Cursus in Frankrijk

Beste Cursus Studies in Frankrijk 2017

Cursus

Er is een scala aan mogelijkheden voor cursussen in Frankrijk. Of u nu een professionele staying bijgewerkt op technologieën of methodologieën, op zoek naar een carrière verandering, of net begint in je carrière, zijn er cursussen in Frankrijk die u zullen helpen uw doelstellingen te bereiken. Studenten van over de hele wereld kiezen cursussen in Frankrijk, niet alleen voor de uitstekende kwaliteit van het onderwijs, maar ook voor de cultuur, kunst, muziek, eten, en het bruisende nachtleven.

Enkele voorbeelden van cursussen in Frankrijk onder meer een aantal in het zakelijke gebied, zoals strategisch management, project management, ondernemerschap, en algemeen management. Er zijn ook keuzemogelijkheden voor studenten die geïnteresseerd zijn in onderwerpen als mode, energie en toerisme, onder vele anderen. Voor de flexibiliteit in de planning, kunnen de studenten kiezen voor part-time, full-time en online cursussen in Frankrijk.

U kunt meer informatie over uw mogelijkheden voor cursussen in Frankrijk door te bladeren door de onderstaande programma's of het verkleinen van uw zoekopdracht met de zoekvakken hierboven.Misschien vindt u het programma dat zal u helpen uw persoonlijke en professionele doelen!

Lees meer

Management Development Programma

London School of Business and Finance (LSBF)
Campus Voltijd 2 weken

Het Management Development Programme (MDP) is een snelle intensief programma gewijd aan de nieuwste technieken en trends in de kerngebieden van het management en financiën. [+]

Top Cursussen in Frankrijk 2017. Management Development Programma Het Management Development Programme (MDP) is een snelle intensief programma gewijd aan de nieuwste technieken en trends in de kerngebieden van het management en financiën. Het is ontwikkeld rekening houdend met de nieuwe uitdagingen in de zakelijke wereld, samen met de voortdurende ontwikkeling van nieuwe media en het snelle tempo van het bedrijfsleven. Het is een professionele ontwikkeling programma gericht op uw carrièrekansen te vergroten en om je vaardigheden te ontwikkelen om een ​​beroep te grote werkgevers. De MDP is ontwikkeld voor managers die vroeg in hun carrière, met de potentie en ambitie op het management verantwoordelijkheden op te nemen binnen hun vakgebied. Het is een intensieve cursus, die wordt geleverd in de stijl van een MBA, met een case study analyse, individuele en groepspresentaties allen als belangrijke leermiddelen worden gebruikt. De modules binnen het programma zijn gestructureerd om u een goed begrip van de nieuwste en meest relevante technieken bieden en benaderingen in management, marketing en financiën. Een combinatie van deze onderwerpen zal u de tools te bieden aan een breed scala van uitdagingen in de wereld van het bedrijfsleven aan te pakken. cursus Eisen Undergraduate-diploma of een equivalent daarvan in een gebied of relevante beroepskwalificatie Engels niveau 5.5 IELTS (5,5 in alle banden) of gelijkwaardig Studenten die niet aan de academische eisen kunnen worden beoordeeld op hun relevante werkervaring (5 jaar professionele werkervaring minimum voor oudere studie route) [-]

Zwart-wit Afdrukken - De Stop-systeem (part-time Programma Paris)

Spéos Paris-London Photographic Institute
Campus Deeltijd 5 weken October 2017 Frankrijk Parijs

Deze workshop presenteert zwart-wit doka-technieken, met behulp van de Stop-systeem (een visuele methode uitgevonden bij Speos) te begrijpen en te beheersen het drukproces. [+]

De deeltijd-programma is bedoeld voor beginners, amateurs en fotografie studenten. De verschillende workshops te gaan met alle belangrijke aspecten van de moderne fotografie: theorie en praktijk, van vroeger tot nu. Deze workshop presenteert zwart-wit doka-technieken, met behulp van de Stop-systeem (een visuele methode uitgevonden bij Speos) te begrijpen en te beheersen het drukproces. Tegen het einde van de week, zal elke deelnemer in staat zijn om de kwaliteit van een afdruk te beoordelen en te produceren goede zwart-wit foto's. Om de workshop te volgen, een filmcamera is onmisbaar. Van oktober tot mei. 3 uur per week, gedurende 5 weken. Maandag, dinsdag, woensdag 18:30-09:30 Zaterdag 14:30-17:30 Prijs per workshop: € 500 [-]

Voorbereidingscursussen DELF Examen / DALF 2017

France Langue
Campus Voltijd 4 - 6 weken Open Inschrijving Frankrijk Bordeaux

De DELF (Franse Taalkunde Diploma) en DALF (Advanced Diploma in Franse taal) zijn certificatie Franse taal voor niet-Franse sprekers, door het Franse Ministerie van Onderwijs uitgegeven door het International Centre 'Pedagogische Studies (CIEP). [+]

