Cursus in Food and Beverage Studies

Beste 66 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2017

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

4 Week Essentiële Vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 weken July 2017 Verenigd Koninkrijk Woking

Onze 4 weken Essentiele Skills Course is een van 's werelds toonaangevende programma's op dit niveau. Over 4 weken zullen de studenten een reeks van de kern vaardigheden te leren over elk gebied van koken - slagerij, bakkerij, internationale keukens. afgestudeerden verlaten met een solide basis in alle gebieden van het koken om hen in staat om grote voedsel te produceren in elke omgeving. [+]

Cursussen in Food and Beverage Studies. 4 Week essentiële vaardigheden Onze 4 weken Essentiele Skills Course is een van 's werelds toonaangevende programma's op dit niveau. Over 4 weken zullen de studenten een reeks van de kern vaardigheden te leren over elk gebied van koken - slagerij, bakkerij, internationale keukens ... afgestudeerden verlaten met een solide basis in alle gebieden van het koken om hen in staat om grote voedsel te produceren in elke omgeving. Wat is het niveau zal ik als ik afgestudeerd? Je hoeft alleen maar naar programma's zoals Professional Masterchef om te beseffen hoe veel koks die er aanspraak op professionals zijn, maar niet over de basisvaardigheden die nodig zijn om goed te koken kijken. De kern klassiekers van de fundamentele kooklessen vormen de basis van elke grote chef - vaardigheden zoals het maken van een perfecte crème anglaise, basic slagerij, waardoor gebak dat smelt in de mond ... Dit zijn, letterlijk, de essentiële vaardigheden van de keuken, die onder op deze Natuurlijk. Essentiële vaardigheden natuurlijk Tante Marie's verschilt van andere korte cursussen die lopen over een paar dagen of weken in dat het niet alleen leren hoe je de waarde van de menu's van een week te koken. In plaats daarvan, het leert kerncompetenties, met de nadruk op het begrijpen hoe en waarom dingen gebeuren. Dit betekent dat de studenten volledig kunnen identificeren en te begrijpen wat er gebeurt met het voedsel als ze koken, en kan aanpassingen te maken als ze gaan mee. Het effect... [-]

Cursus In Catering En Buffet Voor De Ervaren Kok

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden March 2017 Kroatië Sisak

De culinaire vak biedt vele mogelijkheden voor specialisatie, en een daarvan is catering en buffet. Wereld trends in de gastronomie en gastvrijheid zijn steeds meer aanwezig zijn op de markt, en de vele sociale, zakelijke en andere evenementen worden steeds ondenkbaar zonder kwaliteit professionele voedsel en drank diensten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. De belangrijkste doelstelling van catering en buffet is het aanbieden van een all-inclusive culinaire en sociale ervaring. [+]

Natuurlijk: catering en buffet voor de ervaren kok De culinaire vak biedt vele mogelijkheden voor specialisatie, en een daarvan is catering en buffet. Wereld trends in de gastronomie en gastvrijheid zijn steeds meer aanwezig zijn op de markt, en de vele sociale, zakelijke en andere evenementen worden steeds ondenkbaar zonder kwaliteit professionele voedsel en drank diensten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. De belangrijkste doelstelling van catering en buffet is het aanbieden van een all-inclusive culinaire en sociale ervaring. Als onderdeel van dit programma zullen de studenten niet alleen leren verschillende technieken voor het bereiden van voedsel en methoden voor het voedsel regeling, maar ook de professionele normen van presentatie en food service. Het horecabedrijf en Buffet-programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van de culinaire kunsten, ongeacht hun huidige beroep. Andere cursusinformatie: Les Schema: 6 uur / dag van maandag tot en met vrijdag Taal: Kroatisch en / of Engels Leren en Lezen Materialen: door Kul IN Uniformen: door Kul IN Programma lengte: 2 maanden Programma kosten per student: 3.700 euro (inclusief BTW) Na succesvolle afronding, zal elke student een certificaat van Kul IN ontvangen voor een Professional Cook van Catering en Buffet. Collegegeld is inclusief: Alle trainingen en materialen voor het programma Professional Cook van Catering en Buffet. Vervoer vanaf de internationale luchthaven van Zagreb naar kul IN Huisvesting in Sisak Lunch op schooldagen Kosten voor excursies PROGRAMMA startdata 9 januari 2017... [-]

