Cursus in Food and Beverage Studies

Beste 87 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2019

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

Wijnprogramma

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 50 uur February 2019 Kroatië Sisak

Wist je dat de Zinfandel-druif afkomstig is uit Kroatië? Kroatië heeft van oudsher een lange en nauwe relatie met wijn en de wijngaarden zitten vol met inheemse druivenrassen, die de wijncultuur van de regio verrijken. Dit twee weken durende programma is een compleet pakket dat je onderdompelt in de wereld van wijn, met betrekking tot oude wereld en nieuwe wereldwijnen, traditionele Kroatische wijnen, wijnbouw, enologie, proeverijtechnieken, wijnmarketing en begrip van wijnetiketten. Je zult je innerlijke sommelier vinden terwijl je subtiele smaken en aroma's leert onderscheiden, en je zult lokale wijngaarden en wijnhuizen bezoeken om meer te weten te komen over de wijnproductie. Of je nu wijnliefhebber, wijnrecensent of sommelier bent, deze cursus biedt je iets nieuws en spannends. [+]

De moderne eetcultuur is ondenkbaar zonder wijn en andere alcoholische dranken die een onmisbaar onderdeel zijn geworden van de gastronomie en het dagelijks leven. Een goede behandeling en opslag, kennis van de wijncultuur en zijn geschiedenis, evenals presentatie- en communicatievaardigheden van hoge kwaliteit zijn allemaal vereist voor professioneel werk met wijn. Samen met het leren van de normen van wijn bon ton, moeten sommeliers nieuwe trends volgen in het bedrijf omdat wijn een levend product is en voortdurende proeverij, beschouwing en onderzoek vereist.

Kul IN Wine Program van Kul IN combineert theoretische en hands-on training zodat studenten een volledig inzicht krijgen in de wereld van wijn. Het programma is bedoeld voor diegenen die werkzaam zijn in het toerisme, de horeca, restaurants en hotels, wijnmakers, vertegenwoordigers, wijnrecensenten en wijnliefhebbers. Na voltooiing kunnen studenten zelfstandig de wijnkwaliteit bepalen, wijnen selecteren, wijn combineren met eten en een wijnkaart samenstellen.... [-]


Gecertificeerd trainingsprogramma in Boulangerie

Ferrieres Paris
Campus Voltijd 6 maanden September 2019 Frankrijk Ferrières-en-Brie

Gericht op studenten en professionals die herscholen zijn, vindt dit full-time trainingsprogramma plaats over een periode van 6 maanden en omvat een stage van 2 maanden in het Ferrières Ecosystem, dat bestaat uit 4 restaurants, een hotel, een cateringafdeling en ontvangstruimten. . [+]

FERRIÈRES SCHOOL LANCEERT EEN NIEUW PROGRAMMA: EEN GECERTIFICEERD TRAININGSPROGRAMMA IN BOULANGERIE!

WILT U EEN ARTISANSE BAKKER WORDEN, EEN BAKKERIJ IN FRANKRIJK OF IN HET BUITENLAND OPENEN, OF EEN BAKKERIJ CHEF WORDEN IN EEN PRESTIGIEUZE ONDERNEMING, DOOR EEN INTENSIEF TRAININGSPROGRAMMA TE NEMEN? FERRIÈRES SCHOOL'S GECERTIFICEERDE TRAININGSPROGRAMMA IN BROOD MAKEN IS PERFECT VOOR JOU!

Gericht op studenten en professionals die herscholen zijn, vindt dit full-time trainingsprogramma plaats over een periode van 6 maanden en omvat een stage van 2 maanden in het Ferrières Ecosystem, dat bestaat uit 4 restaurants, een hotel, een cateringafdeling en ontvangstruimten. .

Praktische lessen, theorielessen over grondstoffen en toegepaste wetenschappen, zullen onze studenten voorzien van alle technieken en expertise die ze nodig hebben om echte boulangerieprofessionals te worden na voltooiing van het programma!... [-]


Professionele chef-kokcursussen

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 8 weken Open Inschrijving Thailand Bangkok +1 more

We bieden trainingsprogramma's in het Engels voor beginners en ervaren culinaire professionals. We kunnen je zeker meenemen van waar je nu bent naar hogere niveaus van culinaire vaardigheden. [+]

Internationale culinaire trainingsprogramma's

"Leer koken als een Thaise chef-kok"

We bieden trainingsprogramma's in het Engels voor beginners en ervaren culinaire professionals. We kunnen je zeker meenemen van waar je nu bent naar hogere niveaus van culinaire vaardigheden.

Culinaire trainingsschool

Training voor jachtchefs, starters van nieuwe restaurants en mensen die Thais willen leren koken zoals een Thai.

