Cursus in Food and Beverage Studies

Beste 82 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2018

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

Healthy Cooking: Cooking with Vegetables Course

Global Edulink
Online Voltijd Deeltijd 20 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

Voor wie is het? Voordelen die u krijgt: Tutorials / materialen van de toonaangevende experts 24/7 Toegang tot het Learning Portal Erkende geaccrediteerde kwalificatie Uitstekende klantenservice en administratieve ondersteuning Leerders moeten ouder dan 16 jaar zijn om de kwalificatie te ondernemen.

Deze online meervoudige vragenvraag wordt automatisch gemarkeerd, zodat u een directe score krijgt en weet of u de cursus hebt geslaagd.

Carriere:

Deze cursus zou de volgende beroepen ten goede komen:

voedingsdeskundige [-]

Cursus Italiaans Gelato

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 12 weken May 2018 Italië Turijn

Vier weken theoretische en praktische lessen door professionele docenten om de kunst te leren van het maken van Italiaans ijs en strategieën om een ​​winkel te openen. Mogelijkheid om een ​​trainingsperiode bij geselecteerde vakmensen uit te voeren. [+]

Cursus Italiaans Gelato

Vier weken theoretische en praktische lessen door professionele docenten om de kunst te leren van het maken van Italiaans ijs en strategieën om een ​​winkel te openen. Mogelijkheid om een ​​trainingsperiode bij geselecteerde vakmensen uit te voeren.

ICIF heeft een specifiek trainingsprogramma voor de ICIF ontwikkeld: de cursus over Italiaanse gelato. Een vier weken durende cursus met theoretische en praktische lessen aan het instituut, waarmee u door een geïntegreerde benadering tussen theorie en praktische vaardigheden een beroep kunt doen dat onbeperkte voldoening geeft, evenals persoonlijke en professionele groei in de context van de echte Italiaanse traditie. Gedurende een relatief korte trainingsperiode leert de student van de meester-ijsmakers, promotor van de Italiaanse ambachtelijke gelato, die ook de beginners introduceert, in de wereld van de Italiaanse gelato, te beginnen met de organoleptische samenstelling van de grondstoffen om te leren de technieken voor de bereiding van goed gebalanceerde ijsjes, sorbet en granieten, de student aan het einde van de cursus is in staat om zijn eigen recepten voor elke smaak van ijs te creëren en te bestuderen, met smaken passend bij de smaak en lokale gebruiken van zijn eigen land. Het trainingsprogramma wordt ook aangevuld met basisconcepten voor de voedingsindustrie, zoals het HACCP-systeem, concepten met betrekking tot het projecteren van een klassieke, ambachtelijke ijssalon of een centraal laboratorium voor een meer industriële productie, het Cake Design met betrekking tot de ijswereld, modern en innovatieve trends zoals de Gourmet Gelato of de Natural Gelato, en de juiste combinatie van Gelato met wijnen en... [-]


Titel Gastronómica Technical Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Deeltijd 3 maanden February 2019 Spanje Castellón

Het curriculum van deze titel is gebaseerd op een bijna exclusieve leren keuken. de meest klassieke technieken zullen worden bestudeerd en de meest avant-garde schepping. Dit alles voor een perfecte behandeling van het ruwe materiaal van pre-ontwikkeling tot de voltooiing van een gerecht. Het programma zal duren voor 3 maanden. [+]

titratie dataKwalificatie: Expert TitelGericht op: Professionals die willen herstellen stimuleren uw carrière met een opleiding op het hoogste niveauDuur: 3 maanden (18 februari - 18 mei)Totaal aantal uren: 240hStudiepunten: 17 ECTSPrijs: 2.200 €Docenten: maandag en dinsdagAangeboden in: SpaansHet wordt onderwezen in: Castellón (Spanje)presentatie

Duikt in de technische

Het curriculum van deze titel is gebaseerd op een bijna exclusieve leren keuken. de meest klassieke technieken zullen worden bestudeerd en de meest avant-garde schepping. Dit alles voor een perfecte behandeling van het ruwe materiaal van pre-ontwikkeling tot de voltooiing van een gerecht. Het programma zal duren voor 3 maanden.... [-]


Combination Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Voltijd 6 maanden July 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Combinatieprogramma

Zoals de naam suggereert, is dit programma een combinatie van de Professional Kitchen en het Professional Finishing Programma.