Top Cursussen in Frankrijk 2017. Testvoorbereiding of fi ciële Franse DELF en DALF De DELF (Diplôme d'Etudes in de Franse taal) en DALF (Advanced Diploma in de Franse taal) zijn certificatie Franse taal voor niet-Franse sprekers, uitgegeven door de Franse ministerie van Onderwijs via Internationaal Centrum voor Pedagogische Studies (CIEP). de DELF bestaat uit 4 onafhankelijke diploma'sOvereenkomt met de eerste 4 niveaus van het Europees Referentiekader voor Talen. de DALF het bestaat uit 2 onafhankelijke diploma'sDie overeenkomen met de twee hoogste niveaus van het Europees Referentiekader voor Talen. Ze zijn onbeperkt geldig. [-]

Franse Taal Etrangère

INSEEC Chambéry campus
Campus Voltijd 1 semester October 2017 Frankrijk Chambéry

De regio Rhône-Alpes en het departement Savoie, putten hun kracht uit hun geografische ligging [+]

toelatingseisen LEVEL TAAL Minimaal vereiste A2 (Europees Referentiekader voor Talen) academisch Niveau Kandidaat te betwisten Evolution 1 en 2 INSEEC Grande Ecole: Bac 2 - Bac + 3-4 Kandidaat in de wedstrijd EGC: Bachelor's degree of gelijkwaardig GROUNDS MAINTENANCE IN HET FRANS Bewegen in Chambery kandidaat of externe verbinding op de site of telefonisch Volume Schedule 315 uren van het onderwijs van aangezicht tot aangezicht Academische inhoud Frans vreemde taal (FLE) Verdiepen van de vier taalvaardigheden: Het luisteren Begrijpend lezen Mondelinge productie Schrijfvaardigheid Logica en geheugen het oplossen van redeneren en probleem Engels Analyse, synthese en opstellen van authentieke documenten Voorbereiding voor mondelinge examens van motivatie organisatie 1 semesters: 15 weken S1: 315 uur Leven STUDIE IN innovatieve regio De regio Rhône-Alpes en het departement Savoie, sterk is hun geografische ligging, gelegen op het kruispunt van de belangrijkste verbindingen van nationale en internationale communicatie. Rijke geschiedenis Culturele dynamiek Economische Ontwikkeling EEN SCHOOL IN HET HART VAN EEN TECHNOPOLE De school is gevestigd op Savoy Technolac "Solar Valley Campus." Voor 20 jaar, deze technologie park gericht zijn ontwikkeling op innovatie en kennis zijn dankzij de synergie tussen: onderzoek High-tech Hoger Onderwijs CITY STUDENT Tussen meren en bergen Aix-les-Bains en Chambery zijn toegewijd om u. Beide steden heten u welkom in hun uitzonderlijke natuurlijke omgeving waar iedereen kan genieten van de economische dynamiek en de rijkdom van de regio. [-]

Franse Taal En Cultuur Cursus - Lentesemester

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
Campus Voltijd 3 maanden Frankrijk Parijs

Van maandag tot en met vrijdag, deze formule biedt taallessen die studenten in staat om vooruitgang te boeken in het leren van het Frans (grammatica, werkwoordvervoeging, spelling, woordenschat, benadering van literaire teksten, geschreven en gesproken expressie), fonetiek klassen die studenten in staat om hun uitspraak te verbeteren en ook hun begrip en expressie vaardigheden, wekelijkse lezingen over verschillende aspecten van de Franse beschaving. [+]

Top Cursussen in Frankrijk 2017. Sessie: Spring 2017 Wekelijks volume: 20 uur per week Onderwijs aangeboden: praktische cursussen van de Franse taal fonetiek met laboratoriumwerk beschaving lezingen Inschrijving in Parijs: op 1 februari 2017 Datum van de cursussen: van 8 februari 2017 tot 27 mei 2017 Visa: Deze cursus vereist een "student" visum O nline registratie: yes Presentatie Van maandag tot en met vrijdag, deze formule biedt: taallessen die studenten in staat om vooruitgang te boeken in het leren van het Frans (grammatica, werkwoordvervoeging, spelling, woordenschat, benadering van literaire teksten, geschreven en gesproken expressie), fonetiek klassen die studenten in staat om hun uitspraak te verbeteren en ook hun begrip en expressie vaardigheden, wekelijkse lezingen over verschillende aspecten van de Franse beschaving. Deze formule is natuurlijk beschikbaar voor de volgende level (s): A1 Beginner A2 Elementary B1 Intermediate B2 Geavanceerde C1 Superior [-]

Natuurlijk - Winterline Wereldwijde Vaardigheden Programmeren 12 Weken

Winterline Global Skills
Campus Voltijd 12 weken

Dit programma is als onze negen maanden Global Skills Gap Year programma, maar voor mensen met een beperkte tijd. Experiment, onderzoek, het verwerven van een levensduur van vaardigheden in slechts 12 weken! U vindt de wereld rond te reizen en te leren vaardigheden die waardevol zijn (personal finance, het koken, navigatie), eye-opening (koeien melken, het naaien van kleding, Thaise visserij), introspectief (groepsdynamica, kritisch denken, het oplossen van conflicten) en gewoon leuk (duiken, mixology, paardrijden). Elke dag zal een uitdaging zijn. Elke dag zal nieuw zijn. [+]

