Cursus in Food and Beverage Studies

Top 69 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2017

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

4 Week Essentiële Vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 weken September 2017 Verenigd Koninkrijk Woking

De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. Tijdens de cursus zullen de studenten een reeks essentiële, culinaire vaardigheden te leren tussen verschillende gebieden van de keuken. Studenten zullen verlaten met de mogelijkheid om lekker eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving. Wat je leert Uw cursus begint met een inleiding tot het werken in een professionele keuken omgeving, waarin praktische ontwikkeling van vaardigheden zoals mes vaardigheden, alvorens over te gaan tot de fundamenten van de fundamentele koken. De lessen zijn bedoeld om recepten en technieken die uw begrip van hoe voedsel veranderingen zullen te bouwen als je kookt omvatten. Dit zal u toelaten om aanpassingen en correcte fouten te maken als je op je eigen recepten en menu's te produceren. Je krijgt les in een kleine groep van gelijkgestemde studenten en het grootste deel van uw tijd op de Academie zal worden besteed in onze state of the art keukens. U krijgt een beter begrip van gebieden te krijgen, zoals sauzen, soepen, vlees, vis, hapjes, gebak, brood ... .en nog veel meer! Examens & Assessment Er is geen beoordeling of examen over deze cursus. Behaalde diploma's Level 2 Award in voedselveiligheid Certificaat van deelname Carriere vooruitzichten Studenten die de 4 Week essentiële vaardigheden te voltooien in de keuken, zijn goed geplaatst om het werk in tal van keuken omgevingen na te streven. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om hun nieuwe... [-]

Korte Cursus In De Keuken Voor De Gezondheid In Frankrijk: Van Akker Tot Het Bord

UniLaSalle
Campus Voltijd 4 - 8 weken May 2018 Frankrijk Beauvais

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord [+]

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord Doelstellingen Neem deel aan een intensief, interdisciplinair programma dat culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk combineert terwijl het ontdekken van de Franse duurzame voedselproductie. Krijgen praktische, internationale ervaring terwijl het verdienen college credits. Dompel jezelf onder in de Franse cultuur. Data Op Campus Programma: 17 mei - 16 juni 2017 Stage Programma: 19 juni - 19 juli 2017 Toelatingseisen Junioren, Senioren of Master degree studenten in de Life Sciences, Landbouw, Food, Nutrition, volksgezondheid, Diëtetiek etc. van een geaccrediteerde instelling. Voor niet-native speakers van het Engels: 785 TOEIC, 567 TOEFL papier (of 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6.5 IELTS. Frans: niet verplicht, maar basic Franse zou nuttig zijn voor de veldervaring optie. Kosten Voor studenten van partneruniversiteiten: Op Campus Programma: 2000 € Op Campus + stage: 2400 € Voor studenten uit niet-partneruniversiteiten: Alleen Op de Campus Programma: 4600 € Kosten zijn onder andere: OW vervoer vanaf luchthaven Charles de Gaulle naar UniLaSalle, huisvesting, culinaire platform fee, RT transporten van LaSalle aan de plaatsing locatie, stage administratiekosten werken. Niet inbegrepen : reizen RT uit het land van herkomst, paspoort / visumkosten, verplichte gezondheid en aansprakelijkheidsverzekering dekking, alle maaltijden (optionele maaltijd plan te vinden op ca. 10 € / dag), persoonlijke uitgaven, incl. persoonlijke reizen op lange week-ends op Hemelvaart en Pinksteren (zie schema). Terugkeer vervoer van LaSalle naar de luchthaven aan het einde van het programma. [-]

