Cursus in Food and Beverage Studies

Top 63 Cursus Studies in Food and Beverage Studies 2017

Food and Beverage Studies

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus kan individuen met de hulp die nodig is om te leren hoe te werken in deze branche, zowel in de schepping en in de productie-installaties in verband met dit gebied.

Wat is een Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies cursus bereidt de student om recepten te maken, maar ook leren hoe te bereiden, te verkopen, fles, en een bedrijf anderszins markt op dit gebied. Dit type cursus is vaak een onderdeel van een programma voor verdere culinaire kunsten onderwijs.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus bereidt de student voor voortgezet onderwijs op dit gebied. De student zal beter in staat om te werken in het veld, maar ook aan het management niveau posities verwerken.

Hoeveel kost het om Neem een Food and Beverage Studies?

De kosten zullen aanzienlijk variëren. Inname van deze cursus als een one-off programma is vaak goedkoop, maar het kan ook een deel van een groter culinaire kunsten programma. Dit zou aanzienlijk meer kosten.

Wat zijn de vereisten voor een Food and Beverage Studies?

In sommige gevallen zullen de studenten moeten inschrijven in een culinaire kunsten programma om te krijgen in deze programma's. In andere gevallen is dit niet nodig omdat het programma beschikbaar zijn zonder directe opname in een culinair programma.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met Food and Beverage Studies?

Inname van deze cursus helpt mensen om te werken in de industrie of een culinaire kunsten diploma krijgen.Die kunnen helpen met carrière in een managementfunctie.

Waarom Neem een Online Food and Beverage Studies?

Een eet-en drinkgelegenheden studies natuurlijk is er een die online kunnen worden genomen. Daarbij kan de student zijn of haar opleiding te krijgen op hun eigen tempo, maar ook leren van huis.

Waar Neem een Food and Beverage Studies?

Voedsel en drank studies zijn online beschikbaar via gespecialiseerde scholen, evenals door de meeste hogescholen, universiteiten en gespecialiseerde scholen die culinaire kunsten programma's.

Hoe toe te passen om een Food and Beverage Studies?

Zoeken naar je programma hieronder en contact opnemen met de Admissions Office van de school van uw kind direct door het invullen van dit formulier lood.

 

 

Lees meer

Dirección De Empresas Alimentarias (dea)

Instituto Internacional San Telmo
Campus Deeltijd 5 - 7 maanden September 2017 Spanje Sevilla Málaga +1 more

Se trata del primer Programa de formación alimentaria puesto en marcha por San Telmo, hace ya más de 30 años y por el que han pasado más de 1.400 empresarios y directivos de Andalucía y de toda España. Se ha realizado en Sevilla y en otras ciudades como Jerez, Huelva, Valencia, Madrid, Zaragoza y Bilbao. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Se trata del primer Programa de formación alimentaria puesto en marcha por San Telmo, hace ya más de 30 años y por el que han pasado más de 1.400 empresarios y directivos de Andalucía y de toda España. Se ha realizado en Sevilla y en otras ciudades como Jerez, Huelva, Valencia, Madrid, Zaragoza y Bilbao. Único en España, reúne en un mismo aula a quienes dirigen empresas procedentes de todos los sectores y eslabones de la Cadena Alimentaria, para perfeccionar sus habilidades directivas con la ayuda del Método del Caso (se debaten Casos que se actualizan permanentemente) y compartir experiencias e interrelacionarse. Sus características pueden resumirse en: Global: Abarca todas las áreas de la empresa. Enfoque práctico: Orientado a la acción. De larga duración: 7 meses, frecuencia quincenal -- 5 meses, frecuencia semanal. Con enfoque Internacional: Casos, Profesores, experiencias. Exigente: Participación, esfuerzo continuado. Tutelado (Monitores): Seguimiento personalizado. Enfocado al Negocio: Mundo empresarial agroalimentario. Cadena Alimentaria: Producción, Transformación, Canales y Servicios relacionados. Objetivos El objetivo general del Programa es ayudar a mejorar la gestión de la empresa alimentaria. Para ello se pretende: Perfeccionar las capacidades y habilidades propias de la Alta Dirección: Capacidad de análisis, diagnóstico, formulación de soluciones y alternativas de acción, toma de decisiones y dirección de su ejecución. Mejorar el conocimiento global del sector y la comprensión de los retos del entorno para generar competitividad en la Cadena Alimentaria del siglo XXI, con especial énfasis en: Los retos competitivos de cada... [-]