Levensmiddelenbedrijf Adres (dea)

Instituto Internacional San Telmo
Campus Deeltijd 5 - 7 maanden November 2017 Spanje Madrid Valladolid +1 more

Dit is het eerste opleidingsprogramma gelanceerd levensmiddel in San Telmo, meer dan 30 jaar geleden, en die meer dan 1.400 ondernemers en managers van Andalusië en Spanje is geweest. Het werd gehouden in Sevilla en andere steden zoals Jerez de la Frontera, Huelva, Valencia, Madrid, Zaragoza en Bilbao. [+]

Cursussen in Food and Beverage Studies. Dit is de eerste Eten Training Program gelanceerd door San Telmo, meer dan 30 jaar geleden, en die meer dan 1.400 ondernemers en managers van Andalusië en Spanje is geweest. Het werd gehouden in Sevilla en andere steden zoals Jerez de la Frontera, Huelva, Valencia, Madrid, Zaragoza en Bilbao. Uniek in Spanje, brengt samen in een klas om degenen die bedrijven lopen uit alle sectoren en schakels in de voedselketen, om hun leidinggevende vaardigheden aan te scherpen met de hulp van de Case Method (zaken die voortdurend worden bijgewerkt worden besproken) en ervaringen uit te wisselen en met elkaar in verband. Zijn kenmerken zijn samengevat als: Globaal: Het heeft betrekking op alle gebieden van het bedrijf. Praktische aanpak: Gericht tot actie. Lange - termijn: 7 maanden tweewekelijkse - 5 maanden wekelijks. Met International Focus: Cases, leraren, ervaringen. Veeleisende: Participatie, voortdurende inspanningen. Begeleid (monitoren): Persoonlijk monitoring. Gerichte Zakelijk: agrifood zakenwereld. Voedselketen: productie, verwerking, kanalen en afgeleide diensten. DOELSTELLINGEN De algemene doelstelling van het programma is om te helpen bij het verbeteren van het beheer van het levensmiddelenbedrijf. Dit is bedoeld om: Het verbeteren van de vaardigheden en capaciteiten van het senior management: capaciteit voor analyse, diagnose, het formuleren van oplossingen en alternatieven voor de actie, besluitvorming en uitvoering management. De algehele kennis van de industrie en het inzicht in de uitdagingen van het milieu aan concurrentievermogen in de voedselketen van de eeuw te genereren, met speciale aandacht voor: De competitieve uitdagingen van elk van de... [-]

Italiaanse Kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Italiaanse Koken - Basiscursus De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij. Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus De Professionele Italiaanse kookcursus is gericht op het onderwijzen van de kunst van de Italiaanse keuken, vanaf de basistechnieken om het scheppen van meer uitgebreide gerechten, door middel van de voorbereiding van vier gerechten tijdens elke les. Professionele cursus features: Lessen (per week): 8 handen op kooklessen per week (twee sessies) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 4 tot 20 weken Ook verkrijgbaar in het Engels Cursus prijs: op aanvraag Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student... [-]

Hautes Études Du Goût De La Gastronomie Et Des Arts De La Table

Le Cordon Bleu Paris
Campus Voltijd 2 weken October 2017 Frankrijk Parijs

De wereld van de gastronomie en de kunst van lekker eten staat voor grote veranderingen. Consumenten zijn meer open-minded, nieuwsgieriger en veeleisender over de kwaliteit, service en informatie. [+]