Winterline Global Skills Programma: 12 -week Costa Rica, Thailand, Cambodja, de VS Dit programma is als onze negen maanden Global Skills Gap Year programma, maar voor mensen met een beperkte tijd. Experiment, onderzoek, het verwerven van een levensduur van vaardigheden in slechts 12 weken! U vindt de wereld rond te reizen en te leren vaardigheden die waardevol zijn (personal finance, het koken, navigatie), eye-opening (koeien melken, het naaien van kleding, Thaise visserij), introspectief (groepsdynamica, kritisch denken, het oplossen van conflicten) en gewoon leuk (duiken, mixology, paardrijden). Elke dag zal een uitdaging zijn. Elke dag zal nieuw zijn. Als u wilt wagen in de rest van de wereld, terwijl ook het verkennen van de verste uithoeken van jezelf, dit is het programma voor u. Skills Highlights: duikbrevet koken outdoor vaardigheden FOTOGRAFIE mixology het naaien Samenspel Kritisch denken Opstarten van bedrijven vaardigheden Koraalrif restauratie PARTNERS: Outward Bound Costa Rica Baipai Cooking School Grasshopper Adventures Startup Institute CORE Sea Rancho Mastatal (Costa Rica) DATA Voorjaar 2017: 13 februari - 4 mei 2017 Fall 2017: 28 augustus - 19 november, 2017 Voorjaar 2018: 23 februari - 6 mei, 2018 DUUR 12 weken LANDEN / LOCATIES Costa Rica, Thailand, Cambodja, de VS ACCOMMODATIES Hotels, tenten, hostels, slaapzalen, lodges VERTREK STAD San Jose, Costa Rica RETURN CITY Boston, MA AGES 18-22 PROGRAMMA FEE $ 28.000 [-]

Summer Session 2017

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Campus Voltijd 1 - 4 weken June 2017 Frankrijk Parijs

EIML Parijs biedt de mogelijkheid om internationale studenten om de fundamenten te verwerven en te beseffen dat Luxe is bovenal een unieke kunst van kennis, producten en diensten die vereisen een diep gevoel van kwaliteit. Dankzij onze hoge kwaliteit van de opleiding klassen, zal uw vaardigheden en competenties in het begrijpen van de specifieke codes en taal van de luxe-industrie bloeien. [+]

Top Cursussen in Frankrijk 2017. Voertaal: De cursussen worden gegeven in het Engels Luxe Middelen Creatie en Excellence. In al zijn speciale velden - sieraden, horloge maken, mode, parfums, schoonheidsproducten, gastvrijheid en diensten Luxe is gekoppeld aan perfectie. Definieer Luxe subjectief is; Het wordt algemeen beschouwd als een luxe dat alles is elegant, verfijnd en duur. Het spectrum van luxe merken gaat van wereldberoemde merken tot meer vertrouwelijke handwerk "Huizen". Zo consumenten van luxe producten en diensten die betrokken zijn bij zowel de kwaliteit en de normen van de verwerking. EIML Parijs EIML Paris biedt een programma van vijf jaar hoger onderwijs van bachelor naar gespecialiseerd in luxe Marketing masterniveau. Gemaakt in samenwerking met de belangrijkste economische spelers in de luxe sector, het programma verstrekt op EIML Parijs traint managers te zijn en is bijzonder geschikt voor diegenen die een carrière met een hoge verantwoordelijkheid in verschillende sectoren: - Inkoop: Grondstoffen Koper, Merchandiser Products Manager, retail Operator, enz. - Marketing: Product Manager Marketing Survey Consultant, E-marketing Projects Manager, Category Manager, etc. - Communicatie: Pers en Media Officer, Event Communication Manager, Public Relations Officer, media planner, etc. EISEN - Profielen van de kandidaten kunnen zeer divers zijn. Het belangrijkste is om de zorg voor esthetiek, perfectie, creatief, hebben een smaak voor communicatie, bezit analytische vaardigheden voor patronen en trends, en gevoelig zijn voor de kunsten en brieven. - Kandidaten moeten 2 jaar succesvol het hoger onderwijs te geven of een Bachelor diploma of een gelijkwaardige hebben verdiend. - Voor niet-native speakers, Engels taalvaardigheid bewijs document nodig is (Engels tests of een aanbevelingsbrief van uw huidige school). CERTIFICERING - Een certificaat wordt gegeven na afloop van alle opdrachten zoals multiple-choice vragenlijst, groepswerk, case studies. - Actieve participatie van de klas en bedrijfsbezoeken zijn verplicht. - Studenten kunnen verdienen 2-8 ECTS (Europese studiepunten) voor de genomen tijdens de Summer Session cursussen. Summer Session PROGRAMMA 2017 FASHION en modevormgeving INDUSTRIE VAN 13 juni TOT 17 juni - Fashion Market in Frankrijk en Europa - Mode en Franse ontwerpers - Brand Management in de mode en accessoires - Creëer je eigen moodboard en collectie - Haute Couture en Made in France know-how - Franse Dress Code - Merchandising - Bedrijfsbezoeken / conferenties en culturele bezoeken - bezoek aan het kasteel van Versailles - Store tour in Faubourg Saint Honoré Geur en cosmetische industrie van juni 20nd TOT 24 juni - Cosmetische en Parfum Markt in Frankrijk en Europa - Geschiedenis van de iconische Franse Perfume - Brand Management in cosmetica en parfum - Maak uw eigen Eau de Cologne - Consumentengedrag en Trends - Franse ceremoniële of Sales - Distributie in Europa en de Travel Retail - Bedrijfsbezoeken / conferenties en culturele bezoeken - Merchandising tour in verschillende parfum winkels Sieraden en horloges INDUSTRIE VAN 27 juni TOT 1 juli - Juwelen en Uurwerken Markt in Frankrijk en Europa - Geschiedenis van Sieraden en Uurwerken - Brand Management in Jewlery en Uurwerken - Jewlery Design en mockup - Gemology - Franse Etiquette en ritueel - Bedrijfsbezoeken / conferenties en culturele bezoeken - Sieraden tour in Place Vendôme LUXE hospitality management VAN 4 juli AAN 8 juli - Luxe Hospitality Markt in Frankrijk en Europa - Focus op de Franse Designers en Interior Design - Hospitality Brand Management - Chef Business Models en geschiedenis van de Franse Haute Gastronomie - Conciërge Services - Servies workshop - Bedrijfsbezoeken / conferenties en culturele bezoeken - Bezoeken van 5-sterren hotels en paleizen - Wine Tasting KOSTEN - Administratiekosten: 30 € niet gerestitueerd - Collegegeld voor een zomer module: 750 € - kosten te verlagen bij het aanvragen van meer dan één module - 2 zomer modules: 1350 € - 3 zomer modules: 1750 € - Het volledige programma: 2000 € [-]

