Cursus in Food and Beverage Studies

Top 76 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2017

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

Dirección De Empresas Alimentarias (dea)

Instituto Internacional San Telmo
Campus Deeltijd 5 - 7 maanden September 2017 Spanje Sevilla Málaga +1 more

Se trata del primer Programa de formación alimentaria puesto en marcha por San Telmo, hace ya más de 30 años y por el que han pasado más de 1.400 empresarios y directivos de Andalucía y de toda España. Se ha realizado en Sevilla y en otras ciudades como Jerez, Huelva, Valencia, Madrid, Zaragoza y Bilbao. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Se trata del primer Programa de formación alimentaria puesto en marcha por San Telmo, hace ya más de 30 años y por el que han pasado más de 1.400 empresarios y directivos de Andalucía y de toda España. Se ha realizado en Sevilla y en otras ciudades como Jerez, Huelva, Valencia, Madrid, Zaragoza y Bilbao. Único en España, reúne en un mismo aula a quienes dirigen empresas procedentes de todos los sectores y eslabones de la Cadena Alimentaria, para perfeccionar sus habilidades directivas con la ayuda del Método del Caso (se debaten Casos que se actualizan permanentemente) y compartir experiencias e interrelacionarse. Sus características pueden resumirse en: Global: Abarca todas las áreas de la empresa. Enfoque práctico: Orientado a la acción. De larga duración: 7 meses, frecuencia quincenal -- 5 meses, frecuencia semanal. Con enfoque Internacional: Casos, Profesores, experiencias. Exigente: Participación, esfuerzo continuado. Tutelado (Monitores): Seguimiento personalizado. Enfocado al Negocio: Mundo empresarial agroalimentario. Cadena Alimentaria: Producción, Transformación, Canales y Servicios relacionados. Objetivos El objetivo general del Programa es ayudar a mejorar la gestión de la empresa alimentaria. Para ello se pretende: Perfeccionar las capacidades y habilidades propias de la Alta Dirección: Capacidad de análisis, diagnóstico, formulación de soluciones y alternativas de acción, toma de decisiones y dirección de su ejecución. Mejorar el conocimiento global del sector y la comprensión de los retos del entorno para generar competitividad en la Cadena Alimentaria del siglo XXI, con especial énfasis en: Los retos competitivos de cada... [-]

Privé-lessen Voor Professionals

Tokyo Sushi Academy
Campus Voltijd 1 - 10 dagen April 2017 Japan Tokyo

Op uw verzoek bieden wij ook prive-lessen voor beginners tot professionele chef-koks. Hours of privéles variëren van 3 uur per dag tot 2 weken. [+]

PRIVÉLES VOOR PROS Op uw verzoek bieden wij ook prive-lessen voor beginners tot professionele chef-koks. Hours of privéles variëren van 3 uur per dag tot 2 weken. CASE: 1. basis EDOMAE stijl sushi Hours Op een dag, een gleuf van 3 uur 09:00-06:00 Inhoud - Hoe middelgrote vis schoon te maken (Ex een soort van Young Yellowtail, zalm, horsmakreel.) - Hoe te snijden vis - Praktijk van Nigiri Sushi - Proeven Honorarium - Vanaf 40,000JPY (3 uur / dag) - * Instructie Fee, zijn grondstofkosten opgenomen - * Als we een Engels sprekende instructeur niet kunt boeken, vertaling in rekening worden apart in rekening gebracht. - * 8% verbruik belasting zal worden toegevoegd - * Ingrediënten die in de cursus kan variëren afhankelijk van de omstandigheden van de aankoop. CASE 2. BASICS en toepassingen van DASHI Hours Op een dag, een gleuf van 6 uur 09:00-06:00 Inhoud - Uitleg over Dashi - Ingrediënten van Dashi - Technieken om Dashi maken - Koken met Dashi (ex.one twee gerechten uit Takikomi-Gohan [gekruide rijst], miso soep, Udon en Soba noedels, Chawan-mushi [ei vla]), - Proeven Honorarium - Vanaf 60,000JPY (6 uur / dag) - * Instructie Fee, Ingrediënt De kosten zijn inbegrepen - * Als we een Engels sprekende instructeur niet kunt boeken, vertaling in rekening worden apart in rekening gebracht. - * 8% verbruik belasting zal worden toegevoegd - * Ingrediënten die in de cursus kan variëren afhankelijk van de omstandigheden van de aankoop. CASE 3. BASICS tempura Hours Op een dag,... [-]