Onze Academie

Onze professionele culinaire trainingslokalen zijn nieuw en volledig voorzien van airconditioning. Elke chef-kok heeft zijn eigen trainingsstation, compleet met gasfriteuses, een ruimte voor het bereiden van graniet, een gootsteen en een eethoek. Aan het hoofd van de training is het station het instructeurs demonstratie station waar alle recepten eerst worden voorbereid en gedemonstreerd door de chef-instructeur.... [-]


Italiaanse kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Italiaanse Koken - Basiscursus

De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij.

Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus ... [-]

Korte cursus in de keuken voor de gezondheid in Frankrijk: van akker tot het bord

UniLaSalle
Campus Voltijd 4 - 8 weken May 2019 Frankrijk Beauvais Mont-Saint-Aignan Parijs +2 more

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord [+]

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord Doelstellingen

Neem deel aan een intensief, interdisciplinair programma dat culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk combineert terwijl het ontdekken van de Franse duurzame voedselproductie.

Krijgen praktische, internationale ervaring terwijl het verdienen college credits. Dompel jezelf onder in de Franse cultuur.

Data

Op Campus Programma: 17 mei - 16 juni 2017 Stage Programma: 19 juni - 19 juli 2017

Toelatingseisen

Junioren, Senioren of Master degree studenten in de Life Sciences, Landbouw, Food, Nutrition, volksgezondheid, Diëtetiek etc. van een geaccrediteerde instelling.... [-]


Franse chocolade

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 2 maanden May 2019 Frankrijk Yssingeaux

Een intensief 2-maanden durend programma om alle fundamentele en uitgewerkte technieken van Chocolate and Confectionery Arts te leren. [+]

Leer de grondbeginselen van de chocolade- en zoetwarenkunsten kennen via een intensieve professionele training van 2 maanden. Je zult de essentiële technieken van de professional leren en toepassen om chocolade, zoetwaren, gebak op chocoladebasis en artistieke stukken te produceren. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven. KLASSIEK TYPE • 80% hands-on • 20% theorie

MODULES • Chocola • Zoetwaren • Gebak op basis van chocolade • Artistieke stukken chocolade en suiker • Buffetvoorbereiding en eindexamen... [-]


Italiaanse kookcursus

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Italië Salerno

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring. [+]

De baan Cucina di Classe

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring./>

De cursus vindt plaats van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur en is verdeeld in twee delen: van 9.00 tot 11.00 uur zul je een cursus Italiaans volgen aan de Accademia Leonardo, die zich zal concentreren op de professionele vocabulaire die in de keuken wordt gebruikt .

Er is een pauze van 15 minuten, daarna wordt de kookles gehouden van 11:15 tot 14:15 in de Accademia

Leonardo's keuken. Tijdens de kookcursus hebben studenten de mogelijkheid om de basistechnieken van de Italiaanse keuken te leren.... [-]


Gebak en bakkerijcursus

Thai Chef School
Campus Voltijd 1 - 4 weken Open Inschrijving Thailand Bangkok

Thai Chef School gebak [+]

Basics van Bread Making, French Pastry, Cake Preparation

Thai Chef School gebak

Doe mee met ons in Bangkok om de basisprincipes van het maken van brood, Frans gebak, cake-bereiding te leren

Bestudeer 4 weken en leer de basisprincipes van gebak

Klassieke dessertsModerne gebakstechniekenBrood, deeg en pizza makenWerken met chocolaatjesTaartdecoratie met zowel chocolade als botercrème

Gek op mooie macarons, citroentaarten, donkere chocoladetorens, tiramisu, chocoladetruffels? Wilt u leren hoe u perfecte pizzabodems kunt maken, zowel dik als dun? Wat dacht je van Deens, croissants en speciaal brood? Al deze en meer kunnen worden geleerd in ons gebak van 4 weken

Trainingsschema van de cursus (maandag-vrijdag)... [-]

Siena - Zaken

IES Abroad
Campus Voltijd 12 weken January 2019 Italië Sienna

Onze zaken [+]

Overzicht

12 credits. 12 weken. $ 12.750.

Onze Siena - Zaken

De kruising van cultuur en keuken wordt naar een hoger niveau gebracht in Toscane, waar traditioneel eten en wijn niet alleen een groot deel van de culturele identiteit uitmaken, maar ook een primaire economische bijdrage leveren.