Hautes Études Du Goût De La Gastronomie Et Des Arts De La Table

Le Cordon Bleu Paris
Campus Voltijd 2 weken October 2017 Frankrijk Parijs

De wereld van de gastronomie en de kunst van lekker eten staat voor grote veranderingen. Consumenten zijn meer open-minded, nieuwsgieriger en veeleisender over de kwaliteit, service en informatie. [+]

Hautes Études du Goût de la Gastronomie et des Arts de la Table BENT U KLAAR VOOR EEN UNIEKE ERVARING? De wereld van de gastronomie en de kunst van lekker eten staat voor grote veranderingen. Consumenten zijn meer open-minded, nieuwsgieriger en veeleisender over de kwaliteit, service en informatie; tegelijkertijd worden professionals geconfronteerd snel veranderende loopbaan en moeten kiezen tussen vordert eigen specialiteit of richting te veranderen. Hautes Études du Goût zorgen voor een unieke, multidisciplinaire programma dat gericht is op het evenwel alle wetenschappelijke, culturele, sociologische en economische aspecten van de smaak, de gastronomie en de kunst van lekker eten. Na het succesvol afronden van de opleiding zullen de studenten worden beloond met de DUGGAT (Diplôme Universitaire du Goût, de la Gastronomie et des Arts de la Table), een officieel diploma van de Université de Reims Champagne-Ardenne afgeleverd. Voor studenten binnen de Europese Unie, zijn 60 ECTS (European Credit Transfer System) in verband met de DUGGAT 60 ECTS vertegenwoordigen een full-time academisch jaar van formeel leren in het Europese systeem. De lessen worden gegeven in het Frans en in het Engels vertaald tegelijk. Daarnaast zullen de studenten een certificaat van Le Cordon Bleu ontvangen. Articulatie tussen de Hautes Etudes du Goût programma en Le Cordon Bleu Master of Gastronomisch Toerisme: Elke Hautes Etudes du Goût / DUGGAT afgestudeerde die wil om hun passie voor eten en wijn verder te verkennen en zich inschrijven in de Meester van Gastronomisch toerisme programma zal erkenning te krijgen voor een (1) electieve eenheid van de MGT. 2016 SESSION Vraag nu uw aanvraagformulier voor onze 2016 cursus (2 weken in oktober)! Cursus Programma Restaurant kritiek: de delicate handeling van het oordelen in het gevoelige gebied van smaak Fortunato da Camara, culinair journalist voor de krant Publico (Portugal) en culinaire boeken auteur. HEG 2011 Graduate. Cultuur en Voeding: een vergelijkende benadering van voedsel in 5 Europese landen en in de Verenigde Staten Estelle Masson is docent sociale psychologie aan de Université de Bretagne occidentale. Socio-antropologie van voedsel - voedsel en ethiek Socio-antropologie van voedsel - voedsel en ethiek. Georganiseerd door Vincent Moriniaux, hoogleraar aan de universiteit Paris-Sorbonne Wijn en magisch denken Frédéric Brochet, Wijn bedrijfsleider, wijnmaker Na hertekend de uitbreiding van de wijnstok en de wijn, die is gebaseerd op economische en beschaving elementen, zal de cursus richten op het creëren van gebieden en "terroir" van de wijn. Beschermde oorsprongsbenaming (AOC in het Frans) beantwoord een echt project van de samenleving. Middeleeuwse gastronomie Bruno Laurioux, professor in de middeleeuwse geschiedenis aan de Universiteit van Versailles St Quentin en Yvelines Brood revival in Frankrijk vandaag Jean-Philippe de Tonnac, journalist, essayist, en Christophe Zunic, meester-bakker Zintuiglijke communicatie en marketing Caroline Dusautoir, docent aan Reims Management School Marketeers geconfronteerd met een dilemma De zintuiglijke benadering brengt nieuwe hoop Emotions, het herontdekken van een rauwe en primitieve taal Reukzin, readapting een gevoel De psychologie van de smaak: de invloed van onderwijs op kindervoeding gedrag Natalie Rigal, docent aan de Universiteit van Parijs-X Nanterre Dining: gewoonten en tradities Anne Kolivanoff, veilingmeester, gespecialiseerd in serviesgoed Gastronomie en culturele identiteit Denis Saillard, professor aan de Universiteit van Versailles Saint-Quentin en Yvelines Gastronomie en de food service-industrie in de 19e eeuw Denis Saillard, professor aan de Universiteit van Versailles Saint-Quentin en Yveline Wereld voedsel culturen in Parijs Gilles Fumey, hoogleraar geografie van voedsel culturen aan de Universiteit van Paris IV-Sorbonne Grote steden bieden een steeds groter aanbod