Cursus in Food and Beverage Studies

Top 65 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2017

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

One Week Cookery Courses - Modern Vegetarian

Dublin Cookery School
Campus Voltijd 3 dagen August 2017 Ierland Dublin

[+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. handen op [-]

Dan Op Pizza

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 8 weken October 2017 Italië Turijn Italië Online +1 more

De ICIF geschapen heeft, in samenwerking met de Academie van Pizza Makers, een nieuwe: de Cursus over Pizza. De cursus bestaat uit een programma van de studie die het mogelijk maakt om te ondernemen, door middel van een geïntegreerde aanpak tussen theorie en praktische vaardigheden, een beroep dat wordt beschouwd als een cultureel maatschappelijk fenomeen populaire Italiaanse sterk, groeit zowel in Italië als in het buitenland. [+]

theoretische en praktische lessen op de pizza: de grondstoffen van topkwaliteit, deeg, gist en verschillende soorten pizza, met de mogelijkheid voor een periode van een opleiding op pizzeria midden- en hoog niveau De ICIF geschapen heeft, in samenwerking met de Academie van Pizza Makers, een nieuwe: de Cursus over Pizza. De cursus bestaat uit een programma van de studie die het mogelijk maakt om te ondernemen, door middel van een geïntegreerde aanpak tussen theorie en praktische vaardigheden, een beroep dat wordt beschouwd als een cultureel maatschappelijk fenomeen populaire Italiaanse sterk, groeit zowel in Italië als in het buitenland. De cursus wordt in het Italiaans gehouden door de leraren die zal worden bijgestaan ​​door een tolk in het Engels. Minimum aantal deelnemers: 12. Levensduur De cursus heeft een totale duur van 8 weken: 3 weken van de theoretische en praktische lessen aan het Instituut 5 weken stage (optioneel) aan het Instituut geselecteerde pizzeria's. Kunnen zich inschrijven voor de cursus Professionals van de Italiaanse en buitenlandse sector eten en wijn Amateurs en Italiaanse en buitenlandse fijnproevers Een cursus kwesties Pizza: een populair product Italiaan werd een sociaal en cultureel fenomeen in de wereld ICIF: een verwijzing structuur Geschiedenis en tradities van de pizza Het beroep van pizzaiolo Een groeiende markt Raw food Meel: classificaties, types, kwaliteit, gebruik Water: bron om te worden gewaardeerd De zouten: selectie en het beheer van een primair element De ingrediënten: een keuze die ons kenmerkt, het belang van de seizoensgebondenheid en territorialiteit De klassieke pizza en de... [-]

Privé-lessen Voor Professionals

Tokyo Sushi Academy
Campus Voltijd 6 - 6 dagen April 2018 Japan Tokyo

Op uw verzoek bieden wij ook prive-lessen voor beginners tot professionele chef-koks. Hours of privéles variëren van 3 uur per dag tot 2 weken. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. PRIVÉLES VOOR PROS Op uw verzoek bieden wij ook prive-lessen voor beginners tot professionele chef-koks. Hours of privéles variëren van 3 uur per dag tot 2 weken. CASE: 1. basis EDOMAE stijl sushi Hours Op een dag, een gleuf van 3 uur 09:00-06:00 Inhoud - Hoe middelgrote vis schoon te maken (Ex een soort van Young Yellowtail, zalm, horsmakreel.) - Hoe te snijden vis - Praktijk van Nigiri Sushi - Proeven Honorarium - Vanaf 40,000JPY (3 uur / dag) - * Instructie Fee, zijn grondstofkosten opgenomen - * Als we een Engels sprekende instructeur niet kunt boeken, vertaling in rekening worden apart in rekening gebracht. - * 8% verbruik belasting zal worden toegevoegd - * Ingrediënten die in de cursus kan variëren afhankelijk van de omstandigheden van de aankoop. CASE 2. BASICS en toepassingen van DASHI Hours Op een dag, een gleuf van 6 uur 09:00-06:00 Inhoud - Uitleg over Dashi - Ingrediënten van Dashi - Technieken om Dashi maken - Koken met Dashi (ex.one twee gerechten uit Takikomi-Gohan [gekruide rijst], miso soep, Udon en Soba noedels, Chawan-mushi [ei vla]), - Proeven Honorarium - Vanaf 60,000JPY (6 uur / dag) - * Instructie Fee, Ingrediënt De kosten zijn inbegrepen - * Als we een Engels sprekende instructeur niet kunt boeken, vertaling in rekening worden apart in rekening gebracht. - * 8% verbruik belasting zal worden toegevoegd - * Ingrediënten die in de cursus kan variëren afhankelijk van de omstandigheden van de aankoop. CASE... [-]