4 Week Essentiële Vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 weken September 2017 Verenigd Koninkrijk Woking

Onze 4 weken Essentiele Skills Course is een van 's werelds toonaangevende programma's op dit niveau. Over 4 weken zullen de studenten een reeks van de kern vaardigheden te leren over elk gebied van koken - slagerij, bakkerij, internationale keukens. afgestudeerden verlaten met een solide basis in alle gebieden van het koken om hen in staat om grote voedsel te produceren in elke omgeving. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. 4 Week essentiële vaardigheden Onze 4 weken Essentiele Skills Course is een van 's werelds toonaangevende programma's op dit niveau. Over 4 weken zullen de studenten een reeks van de kern vaardigheden te leren over elk gebied van koken - slagerij, bakkerij, internationale keukens ... afgestudeerden verlaten met een solide basis in alle gebieden van het koken om hen in staat om grote voedsel te produceren in elke omgeving. Wat is het niveau zal ik als ik afgestudeerd? Je hoeft alleen maar naar programma's zoals Professional Masterchef om te beseffen hoe veel koks die er aanspraak op professionals zijn, maar niet over de basisvaardigheden die nodig zijn om goed te koken kijken. De kern klassiekers van de fundamentele kooklessen vormen de basis van elke grote chef - vaardigheden zoals het maken van een perfecte crème anglaise, basic slagerij, waardoor gebak dat smelt in de mond ... Dit zijn, letterlijk, de essentiële vaardigheden van de keuken, die onder op deze Natuurlijk. Essentiële vaardigheden natuurlijk Tante Marie's verschilt van andere korte cursussen die lopen over een paar dagen of weken in dat het niet alleen leren hoe je de waarde van de menu's van een week te koken. In plaats daarvan, het leert kerncompetenties, met de nadruk op het begrijpen hoe en waarom dingen gebeuren. Dit betekent dat de studenten volledig kunnen identificeren en te begrijpen wat er gebeurt met het voedsel als ze koken, en kan aanpassingen te maken als ze gaan mee. Het... [-]

Natuurlijk - Koken Voor Evenementen

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Voltijd 6 weken March 2018 Spanje Barcelona

Cursus voor kennis en praktische toepassing van de technieken van de organisatie, het beheer en de controle van gastronomische aanbiedingen banket [+]

Koken voor Evenementen: Ontwerp, implementatie en controle van gastronomische evenementen Cursus voor kennis en praktische toepassing van de technieken van de organisatie, het beheer en de controle van het culinaire aanbod van feesten, congressen, conferenties en andere evenementen. De cursus start op 30/03/2014 en eindigt op 30/04/2014. Natuurlijk Competenties terminals: a) toe te passen procedures voor de planning documentaire gerechten van elke categorie van evenementen. b) Breng de systemen protocollen aanbesteding voor de productie van genres gebeurtenissen op type. c) Breng de processen van systematisering en standaardisatie in de ontwikkeling van de gerechten van de verschillende soorten evenementen. d) Breng de technieken van de beheersing van de kosten en prestaties van de dienst evenementen. Uur: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 15-20 uur vrijdag 9-14 uur. Opleidingsactiviteiten Klassikale leren: - Verklarende Sessions 1,5 uur les (10%) - Leraar Demonstratie Sessions 2.5u (30%) - Practice sessies bereiden 2.5u deelnemers (30%) Zelfstudie: persoonlijke studie (20% ) sessies van chef-koks en deskundigen (10%) Beoordelingssysteem: 1) Progressive Evaluatie: Actieve deelname aan klassikale oefeningen en opdrachten en werkzaamheden die worden uitgevoerd (80%) 2) Final Assessment: examen of scriptie (20%) [-]

