Cursus in Executive Programs

Top 26 Cursus Studies in Executive Programs 2018

Executive Programs

Voor studenten op zoek te bouwen op hun huidige basis van kennis, kunnen individuele cursussen een geweldige methode om dit te doen zijn. In de meeste gevallen, cursussen zijn beschikbaar in vrijwel elk gebied van studie, van zakelijke bezigheden voor de betrokkenen in de luchtvaart. Vakken kunnen onafhankelijk worden genomen, of in combinatie met een grotere academische schema en lengten kunnen dienovereenkomstig.

Wat is een cursus in Executive Programs? Zakelijke studenten die geïnteresseerd zijn in het dienen van high-profile management functies na het afstuderen kan de nodige kennis door middel van cursussen gericht op Executive Programs krijgen. Cursussen zal beschikken over een groot aantal belangrijke onderwerpen, zoals betrouwbare management strategieën, evenals ter illustratie van de belangrijkste kenmerken die nodig zijn voor een leidende rol.

Het bedienen van een high-level management positie neemt een bepaalde vaardigheden.Hoewel deze vaardigheden zijn een integraal onderdeel van dit beheer rollen, kunnen ze ook zeer nuttig om andere facetten van corporate werk. Leidinggevende kwaliteiten worden gewaardeerd op elk gebied en kan studenten helpen om succes te behalen in een verscheidenheid van omstandigheden.

Als het gaat om de berekening van het collegegeld, kunnen de kosten sterk variëren. In de meeste gevallen, zullen zaken als de aard van de onderwijsinstelling bijgewoond, evenals de cursussen nagestreefd een impact hebben op de uiteindelijke vergoeding hebben. In dit verband moeten alle studenten goed een programma te onderzoeken om ervoor te zorgen dat het een goede match voor hun behoeften.

Die nastreven cursussen in Executive Programs zal een overvloed aan carrièremogelijkheden bij afstuderen vinden. Management functies zijn beschikbaar in elke branche, van de overheid banen aan die welke bestaan ​​in de private sector. Afgestudeerden kunnen een loopbaan als CEO's, CFO's en andere integrale management posities na te streven op een verscheidenheid van bedrijven.Omdat deze rollen zijn zo belangrijk, zal de houders van een dergelijke opleiding in de hoge vraag over de corporate wereld.

 

Bij het ​​zoeken naar geschikte cursussen kunnen online opties ideaal voor een assortiment van studenten. Dit geldt ook voor studenten in afgelegen gebieden, evenals die op zoek zijn naar een beetje flexibiliteit in hun opleiding. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Big Data Executive Program Voor Executives

inesdi - Digital Business School
Campus Voltijd 12 weken April 2018 Spanje Madrid Colombia Bogotá +2 more

Big Data Management Today is de sleutel en hoe u de waarde ervan door middel van business intelligence te verbeteren. [+]

Cursussen in Executive Programs. Big Data Management Today is de sleutel en hoe u de waarde ervan door middel van business intelligence te verbeteren./>In de professionele omgeving ontstaat de noodzaak om business management profielen karakter georiënteerd data management te trainen. Het is daarom essentieel om basiskennis van de verschillende technologische hulpmiddelen te hebben en weten hoe ze de gegevens te interpreteren, zonder dat een technische professional.Aan het einde van deze Executive Programme, cursen professionals die de volgende vaardigheden te beschikken:/>Identificeer digitale vaardigheden procesflow van Big Data.Lood en interactie met een team met expertise in data management.Interpreteren van gegevens om conclusies bedrijfsleven te bereiken.Integreer systemen ondersteunen de besluitvorming in het beroepsleven.Genereren en te begrijpen dashboards.Begrijpen en te beheren tools voor het analyseren van grote hoeveelheden data.Beheer data visualisatie.fundamentele aspecten van cybersecurity data omgeving.Inzicht in het wettelijk kader van Big Data, gegevensbescherming en intellectuele eigendom.programmaModule 1. Inleiding/>academische presentatieprogramma methodologieFinal projectvoorstel en werkwijzeModule 2. Business Strategy op basis van gegevensbusiness-strategie gebaseerd op dataBedrijfsmodellen op basis van gegevensBusiness Intelligencedigitale platformsModule 3. Inleiding tot de Digital AnalyticsInleiding tot de Digital AnalyticsDigitale technologie en analytische instrumentensociale Betaald: wanneer, hoe en waarom betalen op sociale netwerken?Module 4. Ecosysteem Big Data technologieënBig Data ecosysteem technologieënGeopositioned data-analyse: extractie, monitoring en luisterenOpen Data-analyseNatural Language Processingembedded systemen, internet van de dingen, Smart CitiesDisplay en interpretatie van de gegevens (Tableau workshop)Module 5. Financiering en winstgevendheid projectFinanciering en project winstgevendheidMarketing en marketing. procesautomatiseringstrategische richting op basis van gegevensBig Data toegepast op HRPrivacy en veiligheid: de context van cybersecurity in Big DataRechtsbescherming: Data Privacy... [-]

