$close

Filters

Resultaten weergeven

Cursussen in European Business 2022

Een college cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden voor een bepaalde loopbaan, of het kan worden gebruikt voor de opleiding van een huidige professionele verbeteren. Vakken kunnen duren enkele dagen tot enkele maanden, en zij worden aangeboden wereldwijd. Je kunt je afvragen, wat is een cursus in Europese bedrijf? Dit is een klasse die de leerlingen laat kennismaken met de verschillende… Meer informatie

Een college cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden voor een bepaalde loopbaan, of het kan worden gebruikt voor de opleiding van een huidige professionele verbeteren. Vakken kunnen duren enkele dagen tot enkele maanden, en zij worden aangeboden wereldwijd.

Je kunt je afvragen, wat is een cursus in Europese bedrijf? Dit is een klasse die de leerlingen laat kennismaken met de verschillende aspecten van Europa, waaronder het bedrijfsleven, cultuur en integratie. Terwijl elk programma anders is, kunnen onderwerpen zijn de Europese beleid en politiek, cross-culturele onderhandelingen, multiculturalisme in organisaties, de Europese besluitvorming, het Europees sociaal beleid en recht, economie van de Europese integratie, de internationale politieke economie, internationale bedrijfsstrategie, en internationaal management. Als in het buitenland genomen, kan de cursus onder meer bezoeken aan het Europees Parlement en de Commissie.

Door te leren over het bedrijf en de cultuur van Europa, de studenten steeds meer te accepteren van andere culturen en mensen.Ze hebben ook veel meer carrièremogelijkheden over de hele wereld. De geleerde vaardigheden hen te helpen omgaan met anderen en betere beslissingen te nemen op alle gebieden van hun leven.

Er zijn vele nationale en internationale mogelijkheden om een ​​cursus in het Europese bedrijfsleven te nemen. Afhankelijk van de locatie, het programma lengte, en andere eisen, kunnen de kosten sterk variëren. Neem contact op met uw school van belang om uit te vinden wat er wordt verwacht.

Hoewel het niet direct leidt tot een carrière, een cursus in het Europese bedrijfsleven bouwt een stichting die kan leiden tot diverse doorgroeimogelijkheden. Er zijn kansen op werk in Europa, maar ook in andere landen die betrokken zijn bij Europa op een regelmatige basis. Er zijn vele carrière gebieden die studenten kunnen nastreven zoals financiën, boekhouding, marketing en management, en werk kan worden gevonden in alle maten van bedrijven.

Het vinden van een Europese business course online is snel en gemakkelijk.Gebruik onze uitgebreide database om verschillende programma's te vergelijken beschikbaar en vind uw perfecte een. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor op de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Institute For Social and European Studies ISES
Kőszeg, Hongarije

ISES organiseert sinds 1996 de International Summer University in Kőszeg. Het jaarlijkse thema is altijd opgebouwd rond hedendaagse Europese en mondiale vraagstukken. De Inter ... +

ISES organiseert sinds 1996 de International Summer University in Kőszeg. Het jaarlijkse thema is altijd opgebouwd rond hedendaagse Europese en mondiale vraagstukken. De International Summer University is multidisciplinair en biedt een geweldige kans voor experts, activisten, praktijkmensen en beleidsmakers, onderzoekers, sociale wetenschappers en studenten om hedendaagse uitdagingen en internationale samenwerking te ontmoeten en te bespreken. -
Cursus
Engels, Hongaars