Cursus in Food and Beverage Studies

Top 70 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2017/2018

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

Glutenvrije Kookles

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 1 week January 2018 Italië Turijn

Ondergedompeld in de rustige en gezellige sfeer van het Kasteel van Costigliole d'Asti, universitair docenten en gekwalificeerde koks begeleiden de deelnemers door middel van een educatieve tour te leren over een onderwerp dat we tegenkomen op een dagelijkse basis in de moderne maatschappij. [+]

Ondergedompeld in de rustige en gezellige sfeer van het Kasteel van Costigliole d'Asti, universitair docenten en gekwalificeerde koks begeleiden de deelnemers door middel van een educatieve tour te leren over een onderwerp dat we tegenkomen op een dagelijkse basis in de moderne maatschappij.

Leer hoe je glutenvrij koken is een manier om dichter bij voedselintolerantie en mensen die lijden aan het te krijgen. Het doel is om hen te helpen en onszelf om te leven met een ziekte die een speciaal dieet die, indien niet bekend zijn, kunnen ontmoedigen en maak je je eetlust kwijt vereist. Het eten is een van de geneugten van het leven: we leren over glutenvrije producten om de glimlach terug en kunt u de smaak uitbreiding van het glutenvrij dieet!... [-]


4 Week Essentiële Vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 weken January 2018 Verenigd Koninkrijk Woking

De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. [+]

De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. Tijdens de cursus zullen de studenten een reeks essentiële, culinaire vaardigheden te leren tussen verschillende gebieden van de keuken. Studenten zullen verlaten met de mogelijkheid om lekker eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving. Wat je leert Uw cursus begint met een inleiding tot het werken in een professionele keuken omgeving, waarin praktische ontwikkeling van vaardigheden zoals mes vaardigheden, alvorens over te gaan tot de fundamenten van de fundamentele koken. De lessen zijn bedoeld om recepten en technieken die uw begrip van hoe voedsel veranderingen zullen te bouwen als je kookt omvatten. Dit zal u toelaten om aanpassingen en correcte fouten te maken als je op je eigen recepten en menu's te produceren. Je krijgt les in een kleine groep van gelijkgestemde studenten en het grootste deel van uw tijd op de Academie zal worden besteed in onze state of the art keukens. U krijgt een beter begrip van gebieden te krijgen, zoals sauzen, soepen, vlees, vis, hapjes, gebak, brood ... .en nog veel meer! Examens & Assessment Er is geen beoordeling of examen over deze cursus. Behaalde diploma's Level 2 Award in voedselveiligheid Certificaat van deelname Carriere vooruitzichten Studenten die de 4 Week essentiële vaardigheden te voltooien in de keuken, zijn goed geplaatst om het werk in tal van keuken omgevingen na te streven. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om hun nieuwe vaardigheden toe te passen tijdens het werken... [-]

Korte Cursus In De Keuken Voor De Gezondheid In Frankrijk: Van Akker Tot Het Bord

UniLaSalle
Campus Voltijd 4 - 8 weken May 2018 Frankrijk Beauvais

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord Doelstellingen Neem deel aan een intensief, interdisciplinair programma dat culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk combineert terwijl het ontdekken van de Franse duurzame voedselproductie. Krijgen praktische, internationale ervaring terwijl het verdienen college credits. Dompel jezelf onder in de Franse cultuur. Data Op Campus Programma: 17 mei - 16 juni 2017 Stage Programma: 19 juni - 19 juli 2017 Toelatingseisen Junioren, Senioren of Master degree studenten in de Life Sciences, Landbouw, Food, Nutrition, volksgezondheid, Diëtetiek etc. van een geaccrediteerde instelling. Voor niet-native speakers van het Engels: 785 TOEIC, 567 TOEFL papier (of 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6.5 IELTS. Frans: niet verplicht, maar basic Franse zou nuttig zijn voor de veldervaring optie. Kosten Voor studenten van partneruniversiteiten: Op Campus Programma: 2000 € Op Campus + stage: 2400 € Voor studenten uit niet-partneruniversiteiten: Alleen Op de Campus Programma: 4600 € Kosten zijn onder andere: OW vervoer vanaf luchthaven Charles de Gaulle naar UniLaSalle, huisvesting, culinaire platform fee, RT transporten van LaSalle aan de plaatsing locatie, stage administratiekosten werken. Niet inbegrepen : reizen RT uit het land van herkomst, paspoort / visumkosten, verplichte gezondheid en aansprakelijkheidsverzekering dekking, alle maaltijden (optionele maaltijd plan te vinden op ca. 10 € / dag), persoonlijke uitgaven, incl. persoonlijke reizen op lange week-ends op Hemelvaart en Pinksteren (zie schema). Terugkeer vervoer van LaSalle naar de luchthaven aan het einde van het programma. [-]

Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

IES Abroad
Campus Voltijd 12 weken January 2018 Italië Siena

[+]

Vertrek: woensdag 18 april 2018 academici [-]

Catering En Buffet Programma Voor De Ervaren Kok

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden January 2018 Kroatië Sisak

trends wereld in de gastronomie en gastvrijheid zijn steeds meer aanwezig zijn op de markt, en vele sociale, zakelijke en andere evenementen worden steeds ondenkbaar zonder professionele kwaliteit eet- en drinkgelegenheden die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. Als onderdeel van deze intensieve 2 maanden durende programma, zullen de studenten niet alleen leren verschillende technieken voor voedselbereiding en methoden voor de verzorging, maar ook professionele normen van de presentatie en food service. Het horecabedrijf en Buffet programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van catering en buffet. Na de cursus kunnen de studenten kiezen voor een stage doen in Kroatië. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Natuurlijk: catering en buffet voor de ervaren kok De culinaire vak biedt vele mogelijkheden voor specialisatie, en een daarvan is catering en buffet. Wereldtendensen in gastronomie en gastvrijheid staan ​​steeds meer op de markt, en veel sociale, zakelijke en familiegebeurtenissen worden ondenkbaar zonder kwalitatief professioneel voedsel- en drankdiensten die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gelegenheid. De belangrijkste doelstelling van catering en buffet is het aanbieden van een all-inclusive culinaire en sociale ervaring. Als onderdeel van dit programma leren de leerlingen niet alleen verschillende technieken voor voedselbereiding en methoden voor voedselopstelling maar ook professionele standaarden voor presentatie en foodservice. Het horecabedrijf en Buffet-programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van de culinaire kunsten, ongeacht hun huidige beroep. Ontdek je passie voor gastronomie door middel van Kul IN student netwerk. Overige cursusinformatie: Les Schema: 5 uur / dag van maandag tot en met vrijdag Taal: Kroatisch en / of Engels Leren en Lezen Materialen: door Kul IN Uniformen: door Kul IN Na succesvolle afronding, zal elke student een certificaat van Kul IN ontvangen voor een Professional Cook van Catering en Buffet. ... [-]

Professional Apprentice Course Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Voltijd 12 maanden July 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Ingrediënten, gereedschappen en apparatuur 12-maands deel accommodatie (2 naar een kamer met aparte kamer voor mannelijke / vrouwelijke studenten) Alle maaltijden voor de 12 maanden duur van het programma Het programma omvat de volgende gebieden: Kandidaten zouden een middelbare schoolopleiding moeten hebben en ouder zijn dan 18 jaar. Alle kandidaten worden geïnterviewd (overzeese kandidaten worden geïnterviewd over SKYPE). Programmavergoeding: 83.000 AED Neem contact op met de school voor meer informatie over betaalmogelijkheden. [-]

Certificaat In Banketbakkerij - Grand Bachelor Patisserie (5 Maanden)

Ecole Lenôtre
Campus Voltijd 5 maanden January 2018 Frankrijk Plaisir

[+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Financiering van uw project (2 dagen) [-]

Voedselfotografie Zomercursus

Istituto Italiano di Fotografia
Campus Voltijd 30 uur July 2018 Italië Milaan

Een intensieve cursus die erop gericht is de deelnemers te voorzien die reeds de basisfotografische technieken bezitten, de instrumenten om de methodes, de trucs en de moeilijkheden van professionele voedselfotografie te leren. De student zal leren om hun eigen creatief proces te plannen en te organiseren, vanuit het idee van het project, en vervolgens door het onderzoek van de voorgestelde onderwerpen te gaan en te plannen voor de volgende operationele fasen zoals schieten, postproductie en tenslotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook kunnen communiceren met verschillende figuren die werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie. [+]

Overzicht

Een intensieve cursus die erop gericht is de deelnemers te voorzien die reeds de basisfotografische technieken bezitten, de instrumenten om de methodes, de trucs en de moeilijkheden van professionele voedselfotografie te leren. De student zal leren om hun eigen creatief proces te plannen en te organiseren, vanuit het idee van het project, en vervolgens door het onderzoek van de voorgestelde onderwerpen te gaan en te plannen voor de volgende operationele fasen zoals schieten, postproductie en tenslotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook kunnen communiceren met verschillende figuren die werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie.

