ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Engels in de Verenigde Epsom Verenigd Koninkrijk 2020/2021

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variƫren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Engels studies bieden zowel inheemse en niet-native speakers de kans zich te ontwikkelen en te verfijnen taalbegrip en spraak vaardigheid vaardigheden. Studies in het Engels studenten te helpen beter te begrijpen taalkundige en literaire patronen in de taal, en vol vertrouwen communicatie aan te moedigen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Deeltijd Cursus in Engels in de Verenigde Epsom in UK

1 Resultaten in Engels, Epsom Filter

Engels voor creatieve kunsten

University for the Creative Arts
Cursus
<
Voltijds
<
6 maanden
Engels
Campus

De cursus biedt ook de opwindende mogelijkheid om een praktische kunst- en ontwerpeenheid te studeren, die door middel van praktische projecten aan je RUG- of PG-onderwerp wor ...

Lees meer