Online Executive Programma In Real Estate Management

Institute For Advanced Management (IAM)
Online Voltijd 60 uur March 2018 Spanje Madrid

Hoe een aantrekkelijk rendement op de Spaanse vastgoedmarkt te krijgen? [+]

Hoe een aantrekkelijk rendement op de Spaanse vastgoedmarkt te krijgen?

Nieuwe kopers en verkopers van onroerend goed activa hebben een financiële mentaliteit die de toegang tot financiën en belastingen anders dan traditionele bedrijven en meer complex, waar traditionele praktijken en kennis zijn niet genoeg vastgoed operaties omvat.

De nieuwe verordening van Socimi komt op een geschikt moment en heeft uitstekende mogelijkheden met een zeer gunstige belastingklimaat. Vooruitzichten voor de verkoop van onroerende goederen in de residentiële sector zijn uitstekend.

Start: 12 maart 2018 Duur: 60 uur Mode: Online Kwalificatie: Executive Program Management in New Real Estate Zakelijk Aan wie het aangaat? ... [-]

Executive Online Digitale Marketing Programma

Institute For Advanced Management (IAM)
Online Voltijd 330 uur March 2018 Spanje Madrid

Een succesvol omgaan met de digitale transformatie van uw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. [+]

Een succesvol omgaan met de digitale transformatie van uw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie.

Momenteel zijn er een aantal professionele gebieden waar de groei continu nu wordt ervaren voor vele jaren. Eén van deze gebieden is het gebied van marketing en digitale marketing.

De online methode maakt het mogelijk om je opleiding te combineren met uw dag. Zonder verplaatsing, vanaf elke locatie. Met een eigentijdse en praktische aanpak. Zo kunt u uw kennis toe te passen vanaf de eerste dag.

Aan wie het aangaat?

Professionele marketing en sales-afdelingen, managers en bezorgd over de digitale transformatie van hun organisaties, ondernemers, professionals bestuurders internationalisering afdelingen en promovendi in de communicatie, ADE, marketing en reclame.... [-]


Online Executive Programma In Human Resources, Talent Management En Human Resources

Institute For Advanced Management (IAM)
Online Voltijd 330 uur March 2018 Spanje Madrid

effectief te leiden teams en beheren van talent in uw bedrijf. [+]

effectief te leiden teams en beheren van talent in uw bedrijf.

In de hedendaagse zakelijke omgeving en maatschappelijke uitmuntendheid en innovatie zijn ze de sleutel tot organisatorische transformatie. Het is tegelijkertijd een verschuiving in leiderschap en people management behoeften goed opgeleide vakmensen. Dit is de vaste wil om talent, leiderschap, people management, innovatie en netwerken.

De online methode maakt het mogelijk om je opleiding te combineren met uw dag. Zonder verplaatsing, vanaf elke locatie. Met een eigentijdse en praktische aanpak. Zo kunt u uw kennis toe te passen vanaf de eerste dag.

Start: 5 maart 2018 Duur: 330h Mode: Online Kwalificatie: Executive Program in Human Resources, Talent Management en leiderschap curriculum: Het gebruik van gegevens (HR analyses en KPI). organisatiecultuur en betrokkenheid (engagement en organisatorische ondersteuning) De ervaring van de kandidaat bij de integratie van (kandidaat experiencie + op boarding) Performance Evaluation (Performance Management) Identificatie en ontwikkeling van talent (Development en Talent). Voordelen en compensatie (compensatie) Managing Diversity (diversiteit) HR Digital (digitaal) Ontkoppeling. Beheer uitgangen (Ontkoppeling Role-Play) Personal Branding Contrast in verschillende sectoren CSR (CSR, Ethische Principes) alumni ... [-]

Association Of Business Executives Program (ABE)

INtel College
Campus Deeltijd 1 - 3 semesters January 2019 Kenia Nairobi

De ABE programma is ideaal voor degenen die wensen het meest relevant in de diverse zakelijke omgeving te zijn door zich beter business managers. Het programma omvat een breed scala aan zakelijke principes en toepassingen die kunnen worden ... [+]

Association of Business Executives Program (ABE)

De ABE programma is ideaal voor degenen die wensen het meest relevant in de diverse zakelijke omgeving te zijn door zich beter business managers. Het programma omvat een breed scala aan zakelijke principes en toepassingen die zich kunnen voordoen mondiale milieu.