Foundation in Practical Cookery

Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)
Campus Voltijd 3 maanden August 2017 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Spel Roken, genezen en bewaren Koken voor diëten en allergieën Desserts en puddingen Menu schrijven en kosten Wijnstudies Tijdens het diploma krijgen de studenten een eendagse introductie aan voedsel- en wijnvergelijking, onder begeleiding van onze deskundige sommelier. Dit geeft de leerlingen een basis voor het begrijpen van de make-up van wijnen en hun vermogen om te passen bij verschillende smaak- en voedingsmiddelen. Deze cursus geeft de studenten een goed begrip van druivenrassen en zorgt ervoor dat geïnformeerde wijn- en spiritus selecties mogelijk zijn. Deze cursus vormt een uitstekende basis om verdere studies in voedsel en wijn voort te zetten. Gezondheid & Veiligheid Voordat u in een foodservice omgeving werkt, is het wettelijk verplicht dat elke medewerker een REHIS voedselhygiëne certificaat heeft. Uiteraard besteden al onze Stichting Diploma studenten een volledige trainingdag met onze Gezondheids- en Veiligheidssecretaris, waarna een kort examen wordt afgelegd om certificering te verkrijgen. Chef's Essential Kit Messen en blanken zijn een essentieel onderdeel van elke koksset, aangezien het vrijwel onmogelijk is om zonder hen te werken. [-]

French Chocolate & Confectionery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Frankrijk Yssingeaux

[+]

Heb je altijd al graag het maken van chocolade en suikerwerk en vroeg zich af of dit is de carrière verandering die je zoekt? . [-]

De 2 Week Butler Cursus

Butler Valet School
Campus Voltijd 2 weken August 2017 Verenigd Koninkrijk Witney

We behandelen precies dezelfde onderwerpen als op de 4 weken cursus, maar in minder detail en in een snellere tempo voor de studenten die wat kennis hebben, maar op specifieke gebieden willen concentreren en bepaalde vaardigheden ontwikkelen. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Het 2-week cursusprogramma £ 5,160 + BTW (inclusief accommodatie, ontbijt en alle maaltijden op school). Voor afgevaardigden met een aantal eerdere ervaring. We behandelen precies dezelfde onderwerpen als op de 4 weken cursus, maar in minder detail en in een snellere tempo voor de studenten die wat kennis hebben, maar op specifieke gebieden willen concentreren en bepaalde vaardigheden ontwikkelen. WEEK 1 DEZE WEEK LEEFT INTENSIEVE HANDS ON-ONDERVINDING EN PRAKTIJK IN DE PLAATSEN VAN DE BUTLER. 1.Hoe te gedragen, kleed en praat met werkgevers en gasten. 2.Hoe om de gasten te begroeten, te voldoen aan hun behoeften en hen te verwelkomen. 3.Kent u bekend met de plichten van de huishoudster en ander personeel en begrijp hoe u samenwerkt. 4. Lees wat er gebeurt in de pantry, bijvoorbeeld de zorg voor fijn kristal, zilver en china. 5. Lees hoe u bakjes kunt maken voor verschillende maaltijden. 6. Bereid de eetkamer voor lunch en diner en andere partijen, en leer hoe je op tafel kunt wachten. FOCUSEREN OP DE ONTWIKKELING VAN JE VOEDSEL- EN DRINKKENNIS EN KOKERVAARDIGHEDEN. 7.De portie van wijnen haven en sigaren, wijn-matching. 8.Het beheer van de kelder, het leggen van wijn en haven. 9.De voorbereiding en presentatie van fijne voedingsmiddelen. 10.Hoe om verschillende vlees te snijden en gerookte zalm te snijden. 11.A full day's cooking met een ervaren chef-kok. 12.Het winkel en welke merken te kopen. WEEK 2 DIT WEEK ZIJN DE KUNST VAN VALETING TOEGEPAST. 1.De zorg voor fijne kleding, inclusief alle... [-]

Catering En Buffet Programma Voor De Ervaren Kok

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden October 2017 Kroatië Sisak

trends wereld in de gastronomie en gastvrijheid zijn steeds meer aanwezig zijn op de markt, en vele sociale, zakelijke en andere evenementen worden steeds ondenkbaar zonder professionele kwaliteit eet- en drinkgelegenheden die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. Als onderdeel van deze intensieve 2 maanden durende programma, zullen de studenten niet alleen leren verschillende technieken voor voedselbereiding en methoden voor de verzorging, maar ook professionele normen van de presentatie en food service. Het horecabedrijf en Buffet programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van catering en buffet. Na de cursus kunnen de studenten kiezen voor een stage doen in Kroatië. [+]

