Cursus in Food and Beverage Studies

Beste 88 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2018

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

Gecertificeerd Trainingsprogramma In Boulangerie

Ferrieres Paris
Campus Voltijd 6 maanden September 2018 Frankrijk Ferrières

Gericht op studenten en professionals die herscholen zijn, vindt dit full-time trainingsprogramma plaats over een periode van 6 maanden en omvat een stage van 2 maanden in het Ferrières Ecosystem, dat bestaat uit 4 restaurants, een hotel, een cateringafdeling en ontvangstruimten. . [+]

FERRIÈRES SCHOOL LANCEERT EEN NIEUW PROGRAMMA: EEN GECERTIFICEERD TRAININGSPROGRAMMA IN BOULANGERIE!

WILT U EEN ARTISANSE BAKKER WORDEN, EEN BAKKERIJ IN FRANKRIJK OF IN HET BUITENLAND OPENEN, OF EEN BAKKERIJ CHEF WORDEN IN EEN PRESTIGIEUZE ONDERNEMING, DOOR EEN INTENSIEF TRAININGSPROGRAMMA TE NEMEN? FERRIÈRES SCHOOL'S GECERTIFICEERDE TRAININGSPROGRAMMA IN BROOD MAKEN IS PERFECT VOOR JOU!

Gericht op studenten en professionals die herscholen zijn, vindt dit full-time trainingsprogramma plaats over een periode van 6 maanden en omvat een stage van 2 maanden in het Ferrières Ecosystem, dat bestaat uit 4 restaurants, een hotel, een cateringafdeling en ontvangstruimten. .

Praktische lessen, theorielessen over grondstoffen en toegepaste wetenschappen, zullen onze studenten voorzien van alle technieken en expertise die ze nodig hebben om echte boulangerieprofessionals te worden na voltooiing van het programma!... [-]


Professioneel Gebak En Gebak

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden July 2018 Kroatië Sisak

Deze intensieve cursus van twee maanden in modern gebak en gebak is ontworpen om studenten een stevige basis en geavanceerde technieken te bieden voor aspirant banketbakkers. Kleine klasgroottes stellen onze ervaren hoogleraar-koks in staat studenten veel individuele aandacht en individuele feedback te geven. Studenten besteden 80% van de les aan praktische praktische ervaring in de keuken. De cursus omvat bakkerij- en banketbakkersproducten, zoete en hartige gebakjes, evenals eenvoudige Italiaanse en Franse gebakjes. Daarnaast maken studenten kennis met wijnarrangement en bedrijfsbeheer en kunnen ze ervoor kiezen stage te lopen in een elitair restaurant, hotel of banketbakkerij. [+]

Het brede scala aan banketproducten die hun weg naar de markt hebben gevonden, heeft de behoefte gecreëerd om snoep en desserts te bestuderen als een geheel eigen entiteit binnen de culinaire kunsten. Gezien het feit dat klassieke banketbakkerij technieken zijn geëvolueerd met de moderne technologie die nu de gastronomische wereld vormt, biedt deze zoete culinaire branche uitgebreid studiemateriaal. Vanwege de toenemende populariteit en vraag naar opgeleide professionals op dit gebied, heeft Culinary Institute Kul IN een professioneel gebaksprogramma voor moderne lekkernijen ontwikkeld.

Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN .

Andere cursusinformatie:Lesschema: 5 uur per dag, van maandag tot vrijdagTaal: Kroatisch en / of EngelsLeer- en leesmateriaal (digitaal): geleverd door Kul INUniformen: geleverd door Kul IN... [-]

Programma Professional Culinary Arts

International Culinary Center
Campus 6 - 14 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten East New York Campbell

In 600 uur neemt het Professional Culinary Arts-programma van het International Culinary Center u mee van basismesvaardigheden tot training op elk station op de lijn, waardoor u over echte kennis beschikt die u op elk gebied van de culinaire industrie ondersteunt. ICC's bekroonde Culinary Arts-programma, gecreëerd door de legendarische decanen Jacques Pépin, André Soltner en Alain Sailhac, brengt de bouwstenen van goed koken in een intensief 6-14 maanden dekkend programma, waarbij praktijklessen en theorie worden gecombineerd. [+]

Over

In 600 uur neemt het Professional Culinary Arts-programma van het International Culinary Center u mee van basismesvaardigheden tot training op elk station op de lijn, waardoor u over echte kennis beschikt die u op elk gebied van de culinaire industrie ondersteunt. ICC's bekroonde Culinary Arts-programma, gecreëerd door de legendarische decanen Jacques Pépin, André Soltner en Alain Sailhac, brengt de bouwstenen van goed koken in een intensief 6-14 maanden dekkend programma, waarbij praktijklessen en theorie worden gecombineerd. Bovendien studeer je klaar om te werken met professionele keukenervaring via een 200 uur betaald externship *.