Privé-lessen Voor Professionals

Tokyo Sushi Academy
Campus Voltijd 6 - 6 dagen April 2018 Japan Tokyo

Op uw verzoek bieden wij ook prive-lessen voor beginners tot professionele chef-koks. Hours of privéles variëren van 3 uur per dag tot 2 weken. [+]

PRIVÉLES VOOR PROS Op uw verzoek bieden wij ook prive-lessen voor beginners tot professionele chef-koks. Hours of privéles variëren van 3 uur per dag tot 2 weken. CASE: 1. basis EDOMAE stijl sushi Hours Op een dag, een gleuf van 3 uur 09:00-06:00 Inhoud - Hoe middelgrote vis schoon te maken (Ex een soort van Young Yellowtail, zalm, horsmakreel.) - Hoe te snijden vis - Praktijk van Nigiri Sushi - Proeven Honorarium - Vanaf 40,000JPY (3 uur / dag) - * Instructie Fee, zijn grondstofkosten opgenomen - * Als we een Engels sprekende instructeur niet kunt boeken, vertaling in rekening worden apart in rekening gebracht. - * 8% verbruik belasting zal worden toegevoegd - * Ingrediënten die in de cursus kan variëren afhankelijk van de omstandigheden van de aankoop. CASE 2. BASICS en toepassingen van DASHI Hours Op een dag, een gleuf van 6 uur 09:00-06:00 Inhoud - Uitleg over Dashi - Ingrediënten van Dashi - Technieken om Dashi maken - Koken met Dashi (ex.one twee gerechten uit Takikomi-Gohan [gekruide rijst], miso soep, Udon en Soba noedels, Chawan-mushi [ei vla]), - Proeven Honorarium - Vanaf 60,000JPY (6 uur / dag) - * Instructie Fee, Ingrediënt De kosten zijn inbegrepen - * Als we een Engels sprekende instructeur niet kunt boeken, vertaling in rekening worden apart in rekening gebracht. - * 8% verbruik belasting zal worden toegevoegd - * Ingrediënten die in de cursus kan variëren afhankelijk van de omstandigheden van de aankoop. CASE 3. BASICS tempura Hours Op een dag,... [-]

Catering En Buffet Programma Voor De Ervaren Kok

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden July 2017 Kroatië Sisak

Als onderdeel van deze intensieve 2 maanden durende programma, zullen de studenten niet alleen leren verschillende technieken voor voedselbereiding en methoden voor de verzorging, maar ook professionele normen van de presentatie en food service. Het horecabedrijf en Buffet programma is gericht op mensen die willen hun kennis te verbreden en richten hun professionele carrière in de richting van catering en buffet. Na de cursus kunnen de studenten kiezen voor een stage doen in Kroatië. [+]

Natuurlijk: catering en buffet voor de ervaren kok .

. . [-]

Korte Cursus In De Keuken, De Cultuur En De Italiaanse Regionale Wijn

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 3 maanden October 2017 Italië Italië Online

De Korte Baan in de Italiaanse keuken en wijn is verdeeld in twee fasen: de eerste bestaat uit theoretische en praktische lessen op ICIF hoofdkantoor, geflankeerd door bedrijfsbezoeken; de tweede aanvraag met een stage (optioneel, niet bij de cursusprijs inbegrepen) op geselecteerde restaurants van de school. [+]