2014 Intakes / Term data Termijn 1: 13 januari 2014 to 23 mei 2014 **** Application & toelating in uitvoering Term 2: 24 juni 2014 to 21 november 2014 Doelstellingen van het programma

Deze cursus is speciaal ontworpen voor studenten, met name gericht op de internationale werkgever, aan business savvy en bekwaam zijn uit te rusten. Het is gericht op het geven van de studenten een platform om hun entreprenual vaardigheden als management mogelijkheden uit te oefenen. Dit wordt bereikt door het interactieve karakter van de cursus te leveren tegen Intel, onder de studenten en docenten. Het programma vormt een progressie pad naar verschillende mate opties, waaronder; Informatie Technologie (IT), Human Resource Management (HRM), Marketing, Reizen, Toerisme en Hospitality Management (TTHM) of Finance.... [-]


Intensieve Volledige Onderdompeling Cursus Voor Leidinggevenden - Avignon, Frankrijk

Ceran Lingua International
Campus September 2018 Frankrijk Avignon België Spa Brussel Parijs +2 more

Beleef de taal als je leert, ontspannen, eten en drinken in de Franse taal. [+]

Beschikbare talen

Frans

Compleet taalbad

Beleef de taal als je leert, ontspannen, eten en drinken in de Franse taal. Met 70 uur contacttijd met de native speaker Frans leraren, Inclusief alle maaltijden en breaks, wordt u omringd door de taal van de vroege ochtend tot de late avond.

Intensieve Cursus

35 uur les-activiteiten, bestaande uit werk in kleine groepen, een-op-een lessen, uitspraak opleiding, thematische debatten, workshops en ga zo maar door.

Op maat gemaakte en unieke

In de loop der jaren CERAN een eigen methodiek en pedagogische technieken heeft ontwikkeld, waardoor leraren om de taal te benaderen in een veel meer leerling-gerichte manier dan andere methoden. Op deze manier elke klant heeft zijn / haar eigen specifieke taal behoeften voldaan op een positieve en gestructureerde manier. ... [-]


Intensieve Volledige Onderdompeling Cursus Voor Leidinggevenden - Spa, België

Ceran Lingua International
Campus September 2018 België Spa Brussel Frankrijk Parijs Avignon +2 more

Beleef de taal als je leert, ontspannen, eten en drinken in de doeltaal die u wilt ontwikkelen. [+]

Beschikbare talen

Arabisch, Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Mandarijn Chinees, Portugees, Russisch, Spaans

Compleet taalbad

Beleef de taal als je leert, ontspannen, eten en drinken in de doeltaal die u wilt ontwikkelen. Met 70 uur contacttijd met de native speaker docenten, Inclusief alle maaltijden en breaks, wordt u omringd door de taal van de vroege ochtend tot de late avond.

Intensieve Cursus

35 uur les-activiteiten, bestaande uit werk in kleine groepen, een-op-een lessen, uitspraak opleiding, thematische debatten, workshops en ga zo maar door.

Op maat gemaakte en unieke

In de loop der jaren CERAN een eigen methodiek en pedagogische technieken heeft ontwikkeld, waardoor leraren om de taal te benaderen in een veel meer leerling-gerichte manier dan andere methoden. Op deze manier elke klant heeft zijn / haar eigen specifieke taal behoeften voldaan op een positieve en gestructureerde manier. ... [-]


Top Executive Coaching Programma (Malaga)

EOI Spain’s School of Industrial Organisation
Campus Deeltijd September 2018 Spanje Málaga Madrid Sevilla Alicante +2 more

Coaching De Senior Program is bedoeld om opleiding in Executive Coaching, rigoureus en compleet voorzien in overeenstemming met de richtlijnen die door de beroepsverenigingen [+]

Programma in Executive Coaching (Málaga)

&nbsp

Coaching De Senior Program is bedoeld om opleiding in Executive Coaching, rigoureus en compleet in overeenstemming met de richtlijnen die door beroepsverenigingen en industrie, vooral na eisen AECOP (Spaanse vereniging van Coaching), een lid van de EMCC ( Europese Mentoring and Coaching Raad), voor de accreditatie van professionele coaches.