Terwijl studenten die het Professional Kitchen Programma afronden, worden geaccepteerd in de industrie als Commiss-level chefs. In combinatie met het Professional Finishing Programme worden studenten gewapend met 360 ° vaardigheden voor keukenbedrijven met een fijne eethoek. Studenten hebben ook de mogelijkheid om beide programma's samen te werken over een periode van 6 maanden.Na succesvolle afronding van het programma ontvangen de studenten meerdere diploma's, niveau II, III van City and Guilds, Londen en een getuigschrift van KHDA (Govt. Dubai)... [-]


Wijn Programma

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 50 uur April 2018 Kroatië Sisak

[+]

Het programma is bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in toerisme, de horeca, restaurants en hotels, wijnmakers, verkopers, wijncritici en wijnliefhebbers.

.

Programma lengte : 50 uur Klasse grootte : maximaal 10 studenten Programmakosten per student : 1.150 euro (inclusief BTW)

Om deze bon te grijpen, moet u uw aanvraag te voltooien en te betalen het collegegeld twee maanden voordat het programma startdatum.

Lunch op schooldagen Excursies DETAILS VOOR WIJNPROGRAMMA

FIELD TRIPS AAN WINERIES

Deze ervaringen helpen de leerlingen kennis te maken met de wijnindustrie en de markt.

Na afloop van het wijnprogramma adviseren wij stages voor studenten die hun professionele carrières willen oriënteren naar de wereld van de wijn. Bekende wijnkelders, wijnwinkels, wijnbars en restaurants bieden studenten de mogelijkheid hun praktische kennis te verbeteren, terwijl ze kennis maken met de wijn- en sommelierscène. Er wordt geen accommodatie aangeboden voor de duur van de stage. ... [-]


Gecertificeerd Trainingsprogramma In Boulangerie

Ferrieres Paris
Campus Voltijd 6 maanden September 2018 Frankrijk Ferrières

Gericht op studenten en professionals die herscholen zijn, vindt dit full-time trainingsprogramma plaats over een periode van 6 maanden en omvat een stage van 2 maanden in het Ferrières Ecosystem, dat bestaat uit 4 restaurants, een hotel, een cateringafdeling en ontvangstruimten. . [+]

FERRIÈRES SCHOOL LANCEERT EEN NIEUW PROGRAMMA: EEN GECERTIFICEERD TRAININGSPROGRAMMA IN BOULANGERIE!

WILT U EEN ARTISANSE BAKKER WORDEN, EEN BAKKERIJ IN FRANKRIJK OF IN HET BUITENLAND OPENEN, OF EEN BAKKERIJ CHEF WORDEN IN EEN PRESTIGIEUZE ONDERNEMING, DOOR EEN INTENSIEF TRAININGSPROGRAMMA TE NEMEN? FERRIÈRES SCHOOL'S GECERTIFICEERDE TRAININGSPROGRAMMA IN BROOD MAKEN IS PERFECT VOOR JOU!

Gericht op studenten en professionals die herscholen zijn, vindt dit full-time trainingsprogramma plaats over een periode van 6 maanden en omvat een stage van 2 maanden in het Ferrières Ecosystem, dat bestaat uit 4 restaurants, een hotel, een cateringafdeling en ontvangstruimten. .

Praktische lessen, theorielessen over grondstoffen en toegepaste wetenschappen, zullen onze studenten voorzien van alle technieken en expertise die ze nodig hebben om echte boulangerieprofessionals te worden na voltooiing van het programma!... [-]


Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

IES Abroad
Campus Voltijd 12 weken August 2018 Italië Siena Hongkong Hong Kong +2 more

[+]

Cursussen in Food and Beverage Studies. Vertrek: woensdag 18 april 2018 academici [-]

4 Weken Essentiële Vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 weken September 2018 Verenigd Koninkrijk Woking

De cursus Tante Marie 4 weken Essential Skills is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. [+]

De cursus Tante Marie 4 weken Essential Skills is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type.

Tijdens de cursus leren studenten een aantal essentiële, culinaire vaardigheden op verschillende gebieden van het koken. Studenten vertrekken met de mogelijkheid om goed eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving.