Foundation in Practical Cookery

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)
Campus Voltijd 3 maanden August 2017 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Spel Roken, genezen en bewaren Koken voor diëten en allergieën Desserts en puddingen Menu schrijven en kosten Wijnstudies Tijdens het diploma krijgen de studenten een eendagse introductie aan voedsel- en wijnvergelijking, onder begeleiding van onze deskundige sommelier. Dit geeft de leerlingen een basis voor het begrijpen van de make-up van wijnen en hun vermogen om te passen bij verschillende smaak- en voedingsmiddelen. Deze cursus geeft de studenten een goed begrip van druivenrassen en zorgt ervoor dat geïnformeerde wijn- en spiritus selecties mogelijk zijn. Deze cursus vormt een uitstekende basis om verdere studies in voedsel en wijn voort te zetten. Gezondheid & Veiligheid Voordat u in een foodservice omgeving werkt, is het wettelijk verplicht dat elke medewerker een REHIS voedselhygiëne certificaat heeft. Uiteraard besteden al onze Stichting Diploma studenten een volledige trainingdag met onze Gezondheids- en Veiligheidssecretaris, waarna een kort examen wordt afgelegd om certificering te verkrijgen. Chef's Essential Kit Messen en blanken zijn een essentieel onderdeel van elke koksset, aangezien het vrijwel onmogelijk is om zonder hen te werken. [-]

Technicus Koken En Gastronomie

Campus FP
Campus Voltijd Deeltijd 2 jaar September 2017 Spanje Madrid +1 more

Gerechten, desserts, gebak, bakkerij ... Wilt u de meest exquise combinatie van smaken en emplatados origineler te creëren? Start nieuwe koken ervaringen van minuut één van uw leren, kunt u uitgegroeid tot de meest gewilde professional. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Gerechten, desserts, gebak, bakkerij ... Wilt u de meest exquise combinatie van smaken en emplatados origineler te creëren? Start nieuwe koken ervaringen van minuut één van uw leren, kunt u uitgegroeid tot de meest gewilde professional. DOELSTELLINGEN Run pre-processing activiteiten, maken, de verduurzaming, de voltooiing / presentatie en service van allerlei culinaire op het gebied van productie keuken uitwerkingen. Cursusaanbod Professional modules Eerste jaar Business and Entrepreneurship (65h) Voorbewerken en bewaren van voedsel (300 uur) Basisprocessen van gebak (270 h) Veiligheid en hygiëne in voedsel behandeling (65 h) kooktechnieken (300 h) Professional modules Tweede jaar Training en begeleiding (90 h) gastronomische aanbiedingen (80 h) Desserts herstel (185 h) Culinaire producten (195 h) Foreign Language (80h) Opleiding op de werkplek (370 h) Carrièremogelijkheden Cook. Chef de partie. Commissaris productie-eenheden werknemer en eten en drinken. studievertraging Aan het einde van onze studies kunnen studenten demonstreren Cambridge Eerste niveau (door het passeren van het officiële onderzoek geëvalueerd bij het Centrum). De toegang tot hogere studies (nominaal Apt in Test Toelating tot het hoger Grade). Professionele specialisatie cursussen. Voorbereiding voor het testen van de toegang cycli van hogere graad. Een andere cyclus van de beroepsopleiding Middle Grade met de mogelijkheid van erkenning van professionele modules volgens de geldende voorschriften. Baccalaureaat in al zijn vormen. [-]