Cursussen in Food and Beverage Studies. Hautes Études du Goût de la Gastronomie et des Arts de la Table BENT U KLAAR VOOR EEN UNIEKE ERVARING? De wereld van de gastronomie en de kunst van lekker eten staat voor grote veranderingen. Consumenten zijn meer open-minded, nieuwsgieriger en veeleisender over de kwaliteit, service en informatie; tegelijkertijd worden professionals geconfronteerd snel veranderende loopbaan en moeten kiezen tussen vordert eigen specialiteit of richting te veranderen. Hautes Études du Goût zorgen voor een unieke, multidisciplinaire programma dat gericht is op het evenwel alle wetenschappelijke, culturele, sociologische en economische aspecten van de smaak, de gastronomie en de kunst van lekker eten. Na het succesvol afronden van de opleiding zullen de studenten worden beloond met de DUGGAT (Diplôme Universitaire du Goût, de la Gastronomie et des Arts de la Table), een officieel diploma van de Université de Reims Champagne-Ardenne afgeleverd. Voor studenten binnen de Europese Unie, zijn 60 ECTS (European Credit Transfer System) in verband met de DUGGAT 60 ECTS vertegenwoordigen een full-time academisch jaar van formeel leren in het Europese systeem. De lessen worden gegeven in het Frans en in het Engels vertaald tegelijk. Daarnaast zullen de studenten een certificaat van Le Cordon Bleu ontvangen. Articulatie tussen de Hautes Etudes du Goût programma en Le Cordon Bleu Master of Gastronomisch Toerisme: Elke Hautes Etudes du Goût / DUGGAT afgestudeerde die wil om hun passie voor eten en wijn verder te verkennen en zich inschrijven in de Meester van Gastronomisch toerisme programma zal erkenning te krijgen... [-]

Italiaanse Culinaire Meester

DIEFFE Job's Academy
Campus Voltijd 6 weken May 2017 Italië Padua

De cursus is bedoeld voor degenen die willen hun kennis van de Italiaanse culinaire en gastronomische tradities te verbeteren. Wij bieden een volledige reeks praktische koken, gebak, ijs, pizza en brood workshops en een diepgaande studie van de wijn en ambachtelijke bier, met de nadruk op technische en culturele aspecten, bedekt met les over voeding studies, technologieën en verwerkingsmethoden. [+]

CURSUS BESCHRIJVING Wie kan een aanvraag: Italiaanse en buitenlandse professionals uit eten en wijn industrie, Eten en koken professionals en Passionates de cursus zal beginnen met een minimum van 12 en een maximum van 20 studenten. Duur: 6 weken van zowel de theorie en praktische lessen op Dieffe Academy (103 uur) 60 uur educatieve leertijd gedurende 5 weken in geselecteerde en prestigieuze restaurants De cursus is van 6 weken en het is verdeeld in drie verschillende modules: De eerste bestaat in de klas en laboratorium op basis van lessen op het hoofdkantoor van de Academie De tweede biedt een reeks van educatieve reizen en ervaringen in de belangrijkste steden Italiaan, door middel van de belangrijkste tradities (cultuur, gastronomie en landbouw) De derde is praktisch met een stage in een prestigieus restaurant geselecteerd door de Academie De cursus is bedoeld voor degenen die willen hun kennis van de Italiaanse culinaire en gastronomische tradities te verbeteren. Wij bieden een volledige reeks praktische koken, gebak, ijs, pizza en brood workshops en een diepgaande studie van de wijn en ambachtelijke bier, met de nadruk op technische en culturele aspecten, bedekt met les over voeding studies, technologieën en verwerkingsmethoden. Tijdens de lessen studenten zijn verdeeld in groepen en zij bereiding van ingrediënten en uitvoering recepten volgens een rotatiesysteem beheren. Studenten worden betrokken bij de praktische activiteiten die plaatsvinden in de laboratoria van het koken, gebak, ijs, en een brouwerij. ONDERWERPEN Koken (45 uur) Gebak (10 uur) Pizza en bakkerijproducten (10 uur) IJs (5 uur) Oenologie... [-]