van wereld voedsel. Gilles Fumey neemt ons mee op een leuke en leerzame rondleiding door de straten van het centrum van Parijs, waar we de diversiteit en de convergentie van de stedelijke eetgewoonten en de daaropvolgende transformatie kan waarderen. Evolutie van de voedselconsumptie: wat kan de economische analyse leert ons? Pierre Combris, directeur Onderzoek met INRA Trends in voedselconsumptie: economische en sociale factoren. Deze klasse heeft betrekking op ontwikkelingen in de voedselconsumptie in Frankrijk en de rest van de wereld in de afgelopen vijftig jaar. Het illustreert de radicale effect dat het veranderen van prijzen en inkomens hebben over onze voeding. De Fysica van Champagne Bubbles Gérard Liger-Belair, docent aan de Universiteit van Reims in de regio Champagne-Ardenne - Gérard Liger-Belair nodigt u uit om "duik" in een champagne fluit voor een fysisch-chemische analyse en interpretatie van de verschillende stadia in het vluchtige leven van een zeepbel. Verontreinigingen chemische Voedsel: zijn bezorgdheid van de consument gerechtvaardigd? Jean-Pierre Cravedi, onderzoeker bij INRA Een voorbeeld van een echte terroir effect: kaas Jean-Baptiste Coulon, directeur Onderzoek met INRA - Terroir, een geografisch gebied, is een multidimensionaal concept met fysische, biologische en menselijke aspecten. Aroma chemie in de keuken Hubert Richard, emeritus hoogleraar Chemie van natuurlijke stoffen, ENSIA - Met behulp van de huidige gegevens van de fysiologie van smaak en reukzin, zal het eerste deel van de klas tonen de verschillen tussen smaak, geur (stank) en retronasal perceptie (aroma). Moleculaire gastronomie Hervé This, Physicochemist bij INRA - Collège de France - Moleculaire gastronomie is niet beperkt tot alleen het koken (of deze wetenschappelijke discipline zou "moleculaire keuken" te noemen), maar ook de fysisch-chemische verschijnselen die verband houden met de menselijke voeding. Camembert, een Franse mythe Pierre Boisard, socioloog - Ancient Norman kaas, de camembert aangekomen in Parijs aan het begin van de industriële revolutie, dankzij de spoorlijn. In de tweede helft van de 19e eeuw, het was overal aanwezig in Frankrijk. Wet, voedsel en gastronomie: de Franse wettelijke uitzondering Jean-Paul Branlard, Docent in Food Law aan de Universiteit van Paris-Sud - Gevormd door hun geschiedenis en hun omgeving, keukens en gastronomie in Frankrijk vormen een soort van culturele expressie van de mooiste dorpjes van het land. Gastronomie in het kader van smaak goederen - een economische analyse Christian Barrère, hoogleraar aan de Universiteit van Reims Champagne-Ardenne - Hoe verklaart u dat de gastronomie wordt steeds meer een massa-fenomeen terwijl haar professionele vertegenwoordigers alleen richten op een beperkte elite? Pedagogische maaltijden, bezoeken en workshops 1. Een Middeleeuwse diner Bruno Laurioux, docent middeleeuwse geschiedenis aan de Universiteit van Versailles St Quentin, met het team van de Grégoire Ferrandi School 2. Wijn en foodpairing diner Jacques Puisais - Institut Français du Goût 3. Champagne en foodpairing diner Onder auspiciën van de Union des Oenologues de Champagne (Champagne Wijnmakers Association) 4. Proeven Workshop georganiseerd door GH BMM Champagne: Proeverij van vins clairs en reserve wijnen Educational wijn en spijs lunch gebaseerd op dezelfde champagne geserveerd bij verschillende temperaturen en verschillende glazen 5. Culinaire demonstratie met Le Cordon Bleu Chefs 6. Inleiding tot de 'noot voor noot' keuken Door Christophe Lavelle, onderzoeker bij MNHN en CNRS. 7. Een geleid bezoek aan de Marché international de Rungis, de grootste groothandelsmarkt in de wereld voor verse producten (met Guy Chemla, hoogleraar aan de Universiteit van La Sorbonne-IV). 'Wat blij me het meest was het ontdekken van alle aansluitingen koppelen smaak met alle onderwerpen die we hebben bestudeerd. Ik was helemaal tevreden met het origineel en alomvattende aanpak van het begrip "smaak", samen met de kwaliteit van de colleges en de praktische toepassing dankzij de educatieve maaltijden "Claire Debruille (Frankrijk) -. 2005 afgestudeerd [-]

Intensieve Cursussen: DUEF

University Of Avignon
Campus Voltijd 1 - 2 semesters January 2017 Frankrijk Avignon