Catering En Buffet Programma Voor De Ervaren Kok

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden July 2017 Kroatië Sisak

trends wereld in de gastronomie en gastvrijheid zijn steeds meer aanwezig zijn op de markt, en vele sociale, zakelijke en andere evenementen worden steeds ondenkbaar zonder professionele kwaliteit eet- en drinkgelegenheden die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. Als onderdeel van deze intensieve 2 maanden durende programma, zullen de studenten niet alleen leren verschillende technieken voor voedselbereiding en methoden voor de verzorging, maar ook professionele normen van de presentatie en food service. Het horecabedrijf en Buffet programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van catering en buffet. Na de cursus kunnen de studenten kiezen voor een stage doen in Kroatië. [+]

Natuurlijk: catering en buffet voor de ervaren kok De culinaire vak biedt vele mogelijkheden voor specialisatie, en een daarvan is catering en buffet. Wereld trends in de gastronomie en gastvrijheid zijn steeds meer aanwezig zijn op de markt, en de vele sociale, zakelijke en andere evenementen worden steeds ondenkbaar zonder kwaliteit professionele voedsel en drank diensten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. De belangrijkste doelstelling van catering en buffet is het aanbieden van een all-inclusive culinaire en sociale ervaring. Als onderdeel van dit programma zullen de studenten niet alleen leren verschillende technieken voor het bereiden van voedsel en methoden voor het voedsel regeling, maar ook de professionele normen van presentatie en food service. Het horecabedrijf en Buffet-programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van de culinaire kunsten, ongeacht hun huidige beroep. Ontdek je passie voor gastronomie door middel van Kul IN student netwerk. Overige cursusinformatie: Les Schema: 5 uur / dag van maandag tot en met vrijdag Taal: Kroatisch en / of Engels Leren en Lezen Materialen: door Kul IN Uniformen: door Kul IN Na succesvolle afronding, zal elke student een certificaat van Kul IN ontvangen voor een Professional Cook van Catering en Buffet. ... [-]

Franse Snoep & Chocolade Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 7 maanden April 2018 Frankrijk Yssingeaux

Een intensieve 7-maanden durende programma om alle fundamentele en uitgewerkt technieken van de Chocolade en Zoetwaren Arts te leren. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Heb je altijd al graag het maken van chocolade en suikerwerk en vroeg zich af of dit is de carrière verandering die je zoekt? Ducasse Onderwijs geeft u de mogelijkheid om een ​​intensieve 7-maanden durende programma te nemen om alle fundamentele en uitgewerkt technieken van leren Chocolade en Zoetwaren Arts. CLASS TYPE Hands-on training in gebak laboratoria en toegepaste theorie MODULES Grondbeginselen van zoetwaren upscale zoetwaren mastering chocolade chocoladebonbons Initiatie tot suiker werk Gebak en chocolade op basis Tussengerechten Taalcursussen Frans voedsel wetenschap Applied Technology LOOPTIJD 7 maanden: 5 maanden intensieve hands-on training + 2 maanden verplichte stage [-]

De 2 Week Butler Cursus

Butler Valet School
Campus Voltijd 2 weken August 2017 Verenigd Koninkrijk Witney

We behandelen precies dezelfde onderwerpen als op de 4 weken cursus, maar in minder detail en in een snellere tempo voor de studenten die wat kennis hebben, maar op specifieke gebieden willen concentreren en bepaalde vaardigheden ontwikkelen. [+]

Het 2-week cursusprogramma £ 5,160 + BTW (inclusief accommodatie, ontbijt en alle maaltijden op school). Voor afgevaardigden met een aantal eerdere ervaring. We behandelen precies dezelfde onderwerpen als op de 4 weken cursus, maar in minder detail en in een snellere tempo voor de studenten die wat kennis hebben, maar op specifieke gebieden willen concentreren en bepaalde vaardigheden ontwikkelen. WEEK 1 DEZE WEEK LEEFT INTENSIEVE HANDS ON-ONDERVINDING EN PRAKTIJK IN DE PLAATSEN VAN DE BUTLER. 1.Hoe te gedragen, kleed en praat met werkgevers en gasten. 2.Hoe om de gasten te begroeten, te voldoen aan hun behoeften en hen te verwelkomen. 3.Kent u bekend met de plichten van de huishoudster en ander personeel en begrijp hoe u samenwerkt. 4. Lees wat er gebeurt in de pantry, bijvoorbeeld de zorg voor fijn kristal, zilver en china. 5. Lees hoe u bakjes kunt maken voor verschillende maaltijden. 6. Bereid de eetkamer voor lunch en diner en andere partijen, en leer hoe je op tafel kunt wachten. FOCUSEREN OP DE ONTWIKKELING VAN JE VOEDSEL- EN DRINKKENNIS EN KOKERVAARDIGHEDEN. 7.De portie van wijnen haven en sigaren, wijn-matching. 8.Het beheer van de kelder, het leggen van wijn en haven. 9.De voorbereiding en presentatie van fijne voedingsmiddelen. 10.Hoe om verschillende vlees te snijden en gerookte zalm te snijden. 11.A full day's cooking met een ervaren chef-kok. 12.Het winkel en welke merken te kopen. WEEK 2 DIT WEEK ZIJN DE KUNST VAN VALETING TOEGEPAST. 1.De zorg voor fijne kleding, inclusief alle soorten kleding, uniformen, kostuums, banden, enz. 2.lang... [-]