Natuurlijk: catering en buffet voor de ervaren kok De culinaire vak biedt vele mogelijkheden voor specialisatie, en een daarvan is catering en buffet. Wereldtendensen in gastronomie en gastvrijheid staan ​​steeds meer op de markt, en veel sociale, zakelijke en familiegebeurtenissen worden ondenkbaar zonder kwalitatief professioneel voedsel- en drankdiensten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. De belangrijkste doelstelling van catering en buffet is het aanbieden van een all-inclusive culinaire en sociale ervaring. Als onderdeel van dit programma leren de leerlingen niet alleen verschillende technieken voor voedselbereiding en methoden voor voedselopstelling maar ook professionele standaarden voor presentatie en foodservice. Het horecabedrijf en Buffet-programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van de culinaire kunsten, ongeacht hun huidige beroep. Ontdek je passie voor gastronomie door middel van Kul IN student netwerk. Overige cursusinformatie: Les Schema: 5 uur / dag van maandag tot en met vrijdag Taal: Kroatisch en / of Engels Leren en Lezen Materialen: door Kul IN Uniformen: door Kul IN Na succesvolle afronding, zal elke student een certificaat van Kul IN ontvangen voor een Professional Cook van Catering en Buffet. ... [-]

Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

IES Abroad
Campus Voltijd 12 weken August 2017 Italië Siena

[+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Vertrek: woensdag 18 april 2018 academici [-]

Dan Op Pizza

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 8 weken October 2017 Italië Turijn Italië Online +1 more

De ICIF geschapen heeft, in samenwerking met de Academie van Pizza Makers, een nieuwe: de Cursus over Pizza. De cursus bestaat uit een programma van de studie die het mogelijk maakt om te ondernemen, door middel van een geïntegreerde aanpak tussen theorie en praktische vaardigheden, een beroep dat wordt beschouwd als een cultureel maatschappelijk fenomeen populaire Italiaanse sterk, groeit zowel in Italië als in het buitenland. [+]

theoretische en praktische lessen op de pizza: de grondstoffen van topkwaliteit, deeg, gist en verschillende soorten pizza, met de mogelijkheid voor een periode van een opleiding op pizzeria midden- en hoog niveau De ICIF geschapen heeft, in samenwerking met de Academie van Pizza Makers, een nieuwe: de Cursus over Pizza. De cursus bestaat uit een programma van de studie die het mogelijk maakt om te ondernemen, door middel van een geïntegreerde aanpak tussen theorie en praktische vaardigheden, een beroep dat wordt beschouwd als een cultureel maatschappelijk fenomeen populaire Italiaanse sterk, groeit zowel in Italië als in het buitenland. De cursus wordt in het Italiaans gehouden door de leraren die zal worden bijgestaan ​​door een tolk in het Engels. Minimum aantal deelnemers: 12. Levensduur De cursus heeft een totale duur van 8 weken: 3 weken van de theoretische en praktische lessen aan het Instituut 5 weken stage (optioneel) aan het Instituut geselecteerde pizzeria's. Kunnen zich inschrijven voor de cursus Professionals van de Italiaanse en buitenlandse sector eten en wijn Amateurs en Italiaanse en buitenlandse fijnproevers Een cursus kwesties Pizza: een populair product Italiaan werd een sociaal en cultureel fenomeen in de wereld ICIF: een verwijzing structuur Geschiedenis en tradities van de pizza Het beroep van pizzaiolo Een groeiende markt Raw food Meel: classificaties, types, kwaliteit, gebruik Water: bron om te worden gewaardeerd De zouten: selectie en het beheer van een primair element De ingrediënten: een keuze die ons kenmerkt, het belang van de seizoensgebondenheid en territorialiteit De klassieke pizza en de... [-]