Ervaringsleren In Culinaire Wetenschappen

UniLaSalle
Campus Voltijd 10 weken May 2017 Frankrijk Beauvais

Een unieke aanpak, een combinatie van culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk programma. [+]

Cursussen in Food and Beverage Studies. Verworven Competenties in Culinary Sciences Een unieke aanpak, een combinatie van culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk programma. WEEK 1: De 1-weekse cursus wordt aanbevolen voor alle deelnemers. Het is verplicht voor de 6-weekse stage. Vorige voltooiing van Frans 101 of gelijkwaardig wordt aangemoedigd. WEEK 2 & 3: Koken voor Gezondheid. Deze weken zijn een pakket en kunnen niet afzonderlijk worden genomen Week 4: De Ducasse Gastronomisch Approach STAGE: Aan het einde van de volledige 4-week-pakket, bieden wij de mogelijkheid om een ​​6-weekse stage in een Frans restaurant door onze school geselecteerd. Studenten die zich willen inschrijven voor de 6-weekse stage moet de 4 weken van ervaringsleren te voltooien. DATA Week 1 Frans: 18-22 mei, 2015 Week 2-3 Koken voor Gezondheid: 25 mei - 5 juni 2015 (kan niet afzonderlijk worden genomen) Week 4 De Ducasse Gastronomisch Aanpak: 08-12 juni, 2015 Restaurant Stage: June 15 - 24 juli 2015 Intensieve interdisciplinaire programma Per week = 2 ECTS ≈ 1 Amerikaanse kredietmarkt Certifi cate door UniLaSalle en Ducasse Onderwijs geleverd voor de workshop «De Ducasse Onderwijs Gastronomische Approach» Credits verdiend van UniLaSalle voor de workshop «Koken voor Gezondheid». [-]

Food Fotografie

Istituto Italiano di Fotografia
Campus Voltijd 30 uur July 2017 Italië Milaan

Een intensieve cursus die gericht is op de deelnemers, die al de basis fotografische technieken te bezitten, de tools bieden om de methoden, de trucs en de moeilijkheden van de professionele food fotografie te leren. De student leert om te plannen en organiseren van hun eigen creatieve proces, uitgaande van de gedachte van het project, ga dan door het proces van het onderzoek voor de voorgestelde thema's, de planning voor de volgende operationele fasen, zoals schieten, post-productie, en ten slotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook de mogelijkheid om te communiceren met verschillende cijfers werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie. [+]

Met onze Vroegboekkorting campagne kunt u 15% korting op het cursusgeld te krijgen als je de volledige betaling van 28 februari 2017 te maken. Een intensieve cursus die gericht is op de deelnemers, die al de basis fotografische technieken te bezitten, de tools bieden om de methoden, de trucs en de moeilijkheden van de professionele food fotografie te leren. De student leert om te plannen en organiseren van hun eigen creatieve proces, uitgaande van de gedachte van het project, ga dan door het proces van het onderzoek voor de voorgestelde thema's, de planning voor de volgende operationele fasen, zoals schieten, post-productie, en ten slotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook de mogelijkheid om te communiceren met verschillende cijfers werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie. Het praktische gedeelte zal toelaten om de fotografische medium met technieken en tools die geschikt zijn voor het type van de schietpartij en het gewenste beeld te ervaren. Studenten zullen leren hoe het opbouwen van een set, de beste oplossingen te creëren en het verkrijgen van beelden in een korte tijd en in een verscheidenheid van situaties. Duur: 18-22 juli 2016 Frequentie: 1 week, 5 dagen (maandag-vrijdag) Uur instructie: • aproximately 30 uur in totaal - elke dag van de instructie (buiten les uitgesloten) bestaat uit ochtend en middag sessies Ochtendsessie uur: 10: 00-13: 00 middag sessie uur: 14: 00-17: 00 Taal van instructie: Engels Het certificaat is afgegeven: Certificaat van deelname Programma zomerse: Inleiding, het eten in de geschiedenis... [-]