Drie weken van de theoretische en praktische lessen en de mogelijkheid voor een periode van een opleiding op de beste Italiaanse restaurants De Korte Baan in de Italiaanse keuken en oenologie Het is verdeeld in twee fasen: de eerste bestaat uit theoretische en praktische lessen op ICIF hoofdkantoor, geflankeerd door bedrijfsbezoeken; de tweede aanvraag met een stage (optioneel, niet bij de cursusprijs inbegrepen) op geselecteerde restaurants van de school. De cursus is bedoeld voor de professional of voor de student die wil een snellere training op de evolutie van de traditionele en moderne en creatieve gerechten te krijgen, met de nadruk op oliën, balsamico-azijn, kruiden en specerijen, de eerste traditionele gerechten , kaas, gebak en wijn. Aantal deelnemers: 12-24. Levensduur De cursus heeft een totale duur van 3 maanden: 4 weken van de theoretische en praktische lessen aan het Instituut 8 weken praktijktraining (optioneel) op geselecteerde restaurants ICIF Kunnen zich inschrijven voor de cursus Afgestudeerd aan instellingen van hoger hotel training Professionals van de Italiaanse en buitenlandse sector eten en wijn de industrie met ten minste drie jaar gedocumenteerde werkelijke dienst in toeristische-hotel activiteiten over de hele wereld Een cursus kwesties koken extra vergine olijfolie en andere specerijen Wijn balsamico azijn en aromatische Kruiden en specerijen warme en koude hapjes Groenten en salades Rijst en risotto Soepen gedroogde pasta en de sauzen verse en gevulde pasta Polenta, dumplings, taarten en timbales zeevis en zoetwater wit vlees, schapenvlees, varkensvlees en rundvlees kaas banketbakkerij oenologie Italiaanse taal Bedrijfsbezoeken De aard van de... [-]

Italiaanse Kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Italiaanse Koken - Basiscursus De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij. Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus De Professionele Italiaanse kookcursus is gericht op het onderwijzen van de kunst van de Italiaanse keuken, vanaf de basistechnieken om het scheppen van meer uitgebreide gerechten, door middel van de voorbereiding van vier gerechten tijdens elke les. Professionele cursus features: Lessen (per week): 8 handen op kooklessen per week (twee sessies) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 4 tot 20 weken Ook verkrijgbaar in het Engels Cursus prijs: op aanvraag Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven... [-]

Italiaanse Culinaire Meester

DIEFFE Job's Academy
Campus Voltijd 6 weken May 2017 Italië Padua

De cursus is bedoeld voor degenen die willen hun kennis van de Italiaanse culinaire en gastronomische tradities te verbeteren. Wij bieden een volledige reeks praktische koken, gebak, ijs, pizza en brood workshops en een diepgaande studie van de wijn en ambachtelijke bier, met de nadruk op technische en culturele aspecten, bedekt met les over voeding studies, technologieën en verwerkingsmethoden. [+]

CURSUS BESCHRIJVING Wie kan een aanvraag: Italiaanse en buitenlandse professionals uit eten en wijn industrie, Eten en koken professionals en Passionates de cursus zal beginnen met een minimum van 12 en een maximum van 20 studenten. Duur: 6 weken van zowel de theorie en praktische lessen op Dieffe Academy (103 uur) 60 uur educatieve leertijd gedurende 5 weken in geselecteerde en prestigieuze restaurants De cursus is van 6 weken en het is verdeeld in drie verschillende modules: De eerste bestaat in de klas en laboratorium op basis van lessen op het hoofdkantoor van de Academie De tweede biedt een reeks van educatieve reizen en ervaringen in de belangrijkste steden Italiaan, door middel van de belangrijkste tradities (cultuur, gastronomie en landbouw) De derde is praktisch met een stage in een prestigieus restaurant geselecteerd door de Academie De cursus is bedoeld voor degenen die willen hun kennis van de Italiaanse culinaire en gastronomische tradities te verbeteren. Wij bieden een volledige reeks praktische koken, gebak, ijs, pizza en brood workshops en een diepgaande studie van de wijn en ambachtelijke bier, met de nadruk op technische en culturele aspecten, bedekt met les over voeding studies, technologieën en verwerkingsmethoden. Tijdens de lessen studenten zijn verdeeld in groepen en zij bereiding van ingrediënten en uitvoering recepten volgens een rotatiesysteem beheren. Studenten worden betrokken bij de praktische activiteiten die plaatsvinden in de laboratoria van het koken, gebak, ijs, en een brouwerij. ONDERWERPEN Koken (45 uur) Gebak (10 uur) Pizza en bakkerijproducten (10 uur) IJs (5 uur) Oenologie... [-]

