ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Engels in de Verenigde Salem Verenigde Staten 2021

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variƫren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Studies in het Engels focus op de vaardigheden die nodig zijn voor een betere spreekvaardigheid en begrijpend lezen. Engels cursussen verfijnen studenten beheersing van de taal en de instrumenten voor een wereld effectief te navigeren waar Engels wordt steeds wijdverbreid.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Cursus in Engels in de Verenigde Salem in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Engels, Salem Filter

ESL-programma

American National English Language Institute
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;15 maanden
Engels
Campus

American National English Language Institute biedt uitgebreide training op verschillende niveaus in het leren en onderwijzen van Engelse talen om tegemoet te komen aan de beho ...

Lees meer