Gastronomische Korte Cursussen

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Open Inschrijving Canada Ottawa

Voor meer dan een eeuw heeft Le Cordon Bleu het mogelijk gemaakt om ambitieuze ambtenaren te realiseren. Hoewel veel Le Cordon Bleu studenten al wat hebben [+]

Gourmet Short Courses

 

Voor meer dan een eeuw heeft Le Cordon Bleu het mogelijk gemaakt om ambitieuze ambtenaren te realiseren. Hoewel veel Le Cordon Bleu-studenten al wat culinaire ervaring hebben, komen er een groot aantal uit diverse academische disciplines en professionele achtergronden . Sommigen zijn op zoek naar een nieuwe carrière, en anderen zoeken hun interesses of vooruitgang in hun huidige beroep te combineren. Onze studenten streven naar succesvolle carrières op een breed scala aan terreinen, waaronder restaurant keukens, horeca, restaurant en hotel management, journalistiek, advies, food service, food styling en educatie.

Enkele van onze opkomende cursussen zijn onder meer: Moleculaire Gastronomie - Geavanceerde Keuken Technieken Eerste demonstratie: maandag 14 augustus 2017 | 17.00 uur tot 19.00 uur Tweede demonstratie: maandag 2 oktober 2017 | 17.00 uur tot 19.00 uur Bekijk als onze Chefs de nieuwste moleculaire gastronomie trends in de keuken tonen! De demonstratie zorgt ervoor dat je creativiteit in de keuken stimuleert met behulp van de nieuwste geavanceerde technieken. Tour De France - Keuken Maandag 18 september 2017 tot en met donderdag 21 september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrijk heeft een reputatie als de bestemming voor uitstekende keuken om een ​​reden! Het Franse koken is geëvolueerd over de lange geschiedenis van het land, waarbij elke regio zijn eigen onderscheiden voedsel en unieke ingrediënten heeft. Er zijn twaalf grote regio's van Frankrijk als het gaat om keuken en elke dag van de cursus treft u drie. U leert klassieke technieken door een Le Cordon Bleu Chef,... [-]

Italiaanse Kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Italiaanse Koken - Basiscursus De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij. Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus De Professionele Italiaanse kookcursus is gericht op het onderwijzen van de kunst van de Italiaanse keuken, vanaf de basistechnieken om het scheppen van meer uitgebreide gerechten, door middel van de voorbereiding van vier gerechten tijdens elke les. Professionele cursus features: Lessen (per week): 8 handen op kooklessen per week (twee sessies) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 4 tot 20 weken Ook verkrijgbaar in het Engels Cursus prijs: op aanvraag Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student... [-]

Frans En Kookcursus

LSF Montpellier French school
Campus Voltijd Deeltijd September 2017 Frankrijk Montpellier