Franse Snoep & Chocolade Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 7 maanden April 2017 Frankrijk Yssingeaux

Een intensieve 7-maanden durende programma om alle fundamentele en uitgewerkt technieken van de Chocolade en Zoetwaren Arts te leren. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Heb je altijd al graag het maken van chocolade en suikerwerk en vroeg zich af of dit is de carrière verandering die je zoekt? Ducasse Onderwijs geeft u de mogelijkheid om een ​​intensieve 7-maanden durende programma te nemen om alle fundamentele en uitgewerkt technieken van leren Chocolade en Zoetwaren Arts. CLASS TYPE Hands-on training in gebak laboratoria en toegepaste theorie MODULES Grondbeginselen van zoetwaren upscale zoetwaren mastering chocolade chocoladebonbons Initiatie tot suiker werk Gebak en chocolade op basis Tussengerechten Taalcursussen Frans voedsel wetenschap Applied Technology LOOPTIJD 7 maanden: 5 maanden intensieve hands-on training + 2 maanden verplichte stage [-]

Korte Cursus In De Keuken Voor De Gezondheid In Frankrijk: Van Akker Tot Het Bord

UniLaSalle
Campus Voltijd 4 - 8 weken May 2017 Frankrijk Beauvais

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord [+]

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord Doelstellingen Neem deel aan een intensief, interdisciplinair programma dat culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk combineert terwijl het ontdekken van de Franse duurzame voedselproductie. Krijgen praktische, internationale ervaring terwijl het verdienen college credits. Dompel jezelf onder in de Franse cultuur. Data Op Campus Programma: 17 mei - 16 juni 2017 Stage Programma: 19 juni - 19 juli 2017 Toelatingseisen Junioren, Senioren of Master degree studenten in de Life Sciences, Landbouw, Food, Nutrition, volksgezondheid, Diëtetiek etc. van een geaccrediteerde instelling. Voor niet-native speakers van het Engels: 785 TOEIC, 567 TOEFL papier (of 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6.5 IELTS. Frans: niet verplicht, maar basic Franse zou nuttig zijn voor de veldervaring optie. Kosten Voor studenten van partneruniversiteiten: Op Campus Programma: 2000 € Op Campus + stage: 2400 € Voor studenten uit niet-partneruniversiteiten: Alleen Op de Campus Programma: 4600 € Kosten zijn onder andere: OW vervoer vanaf luchthaven Charles de Gaulle naar UniLaSalle, huisvesting, culinaire platform fee, RT transporten van LaSalle aan de plaatsing locatie, stage administratiekosten werken. Niet inbegrepen : reizen RT uit het land van herkomst, paspoort / visumkosten, verplichte gezondheid en aansprakelijkheidsverzekering dekking, alle maaltijden (optionele maaltijd plan te vinden op ca. 10 € / dag), persoonlijke uitgaven, incl. persoonlijke reizen op lange week-ends op Hemelvaart en Pinksteren (zie schema). Terugkeer vervoer van LaSalle naar de luchthaven aan het einde van het programma. [-]

De Eetbare Stad

TU Berlin Summer & Winter University
Campus Voltijd 4 weken June 2017 Duitsland Berlin