&nbsp

De cursus structuur harmoniseert en toewijding vereist duur, theorie en praktijk, balanceren overzicht van coaching en praktijk werkzaamheden gericht op het proces.

&nbsp

De Senior Program is vooral gericht op managers en leidinggevenden die hun vaardigheden en competenties in verband met het beheer van hun teams te verbeteren. Deze cursus helpt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​nieuwe rol van de coach uit te voeren en leren werken met de emotionele en relationele aspecten van organisaties te ontwikkelen. ... [-]


Cursus In Gedp

Taaleem College of International Studies
Online en Campus gecombineerd Voltijd 3 weken July 2018 India Mohali Singapore +1 more

Ontworpen, ontwikkeld en geleverd met high-tech en high touch filosofie van de programma's worden volledig uitgevoerd door de online samenwerkend leren ruimte (CLS) begeleid door een internationale faculteit bestaat uit de beste namen in de academische wereld en het onderzoek [+]

Cursus in GEDP

Core module levering: Ontworpen, ontwikkeld en geleverd met high-tech en high touch filosofie van de programma's worden volledig uitgevoerd door de online samenwerkend leren ruimte (CLS) geleide van een internationale faculteit bestaat uit de beste namen in de academische wereld en het onderzoek Diploma: certificaat in Global Executive Development Accreditatie: AIC Singapore, Edutrust [-]

Het Zoeken Naar Partners (M & A) In Azië

Institute For Asia Strategy And Knowledge (I-ASK)
Campus Voltijd 2 dagen August 2018 Singapore Maleisië Kuala Lumpur +2 more

In dit tweedaagse seminar werkt u met een van de wereld 's meest vooraanstaande strategische denkers om te leren hoe je een professioneel gedrag [+]

Partner Search (M & A) in Azië

Cursus Overzicht

In dit tweedaagse seminar werkt u met een van de wereld 's meest vooraanstaande strategische denkers om te leren hoe je een professionele en effectieve partner search (M & A) in Azië uit te voeren. De cursus richt zich op een gestructureerde aanpak om u te trainen op de verschillende stappen van het identificeren van potentiële doelen die passen in uw bedrijf 's portfolio om professioneel te selecteren kerndoelen (lange lijst / shortl-ist) in Azië voor potentiële M & A ' s. Het schetst bewezen over te nemen onderneming identificatie processen, de selectiecriteria en de passende en succesvolle communicatie aanpak in Azië, zodat deelnemers aan het seminar met succes het zoeken van partners te beheren in Azië. ... [-]


Non-degree Programma's En Executive Workshops

The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University
Campus Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Los Angeles Malibu Encino Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine +5 more

Onze programma's variëren in lengte voor maximale flexibiliteit en zorgen voor een interactieve, stimulerende en relevante leerervaring. [+]

De veranderende aard van de bedrijfsactiviteiten betekent dat iedere manager moet zijn of haar kennis en vaardigheden te actualiseren om concurrerend te blijven. Pepperdine zal werken met uw organisatie aan de specifieke behoeften en doelstellingen identificeren om programma's die uw business-strategieën te ondersteunen leveren. Onze programma's variëren in lengte voor maximale flexibiliteit en zorgen voor een interactieve, stimulerende en relevante leerervaring. Programma's kunnen worden gehouden op het terrein van uw bedrijf of bij een van de Pepperdine campussen.

Onze meest populaire programma's zijn onder meer: Champions of Change Een negen-maanden-certificering-programma, dit aanbod loopt medewerkers door middel van een real-time change management project als ze leren over het maken, lood, en de positie van strategische veranderingen in hun organisatie. IT Essentials Deze drie-dagen-programma overbrugt de kloof tussen management en IT-afdelingen. Het doel is om het begrip van de rol van technologie te verhogen in het bedrijfsleven wereld van vandaag en hoe het kan zakelijke katapult in de richting van een versnelde succes. ... [-]


INM's Uitvoerend Niveau-programma

Columbia Business School
Campus Deeltijd 20 dagen February 2019 Verenigde Staten New York Japan Tokyo Verenigde Arabische Emiraten Dubai Zwitserland St.Gallen +6 more