Ervaringsleren In Culinaire Wetenschappen

UniLaSalle
Campus Voltijd 10 weken May 2017 Frankrijk Beauvais

Een unieke aanpak, een combinatie van culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk programma. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Verworven Competenties in Culinary Sciences Een unieke aanpak, een combinatie van culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk programma. WEEK 1: De 1-weekse cursus wordt aanbevolen voor alle deelnemers. Het is verplicht voor de 6-weekse stage. Vorige voltooiing van Frans 101 of gelijkwaardig wordt aangemoedigd. WEEK 2 & 3: Koken voor Gezondheid. Deze weken zijn een pakket en kunnen niet afzonderlijk worden genomen Week 4: De Ducasse Gastronomisch Approach STAGE: Aan het einde van de volledige 4-week-pakket, bieden wij de mogelijkheid om een ​​6-weekse stage in een Frans restaurant door onze school geselecteerd. Studenten die zich willen inschrijven voor de 6-weekse stage moet de 4 weken van ervaringsleren te voltooien. DATA Week 1 Frans: 18-22 mei, 2015 Week 2-3 Koken voor Gezondheid: 25 mei - 5 juni 2015 (kan niet afzonderlijk worden genomen) Week 4 De Ducasse Gastronomisch Aanpak: 08-12 juni, 2015 Restaurant Stage: June 15 - 24 juli 2015 Intensieve interdisciplinaire programma Per week = 2 ECTS ≈ 1 Amerikaanse kredietmarkt Certifi cate door UniLaSalle en Ducasse Onderwijs geleverd voor de workshop «De Ducasse Onderwijs Gastronomische Approach» Credits verdiend van UniLaSalle voor de workshop «Koken voor Gezondheid». [-]

Food Fotografie

Istituto Italiano di Fotografia
Campus Voltijd 30 uur July 2017 Italië Milaan

Een intensieve cursus die gericht is op de deelnemers, die al de basis fotografische technieken te bezitten, de tools bieden om de methoden, de trucs en de moeilijkheden van de professionele food fotografie te leren. De student leert om te plannen en organiseren van hun eigen creatieve proces, uitgaande van de gedachte van het project, ga dan door het proces van het onderzoek voor de voorgestelde thema's, de planning voor de volgende operationele fasen, zoals schieten, post-productie, en ten slotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook de mogelijkheid om te communiceren met verschillende cijfers werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie. [+]

Met onze Vroegboekkorting campagne kunt u 15% korting op het cursusgeld te krijgen als je de volledige betaling van 28 februari 2017 te maken. Een intensieve cursus die gericht is op de deelnemers, die al de basis fotografische technieken te bezitten, de tools bieden om de methoden, de trucs en de moeilijkheden van de professionele food fotografie te leren. De student leert om te plannen en organiseren van hun eigen creatieve proces, uitgaande van de gedachte van het project, ga dan door het proces van het onderzoek voor de voorgestelde thema's, de planning voor de volgende operationele fasen, zoals schieten, post-productie, en ten slotte de uitwerking van het eindproduct. De fotografen zullen ook de mogelijkheid om te communiceren met verschillende cijfers werken in de wereld van voedsel en professionele fotografie. Het praktische gedeelte zal toelaten om de fotografische medium met technieken en tools die geschikt zijn voor het type van de schietpartij en het gewenste beeld te ervaren. Studenten zullen leren hoe het opbouwen van een set, de beste oplossingen te creëren en het verkrijgen van beelden in een korte tijd en in een verscheidenheid van situaties. Duur: 18-22 juli 2016 Frequentie: 1 week, 5 dagen (maandag-vrijdag) Uur instructie: • aproximately 30 uur in totaal - elke dag van de instructie (buiten les uitgesloten) bestaat uit ochtend en middag sessies Ochtendsessie uur: 10: 00-13: 00 middag sessie uur: 14: 00-17: 00 Taal van instructie: Engels Het certificaat is afgegeven: Certificaat van deelname Programma zomerse: Inleiding, het eten in de geschiedenis... [-]