De cursus is geschikt voor studenten van alle niveaus van de studie die willen theoretische en praktische kennis op te doen voor het ontwerp van voedsel-productieve stedelijke ruimte. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. University Summer blok 1: June 12th - 6 juli 2017 Cursus prijs: 1.850 euro 18 uur van klassikale sessies per week, 5 studiepunten Onderwerp Met een focus op de stedelijke ruimte en de stedelijke ruimte productie, deze zomer cursus verkent hoe voedsel - in alles is aspecten van de productie van marketing om de verkoop te composteren - zou een beter geïntegreerd onderdeel van onze steden te worden. Stadslandbouw projecten in Berlijn zal dienen als case studies en locaties voor praktische teelt / gebouw ervaring. Doelgroep De cursus is geschikt voor studenten van alle niveaus van de studie die willen theoretische en praktische kennis op te doen voor het ontwerp van voedsel-productieve stedelijke ruimte. Het is vooral geschikt voor studenten van de architectuur, landschapsarchitectuur, stedenbouw, stedelijke planning en het ontwerpen van producten die een belang hebben in het vakgebied hebben. Leerdoel / Output Studenten zullen hun theoretische kennis van de opkomende vakgebieden van de stedelijke landbouw en stedelijke voedselsystemen te ontwikkelen en te leren over methoden om de stedelijke ruimte dat een levensmiddel aandacht heeft te ontwerpen. Zij zullen ook hun vaardigheden te ontwikkelen in particpatory ontwerp- en bouwproces door te werken met geselecteerde stadslandbouw projecten in Berlijn. Studenten worden aangemoedigd om op te nemen en nadenken over hun leren aan de hand van schetsen, foto's en tekst. Natuurlijk Components Teaching zal worden gestructureerd in 4 multidisciplinaire componenten, die elk draaien voor 1 week en het benadrukken van een bepaald aspect van de... [-]

Catering En Buffet Programma Voor De Ervaren Kok

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden May 2017 Kroatië Sisak

trends wereld in de gastronomie en gastvrijheid zijn steeds meer aanwezig zijn op de markt, en vele sociale, zakelijke en andere evenementen worden steeds ondenkbaar zonder professionele kwaliteit eet- en drinkgelegenheden die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. Als onderdeel van deze intensieve 2 maanden durende programma, zullen de studenten niet alleen leren verschillende technieken voor voedselbereiding en methoden voor de verzorging, maar ook professionele normen van de presentatie en food service. Het horecabedrijf en Buffet programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van catering en buffet. Na de cursus kunnen de studenten kiezen voor een stage doen in Kroatië. [+]

Natuurlijk: catering en buffet voor de ervaren kok De culinaire vak biedt vele mogelijkheden voor specialisatie, en een daarvan is catering en buffet. Wereld trends in de gastronomie en gastvrijheid zijn steeds meer aanwezig zijn op de markt, en de vele sociale, zakelijke en andere evenementen worden steeds ondenkbaar zonder kwaliteit professionele voedsel en drank diensten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. De belangrijkste doelstelling van catering en buffet is het aanbieden van een all-inclusive culinaire en sociale ervaring. Als onderdeel van dit programma zullen de studenten niet alleen leren verschillende technieken voor het bereiden van voedsel en methoden voor het voedsel regeling, maar ook de professionele normen van presentatie en food service. Het horecabedrijf en Buffet-programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van de culinaire kunsten, ongeacht hun huidige beroep. Ontdek je passie voor gastronomie door middel van Kul IN student netwerk. Overige cursusinformatie: Les Schema: 5 uur / dag van maandag tot en met vrijdag Taal: Kroatisch en / of Engels Leren en Lezen Materialen: door Kul IN Uniformen: door Kul IN Na succesvolle afronding, zal elke student een certificaat van Kul IN ontvangen voor een Professional Cook van Catering en Buffet. ... [-]

Italiaanse Kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Italiaanse Koken - Basiscursus De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij. Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus De Professionele Italiaanse kookcursus is gericht op het onderwijzen van de kunst van de Italiaanse keuken, vanaf de basistechnieken om het scheppen van meer uitgebreide gerechten, door middel van de voorbereiding van vier gerechten tijdens elke les. Professionele cursus features: Lessen (per week): 8 handen op kooklessen per week (twee sessies) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 4 tot 20 weken Ook verkrijgbaar in het Engels Cursus prijs: op aanvraag Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven... [-]

Korte Cursus In De Keuken, De Cultuur En De Italiaanse Regionale Wijn

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 3 maanden October 2017 Italië Italië Online