Frans- en kookcursussen zijn de ideale formule voor studenten die hun Frans willen perfectioneren, terwijl ze zich in de genot van de Franse keuken bevinden en de geheimen ontdekken van de wereldberoemde keuken van Frankrijk. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Frans En Koken Naast de standaardlessen, neem je twee lessen per week kooklessen met een chef-kok. 20 groepslessen van 45 minuten elk (15 uur) + 2 groepen kooklessen (2 x 3 uur) Frans- en kookcursussen zijn de ideale formule voor studenten die hun Frans willen perfectioneren, terwijl ze zich in de genot van de Franse keuken bevinden en de geheimen ontdekken van de wereldberoemde keuken van Frankrijk. Dit programma is het hele jaar door beschikbaar op alle Franse niveaus en alle kookstanden (behalve de weken van 10 april, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus en 25 december). In de Franse lessen is er gemiddeld 8 studenten per klas (maximaal 10). Onze chef-kok Armand, een beroemde professional met veertig jaar ervaring, nodigt de studenten uit in de keukens van zijn restaurant (13 studenten maximaal per klas). De lessen vinden plaats in een zeer goed uitgeruste professionele keuken, op slechts 10 minuten van LSF te voet. Met Armand's dynamische en creatieve onderwijstijl zullen de studenten een volledige maaltijd voorbereiden die ze dan ook plezier hebben om samen te genieten. De kooklessen bij LSF zijn een geweldige manier om Frans te leren en de beroemde keuken van Frankrijk te ontdekken. [-]

4 Week Essentiële Vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 weken September 2017 Verenigd Koninkrijk Woking

De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. [+]

De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. Tijdens de cursus zullen de studenten een reeks essentiële, culinaire vaardigheden te leren tussen verschillende gebieden van de keuken. Studenten zullen verlaten met de mogelijkheid om lekker eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving. Wat je leert Uw cursus begint met een inleiding tot het werken in een professionele keuken omgeving, waarin praktische ontwikkeling van vaardigheden zoals mes vaardigheden, alvorens over te gaan tot de fundamenten van de fundamentele koken. De lessen zijn bedoeld om recepten en technieken die uw begrip van hoe voedsel veranderingen zullen te bouwen als je kookt omvatten. Dit zal u toelaten om aanpassingen en correcte fouten te maken als je op je eigen recepten en menu's te produceren. Je krijgt les in een kleine groep van gelijkgestemde studenten en het grootste deel van uw tijd op de Academie zal worden besteed in onze state of the art keukens. U krijgt een beter begrip van gebieden te krijgen, zoals sauzen, soepen, vlees, vis, hapjes, gebak, brood ... .en nog veel meer! Examens & Assessment Er is geen beoordeling of examen over deze cursus. Behaalde diploma's Level 2 Award in voedselveiligheid Certificaat van deelname Carriere vooruitzichten Studenten die de 4 Week essentiële vaardigheden te voltooien in de keuken, zijn goed geplaatst om het werk in tal van keuken omgevingen na te streven. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om hun nieuwe vaardigheden toe te passen tijdens het werken... [-]

Korte Cursus In De Keuken Voor De Gezondheid In Frankrijk: Van Akker Tot Het Bord

UniLaSalle
Campus Voltijd 4 - 8 weken May 2018 Frankrijk Beauvais

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord Doelstellingen Neem deel aan een intensief, interdisciplinair programma dat culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk combineert terwijl het ontdekken van de Franse duurzame voedselproductie. Krijgen praktische, internationale ervaring terwijl het verdienen college credits. Dompel jezelf onder in de Franse cultuur. Data Op Campus Programma: 17 mei - 16 juni 2017 Stage Programma: 19 juni - 19 juli 2017 Toelatingseisen Junioren, Senioren of Master degree studenten in de Life Sciences, Landbouw, Food, Nutrition, volksgezondheid, Diëtetiek etc. van een geaccrediteerde instelling. Voor niet-native speakers van het Engels: 785 TOEIC, 567 TOEFL papier (of 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6.5 IELTS. Frans: niet verplicht, maar basic Franse zou nuttig zijn voor de veldervaring optie. Kosten Voor studenten van partneruniversiteiten: Op Campus Programma: 2000 € Op Campus + stage: 2400 € Voor studenten uit niet-partneruniversiteiten: Alleen Op de Campus Programma: 4600 € Kosten zijn onder andere: OW vervoer vanaf luchthaven Charles de Gaulle naar UniLaSalle, huisvesting, culinaire platform fee, RT transporten van LaSalle aan de plaatsing locatie, stage administratiekosten werken. Niet inbegrepen : reizen RT uit het land van herkomst, paspoort / visumkosten, verplichte gezondheid en aansprakelijkheidsverzekering dekking, alle maaltijden (optionele maaltijd plan te vinden op ca. 10 € / dag), persoonlijke uitgaven, incl. persoonlijke reizen op lange week-ends op Hemelvaart en Pinksteren (zie schema). Terugkeer vervoer van LaSalle naar de luchthaven aan het einde van het programma. [-]