Wilt u uw opleiding uitbreiden tot buiten de keuken? ICC biedt een unieke Farm-to-Table-uitbreiding van het Professional Culinary Arts-programma dat studenten rechtstreeks naar het begin van de voedselketen brengt door middel van excursies en seminars met toonaangevende landbouwspecialisten. In samenwerking met ICC-afgestudeerde Dan Barber zullen studenten in New York het programma afronden met een unieke Farm Powered KitchenTM-trip naar Barber's Blue Hill in Stone Barns. Studenten in Californië zullen de voedselproductie, -distributie en -duurzaamheid uit eerste hand ervaren door een week lang excursies te maken naar biologische boerderijen, boerderijen, het Monterey Bay Aquarium en de boerenmarkt van het boothuis in San Francisco.... [-]


Cursus Voor Kookcursussen Met Een Kookcursus Van Drie Maanden

Edinburgh New Town Cookery School
Campus Voltijd 11 weken June 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Deze cursus van elf weken is bedoeld voor mensen met een gedegen kennis en vaardigheden in basiskoken. [+]

Overzicht

Deze cursus van elf weken is bedoeld voor mensen met een gedegen kennis en vaardigheden in basiskoken. Het is ideaal voor diegenen die hun kookkunsten naar een hoger niveau willen tillen of voor competente koks die een formele training willen volgen. Net als bij de beginnerscursus worden klassieke kooktechnieken aangeleerd via demonstraties en praktische kooksessies. In deze cursus behandel je een aantal van de vaardigheden die je op de beginner hebt geleerd in meer detail en ga je verder met geavanceerdere technieken. Je hebt de mogelijkheid om op veel verschillende soorten kooktoestellen te koken, waaronder Aga, Induction, Ceramic en Gas. Naast de praktische kooklessen zijn er deskundige demonstraties en lezingen. De cursus is elke dag van 9.30 - 16.00 uur. Aan het einde van de cursus vindt er een praktisch en een theorie-examen plaats.... [-]


Italiaanse Kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Italiaanse Koken - Basiscursus

De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij.

Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus ... [-]

Italiaanse Kookcursus

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Italië Salerno

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring. [+]

De baan Cucina di Classe

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring./>

De cursus vindt plaats van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur en is verdeeld in twee delen: van 9.00 tot 11.00 uur zul je een cursus Italiaans volgen aan de Accademia Leonardo, die zich zal concentreren op de professionele vocabulaire die in de keuken wordt gebruikt .

Er is een pauze van 15 minuten, daarna wordt de kookles gehouden van 11:15 tot 14:15 in de Accademia

Leonardo's keuken. Tijdens de kookcursus hebben studenten de mogelijkheid om de basistechnieken van de Italiaanse keuken te leren.... [-]


Franse Chocolade & Zoetwarenkunst

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 2 maanden August 2018 Frankrijk Yssingeaux

Een intensief 2-maanden durend programma om alle fundamentele en uitgewerkte technieken van Chocolate and Confectionery Arts te leren. [+]

Leer de grondbeginselen van de chocolade- en zoetwarenkunsten kennen via een intensieve professionele training van 2 maanden. Je zult de essentiële technieken van de professional leren en toepassen om chocolade, zoetwaren, gebak op chocoladebasis en artistieke stukken te produceren. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven. KLASSE TYPE • 80% hands-on • 20% theorie MODULES • Chocola • Zoetwaren • Gebak op basis van chocolade • Artistieke stukken chocolade en suiker • Buffetvoorbereiding en eindexamen... [-]


Korte Cursus In De Keuken Voor De Gezondheid In Frankrijk: Van Akker Tot Het Bord

UniLaSalle
Campus Voltijd 4 - 8 weken May 2018 Frankrijk Beauvais Mont-Saint-Aignan Parijs +2 more

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord [+]

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord Doelstellingen

Neem deel aan een intensief, interdisciplinair programma dat culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk combineert terwijl het ontdekken van de Franse duurzame voedselproductie.