De Korte Baan in de Italiaanse keuken en wijn is verdeeld in twee fasen: de eerste bestaat uit theoretische en praktische lessen op ICIF hoofdkantoor, geflankeerd door bedrijfsbezoeken; de tweede aanvraag met een stage (optioneel, niet bij de cursusprijs inbegrepen) op geselecteerde restaurants van de school. [+]

Drie weken van de theoretische en praktische lessen en de mogelijkheid voor een periode van een opleiding op de beste Italiaanse restaurants De Korte Baan in de Italiaanse keuken en oenologie Het is verdeeld in twee fasen: de eerste bestaat uit theoretische en praktische lessen op ICIF hoofdkantoor, geflankeerd door bedrijfsbezoeken; de tweede aanvraag met een stage (optioneel, niet bij de cursusprijs inbegrepen) op geselecteerde restaurants van de school. De cursus is bedoeld voor de professional of voor de student die wil een snellere training op de evolutie van de traditionele en moderne en creatieve gerechten te krijgen, met de nadruk op oliën, balsamico-azijn, kruiden en specerijen, de eerste traditionele gerechten , kaas, gebak en wijn. Aantal deelnemers: 12-24. Levensduur De cursus heeft een totale duur van 3 maanden: 4 weken van de theoretische en praktische lessen aan het Instituut 8 weken praktijktraining (optioneel) op geselecteerde restaurants ICIF Kunnen zich inschrijven voor de cursus Afgestudeerd aan instellingen van hoger hotel training Professionals van de Italiaanse en buitenlandse sector eten en wijn de industrie met ten minste drie jaar gedocumenteerde werkelijke dienst in toeristische-hotel activiteiten over de hele wereld Een cursus kwesties koken extra vergine olijfolie en andere specerijen Wijn balsamico azijn en aromatische Kruiden en specerijen warme en koude hapjes Groenten en salades Rijst en risotto Soepen gedroogde pasta en de sauzen verse en gevulde pasta Polenta, dumplings, taarten en timbales zeevis en zoetwater wit vlees, schapenvlees, varkensvlees en rundvlees kaas banketbakkerij oenologie Italiaanse taal Bedrijfsbezoeken De aard van de... [-]

Hautes Études Du Goût De La Gastronomie Et Des Arts De La Table

Le Cordon Bleu Paris
Campus Voltijd 2 weken October 2017 Frankrijk Parijs

De wereld van de gastronomie en de kunst van lekker eten staat voor grote veranderingen. Consumenten zijn meer open-minded, nieuwsgieriger en veeleisender over de kwaliteit, service en informatie. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Hautes Études du Goût de la Gastronomie et des Arts de la Table BENT U KLAAR VOOR EEN UNIEKE ERVARING? De wereld van de gastronomie en de kunst van lekker eten staat voor grote veranderingen. Consumenten zijn meer open-minded, nieuwsgieriger en veeleisender over de kwaliteit, service en informatie; tegelijkertijd worden professionals geconfronteerd snel veranderende loopbaan en moeten kiezen tussen vordert eigen specialiteit of richting te veranderen. Hautes Études du Goût zorgen voor een unieke, multidisciplinaire programma dat gericht is op het evenwel alle wetenschappelijke, culturele, sociologische en economische aspecten van de smaak, de gastronomie en de kunst van lekker eten. Na het succesvol afronden van de opleiding zullen de studenten worden beloond met de DUGGAT (Diplôme Universitaire du Goût, de la Gastronomie et des Arts de la Table), een officieel diploma van de Université de Reims Champagne-Ardenne afgeleverd. Voor studenten binnen de Europese Unie, zijn 60 ECTS (European Credit Transfer System) in verband met de DUGGAT 60 ECTS vertegenwoordigen een full-time academisch jaar van formeel leren in het Europese systeem. De lessen worden gegeven in het Frans en in het Engels vertaald tegelijk. Daarnaast zullen de studenten een certificaat van Le Cordon Bleu ontvangen. Articulatie tussen de Hautes Etudes du Goût programma en Le Cordon Bleu Master of Gastronomisch Toerisme: Elke Hautes Etudes du Goût / DUGGAT afgestudeerde die wil om hun passie voor eten en wijn verder te verkennen en zich inschrijven in de Meester van Gastronomisch toerisme programma zal erkenning te... [-]