Deze universitaire graad is open voor iedereen die een diploma van het secundair onderwijs bezit. [+]

Top Cursussen in Frankrijk 2017. Publiek: Deze universitaire graad is open voor iedereen die een diploma van het secundair onderwijs bezit. Deze cursus kan de toegang tot de status van student te bieden. Registratie: Bezit zijn van een diploma van het secundair onderwijs. Pre-registratie is opgenomen na ontvangst van het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier met de gevraagde op pagina 6 van het formulier informatie. Definitieve registratie is gevalideerd op de site nadat u ingevulde en ondertekende de map "Administratieve Registreer", vergezeld van alle benodigde elementen (met inbegrip van een visum voor verblijf gedurende de stage voor onderdanen van landen buiten de Europese Economische Ruimte geldig). Al deze formaliteiten zijn afgerond dan kunt u de status en de studentenkaart verkrijgen. Voorgestelde niveaus: Beginner (A1) tot gevorderden (niveau C1). De eerste dag, zal u worden beoordeeld door een schriftelijke test die zal ons toelaten om te integreren in een groep voor uw taalniveau. De groepen bestaan ​​uit 15 studenten gemiddeld (10-20, afhankelijk van het niveau). De A1-niveau cursus wordt aangeboden in het eerste semester (september-december). Tijdens de C1-niveau wordt voorgesteld in de tweede helft (februari-mei). U kunt beschrijvende Europees niveau hier te bekijken: wereldwijde schaal niveaus van het ERK. Pedagogische aanpak: De educatieve doelstellingen worden gedefinieerd volgens het Europees Referentiekader voor Talen (ERK). Met behulp van een handleiding en een werkboek (door het centrum). Communicatieve activiteiten van verschillende media (audio, video, druk ...). Het leren van de taal in verband met een actieve verkenning van de stad Avignon en Provence (vergaderingen, interviews, schatzoeken ...). Het leren van de taal in verband met individuele projecten en / of collectief. Werk in de taal van het laboratorium en / of multimedia. Inhoud: Elke cursus richt zich op dominante vaardigheden: luisteren, mondelinge productie, geschreven begrip, geschreven productie. Volgens niveaus worden aangeboden aanvullende cursussen. Op deze cursussen worden toegevoegd: Fonetisch (niveau B1): 1u30 per week; Cultuur en Samenleving: van 1u30 tot 3 uur per week volgende niveaus; schrijven workshop (voor B1 of B2 niveaus): 3 uur per week; geschiedenis of literatuur (voor de C1-niveau, in de 2de helft): 3 uur per week. Complementaire activiteiten: Workshops kunnen worden aangeboden als een optie (film club, theater, zang ...) Studenten hebben de mogelijkheid in te schrijven voor culturele en sportieve activiteiten van de universiteit. Gevorderde studenten hebben de mogelijkheid om een ​​aantal cursussen te volgen aan de universiteit (geschiedenis, literatuur, wetgeving etc.) accountants gratis (afhankelijk van beschikbaarheid). Een gratis luisteraar kan lessen bij te wonen, maar niet de bijbehorende examens. De Uitwisselingen / ESN Association is een student organisatie die streeft naar de integratie van buitenlandse studenten van de universiteit te bevorderen en ontmoetingen met Franse studenten te bevorderen. Het biedt het hele jaar door toeristische uitstapjes, culturele uitstapjes en feesten. Certificering en tests: Als onderdeel van deze opleiding worden studenten regelmatig beoordeeld. Aan het einde van het semester, kunnen ze een transcript en een universitair diploma dat overeenkomt met het niveau (ter waarde van 30 studiepunten) te krijgen. Universiteit diploma van de Franse Studies (DUEF) wordt erkend door alle leden ADCUEFE centra. Tarieven 2016-2017: - Voor één semester 1350 €, 600 € voor de pre-registratie. - Voor twee semesters 2570 €, 900 € voor de pre-registratie. Om geldig te zijn, moet de pre-registratie applicatie worden gevalideerd door de betaling van een voorschot. DATA: Twee per studiejaar trainingen: Sessie 1: 12 september 2016 tot 16 december 2016 (1 * Welcome Week van 5 september tot 9 september 2016, een placement test * donderdag 8 september, 2016 en 3 daagse vakantie van 26 oktober tot 28 oktober 2016). Sessie 2: 23 januari 2017 12 mei 2017 (1 * gastheer week van 16 januari - 20 januari 2017 een placement test * donderdag 19 januari, 2017 en 2 weken vakantie van 20 februari tot 24 februari 2017 en April 10-14 april, 2017). [-]

French Language Program

EPITA Graduate School of Computer Science
Campus Voltijd 2 - 4 maanden June 2017 Frankrijk Parijs

Met meer dan 200 miljoen mensen die Frans spreken over de vijf continenten, Frans is de tweede meest geleerde vreemde taal na het Engels en het negende meest gesproken taal in de wereld. Een vermogen om te spreken Frans en Engels is een voordeel op de internationale arbeidsmarkt. [+]