Krijgen praktische, internationale ervaring terwijl het verdienen college credits. Dompel jezelf onder in de Franse cultuur.

Data

Op Campus Programma: 17 mei - 16 juni 2017 Stage Programma: 19 juni - 19 juli 2017

Toelatingseisen

Junioren, Senioren of Master degree studenten in de Life Sciences, Landbouw, Food, Nutrition, volksgezondheid, Diëtetiek etc. van een geaccrediteerde instelling.... [-]


Titel Gastronómica Technical Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Deeltijd 3 maanden February 2019 Spanje Castellón

Het curriculum van deze titel is gebaseerd op een bijna exclusieve leren keuken. de meest klassieke technieken zullen worden bestudeerd en de meest avant-garde schepping. Dit alles voor een perfecte behandeling van het ruwe materiaal van pre-ontwikkeling tot de voltooiing van een gerecht. Het programma zal duren voor 3 maanden. [+]

titratie dataKwalificatie: Expert TitelGericht op: Professionals die willen herstellen stimuleren uw carrière met een opleiding op het hoogste niveauDuur: 3 maanden (18 februari - 18 mei)Totaal aantal uren: 240hStudiepunten: 17 ECTSPrijs: 2.200 €Docenten: maandag en dinsdagAangeboden in: SpaansHet wordt onderwezen in: Castellón (Spanje)presentatie

Duikt in de technische

Het curriculum van deze titel is gebaseerd op een bijna exclusieve leren keuken. de meest klassieke technieken zullen worden bestudeerd en de meest avant-garde schepping. Dit alles voor een perfecte behandeling van het ruwe materiaal van pre-ontwikkeling tot de voltooiing van een gerecht. Het programma zal duren voor 3 maanden.... [-]


All-inclusive 5-weekprogramma In De Italiaanse Keuken

Manuelina Culinary
Campus Voltijd 5 weken April 2019 Italië Brescia

Ons Master-programma is het meest uitgebreide korte culinaire programma buiten Italië. Studenten en culinaire professionals krijgen een perspectief op de Italiaanse regionale keuken, die effectief en eenvoudig kan worden toegepast in alle delen van de wereld. Het vergt een grondige blik op de ruwe ingrediënten die nodig zijn om complete menu's uit te voeren en gaat veel verder dan eenvoudige receptenrecepten die we in de meeste scholen zien. [+]

Programma overzicht

Ons Master-programma is het meest uitgebreide korte culinaire programma buiten Italië. Studenten en culinaire professionals krijgen een perspectief op de Italiaanse regionale keuken, die effectief en eenvoudig kan worden toegepast in alle delen van de wereld. Het vergt een grondige blik op de ruwe ingrediënten die nodig zijn om complete menu's uit te voeren en gaat veel verder dan eenvoudige receptenrecepten die we in de meeste scholen zien. Dit programma combineert demonstratie- en hands-onmethoden die de hedendaagse en traditionele regionale Italiaanse keuken weergeven en gaat over de fundamentele principes van contrasterende smaken, kleur, techniek en voedingswaarde in de keuken, en wat nog belangrijker is, geeft alle deelnemers de mogelijkheid om te zien en te proeven en het vermogen om hun eigen individuele techniek te ontwikkelen en te ontwikkelen. Dit programma omvat alle aspecten van de Italiaanse keuken, waaronder pasta en risotto, gebak en desserts, gelato, gezouten en geconserveerde producten, en Italiaanse hoofdgerechten, met een diepgaande analyse van de geavanceerde technieken, scheikunde en wetenschap achter elk onderdeel.... [-]


Siena - Zaken

IES Abroad
Campus Voltijd 12 weken January 2019 Italië Siena

Onze zaken [+]

Overzicht

12 credits. 12 weken. $ 12.750.

Onze Siena - Zaken

De kruising van cultuur en keuken wordt naar een hoger niveau gebracht in Toscane, waar traditioneel eten en wijn niet alleen een groot deel van de culturele identiteit uitmaken, maar ook een primaire economische bijdrage leveren.