Onze zaken

Je woont in de gastvrije stad Siena, de thuishaven van vele speciale voedingsmiddelen, waaronder handgewalste pici pasta, crostini met kippenlever en panforte noten en fruitcake, gemaakt door lokale, kwaliteitsgedreven producenten. Hier schrijf je je in voor vier cursussen voor een totaal van 12 studiepunten, waarin je onderzoekt hoe zakelijke en economische concepten verweven zijn met het weefsel van de Italiaanse voedingsindustrie. Stel je eens voor dat je op een dag wereldwijde marketingstrategieën zou onderzoeken en de volgende een lokale Brunello-wijnproducent met internationale distributie zou bezoeken. Hoe zit het met het bestuderen van het EU-landbouwbeleid en vervolgens met de eigenaar van een agriturismo praten over hoe dit beleid zijn bedrijf beïnvloedt? Welkom om in het buitenland te studeren!... [-]


Zomerstage in Florence

Accademia Riaci
Campus Deeltijd 2 - 4 weken October 2019 Italië Florence

edelstenen [+]

Leef en studeer in een van de meest bewonderde steden ter wereld - Florence.Terwijl u het meeste haalt uit de Italiaanse cultuur en levensstijl, verdient u overdraagbare kredieten.

edelstenen

In slechts 2 of 4 weken kunt u de Italiaanse cultuur van uw keuze ervaren en leren. De Stage-opleiding zal je carrièrevooruitzichten zeker versterken.

Deze leuke, praktische cursus wordt gegeven in de universele taal van het Engels.

Cursus overzichtedelstenen

Ontdek je eigen artistieke smaak door stage-ervaring in Florence, het centrum van de renaissancekunst

Accessoires met edelstenen (inclusief een aantal behandelde edelstenen) die met hun natuurlijke tint (zilver gebruikt voor ketting en onderdelen) opvallend geaccentueerd zijn en - Hoe zit het met het ontwerp en creëer je eigen en enige sieraden ter wereld met je geboortesteen of je favoriete stenen?... [-]


Cursus: Commercial Cooking plus Externship

Culinary Tech Center
Campus Voltijd Deeltijd 6 - 9 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten New York City White Plains +2 more

In het Culinary Tech Center bereiden we studenten voor op het belonen van een loopbaan in de culinaire kunsten. Door commerciële kooktheorie samen te voegen met praktische training in industriële keukens, kunnen we toekomstige professionele koks helpen de vaardigheden te leren die nodig zijn om te strijden voor een baan op instapniveau op culinair gebied. [+]

Overzicht

In het Culinary Tech Center bereiden we studenten voor op het belonen van een loopbaan in de culinaire kunsten. Door commerciële kooktheorie samen te voegen met praktische training in industriële keukens, kunnen we toekomstige professionele koks helpen de vaardigheden te leren die nodig zijn om te strijden voor een baan op instapniveau op culinair gebied.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 uur

Het programma Commercial Cooking Plus Externship legt de nadruk op praktisch leren en legt de nadruk op de praktische kant van commerciële voedselbereiding. Afgestudeerden van dit programma zijn goed voorbereid op een carrière in restaurants, bedrijven en andere afdelingen voor foodservice en voor startersfuncties, waaronder prep kok, lijnkok of garde manager. Vereiste vakken voor het Commercial Cooking Plus Externship-programma zijn als volgt:... [-]


Hotelbeheer en horeca Supervisieprogramma

Kasa High School
Campus Voltijd September 2019 Cyprus Nicosia

Kasa High School is onze Secondary Higher School opgericht in 1961. We accepteren buitenlandse leerlingen van 16 tot 20 jaar die de 10e klas, middelbare school (matric) in hun land hebben voltooid. Met een KHS Leaving Certificate kunnen ze gemakkelijk worden toegelaten tot elke universiteit of universiteit over de hele wereld. [+]

Hotelmanagement en horeca toezicht

(voor leerlingen)

Buitenlandse leerlingen van 17 en een half tot 21 jaar oud worden geaccepteerd in de loop van het Hotel Management en Catering Supervision. Het is een uitstekende gelegenheid voor aanvragers die hun studie op het gebied van gastvrijheid willen voortzetten en later een carrière in de horecabranche willen ontwikkelen.

Kasa High School is een privé-onderwijsinstelling op Cyprus met een vergunning voor voortgezet onderwijs.

Schoolverlaters krijgen een School Leaving Certificate en ze kunnen zich inschrijven op een universiteit of universiteit voor verdere studies.