Italiaanse Culinaire Meester

DIEFFE Job's Academy
Campus Voltijd 6 weken May 2017 Italië Padua

De cursus is bedoeld voor degenen die willen hun kennis van de Italiaanse culinaire en gastronomische tradities te verbeteren. Wij bieden een volledige reeks praktische koken, gebak, ijs, pizza en brood workshops en een diepgaande studie van de wijn en ambachtelijke bier, met de nadruk op technische en culturele aspecten, bedekt met les over voeding studies, technologieën en verwerkingsmethoden. [+]

CURSUS BESCHRIJVING Wie kan een aanvraag: Italiaanse en buitenlandse professionals uit eten en wijn industrie, Eten en koken professionals en Passionates de cursus zal beginnen met een minimum van 12 en een maximum van 20 studenten. Duur: 6 weken van zowel de theorie en praktische lessen op Dieffe Academy (103 uur) 60 uur educatieve leertijd gedurende 5 weken in geselecteerde en prestigieuze restaurants De cursus is van 6 weken en het is verdeeld in drie verschillende modules: De eerste bestaat in de klas en laboratorium op basis van lessen op het hoofdkantoor van de Academie De tweede biedt een reeks van educatieve reizen en ervaringen in de belangrijkste steden Italiaan, door middel van de belangrijkste tradities (cultuur, gastronomie en landbouw) De derde is praktisch met een stage in een prestigieus restaurant geselecteerd door de Academie De cursus is bedoeld voor degenen die willen hun kennis van de Italiaanse culinaire en gastronomische tradities te verbeteren. Wij bieden een volledige reeks praktische koken, gebak, ijs, pizza en brood workshops en een diepgaande studie van de wijn en ambachtelijke bier, met de nadruk op technische en culturele aspecten, bedekt met les over voeding studies, technologieën en verwerkingsmethoden. Tijdens de lessen studenten zijn verdeeld in groepen en zij bereiding van ingrediënten en uitvoering recepten volgens een rotatiesysteem beheren. Studenten worden betrokken bij de praktische activiteiten die plaatsvinden in de laboratoria van het koken, gebak, ijs, en een brouwerij. ONDERWERPEN Koken (45 uur) Gebak (10 uur) Pizza en bakkerijproducten (10 uur) IJs (5 uur) Oenologie... [-]

Food Fotografie

Istituto Italiano di Fotografia
Campus Voltijd 30 uur July 2017 Italië Milaan

Een intensieve cursus die gericht is op de deelnemers, die al de basis fotografische technieken te bezitten, de tools bieden om de methoden, de trucs en de moeilijkheden van de professionele food fotografie te leren. De student leert om te plannen en organiseren van hun eigen creatieve proces, uitgaande van de gedachte van het project, ga dan door het proces van het onderzoek voor de voorgestelde thema's, de planning voor de volgende operationele fasen, zoals schieten, post-productie, en ten slotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook de mogelijkheid om te communiceren met verschillende cijfers werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Met onze Vroegboekkorting campagne kunt u 15% korting op het cursusgeld te krijgen als je de volledige betaling van 28 februari 2017 te maken. Een intensieve cursus die gericht is op de deelnemers, die al de basis fotografische technieken te bezitten, de tools bieden om de methoden, de trucs en de moeilijkheden van de professionele food fotografie te leren. De student leert om te plannen en organiseren van hun eigen creatieve proces, uitgaande van de gedachte van het project, ga dan door het proces van het onderzoek voor de voorgestelde thema's, de planning voor de volgende operationele fasen, zoals schieten, post-productie, en ten slotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook de mogelijkheid om te communiceren met verschillende cijfers werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie. Het praktische gedeelte zal toelaten om de fotografische medium met technieken en tools die geschikt zijn voor het type van de schietpartij en het gewenste beeld te ervaren. Studenten zullen leren hoe het opbouwen van een set, de beste oplossingen te creëren en het verkrijgen van beelden in een korte tijd en in een verscheidenheid van situaties. Duur: 18-22 juli 2016 Frequentie: 1 week, 5 dagen (maandag-vrijdag) Uur instructie: • aproximately 30 uur in totaal - elke dag van de instructie (buiten les uitgesloten) bestaat uit ochtend en middag sessies Ochtendsessie uur: 10: 00-13: 00 middag sessie uur: 14: 00-17: 00 Taal van instructie: Engels Het certificaat is afgegeven: Certificaat van deelname Programma... [-]