Onze zaken

Je woont in de gastvrije stad Siena, de thuishaven van vele speciale voedingsmiddelen, waaronder handgewalste pici pasta, crostini met kippenlever en panforte noten en fruitcake, gemaakt door lokale, kwaliteitsgedreven producenten. Hier schrijf je je in voor vier cursussen voor een totaal van 12 studiepunten, waarin je onderzoekt hoe zakelijke en economische concepten verweven zijn met het weefsel van de Italiaanse voedingsindustrie. Stel je eens voor dat je op een dag wereldwijde marketingstrategieën zou onderzoeken en de volgende een lokale Brunello-wijnproducent met internationale distributie zou bezoeken. Hoe zit het met het bestuderen van het EU-landbouwbeleid en vervolgens met de eigenaar van een agriturismo praten over hoe dit beleid zijn bedrijf beïnvloedt? Welkom om in het buitenland te studeren!... [-]


Summer Internship in Florence

Accademia Riaci
Campus Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Florence

Gemstones & Silver Accessories, Barista and Gelato etc, … In just 2 or 4 weeks, you can experience and learn Italian culture of your choice. The Internship training will certainly strengthen your career prospects. This fun, practical course is taught in the universal language of English. [+]

Live and study in one of the most adored cities in the world – Florence. While you get the most out of Italian culture and life style, you earn transferrable credits.

Gemstones & Silver Accessories, Barista and Gelato etc, …

In just 2 or 4 weeks, you can experience and learn Italian culture of your choice. The Internship training will certainly strengthen your career prospects.

This fun, practical course is taught in the universal language of English.

Course Overview Gemstones & Silver Accessories

Explore your own artistic taste through internship experience in Florence, the center of Renaissance art

Accessories with gemstones (includes some treated gemstones) boldly accentuated with its natural hue (silver used for chain and parts) and – How about design and create your own and only one in the world jewelry with your birthstone or your favorite stones? ... [-]


Natuurlijk Pizza

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 12 weken October 2018 Italië Turijn

Theoretische en praktische lessen over pizza: de excellentie van de ingrediënten, deeg, gist, verschillende soorten pizza, met de mogelijkheid van een trainingsperiode in pizzeria's van een gemiddeld hoog niveau. [+]

Natuurlijk pizza

Theoretische en praktische lessen over pizza: de excellentie van de ingrediënten, deeg, gist, verschillende soorten pizza, met de mogelijkheid van een trainingsperiode in pizzeria's van een gemiddeld hoog niveau.

ICIF heeft in samenwerking met de Academy of Pizza makers een nieuwe training ontwikkeld: de Course on Pizza. Een 4-weken durende training verdeeld in 3 weken training gericht op pizza met docenten Masters Pizza makers verzonden door de Academy of Pizza makers, en een laatste week van training op gebak met professionals Pastry Chefs in opdracht van ICIF . Het trainingsprogramma stelt u in staat om, via een geïntegreerde benadering tussen theorie en praktische vaardigheden, een beroep uit te oefenen dat wordt beschouwd als een populair, cultureel en sociaal fenomeen dat typisch Italiaans is, in voortdurende groei zowel in Italië als in het buitenland. De cursus is in de Italiaanse taal en docenten worden ondersteund door een tolk in de Engelse taal.... [-]


Grand Diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding. [+]

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® combineert de keuken- en gebaksprogramma's: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 innames per jaar: januari, april, juni, oktober

[-]

Professional Finishing Programma

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Voltijd 3 maanden July 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Het Professional Finishing Program is een 3 maanden programma dat is ontworpen voor studenten die hun Professional Kitchen Programma hebben afgerond, of een equivalent programma van een andere culinaire school. [+]

Professional Finishing Programma

Het Professional Finishing Program is een 3 maanden programma dat is ontworpen voor studenten die hun Professional Kitchen Programma hebben afgerond, of een equivalent programma van een andere culinaire school. Voor kandidaten die van een andere school zijn gekwalificeerd, zal SCAFA een praktische evaluatie uitvoeren om hun geschiktheid voor het Professional Finishing Program te beoordelen.

Na het succesvolle afronden van het programma ontvangen de studenten een Level III diploma van City and Guilds, Londen en een getekende certificering van KHDA (Govt. Dubai)Belangrijkste kenmerken van het programma zijn:

• Dit programma bereidt de studenten voor op de fijnere aspecten van de culinaire kunst en het bedrijf van het runnen van een restaurant.... [-]