4 Week Essentiële Vaardigheden

Tante Marie Culinary Academy
Campus Voltijd 4 weken September 2017 Verenigd Koninkrijk Woking

De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. De Tante Marie 4 Week essentiële vaardigheden cursus is een van 's werelds toonaangevende kookcursussen van dit type. Tijdens de cursus zullen de studenten een reeks essentiële, culinaire vaardigheden te leren tussen verschillende gebieden van de keuken. Studenten zullen verlaten met de mogelijkheid om lekker eten te koken, voor alle gelegenheden en in elke omgeving. Wat je leert Uw cursus begint met een inleiding tot het werken in een professionele keuken omgeving, waarin praktische ontwikkeling van vaardigheden zoals mes vaardigheden, alvorens over te gaan tot de fundamenten van de fundamentele koken. De lessen zijn bedoeld om recepten en technieken die uw begrip van hoe voedsel veranderingen zullen te bouwen als je kookt omvatten. Dit zal u toelaten om aanpassingen en correcte fouten te maken als je op je eigen recepten en menu's te produceren. Je krijgt les in een kleine groep van gelijkgestemde studenten en het grootste deel van uw tijd op de Academie zal worden besteed in onze state of the art keukens. U krijgt een beter begrip van gebieden te krijgen, zoals sauzen, soepen, vlees, vis, hapjes, gebak, brood ... .en nog veel meer! Examens & Assessment Er is geen beoordeling of examen over deze cursus. Behaalde diploma's Level 2 Award in voedselveiligheid Certificaat van deelname Carriere vooruitzichten Studenten die de 4 Week essentiële vaardigheden te voltooien in de keuken, zijn goed geplaatst om het werk in tal van keuken omgevingen na te streven. Veel afgestudeerden kiezen ervoor om hun nieuwe... [-]

Franse Bakkerij Kunst

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 1 - 2 maanden May 2017 Frankrijk Yssingeaux

Een intense 2-maands programma om alle fundamentele technieken en geheimen van de traditionele Franse brood en luxe broodjes te leren. [+]

Heeft u altijd hield bakken en vroeg zich af of dit is de carrière verandering die je zoekt? Ducasse Onderwijs geeft u de mogelijkheid om een ​​intense 2 maanden durend programma aan alle fundamentele technieken en geheimen van leren nemen traditioneel Frans brood en luxe broodjes. KLASSE TYPE: Hands-on training in gebak laboratoria en toegepaste theorie Modules: traditionele brood regionale broden aromatisch broden Viennoiseries Kleine broden voor gastronomische restaurants Taartjes Cakes Snacking en catering gegarneerd viennoiseries regionale brioches De productie van een natuurlijke zuurdesem Taalcursussen Frans voedsel wetenschap Applied Technology LOOPTIJD: 2 maanden: 1 maand intensieve hands-on training en 1 maand optionele stage [-]