Natuurlijk - Creativiteit En Innovatie In De Keuken

University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL
Campus Voltijd September 2017 Spanje Barcelona

Creativiteit en Innovatie in de Keuken: De keuken werk is een voortdurend onderzoek [+]

Cursussen in Food and Beverage Studies. Creativiteit en Innovatie in de Keuken: De keuken werk is een voortdurend onderzoek Cursus theoretische - praktische bestaat uit vier gebieden: 1) Concept en kenmerken van creativiteit. 2) Ervaringen en trends van innovatie en creativiteit: Area bijgebracht door de cursus docenten en het bezoeken van professionals. 3) Kennis en praktijk van de nieuwe technologieën en technieken voor de moleculaire keuken. 4) Inleiding tot het onderzoek in de keuken van de hand van de instellingen en personen met deskundigheid op het gebied van R + D + In. De cursus start op 16/02/2015 en eindigt op 2015/03/27. Natuurlijk Competenties terminals: a) Document van de praktijk van het koken overweegt het concept van creativiteit en de belangrijkste ervaringen in innovatie. b) Weet hoe je je eigen persoonlijkheid en trends hebben betrekking op het culinaire aanbod. c) De mogelijkheid om nieuwe technieken toe te passen in de keuken en in het bijzonder de moleculaire keuken. d) Het maken van werk in de keuken lopend onderzoek. Uur: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag 15-20 uur vrijdag 9-14 uur. Opleidingsactiviteiten Klassikale leren: - Verklarende Sessions 1,5 uur les (10%) - Leraar Demonstratie Sessions 2.5u (30%) - Practice sessies bereiden 2.5u deelnemers (30%) Zelfstudie: persoonlijke studie (20% ) sessies van chef-koks en deskundigen (10%) Beoordelingssysteem: 1) Progressive Evaluatie: Actieve deelname aan klassikale oefeningen en opdrachten en werkzaamheden die worden uitgevoerd (80%) 2) Final Assessment: examen of scriptie (20%) [-]

Franse Snoep & Chocolade Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 7 maanden April 2017 Frankrijk Yssingeaux

Een intensieve 7-maanden durende programma om alle fundamentele en uitgewerkt technieken van de Chocolade en Zoetwaren Arts te leren. [+]

Heb je altijd al graag het maken van chocolade en suikerwerk en vroeg zich af of dit is de carrière verandering die je zoekt? Ducasse Onderwijs geeft u de mogelijkheid om een ​​intensieve 7-maanden durende programma te nemen om alle fundamentele en uitgewerkt technieken van leren Chocolade en Zoetwaren Arts. CLASS TYPE Hands-on training in gebak laboratoria en toegepaste theorie MODULES Grondbeginselen van zoetwaren upscale zoetwaren mastering chocolade chocoladebonbons Initiatie tot suiker werk Gebak en chocolade op basis Tussengerechten Taalcursussen Frans voedsel wetenschap Applied Technology LOOPTIJD 7 maanden: 5 maanden intensieve hands-on training + 2 maanden verplichte stage [-]

De Eetbare Stad

TU Berlin Summer & Winter University
Campus Voltijd 4 weken June 2017 Duitsland Berlin

De cursus is geschikt voor studenten van alle niveaus van de studie die willen theoretische en praktische kennis op te doen voor het ontwerp van voedsel-productieve stedelijke ruimte. [+]