Bootcamp Natuurlijk, Meer Dan 16's - Deel 1

Leiths School of Food and Wine
Campus Voltijd 5 dagen July 2017 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze vol plezier, een week kennismaking met koken is perfect voor mensen met een passie voor eten en onderhoudend en ideaal voor degenen die op weg naar de zesde vorm of in de werkende wereld. Gevuld met praktische tips en technieken voor de ontluikende chef-kok en eindigend met een leuke en creatieve kook af als leerlingen hun nieuwe gevonden vaardigheden op de proef gesteld. [+]

Deze vol plezier, een week kennismaking met koken is perfect voor mensen met een passie voor eten en onderhoudend en ideaal voor degenen die op weg naar de zesde vorm of in de werkende wereld. Gevuld met praktische tips en technieken voor de ontluikende chef-kok en eindigend met een leuke en creatieve kook af als leerlingen hun nieuwe gevonden vaardigheden op de proef gesteld Sample recepten: Zalm gebakken met een raket pesto korst Lam wraps met harissa dressing en tzatziki chocolade roulade Wat is inbegrepen: Een LEITHS schort Een LEITHS Hoe boek Cook Een receptenboekje Alle ingrediënten verstrekt en afgewogen voor u bij voorbaat Lunch van je eigen te maken Wat je nodig hebt om mee te nemen: Platte zolen Lange broek en lange mouwen zijn aan te raden Een pad en potlood Allergieën en intoleranties: We zijn blij om aanpassingen te maken waar mogelijk. Sommige klassen zijn echter niet geschikt voor mensen met bijzondere intoleranties - wanneer het menu zou moeten totaal anders. We moeten 10 dagen van tevoren in staat zijn om goed te controleren de klas, aan te passen order / schrijven / aanpassen recepten. [-]

Gastronomische Franse Kookprogramma

Culinary and Pastry School in Miami
Campus Voltijd 4 weken September 2017 Verenigde Staten Miami Frankrijk Agde +2 more

Deze korte programma is ontworpen voor professionals of beginners die streven om te leren of hun vaardigheden en kennis in de gastronomische Franse keuken met onze zeer ervaren docenten te verbeteren. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Inschrijvingsgeld: $ 150 Supply kosten: $ 180 Deze korte programma is ontworpen voor professionals of beginners die streven om te leren of hun vaardigheden en kennis in de gastronomische Franse keuken met onze zeer ervaren docenten te verbeteren. De inname data blijven anders als je beginner, gevorderde of professional, kunt u hier controleren de verschillende innamen. Onze prioriteit is dat onze studenten het meest van het onderwijs ons een Michelin-ster niveau's kan maken op diverse gebieden, zoals creativiteit, teamwerk, de hygiëne en de professionele kooktechnieken. Studenten werken in teams van twee om te helpen en motiveren elkaar en docenten zullen de studenten aanmoedigen om voortdurend te streven naar perfectie en om hun persoonlijke doelen te bereiken. 1 Module met 4 weken met 4 uur per dag, 5 dagen per week van de hands-on klassen: 1 Week: Koude Voorgerechten Week 2: Hot Starters 3 Week: Visgerechten 4 Week: Vleesgerechten Docenten zullen de studenten met veel tips en trucs verstrekken om professioneel vooruitgang en nieuwe vaardigheden te leren. [-]