ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Engels in de Verenigde Miami Beach Verenigde Staten 2021

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Engels cursussen richten zich vooral op de studie van het Engels lezen en schrijven, begrip en analyse, en vaak concentreren op het ontwikkelen van essentieel belang spraak en communicatieve vaardigheden voor ESL luidsprekers vaardigheid en het comfort te verhogen met het Engels.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Miami Beach is een wereldberoemde badplaats is gevestigd in Miami-Dade County, Verenigde Staten. Miami heeft de zuster campussen van hoog aangeschreven universiteiten en hogescholen. De recreatieve faciliteiten zoals strand, Eden Roc, Flagler Monument Island, Holocaust Memorial, ocean drive maken Miami de plaats levendig en gezond voor de leerlingen.

Deeltijd Cursus in Engels in de Verenigde Miami Beach in de Verenigde Staten

5 Resultaten in Engels, Miami Beach Filter

Natuurlijk: rennert internationale Amerikaans Engels programma's

Rennert English Language School
Cursus
<
Voltijds
Campus

Deze semi-intensief programma stelt u in staat om snel vooruitgang te boeken in uw Engels communicatieve vaardigheden, terwijl het hebben van voldoende tijd voor buitenschools ...

Lees meer

Natuurlijk: rennert internationaal bedrijf engels programma's

Rennert English Language School
Cursus
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;16 weken
Campus

Krijgen op de baan om een ​​succesvolle carrière door het ontwikkelen van de taalvaardigheden die nodig zijn om te communiceren in de veranderende wereld van het bedrijfsleven ...

Lees meer

Rennert stageprogramma's

Rennert English Language School
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Gebieden waar stages zijn beschikbaar: Marketing, Public Relations, Architectuur, Mode, IT, Hospitality, ontwerp, reclame, en de Kunsten. Velden worden niet gegarandeerd.

Lees meer

Natuurlijk: mode intensieve

Rennert English Language School
Cursus
<
Voltijds
<
4 weken
Campus

Deze 4-weekse intensieve Fashion programma kunt intermediair tot gevorderd niveau Engels leerlingen naar de spannende zaken van de mode verkennen.

Lees meer

Natuurlijk: rennert internationale professionele engels programma

Rennert English Language School
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Onze kleine klassen met slechts 5 cliënten maximale biedt persoonlijke instructie van bevoegde leraren met ervaring in de sector.

Lees meer