Geweldig Gebak Bachelor - Certificaat In Gebak (5 Maanden)

Ecole Lenôtre
Campus Voltijd 5 maanden January 2018 Frankrijk Plaisir

Grote Bachelor is open voor iedereen die om te trainen of te scholen in Pastry. Gezien de intensiteit van het programma, is het essentieel dat elke kandidaat heeft een echte motivatie om het bedrijf van de gastronomie, in het bijzonder bakken. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. betrokken publiek Grote Bachelor is open voor iedereen die om te trainen of te scholen in de Pastry: Amateur en liefhebber die willen heroriënteren zijn carrière Young professional die al een training school hebben gevolgd Voormalig professional die het beroep verlaten voor een langere of kortere periode Gezien de intensiteit van het programma, is het essentieel dat elke kandidaat heeft een echte motivatie om het bedrijf van de gastronomie, in het bijzonder bakken. DOEL Het doel van deze training is om snel toegang te krijgen tot controle technieken die nodig zijn om de kwaliteit van deeg te bereiken. Dit unieke programma is bedoeld voor volwassenen. PROGRAMMA GRAND BACHELOR PASTRY INTEGRATIE & INTRODUCTIE: Ontdekking van Lenôtre en Lenôtre School Pastry technologie cursussen Pastry cursussen in hygiëne Kennis van grondstoffen Praktisch werk in de klas PASTRY 1: Pulp (soesjes, bladerdeeg, te verduisteren, geslagen, ...) Deeg: Dijken Pasta and Pastry toepassingen - Discovery of Pain PASTRY 2: Crèmes en toepassingen (Religious Pithiviers, Yarrow, tart citroentaart Bourdaloue) PASTRY 3: Desserts, Cakes en individuele Verrines PASTRY 4: Moet Lenôtre PASTRY 5: Koekjes Suiker koekjes en zacht met Bitterkoekjes Chocolade: Chocolade: desserts en snoep CANDY / SUIKER: Zoetwaren, croquembouche en de start sets en suiker FASE 1: observatie en stagebedrijf in de praktijk ICE / PASTRY 6: Ontdekking van het ijs en sorbets - Desserts to plate REVIEW: Revisions (2 dagen) Establishment (1 dag) Recensie (2 dagen) KEYS to Excellence: Customer Experience * / segmentatie en targeting (1 dag)... [-]

Frans En Kookcursus

LSF Montpellier French school
Campus Voltijd Deeltijd September 2017 Frankrijk Montpellier

Frans- en kookcursussen zijn de ideale formule voor studenten die hun Frans willen perfectioneren, terwijl ze zich in de genot van de Franse keuken bevinden en de geheimen ontdekken van de wereldberoemde keuken van Frankrijk. [+]

Frans En Koken Naast de standaardlessen, neem je twee lessen per week kooklessen met een chef-kok. 20 groepslessen van 45 minuten elk (15 uur) + 2 groepen kooklessen (2 x 3 uur) Frans- en kookcursussen zijn de ideale formule voor studenten die hun Frans willen perfectioneren, terwijl ze zich in de genot van de Franse keuken bevinden en de geheimen ontdekken van de wereldberoemde keuken van Frankrijk. Dit programma is het hele jaar door beschikbaar op alle Franse niveaus en alle kookstanden (behalve de weken van 10 april, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus en 25 december). In de Franse lessen is er gemiddeld 8 studenten per klas (maximaal 10). Onze chef-kok Armand, een beroemde professional met veertig jaar ervaring, nodigt de studenten uit in de keukens van zijn restaurant (13 studenten maximaal per klas). De lessen vinden plaats in een zeer goed uitgeruste professionele keuken, op slechts 10 minuten van LSF te voet. Met Armand's dynamische en creatieve onderwijstijl zullen de studenten een volledige maaltijd voorbereiden die ze dan ook plezier hebben om samen te genieten. De kooklessen bij LSF zijn een geweldige manier om Frans te leren en de beroemde keuken van Frankrijk te ontdekken. [-]