Met meer dan 45 nationaliteiten op de campus elk jaar, heeft Epita een zeer dynamische en innovatieve Franse Talencentrum ontwikkeld binnen de internationale betrekkingen afdeling van de school. Met een meertalige team, het Center biedt een high-end diensten in termen van welkom, ondersteuning en begeleiding. Frans talencentrum Epita 's werd een kwaliteitslabel van de Franse regering toegekend in juli 2015. Al onze leraren zijn native speakers Frans, Die zijn geaccrediteerd en ervaren in het onderwijzen van het Frans als vreemde taal. Ontworpen op basis van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor aanbevelingen (ERK), onze programma's zijn niet alleen professioneel, maar fun, communicatieve en interculturele. Epita biedt Franse taalcursussen voor alle niveaus en voor verschillende behoeften: Verbeter de dagelijkse gespreksvaardigheden, Verbeter de communicatiemogelijkheden in een professionele context, Bereiden studenten voor gevorderde studies in een Franse Graduate School of universiteit. Om ervoor te zorgen dat elke student de mogelijkheid om actief deel te nemen zal zijn, neem Epita Franse klassen niet meer dan 16 studenten. Epita's French Language Center is open het hele jaar door aan studenten, van beginner tot gevorderde, uit alle hoeken van de wereld en bereid zijn om hun niveau in het Frans om een ​​Franse Graduate School of universiteit te integreren of klaar om te werken in Frankrijk in een technische sector te krijgen verbeteren. Tijdens de zomer, Epita biedt 3 tot 6 weken intensieve programma's met inbegrip van taalonderwijs en culturele activiteiten. Deze zomer zal de lopende programma's uit te 27 juni tot en met augustus de 7e, 2016. Aarzel niet om contact op te nemen met ons team voor meer informatie over programma's, data en kosten. [-]

Een Jaar Filmmaken Programma

EICAR
Campus Voltijd 1 jaar September 2017 Frankrijk Parijs

De Eén jaar Filmmaking programma is een introductie tot de essentie van het filmmaken. Studenten maken kennis met de fundamenten - regie, productie, cinematografie, scenarioschrijven of bewerken - de kunst en ambacht van de filmproductie in een overwegend hands-on-film curriculum met gratis theoretische en filmcultuur klassen. Naast de workshops en een-op-een begeleiding, een jaar ... [+]

Top Cursussen in Frankrijk 2017. Een jaar Filmmaking Program De Eén jaar Filmmaking programma is een introductie tot de essentie van het filmmaken Studenten maken kennis met de fundamenten - regie, productie, cinematografie, scenarioschrijven of bewerken - de kunst en ambacht van de filmproductie in een overwegend hands-on-film curriculum met gratis theoretische en filmcultuur klassen. Naast de workshops en één-op-één begeleiding, Eén jaar filmmaking programma studenten kunnen kiezen uit maximaal 60 studiepunten van de cursussen van de EICAR Engels taal BFA film curriculum. Het programma omvat ook 4 maanden "op de set" student filmproductie waar men jarige opleiding hebben de studenten de kans om te werken in de verschillende functies van de filmproductie, samen met studenten van de bachelor- en masteropleidingen. Het programma dient als een krachtige springplank voor studenten die hun filmeducatie beginnen. Engels taal Hands-On-Filmprogramma in de bioscoop hoofdstad van de wereld Complete "learning by doing" curriculum in de fundamenten van het filmmaken Uitgebreide één-op-één begeleiding met filmprofessionals Faculteit en docenten - A-lijst filmprofessionals Filmvertoningen, workshops en seminars in samenwerking met La Cinémathèque Française (Franse Nationale Filmmuseum) Dit is een non-degree programma echter studenten die met succes het programma compleet hebben de mogelijkheid om het EICAR bacheloropleiding in te voeren (of masteropleiding als zij in aanmerking komen) met 60 studiepunten [-]

Internationale Winter De School: Iot

EPITECH
Campus Voltijd 2 weken February 2017 Frankrijk Parijs

Van 23 januari tot 3 februari 2017 Week 1: Embedded programmeren en prototyping Week 2: Project ideevorming en Bootstrap [+]

International Winter de school: IOT Van 23 januari - 3 februari, 2017 WEEK 1: Embedded programmeren en prototyping 23-29 januari, 2017 2 dagen van embedded programmering cursussen en 2 dagen laboratoriumwerk over hoe basisprojecten prototype. Studenten zullen werken met IOT prototyping apparatuur, 3D-printen en te leren hoe de verschillende componenten voor hun projecten (bewegingssensoren, camera, wifi, Bluetooth, NFC, etc ...) te gebruiken. 1 dag van Ideation / off campus activiteit WEEK 2: Project ideevorming en Bootstrap 30 januari tot 3 februari 2017 Met de hulp van de Epitech Innovation Hub, IOT professionals en Epitech instructeurs zullen de studenten moeten zichzelf uit te dagen en een werkend prototype van de aangesloten voorwerp van hun keuze! Vorig jaar projecten zijn onder meer autonome installatie irrigatiesystemen, een automatische barman, een automatische op afstand bestuurbare auto, en nog veel meer! Diverse culturele activiteiten en bedrijfsbezoeken zal worden opgenomen in het programma. Hieronder enkele voorbeelden: - Franse taal en cultuur - Bezoek van de Eiffeltoren - Bezoek aan Paleis van Versailles - Bezoek aan start-ups en versnellers - Disneyland Deze lijst is voorlopig. De definitieve lijst van activiteiten zullen worden meegedeeld aan de studenten bij hun aankomst. TOELATINGSEISEN Twee jaar van het hoger onderwijs in IT / informatica of 3 jaar van het hoger onderwijs in andere technische gebieden. Deadline: 30 december 2016 programma vergoeding: 1 400 € Program zijn inclusief collegegeld, extra-curriculaire activiteiten, accommodatie, lunches en metro pass. [-]