... [-]

Frans En Kookcursus

LSF Montpellier French school
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Frankrijk Montpellier

Frans- en kookcursussen zijn de ideale formule voor studenten die hun Frans willen perfectioneren, terwijl ze zich in de genot van de Franse keuken bevinden en de geheimen ontdekken van de wereldberoemde keuken van Frankrijk. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Frans En Koken Naast de standaardlessen, neem je twee lessen per week kooklessen met een chef-kok. 20 groepslessen van 45 minuten elk (15 uur) + 2 groepen kooklessen (2 x 3 uur) Frans- en kookcursussen zijn de ideale formule voor studenten die hun Frans willen perfectioneren, terwijl ze zich in de genot van de Franse keuken bevinden en de geheimen ontdekken van de wereldberoemde keuken van Frankrijk. Dit programma is het hele jaar door beschikbaar op alle Franse niveaus en alle kookstanden (behalve de weken van 10 april, 31 juli, 7 augustus, 14 augustus en 25 december). In de Franse lessen is er gemiddeld 8 studenten per klas (maximaal 10). Onze chef-kok Armand, een beroemde professional met veertig jaar ervaring, nodigt de studenten uit in de keukens van zijn restaurant (13 studenten maximaal per klas). De lessen vinden plaats in een zeer goed uitgeruste professionele keuken, op slechts 10 minuten van LSF te voet. Met Armand's dynamische en creatieve onderwijstijl zullen de studenten een volledige maaltijd voorbereiden die ze dan ook plezier hebben om samen te genieten. De kooklessen bij LSF zijn een geweldige manier om Frans te leren en de beroemde keuken van Frankrijk te ontdekken. [-]

Grand Diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding. [+]

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding. CURRICULUM: GRAND DIPLÔME® combineert de keuken- en gebaksprogramma's: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 innames per jaar: januari, april, juni, oktober [-]

Professionele Cursussen Gebak

Italian Chef Academy
Campus Deeltijd 110 - 520 uur October 2017 Italië Rome

De professionele opleidingen voor patissiers hebben beperkt toegang: tien partecipants, geselecteerd door middel van een eerste motiverende interview. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. De professionele opleidingen voor patissiers hebben beperkt toegang: tien partecipants, geselecteerd door middel van een eerste motiverende interview. De lessen worden gehouden door gerenommeerde Italiaanse en internationale chefs, academici en deskundigen in het Academiegebouw plaats in de Via della Camilluccia. Rooster: 12 lessen van 5 uur, 03:00-08:00. Onze professionele opleidingen voor patissiers zijn ontworpen voor degenen die willen bouwen van de fundamenten van een goede professionele opleiding en professionals van de voedingssector te worden. Al onze internationale lessen worden gehouden in het Engels. Drie verschillende trainingsprogramma's laten de studenten om het leerniveau voorkeur kiezen: Niveau 1: 60 uur theoretische en praktische lessen. Een 50 uur stage wordt aangeboden aan de meest verdienstelijke studenten; Niveau 2: 80 uur theoretische en praktische lessen + 150 uur stage; niveau 3: 100 uur theoretische en praktische lessen + 300 uur stage; niveau 4: 120 uur theoretische en praktische lessen + 400 uur stage. ONDERWIJS PLAN HACCP diploma Bezoek aan het laboratorium met uitleg machines en hun gebruik Theoretische les over banketingrediënten en basen 1) PASTRY BASES Taart en gebak Kort: methoden en doseringen Biscuit, bisquit, slagroom: methoden, varianten, applicaties en balanceren Pate een choux: balanceren tussen tafel en preparaten Meringue: Italiaanse, Franse en Zwitserse soort Bladerdeeg: uitleg en maken 2) Vullingen banketbakkersroom Engels room, Ganache Coulis Sauzen Icings Jams Jam 3) ONTBIJT Suikerwaren Gistbasis activering Classic en Deense croissants Brioche Algemeen overzicht en de voorbereiding van sommige soorten klassieke ontbijt zoetigheden 4) CLASSIC theekoekjes - Techniek en... [-]

