naar het volgende niveau willen brengen, bouwt deze optie voort op de dagelijkse vaardigheden en taalfocus met de mogelijkheid zich o ... [+]

BLI algemene Franse cursussen zijn bedoeld voor studenten die hun nauwkeurigheid en spreekvaardigheid willen verbeteren wanneer ze communiceren in het Frans. Of je nu Frans wilt leren op het werk, op reis, op school of gewoon voor je plezier, BLI helpt je om je doelen te bereiken.

BLI biedt een breed scala aan taalprogramma's die voldoen aan de behoeften van elke cursist. Met een breed scala aan schema's en programma's kunnen we u van basiscommunicatie naar geavanceerde academische vaardigheid brengen door boeiende en dynamische lessen te geven die worden gegeven door ervaren docenten die uw motivaties begrijpen en ambities.

intensief

30 lessen per week

Voor studenten die hun taalonderwijs naar het volgende niveau willen brengen, bouwt deze optie voort op de dagelijkse vaardigheden en taalfocus met de mogelijkheid zich op specifieke gebieden te ontwikkelen. Door een combinatie van taken op basis van taken en traditionele vaardigheden, wordt u deel van een klas met een specifiek doel voor ogen, waarbij alle gebieden van taalgebruik op natuurlijke en effectieve wijze worden geactiveerd.... [-]

Canada Montreal Quebec
Open Inschrijving
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands