ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Engels in Polen 2020

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Een masteropleiding Engels zal je de complexiteit van de Engelse taal leren. Deze programma's zullen jou helpen om een betere schrijver, redacteur of spreker te worden in zowel jouw professionele wereld als in het dagelijks leven.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Deeltijd Cursus in Engels in Polen

2 Resultaten in Engels, Polen Filter

IELTS cursus

International Language School of Poland
Cursus
<
Voltijds
Engels
Campus

Wereldwijd populaire Engels taaltoets voornamelijk ontworpen voor mensen die willen studeren of werken in het Engels-sprekende omgeving. Geëerd door meer dan 9000 instellingen ...

Lees meer

Algemene cursus Engels

International Language School of Poland
Cursus
<
Deeltijd
Engels
Campus

Voor studenten op alle niveaus en voor verschillende leeftijdsgroepen. Tijdens de cursus nadruk ligt vooral op de mogelijkheid om te communiceren in een vreemde taal.

Lees meer