Franse Snoep & Chocolade Arts

Ducasse Education Yssingeaux (ENSP)
Campus Voltijd 7 maanden April 2017 Frankrijk Yssingeaux

Een intensieve 7-maanden durende programma om alle fundamentele en uitgewerkt technieken van de Chocolade en Zoetwaren Arts te leren. [+]

Top Cursussen in Frankrijk 2017. Heb je altijd al graag het maken van chocolade en suikerwerk en vroeg zich af of dit is de carrière verandering die je zoekt? Ducasse Onderwijs geeft u de mogelijkheid om een ​​intensieve 7-maanden durende programma om alle fundamentele en uitgewerkt technieken van de chocolade & confiserie Arts leren nemen. CLASS TYPE Hands-on training in gebak laboratoria en toegepaste theorie MODULES Grondbeginselen van zoetwaren upscale zoetwaren mastering chocolade chocoladebonbons Initiatie tot suiker werk Gebak en chocolade op basis Tussengerechten Taalcursussen Frans voedsel wetenschap Toegepaste technologie Eerste hulp Instructie DUUR 7 maanden: 5 maanden intensieve hands-on training + 2 maanden verplichte stage [-]

Ervaringsleren In Culinaire Wetenschappen

Institut Polytechnique LaSalle Beauvais
Campus Voltijd 10 weken May 2017 Frankrijk Beauvais

Een unieke aanpak, een combinatie van culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk programma. [+]

Ervaringsleren in Culinaire Wetenschappen Een unieke aanpak, een combinatie van culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk programma. WEEK 1: De 1-weekse cursus wordt aanbevolen voor alle deelnemers. Het is verplicht voor de 6-weekse stage. Vorige voltooiing van Frans 101 of gelijkwaardig wordt aangemoedigd. WEEK 2 & 3: Koken voor Gezondheid. Deze weken zijn een pakket en kunnen niet afzonderlijk worden genomen Week 4: De Ducasse Gastronomisch Approach STAGE: Aan het einde van de volledige 4-week-pakket, bieden wij de mogelijkheid om een ​​6-weekse stage in een Frans restaurant door onze school geselecteerd. Studenten die zich willen inschrijven voor de 6-weekse stage moet de 4 weken van ervaringsleren te voltooien. DATA Week 1 Frans: 18-22 mei, 2015 Week 2-3 Koken voor Gezondheid: 25 mei - 5 juni 2015 (kan niet afzonderlijk worden genomen) Week 4 De Ducasse Gastronomisch Aanpak: 08-12 juni, 2015 Restaurant Stage: June 15 - 24 juli 2015 Intensieve interdisciplinaire programma Per week = 2 ECTS ≈ 1 Amerikaanse kredietmarkt Certifi caat door LaSalle Beauvais en Ducasse Onderwijs geleverd voor de workshop «De Ducasse Onderwijs Gastronomische Approach» Credits verdiend van LaSalle Beauvais voor de workshop «Koken voor Gezondheid». [-]

Gdip In De Politiek En Internationale Betrekkingen

University of Kent, School of Politics and International Relations
Campus Voltijd 1 jaar

De School voor Politiek en Internationale Betrekkingen is een van de meest dynamische plekken om politiek en internationale betrekkingen te studeren. Wij combineren hoogwaardig onderwijs met cutting-edge onderzoek in een ondersteunende omgeving [+]

Top Cursussen in Frankrijk 2017. De School voor Politiek en Internationale Betrekkingen is een van de meest dynamische plekken om politiek en internationale betrekkingen te studeren. Wij combineren hoogwaardig onderwijs met cutting-edge onderzoek in een ondersteunende omgeving die studenten van over de hele wereld verwelkomt. Alle lezingen en seminars over postdoctorale modules worden geïnformeerd door het laatste onderzoek en wetenschap, en met full-time academische medewerkers die internationaal erkend expertise in hun vakgebied worden geleverd. De school is sterk gegroeid in de afgelopen jaren en heeft nu meer dan 30 wetenschappelijke medewerkers gebaseerd op twee locaties, in Canterbury en Brussel. De School is kosmopolitisch, met medewerkers afkomstig uit acht verschillende landen, en meer dan de helft van alle afgestudeerde studenten komen van buiten het Verenigd Koninkrijk. We zijn trots op onze mondiale vooruitzichten, hetgeen tot uiting komt in de brede waaier van internationale samenwerkingsverbanden. Wij zijn de enige politiek en internationale betrekkingen school in het land met een postgraduaat in Brussel, waardoor studenten op een aantal van onze programma's om een ​​deel of hun gehele, programma in Brussel te volgen. Afspraken met partnerinstellingen in Frankrijk, Duitsland, Polen en Rusland stellen ons in staat om dubbele Award versies van de MA's in Europese en Global Governance, Internationale Betrekkingen en Peace and Conflict Studies aan te bieden, wat leidt tot de toekenning van twee masterdiploma's. [-]