Cursussen in Food and Beverage Studies. University Summer blok 1: June 12th - 6 juli 2017 Cursus prijs: 1.850 euro 18 uur van klassikale sessies per week, 5 studiepunten Onderwerp Met een focus op de stedelijke ruimte en de stedelijke ruimte productie, deze zomer cursus verkent hoe voedsel - in alles is aspecten van de productie van marketing om de verkoop te composteren - zou een beter geïntegreerd onderdeel van onze steden te worden. Stadslandbouw projecten in Berlijn zal dienen als case studies en locaties voor praktische teelt / gebouw ervaring. Doelgroep De cursus is geschikt voor studenten van alle niveaus van de studie die willen theoretische en praktische kennis op te doen voor het ontwerp van voedsel-productieve stedelijke ruimte. Het is vooral geschikt voor studenten van de architectuur, landschapsarchitectuur, stedenbouw, stedelijke planning en het ontwerpen van producten die een belang hebben in het vakgebied hebben. Leerdoel / Output Studenten zullen hun theoretische kennis van de opkomende vakgebieden van de stedelijke landbouw en stedelijke voedselsystemen te ontwikkelen en te leren over methoden om de stedelijke ruimte dat een levensmiddel aandacht heeft te ontwerpen. Zij zullen ook hun vaardigheden te ontwikkelen in particpatory ontwerp- en bouwproces door te werken met geselecteerde stadslandbouw projecten in Berlijn. Studenten worden aangemoedigd om op te nemen en nadenken over hun leren aan de hand van schetsen, foto's en tekst. Natuurlijk Components Teaching zal worden gestructureerd in 4 multidisciplinaire componenten, die elk draaien voor 1 week en het benadrukken van een bepaald aspect van de urban... [-]

Cursussen Landbouwwetenschappen

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Campus Voltijd January 2018 Brazilië Sao Paulo

Brazilië is een van de grootste graan en vlees landen in de wereld. Zo, de disciplines aangeboden gericht op het betrekken van studenten in verschillende aspecten met betrekking tot duurzame landbouw en veeteelt in de tropen [+]

Brazilië is een van de grootste graan en vlees landen in de wereld. Zo, de disciplines aangeboden gericht op het betrekken van studenten in verschillende aspecten met betrekking tot duurzame landbouw en veeteelt in de tropen. Studenten zullen ook de mogelijkheid van studeren in verschillende UNESP campussen en dus kennis vergaren over de verschillende productie-en aanpak van het onderzoek in de landbouwwetenschappen in Brazilië. Cursussen: - Biologisch afbreekbare coatings en additieven voor voeding Application - Biodiversiteit en de schoonheid en het nut van de Natural Products - Biodiversiteit in Coastal Systems - Biodiversiteit van schimmels - Kweken Zelfbevruchtende Soorten - Ecofysiologie van bio-energiegewassen - Evolutie van plantenpathogenen in Landbouw - larvicultuur van tropische vissen - Het meten van duurzaamheid in Agricultural Systems - Methoden voor het optimaliseren van het gebruik van de toepassing van pesticiden - Professionele Ontwikkeling en Wetenschappelijke Ethiek - Seed biologie en fysiologie - Stress en Immuniteit - Technieken in Ruminant Nutrition Research - Thema landbouw en ontwikkeling - Inzicht Genen, Genetics and Genomics : Nieuwe Windows Geopend in Agricultural Sciences [-]

De Kunst Van Het Bakken

Cookery School at Little Portland Street
Campus Deeltijd 3 dagen Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Onze bakken cursus is een intensieve driedaagse serie die je meeneemt door de belangrijkste principes van taarten, gebak en brood. [+]