Cursussen Landbouwwetenschappen

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Campus Voltijd January 2018 Brazilië Sao Paulo

Brazilië is een van de grootste graan en vlees landen in de wereld. Zo, de disciplines aangeboden gericht op het betrekken van studenten in verschillende aspecten met betrekking tot duurzame landbouw en veeteelt in de tropen [+]

Brazilië is een van de grootste graan en vlees landen in de wereld. Zo, de disciplines aangeboden gericht op het betrekken van studenten in verschillende aspecten met betrekking tot duurzame landbouw en veeteelt in de tropen. Studenten zullen ook de mogelijkheid van studeren in verschillende UNESP campussen en dus kennis vergaren over de verschillende productie-en aanpak van het onderzoek in de landbouwwetenschappen in Brazilië. Cursussen: - Biologisch afbreekbare coatings en additieven voor voeding Application - Biodiversiteit en de schoonheid en het nut van de Natural Products - Biodiversiteit in Coastal Systems - Biodiversiteit van schimmels - Kweken Zelfbevruchtende Soorten - Ecofysiologie van bio-energiegewassen - Evolutie van plantenpathogenen in Landbouw - larvicultuur van tropische vissen - Het meten van duurzaamheid in Agricultural Systems - Methoden voor het optimaliseren van het gebruik van de toepassing van pesticiden - Professionele Ontwikkeling en Wetenschappelijke Ethiek - Seed biologie en fysiologie - Stress en Immuniteit - Technieken in Ruminant Nutrition Research - Thema landbouw en ontwikkeling - Inzicht Genen, Genetics and Genomics : Nieuwe Windows Geopend in Agricultural Sciences [-]

Algemene Frans Cursussen

IFALPES - Institut Francais des Alpes
Campus Voltijd 1 - 52 weken Open Inschrijving Frankrijk Annecy

Studenten werken aan het verbeteren van hun grammatica en woordenschat als schriftelijk en mondeling begrip. Een nadruk wordt gemaakt op het communiceren in het Frans. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Studenten werken aan het verbeteren van hun grammatica en woordenschat als schriftelijk en mondeling begrip. Een nadruk wordt gemaakt op het communiceren in het Frans. Zij zullen ook bestuderen de Franse cultuur en zullen deelnemen aan gevarieerde activiteiten tijdens hun lessen: wijn en kaas proeven, bezoeken aan lokale markten etc .. De IFALPES accommodatie dienst zal de meest geschikte vorm van huisvesting om uw keuze match te vinden. Gastgezinnen, gedeelde appartementen, studio's of slaapzalen zijn gelegen in het centrum van de stad of in de rand van de stad. Van de school, ze zijn bereikbaar met de bus, fiets of te voet. Eenpersoonskamer in gastgezin halfpension Eenpersoonskamer in gastgezin met ontbijt Studentenhuis Individuele studio's of appartementen Gedeelde appartementen Niveaus: Onze studie niveaus in overeenstemming zijn met het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen Beginner Geen kennis van de Franse taal. A1: Elementary Beperkte kennis van de Franse taal. Kan begrijpen eenvoudige en praktische informatie uit het dagelijks leven. Kunnen communiceren in een eenvoudig gesprek, wanneer de gesprekspartner spreekt langzaam. A2: Upper elementaire Basiskennis. Kan begrijpen geïsoleerde zinnen verwijzen naar bekende gebieden. Kan communiceren binnen de huidige situatie en in eenvoudige bewoordingen over onderwerpen van persoonlijk belang. B1: Intermediair Beperkt, maar effectieve beheersing van de taal. Kan begrijpen duidelijk en standaard Franse verwijzend naar vertrouwde zaken. Kunnen omgaan met situaties die kunnen optreden tijdens het reizen. Kan spreken over onderwerpen van persoonlijk belang en geven een korte uitleg over het project of idee. B2: Gevorderd... [-]