De toegang is elke januari, juni en oktober geopend.... [-]


Italiaans gebak en dessert 1 weekprogramma

Manuelina Culinary
Campus Voltijd 1 week May 2019 Italië Bréscia

Italiaans ambachtelijk gebak is wereldwijd bekend om zijn rauwe ingrediënten die sterk verbonden zijn met de cultuur van de gebieden waaruit zij zijn geboren. Dit resulteert in een banketbakkerij wereldwijd bekend voor een uitzonderlijke selectie van vormen en smaken. Onder leiding van Master Pastry Chefs behoren tot de beste in Italië, de aanwezigen leren hoe sommige van de beste en meest beroemde desserts van de Italiaanse patisserie traditie te bereiden; van de eenvoudigste tot de meest complexe, de sleutel tot succes ligt in de methode en het gebruik van uitstekende producten en apparatuur. Dit is een uniek programma dat zich concentreert op zowel traditionele als innovatieve smaakcombinaties en culmineert in een indrukwekkend vertoon van artisticiteit. [+]

Programma overzicht

Italiaans ambachtelijk gebak is wereldwijd bekend om zijn rauwe ingrediënten die sterk verbonden zijn met de cultuur van de gebieden waaruit zij zijn geboren. Dit resulteert in een banketbakkerij wereldwijd bekend voor een uitzonderlijke selectie van vormen en smaken. Onder leiding van Master Pastry Chefs behoren tot de beste in Italië, de aanwezigen leren hoe sommige van de beste en meest beroemde desserts van de Italiaanse patisserie traditie te bereiden; van de eenvoudigste tot de meest complexe, de sleutel tot succes ligt in de methode en het gebruik van uitstekende producten en apparatuur. Dit is een uniek programma dat zich concentreert op zowel traditionele als innovatieve smaakcombinaties en culmineert in een indrukwekkend vertoon van artisticiteit.... [-]


Titel Gastronómica Technical Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Deeltijd 3 maanden February 2019 Spanje Castellón de la Plana

Het curriculum van deze titel is gebaseerd op een bijna exclusieve leren keuken. de meest klassieke technieken zullen worden bestudeerd en de meest avant-garde schepping. Dit alles voor een perfecte behandeling van het ruwe materiaal van pre-ontwikkeling tot de voltooiing van een gerecht. Het programma zal duren voor 3 maanden. [+]

titratie dataKwalificatie: Expert TitelGericht op: Professionals die willen herstellen stimuleren uw carrière met een opleiding op het hoogste niveauDuur: 3 maanden (18 februari - 18 mei)Totaal aantal uren: 240hStudiepunten: 17 ECTSPrijs: 2.200 €Docenten: maandag en dinsdagAangeboden in: SpaansHet wordt onderwezen in: Castellón (Spanje)presentatie

Duikt in de technische

Het curriculum van deze titel is gebaseerd op een bijna exclusieve leren keuken. de meest klassieke technieken zullen worden bestudeerd en de meest avant-garde schepping. Dit alles voor een perfecte behandeling van het ruwe materiaal van pre-ontwikkeling tot de voltooiing van een gerecht. Het programma zal duren voor 3 maanden.... [-]


Cursus Italiaans Gelato

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 12 weken March 2019 Italië Turijn

Vier weken theoretische en praktische lessen door professionele docenten om de kunst te leren van het maken van Italiaans ijs en strategieën om een ​​winkel te openen. Mogelijkheid om een ​​trainingsperiode bij geselecteerde vakmensen uit te voeren. [+]

Cursus Italiaans Gelato

Vier weken theoretische en praktische lessen door professionele docenten om de kunst te leren van het maken van Italiaans ijs en strategieën om een ​​winkel te openen. Mogelijkheid om een ​​trainingsperiode bij geselecteerde vakmensen uit te voeren.

ICIF heeft een specifiek trainingsprogramma voor de ICIF ontwikkeld: de cursus over Italiaanse gelato. Een vier weken durende cursus met theoretische en praktische lessen aan het instituut, waarmee u door een geïntegreerde benadering tussen theorie en praktische vaardigheden een beroep kunt doen dat onbeperkte voldoening geeft, evenals persoonlijke en professionele groei in de context van de echte Italiaanse traditie. Gedurende een relatief korte trainingsperiode leert de student van de meester-ijsmakers, promotor van de Italiaanse ambachtelijke gelato, die ook de beginners introduceert, in de wereld van de Italiaanse gelato, te beginnen met de organoleptische samenstelling van de grondstoffen om te leren de technieken voor de bereiding van goed gebalanceerde ijsjes, sorbet en granieten, de student aan het einde van de cursus is in staat om zijn eigen recepten voor elke smaak van ijs te creëren en te bestuderen, met smaken passend bij de smaak en lokale gebruiken van zijn eigen land. Het trainingsprogramma wordt ook aangevuld met basisconcepten voor de voedingsindustrie, zoals het HACCP-systeem, concepten met betrekking tot het projecteren van een klassieke, ambachtelijke ijssalon of een centraal laboratorium voor een meer industriële productie, het Cake Design met betrekking tot de ijswereld, modern en innovatieve trends zoals de Gourmet Gelato of de Natural Gelato, en de juiste combinatie van Gelato met wijnen en... [-]