Professioneel Keukenprogramma

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Voltijd 3 maanden May 2017 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Het Professional Kitchen programma is voor 3 maanden en is ontworpen voor beginners op zoek naar een internationaal standaard, professioneel kookprogramma. Verdien een Level II diploma van City and Guilds, Londen op succesvolle afronding van het programma, evenals een getuigschrift van KHDA (Govt. Van Dubai) [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. Professioneel keukenprogramma Het Professional Kitchen programma is voor 3 maanden en is ontworpen voor beginners op zoek naar een internationaal standaard, professioneel kookprogramma. Na het succesvolle afronden van het programma ontvangen de studenten een Level II diploma van City and Guilds, Londen en een getuigschrift van KHDA (Govt. Dubai) Het Professional Kitchen-programma richt zich op het leren van alle fundamentele technieken voor koken en voedselhantering, en bereidt studenten op om professionele chef-koks te worden die geschikt zijn voor entry-level posities (commis) in een restaurantkeuken wereldwijd. Belangrijkste kenmerken van het programma zijn: • De studenten zullen ongeveer 70% van hun tijd leren culinaire technieken (Frans klassiek) doorbrengen met de rest van het programma dat toegewijd is aan de toepassing van deze verworven vaardigheden op wereldkeukens. • Alle vakken worden ontwikkeld en geleerd in een praktische omgeving (90% hands-on), waar studenten hun vaardigheden in het koken kunnen leren, begrijpen, creëren en ontwikkelen. • De klasgrootte is beperkt tot 12 studenten. SCAFA verzekert een leerlingverhouding van 1: 6, wanneer er meer dan 6 studenten in de klas zijn, zorgt de school voor de aanwezigheid van een tweede leraar, zodat elke student de individuele aandacht krijgt die nodig is voor een professioneel culinair programma. • Programma kosten: - Alle cursus- en studiemateriaal - Ingrediënten, gereedschap en uitrusting - Uniformen - Examenfooi Programfooi: AED 33.000 Neem contact op met de school voor meer informatie over de betaalmogelijkheden. Het programma omvat de volgende gebieden: [-]

Wijn En Gedistilleerd Initiation - Wijnkunde Cursussen In Parijs

Le Cordon Bleu Paris
Campus Deeltijd September 2017 Frankrijk Parijs

Wijnen zijn met zorg gekozen om elk thema te illustreren. Wijnproeverijen zijn levendig, vriendelijk maar leergierig evenementen. Studenten worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de discussies. [+]

Wine and Spirits Initiation - Wijnkunde cursussen in Parijs Le Cordon Bleu biedt een Wijn en Gedistilleerd Initiation aan allen die graag hun smaakpapillen wakker te genieten van wijn. Wijnen zijn met zorg gekozen om elk thema te illustreren. Wijnproeverijen zijn levendig, vriendelijk maar leergierig evenementen. Studenten worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan de discussies. Je zult al snel een meer ontwikkelen veeleisende gehemelte, Ten behoeve van uw professionele succes en voor uw eigen persoonlijke voldoening. U zult versteld staan ​​hoeveel je leren. De cursussen worden gegeven in het Frans en in het Engels vertaald. Module I - Franse wijnen en wijngaarden Een reeks van wijnproeverijen ontdekken de rijkdom en diversiteit van de Franse wijnstreken, waaronder Bordeaux, Bourgogne, Champagne, de Elzas en de Rhône-vallei. U vindt een representatieve reeks Franse wijnen tegenkomen, van regionale appellations aan "grand crus". Hoe kun je weerstaan! Module II - wijnen van de wereld In de afgelopen 20 jaar wijnen over de hele wereld sterk veranderd en zijn nu bezig met de felle concurrentie in hun zoektocht naar uitmuntendheid. De grote klassieke wijnen van Europa nog nooit zo goed geweest, maar de kwaliteit wijnen uit Australië, Californië, Zuid-Afrika, Chili, Argentinië en Nieuw-Zeeland zijn nu concurreren met hen. Deze module gaat over het verbreden van je horizon te proeven, het ontdekken van bijzondere wijnen uit een aantal verschillende landen, en bevat zelfs "eaux-de-vie" en likeuren. Een hele nieuwe wereld om te verkennen! dienstregeling Elke module bestaat uit 7 proeverijen plaats een keer per week... [-]

Gourmet Korte Cursussen

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd September 2017 Canada Ottawa

Al meer dan een eeuw, heeft Le Cordon Bleu in staat aspirant-culinaire professionals om hun ambities waar te maken.Hoewel veel Le Cordon Bleu studenten al enige [+]

Gourmet Short Courses

Al meer dan een eeuw, heeft Le Cordon Bleu in staat aspirant-culinaire professionals om hun ambities waar te maken. Hoewel veel Le Cordon Bleu studenten al enige culinaire ervaring, een groot aantal afkomstig uit verschillende wetenschappelijke disciplines en professionele achtergronden. Sommigen zijn op zoek naar een nieuwe carrière te beginnen, en anderen zijn op zoek naar hun belangen of vooraf in hun huidige bezetting te combineren. Onze leerlingen streven naar een succesvolle carrière in een breed scala van gebieden, met inbegrip van restaurantkeukens, catering, restaurant en hotel management, journalistiek, consulting, food service, food styling en onderwijs.... [-]