Italiaanse Kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Italiaanse Koken - Basiscursus De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij. Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus De Professionele Italiaanse kookcursus is gericht op het onderwijzen van de kunst van de Italiaanse keuken, vanaf de basistechnieken om het scheppen van meer uitgebreide gerechten, door middel van de voorbereiding van vier gerechten tijdens elke les. Professionele cursus features: Lessen (per week): 8 handen op kooklessen per week (twee sessies) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 4 tot 20 weken Ook verkrijgbaar in het Engels Cursus prijs: op aanvraag Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven... [-]

Professionele Cursussen Chef

Italian Chef Academy
Campus Deeltijd 280 - 530 uur October 2017 Italië Rome

De professionele opleidingen voor chef-koks hebben beperkt toegang: 8 partecipants, geselecteerd door middel van een eerste motiverende interview. [+]

De Professionele opleidingen voor chef-koks hebben beperkt toegang: 8 partecipants, geselecteerd door middel van een eerste motiverende interview. Tijdschema van de cursus: lessen van 5 uur, 9:30-02:30, 3 dagen per week, speciaal onderwijs en stages in gekwalificeerd structuren. De lessen worden gehouden door gerenommeerde Italiaanse en internationale chefs, academici en deskundigen in het Academiegebouw plaats in de Via della Camilluccia. Onze professionele opleidingen voor koks zijn ontworpen voor degenen die willen bouwen van de fundamenten van een goede beroepsopleiding en professionals van de foos sector geworden. Al onze internationale lessen worden gehouden in het Engels. Aan het einde van de cursus, leercontracten in gekwalificeerde structuren geselecteerd langs de gehele nationale grondgebied toe te verfijnen en ontwikkelen van de in de loop opgedane kennis en in de professionele keuken wereld aan te gaan. Lesplan: Basale onderwerpen: HACCP SNIJDEN Techiniques Levensmiddelen Conserveringsmethoden MOEDER sauzen en DERIVATIVES AANDELEN EN jus Kookmethodes Geëmulgeerd koude sauzen Geklaarde boter DE CONFIT Voorgerechten: Groenten, vlees en visvoorgerechten Finger food De Brood-making: TRADITIONELE BREADS Focacce GIST BASE GEBRUIK Voorgerechten: Verse en gedroogde PASTA Gevulde pasta Kenmerken en toepassingen VAN ITALIAANSE RICE Soep en bouillon Tweede cursussen: Wit vlees Uitbenen wordt verkregen TECHNIEKEN ROOD VLEES WILD VLEES SEA FISH CRUSTACEA SHELLFISH FILLETTING AND FISH BEHANDELING LEGUMES Groenten Desserts: BISCUITGEBAK Banketbakkersroom BANKETBAKKERSROOM SHORT korstgebakje Gebakje voor PROFITEROLES MOUSSE Borden en schep SNOEPJES Keuken innovatie: VACCUM-SEALED Lage temperatuur bereiding Eindexamen Het eindexamen bestaat uit een theoretische en praktische proef, voordat de technische commissie. Een zekere mate, certificeren ook de stage, wordt... [-]

Grand Diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding. CURRICULUM: GRAND DIPLÔME® combineert de keuken- en gebaksprogramma's: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 innames per jaar: januari, april, juni, oktober [-]

Spaanse Cursus En Koken Workshop In Granada

Escuela Montalban Granada
Campus Voltijd 1 - 24 weken Open Inschrijving Spanje Granada

Spaanse cursussen en kooklessen in Spanje: Leer Spaans eten koken tijdens het leren Spaans in Granada, Andalusië! Wat een betere manier om u de smaken van Andalusië te brengen dan u direct naar een Andalusische keuken te brengen. Doe mee met ons in Granada, het laatste moslimrijk in Spanje, en leer over de Arabische erfenis die nog steeds in de sappige gastronomie van deze prachtige Oost-Andalusische regio heerst. [+]