Het programma verkent de conceptuele grondslagen van het management, versterkt door casusbesprekingen, werkplek toepassing opdrachten, en een kleine groep overleg. [+]

INM uitvoerend niveau Programma geeft senior executives de tools en vaardigheden zij nodig hebben om strategische denkers, zelfverzekerd besluitvormers, en uitstekende leiders. Deze zeer interactieve 20-daags programma (bestaande uit vier niet-residentiële opeenvolgende weken) verkent de conceptuele grondslagen van het management, versterkt door casusbesprekingen, werkplek toepassing opdrachten, en een kleine groep overleg. Elke deelnemer krijgt begeleiding in de ontwikkeling van een alomvattende strategische analyse en plan voor zijn / haar bureau en presenteert ze voor toetsing en kritiek op docenten en medeleerlingen. Door deze intensieve, interdisciplinaire oefening, de deelnemers integreren conceptuele materiaal met praktische toepassingen en producten creëren van onmiddellijke waarde aan hun instanties. ... [-]


Executive Management Programma

Florida State University, The College of Business
Campus Deeltijd 5 dagen September 2018 Verenigde Staten Tallahassee

Het doel van het Executive Management Program is om de strategisch management vaardigheden en kennis van goed presterende managers en leidinggevenden te verbeteren. [+]

Executive Management Programma-overzicht

Het Executive Management Program aangeboden door Florida State University is een uitdagende reis die wordt gedeeld door veelbelovende executives. Programma deelnemers uit zowel het bedrijfsleven en de overheid bij elkaar komen om de uitdagingen en kansen van vandaag en morgen te verkennen. Persoonlijke groei, zal dynamische klassikale sessies gericht op de hedendaagse zakelijke, economische en sociale klimaat, groepsleren-team discussies en praktische problemen op te lossen plaatsvinden tijdens het intensieve programma. Een divers team van uitstekende faculteit met relaties in de industrie leidt u door de lessen. Het programma duurt een speciale benadering van leren door zich te richten op het ontwikkelen van conceptuele en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn voor succes als uitvoerende macht. ... [-]

Geavanceerde Human Resource Executive Programma

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Deeltijd 2 weken July 2018 Verenigde Staten Ann Arbor China India Bangalore Verenigde Arabische Emiraten Dubai Thailand Bangkok Singapore +9 more

De Advanced Human Resource Executive Program wordt beschouwd als de meest vooraanstaande programma voor senior human resource managers. [+]

* Ontwikkeling van uw algemene management perspectief * Forge een leiderschap agenda en strategie voor de HR-functie * Uitvoeren van praktijken die waarde toevoegen aan belangrijke zakelijke beslissingen

Wie zou moeten deelnemen Als u een senior HR executive of een algemeen directeur die het belang van HR realiseert voor uw zakelijk succes, vindt u dit programma van enorme waarde. HR-professionals van grote bedrijven die waarschijnlijk senior HR rollen binnen drie tot vijf jaar zijn ook geschikte kandidaten.

Leerdoelen De Advanced Human Resource Executive Program aanzienlijk zal verbeteren uw kennis en competentie aan de dubbele rol te vervullen als een lid van uw senior management team, en als leider van de human resources functie. ... [-]


Executive Development-programma - De Overgang Naar Het Algemeen Management

University of Chicago Booth School of Business
Campus Deeltijd 11 dagen September 2018 Verenigde Staten Chicago Philadelphia Verenigd Koninkrijk Londen Spanje Madrid Singapore +7 more

Het Executive Development Programma is ontworpen om een succesvolle functionele level executives voor de algemene verantwoordelijkheden van het management voor te bereiden. [+]

Het Executive Development Programma is ontworpen om een succesvolle functionele level executives voor de algemene verantwoordelijkheden van het management voor te bereiden. Deze intensieve twee weken durende programma wordt verzorgd door een uitstekende groep professoren van de Universiteit van Chicago Graduate School of Business. Het programma kern faculteit leden hebben ruime ervaring en expertise in het wereldwijde bedrijfsleven en onderwijs executives.

Het programma heeft de deelnemers zijn een internationale groep van ervaren managers. De algemene leeftijd van de groep is 35 tot 55 jaar oud. Ze komen uit grote beursgenoteerde bedrijven, private bedrijven en kleinere organisaties. De klasse deelnemers vertegenwoordigen een breed scala van industrieën zoals de productie, diensten, financiën, transport, gezondheidszorg, not-for-profit en overheid. ... [-]