Een niveau 2 Award in voedselveiligheid in catering is ook opgenomen in deze cursus, samen met de CTH Level 2 Award in Culinary Skills-kwalificatie.

Wat je zult leren

Je cursus begint met een introductie tot het werken in een professionele keukenomgeving, waarbij praktische vaardigheden worden ontwikkeld, zoals mesvaardigheden, voordat je verder gaat met de basis van de kookkunsten.... [-]


Natuurlijk In De Horeca & Koken (culinair Natuurlijk)

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen. [+]

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen. Daarnaast is de noodzaak om voedsel verzorgd door een professional is een noodzaak in verschillende gelegenheden. Daarom zal er altijd locaties voor een ervaren culinair expert zoals jij!

Opzet van de cursus Commercial Cookery - identificeren en voorbereiden Vlees Commercial Cookery - Plan en Bereid Voedsel voor Buffetten Commercial Cookery - Voorbereiden en Cook gevogelte en wild Commercial Cookery - voorbereiden en Cook Seafood Commercial Cookery - Bereid Voorgerechten en Salades Commercial Cookery - Bereid Hot and Cold Desserts Commercial Cookery - Bereid gebakjes, taarten en gist goederen Commercial Cookery - Bereid Sandwiches Commercial Cookery - Bereid Soepen Commercial Cookery - Bereid Voorraden en sauzen Commercial Cookery - Bereid Groenten, eieren en deegwaren Dishes Catering Business Practices catering Werkgelegenheid Human Food and Nutrition Kitchen & Food Management Het plannen van een menu dranken Omvang en aard van Catering Services Carriere vooruitzichten ... [-]

Driekamercursus Voor Middellange Kookcursussen

Edinburgh New Town Cookery School
Campus Voltijd 11 weken June 2018 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

Deze cursus van elf weken is bedoeld voor mensen met een gedegen kennis en vaardigheden in basiskoken. [+]

Overzicht

Deze cursus van elf weken is bedoeld voor mensen met een gedegen kennis en vaardigheden in basiskoken. Het is ideaal voor diegenen die hun kookkunsten naar een hoger niveau willen tillen of voor competente koks die een formele training willen volgen. Net als bij de beginnerscursus worden klassieke kooktechnieken aangeleerd via demonstraties en praktische kooksessies. In deze cursus behandel je een aantal van de vaardigheden die je op de beginner hebt geleerd in meer detail en ga je verder met geavanceerdere technieken. Je hebt de mogelijkheid om op veel verschillende soorten kooktoestellen te koken, waaronder Aga, Induction, Ceramic en Gas. Naast de praktische kooklessen zijn er deskundige demonstraties en lezingen. De cursus is elke dag van 9.30 - 16.00 uur. Aan het einde van de cursus vindt er een praktisch en een theorie-examen plaats.... [-]


Italiaanse Kookcursus

Accademia Leonardo Salerno
Campus April 2018 Italië Salerno

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring. [+]

De baan Cucina di Classe

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring./>

De cursus vindt plaats van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur en is verdeeld in twee delen: van 9.00 tot 11.00 uur zul je een cursus Italiaans volgen aan de Accademia Leonardo, die zich zal concentreren op de professionele vocabulaire die in de keuken wordt gebruikt .

Er is een pauze van 15 minuten, daarna wordt de kookles gehouden van 11:15 tot 14:15 in de Accademia

Leonardo's keuken. Tijdens de kookcursus hebben studenten de mogelijkheid om de basistechnieken van de Italiaanse keuken te leren.... [-]


Professionele Cursus In De Italiaanse Keuken

DIEFFE Job's Academy
Campus Voltijd 3 weken July 2018 Italië Verona

Om een ​​professional te worden van de Italiaanse keuken, moet je leren hoe je de belangrijkste kooktechnieken gebruikt en hoe je de kwaliteit van de authentieke Italiaanse grondstoffen en producten kunt herkennen. Maar het betekent ook 'de Italiaanse manier' internaliseren als een levensstijl, een cultuur die tot uiting komt in de gerechten. [+]

De cursus is bedoeld voor diegenen die professionals van de Italiaanse keuken in de wereld willen worden.

Om een ​​professional te worden van de Italiaanse keuken, moet je leren hoe je de belangrijkste kooktechnieken gebruikt en hoe je de kwaliteit van de authentieke Italiaanse grondstoffen en producten kunt herkennen . Maar het betekent ook 'de Italiaanse manier' internaliseren als een levensstijl, een cultuur die tot uiting komt in de gerechten.