Algemene Spaanse Cursussen In deze cursus van 4 lessen per dag kunnen studenten vakanties aanvullen met taalstudie. Studenten kunnen vanaf het begin Spaans leren, of hun taalvaardigheden verder verbeteren. Cursussen beginnen elke maandag voor alle Spaanse niveaus. Klassen: 4 lessen van 45 minuten per dag van maandag tot vrijdag in groepen met max. 8 studenten. Cursusduur: van 1 tot 24 weken. Inschrijfgeld: 50 €. Rooster: van 09.00 tot 12.15 uur. Cursusprijzen: 1 week: 180 € 2 weken: 340 € Extra week: 160 € Langdurige cursus (8 of meer weken) per week: 150 € Kookworkshops Wat een betere manier om u de smaken van Andalusië te brengen dan u direct naar een Andalusische keuken te brengen. Doe mee met ons in Granada, het laatste moslimrijk in Spanje, en leer over de Arabische erfenis die nog steeds in de sappige gastronomie van deze prachtige Oost-Andalusische regio heers. De Spaanse keuken verschaft een groot deel van zijn typische gerechten aan de Arabieren. Hoewel veel culturele prestaties uit die periode vergeten werden toen de christenen Spanje heroverwogen, is de kunst van koken en bakken gebleven. U leert hoe u enkele van de meest voortreffelijke recepten uit Al-Andalusische tijden kunt voorbereiden. Onze leraar is een professionele kok met vele jaren ervaring in catering. Hij zal de voorbereiding van speciale gerechten, of een tapas selectie tonen. Kookworkshops starten elke maandag voor alle niveaus. Kooklessen: Naast een algemene Spaanse cursus 4 kooklessen van 45 minuten per week. Groepsgrootte: Van 1 tot 2 studenten. Cursusduur: Van 1 tot... [-]

Italiaanse Culinaire Meester

DIEFFE Job's Academy
Campus Voltijd 6 weken May 2018 Italië Padua

De cursus is bedoeld voor degenen die willen hun kennis van de Italiaanse culinaire en gastronomische tradities te verbeteren. Wij bieden een volledige reeks praktische koken, gebak, ijs, pizza en brood workshops en een diepgaande studie van de wijn en ambachtelijke bier, met de nadruk op technische en culturele aspecten, bedekt met les over voeding studies, technologieën en verwerkingsmethoden. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. CURSUS BESCHRIJVING Wie kan een aanvraag: Italiaanse en buitenlandse professionals uit eten en wijn industrie, Eten en koken professionals en Passionates de cursus zal beginnen met een minimum van 12 en een maximum van 20 studenten. Duur: 6 weken van zowel de theorie en praktische lessen op Dieffe Academy (103 uur) 60 uur educatieve leertijd gedurende 5 weken in geselecteerde en prestigieuze restaurants De cursus is van 6 weken en het is verdeeld in drie verschillende modules: De eerste bestaat in de klas en laboratorium op basis van lessen op het hoofdkantoor van de Academie De tweede biedt een reeks van educatieve reizen en ervaringen in de belangrijkste steden Italiaan, door middel van de belangrijkste tradities (cultuur, gastronomie en landbouw) De derde is praktisch met een stage in een prestigieus restaurant geselecteerd door de Academie De cursus is bedoeld voor degenen die willen hun kennis van de Italiaanse culinaire en gastronomische tradities te verbeteren. Wij bieden een volledige reeks praktische koken, gebak, ijs, pizza en brood workshops en een diepgaande studie van de wijn en ambachtelijke bier, met de nadruk op technische en culturele aspecten, bedekt met les over voeding studies, technologieën en verwerkingsmethoden. Tijdens de lessen studenten zijn verdeeld in groepen en zij bereiding van ingrediënten en uitvoering recepten volgens een rotatiesysteem beheren. Studenten worden betrokken bij de praktische activiteiten die plaatsvinden in de laboratoria van het koken, gebak, ijs, en een brouwerij. ONDERWERPEN Koken (45 uur) Gebak (10 uur) Pizza en... [-]