Natuurlijk - Wijn Bedrijfsvoering

Niagara College
Campus Voltijd September 2017 Canada Niagara-on-the-Lake Welland

Dit programma zal u voorzien van expertise in het bedrijfsleven, retail, marketing en export aspecten van de groeiende wijnindustrie. Naast een breed scala aan management mogelijkheden, afgestudeerden [+]

Cursus - Wine Business Management

Dit programma zal u voorzien van expertise in het bedrijfsleven, retail, marketing en export aspecten van de groeiende wijnindustrie. Naast een breed scala aan management mogelijkheden, kunnen afgestudeerden wijn-gerelateerde banen te streven in:

Agri-ontwikkeling van het toerisme Wijnmakerij operations management Export licentienemer en agency sales en operations Marketing en public relations Retailactiviteiten Speciale evenementen beheer

De NC Verschil

De nieuwe wijn Visitor + Education Centre, uniek in Noord-Amerika toont Ontario en Canadese wijnen en biedt state-of-the-art faciliteiten Niagara College biedt Canada's eerste en enige commerciële onderwijs wijnmakerij Niagara is gelegen in het hart van Canada's grootste wijngebied In aanvulling op de bekroonde Niagara College Teaching Winery, het college Niagara-on-the-Lake campus heeft twee on-site wijngaarden Het college heeft ook een bekroonde Winery en wijnbouw technicus diploma programma, evenals het toerisme en de horeca, internationale business en management programma's Wine Business Management benadrukt toegepast leren met de industrie leiders en omvat deelname van studenten aan een groot project met partners uit de industrie ... [-]

De Culinaire Leerling Hogeschool Voor De Kunsten Voor: 6 Maanden Chef Curriculum

CASA Schools
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 6 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten Los Angeles New York San Francisco Chicago Atlanta Nashville New York City +7 more

Wij bieden een all-inclusive programma leertijd (Externship), die juist is bedoeld om de student te helpen bij het uitbreiden van hun voedingsmiddelenindustrie kennisbasis en culinaire Skillset. terwijl ook in staat te stellen kwalitatief hoogwaardige professionele verbindingen die kunnen leiden tot de plaatsing en betere carrière bouwmogelijkheden te bouwen. The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten curriculum is ontworpen om ... [+]

Cursus Studies in Food and Beverage Studies. We zijn de school die u plaatst in een echte keuken, op een locatie in de buurt van u, als een leerling (extern), werken onder een meester-kok. The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten Chef Advantage - 6 maanden een-op-een training - Leer in een echt restaurant - 100 percent on-the-job instructie - 10500 Collegegeld Met behulp van onze beproefde leertijd (Externship) methode, overeenkomen wij u met een professionele chef-kok die u door onze gestructureerde cursus curriculum en leert u alles wat u moet weten voor een mooie carrière in de culinaire kunsten. Van het leren van wat er nodig is om spannende gerechten hoe een beroep doen op smaakpapillen van mensen voor te bereiden, The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten toont aan dat het creëren van een onvergetelijk diner is de geest van een succesvolle culinaire onderwijs. The Culinary Apprentice Hogeschool voor de Kunsten plaatst je midden in het heetst van de actie, in een luxe hotel keuken of catering bedrijf, waar je recepten, technieken en voorbereiding zullen leren van mensen die daadwerkelijk maken vandaag een leven van een echt restaurant. Zij geloven dat een van de beste manieren om de culinaire kunsten te leren is on-the-job-en vanwege onze uitgebreide restaurant connecties, ze zijn bereid om onze studenten leerling (extern) laten in hun keukens. De beste manier om te krijgen ingehuurd is al op de binnenkant. Dat is precies waar we plaats je vanaf de eerste dag. Wij bieden een all-inclusive... [-]