Spaanse Cursus En Koken Workshop In Granada

Escuela Montalban Granada
Campus Voltijd 1 - 24 weken Open Inschrijving Spanje Granada

Spaanse cursussen en kooklessen in Spanje: Leer Spaans eten koken tijdens het leren Spaans in Granada, Andalusië! Wat een betere manier om u de smaken van Andalusië te brengen dan u direct naar een Andalusische keuken te brengen. Doe mee met ons in Granada, het laatste moslimrijk in Spanje, en leer over de Arabische erfenis die nog steeds in de sappige gastronomie van deze prachtige Oost-Andalusische regio heerst. [+]

Algemene Spaanse Cursussen In deze cursus van 4 lessen per dag kunnen studenten vakanties aanvullen met taalstudie. Studenten kunnen vanaf het begin Spaans leren, of hun taalvaardigheden verder verbeteren. Cursussen beginnen elke maandag voor alle Spaanse niveaus. Klassen: 4 lessen van 45 minuten per dag van maandag tot vrijdag in groepen met max. 8 studenten. Cursusduur: van 1 tot 24 weken. Inschrijfgeld: 50 €. Rooster: van 09.00 tot 12.15 uur. Cursusprijzen: 1 week: 180 € 2 weken: 340 € Extra week: 160 € Langdurige cursus (8 of meer weken) per week: 150 € Kookworkshops Wat een betere manier om u de smaken van Andalusië te brengen dan u direct naar een Andalusische keuken te brengen. Doe mee met ons in Granada, het laatste moslimrijk in Spanje, en leer over de Arabische erfenis die nog steeds in de sappige gastronomie van deze prachtige Oost-Andalusische regio heers. De Spaanse keuken verschaft een groot deel van zijn typische gerechten aan de Arabieren. Hoewel veel culturele prestaties uit die periode vergeten werden toen de christenen Spanje heroverwogen, is de kunst van koken en bakken gebleven. U leert hoe u enkele van de meest voortreffelijke recepten uit Al-Andalusische tijden kunt voorbereiden. Onze leraar is een professionele kok met vele jaren ervaring in catering. Hij zal de voorbereiding van speciale gerechten, of een tapas selectie tonen. Kookworkshops starten elke maandag voor alle niveaus. Kooklessen: Naast een algemene Spaanse cursus 4 kooklessen van 45 minuten per week. Groepsgrootte: Van 1 tot 2 studenten. Cursusduur: Van 1 tot... [-]

French Chocolate & Confectionery Arts

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 2 maanden May 2018 Frankrijk Yssingeaux

[+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Heb je altijd al graag het maken van chocolade en suikerwerk en vroeg zich af of dit is de carrière verandering die je zoekt? . [-]

Italiaanse Kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Italiaanse Koken - Basiscursus De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij. Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus De Professionele Italiaanse kookcursus is gericht op het onderwijzen van de kunst van de Italiaanse keuken, vanaf de basistechnieken om het scheppen van meer uitgebreide gerechten, door middel van de voorbereiding van vier gerechten tijdens elke les. Professionele cursus features: Lessen (per week): 8 handen op kooklessen per week (twee sessies) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 4 tot 20 weken Ook verkrijgbaar in het Engels Cursus prijs: op aanvraag Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student... [-]

Summer Internship in Florence

Accademia Riaci
Campus Deeltijd 2 - 4 weken October 2017 Italië Florence

Gemstones & Silver Accessories, Barista and Gelato etc, … In just 2 or 4 weeks, you can experience and learn Italian culture of your choice. The Internship training will certainly strengthen your career prospects. This fun, practical course is taught in the universal language of English. [+]

Live and study in one of the most adored cities in the world – Florence.  While you get the most out of Italian culture and life style, you earn transferrable credits.

Gemstones & Silver Accessories, Barista and Gelato etc, …

In just 2 or 4 weeks, you can experience and learn Italian culture of your choice. The Internship training will certainly strengthen your career prospects.

This fun, practical course is taught in the universal language of English.

Course Overview Gemstones & Silver Accessories

Explore your own artistic taste through internship experience in Florence, the center of Renaissance art

Accessories with gemstones (includes some treated gemstones) boldly accentuated with its natural hue (silver used for chain and parts) and – How about design and create your own and only one in the world jewelry with your birthstone or your favorite stones? ... [-]