Cursussen in Food and Beverage Studies. Als je denkt dat je de komende Mary Berry dan is dit de cursus voor jou. Deze intensieve driedaagse serie neemt u mee door de belangrijkste principes van taarten, gebak en brood. Elke dag kunt u genieten van een licht ontbijt van vers gebakken goederen voordat u aan het werk om technieken en vaardigheden te leren, je voorbereiden ingrediënten en recepten en kook een gevarieerd menu. Aan het einde van elke klasse u gaat zitten om een ​​lichte lunch te eten en probeer alles wat je hebt gemaakt als samenvatting van de recepten met de chef-koks. Dag 1: Cakes & Sweet Pastry In deze sessie krijgt u een pate Sucrée, een zoet gebak dat moet worden gekoeld vóór het bakken te maken; meringues - begrijp uw eiwitten en maak delicate bitterkoekjes; cakes - verkennen taart bakken, kijken naar boter cakes, olie gebaseerde cakes en snelle gebak. Neem je pate Sucrée en zet hem in een appeltaart en een seizoensgebonden fruit taart voor het einde van de sessie door het opstellen en het toevoegen van de toppings om uw vers gebakken taarten. Zodra dit gedaan is bent u klaar om te gaan zitten om te eten. Dag 2: Pies & Savoury Gebak Onze tweede klasse richt zich op korte korst gebak en bladerdeeg. U heeft uw eigen bladerdeeg en korte korst te maken om naar huis te nemen en te experimenteren met verdere. Met behulp van beide technieken vindt u een groente quiche, Cornish pasteitjes... [-]

Europese Culinaire Kunsten

DCT University Center – Switzerland
Campus Voltijd 3 maanden October 2017 Zwitserland Luzern

Als je gepassioneerd over een uitstekende keuken en op zoek naar een uitstekende culinaire onderwijs, overweeg dan uw keuze van programma's op Europees Culinary Center DCT's. [+]

Omvattend Europees DCT's Culinaire Management programma was het eerste internationale programma te worden geaccrediteerd door de American Culinary Federatie (ACF). Onderwijskundig leiderschap DCT is erkend door de World Association of Chefs Societies (WACS), die DCT aanwijst als een buitengewoon lid, en opnieuw voor het laatst bij de ACF, die bekroond DCT haar modelprogramma status - het maken van DCT een van de slechts 22 programma's wereldwijd en het enige programma buiten de VS om erkend te worden op deze manier voor zijn hoge normen en het niveau van uitmuntendheid.

Europese Culinary Arts programmamodules

Foundation in de Europese keuken (FEC) laat u kennismaken met de Europese kookmethodes, keuken apparatuur, machines en gebruiksvoorwerpen, evenals recept costing en keuken procedures. Je leert aan de Europese ingrediënten te gebruiken, je voorbereiding technieken en mes te ontwikkelen; de basis voorraden, soepen, sauzen en bakkerij & gebak te bereiden leren, en krijgen een begrip van de keuken terminologie. FEC wel een passende voorafgaande ervaring is een voorwaarde voor EGC. ... [-]


Natuurlijk - Wijn Bedrijfsvoering

Niagara College
Campus Voltijd September 2017 Canada Niagara-on-the-Lake

Dit programma zal u voorzien van expertise in het bedrijfsleven, retail, marketing en export aspecten van de groeiende wijnindustrie. Naast een breed scala aan management mogelijkheden, afgestudeerden [+]

Cursus - Wine Business Management

Dit programma zal u voorzien van expertise in het bedrijfsleven, retail, marketing en export aspecten van de groeiende wijnindustrie. Naast een breed scala aan management mogelijkheden, kunnen afgestudeerden wijn-gerelateerde banen te streven in:

Agri-ontwikkeling van het toerisme Wijnmakerij operations management Export licentienemer en agency sales en operations Marketing en public relations Retailactiviteiten Speciale evenementen beheer

De NC Verschil

De nieuwe wijn Visitor + Education Centre, uniek in Noord-Amerika toont Ontario en Canadese wijnen en biedt state-of-the-art faciliteiten Niagara College biedt Canada's eerste en enige commerciële onderwijs wijnmakerij Niagara is gelegen in het hart van Canada's grootste wijngebied In aanvulling op de bekroonde Niagara College Teaching Winery, het college Niagara-on-the-Lake campus heeft twee on-site wijngaarden Het college heeft ook een bekroonde Winery en wijnbouw technicus diploma programma, evenals het toerisme en de horeca, internationale business en management programma's Wine Business Management benadrukt toegepast leren met de industrie leiders en omvat deelname van studenten aan een groot project met partners uit de industrie ... [-]