De studenten van de professionele cursus in de Italiaanse keuken

Ze leren alles over de beroemdste Italiaanse culinaire tradities en verbeteren hun kennis van voedselstudies, technologieën en verwerkingsmethoden.

De cursus vindt plaats op DIEFFE Academy in VERONA (Italië).... [-]


French Bakery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Frankrijk Yssingeaux

Een intense 2-maands programma om alle fundamentele technieken en geheimen van de traditionele Franse brood en luxe broodjes te leren. [+]

Beheers de fundamenten van de traditionele Franse bakkerij-kunst door een intensieve professionele training van 2 maanden. Van de voorbereiding van gewone, traditionele of speciale broden tot het maken van gerezen of bladerdeeg-kenners, leert u de essentiële technieken van professionals. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijde onderwijsmethoden van kleine groepinstellingen en hoge praktijk om het onderwijs te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een persoonlijke follow-up te leveren.

KLASSIEK TYPE • 85% hands-on • 15% theorie

MODULES • Broden en viennoiseries (traditionele, regionale, speciale en gegarneerde broden en viennoiseries) • Regionale taarten en desserts • Snacking en cateringproducten • Meilleur Ouvrier de France-broden • Buffetvoorbereiding en eindexamen... [-]


Summer Internship in Florence

Accademia Riaci
Campus Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Florence

Gemstones & Silver Accessories, Barista and Gelato etc, … In just 2 or 4 weeks, you can experience and learn Italian culture of your choice. The Internship training will certainly strengthen your career prospects. This fun, practical course is taught in the universal language of English. [+]

Live and study in one of the most adored cities in the world – Florence. While you get the most out of Italian culture and life style, you earn transferrable credits.

Gemstones & Silver Accessories, Barista and Gelato etc, …

In just 2 or 4 weeks, you can experience and learn Italian culture of your choice. The Internship training will certainly strengthen your career prospects.

This fun, practical course is taught in the universal language of English.

Course Overview Gemstones & Silver Accessories

Explore your own artistic taste through internship experience in Florence, the center of Renaissance art

Accessories with gemstones (includes some treated gemstones) boldly accentuated with its natural hue (silver used for chain and parts) and – How about design and create your own and only one in the world jewelry with your birthstone or your favorite stones? ... [-]


All-inclusive 5-weekprogramma In De Italiaanse Keuken

Manuelina Culinary
Campus Voltijd 5 weken April 2018 Italië Brescia

Ons Master-programma is het meest uitgebreide korte culinaire programma buiten Italië. Studenten en culinaire professionals krijgen een perspectief op de Italiaanse regionale keuken, die effectief en eenvoudig kan worden toegepast in alle delen van de wereld. Het vergt een grondige blik op de ruwe ingrediënten die nodig zijn om complete menu's uit te voeren en gaat veel verder dan eenvoudige receptenrecepten die we in de meeste scholen zien. [+]

Programma overzicht

Ons Master-programma is het meest uitgebreide korte culinaire programma buiten Italië. Studenten en culinaire professionals krijgen een perspectief op de Italiaanse regionale keuken, die effectief en eenvoudig kan worden toegepast in alle delen van de wereld. Het vergt een grondige blik op de ruwe ingrediënten die nodig zijn om complete menu's uit te voeren en gaat veel verder dan eenvoudige receptenrecepten die we in de meeste scholen zien. Dit programma combineert demonstratie- en hands-onmethoden die de hedendaagse en traditionele regionale Italiaanse keuken weergeven en gaat over de fundamentele principes van contrasterende smaken, kleur, techniek en voedingswaarde in de keuken, en wat nog belangrijker is, geeft alle deelnemers de mogelijkheid om te zien en te proeven en het vermogen om hun eigen individuele techniek te ontwikkelen en te ontwikkelen. Dit programma omvat alle aspecten van de Italiaanse keuken, waaronder pasta en risotto, gebak en desserts, gelato, gezouten en geconserveerde producten, en Italiaanse hoofdgerechten, met een diepgaande analyse van de geavanceerde technieken, scheikunde en wetenschap achter elk onderdeel.... [-]