111 Deeltijd Cursus Opleidingen in Engels 2024

Deeltijd Cursus Opleidingen in Engels 2024Filter
    • Dallas, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het Intensief Engels Programma van Dallas Baptist University leert internationale studenten Engels vanuit een christelijk perspectief. Studenten kunnen leren door middel van face-to-face en online Engelse instructie om hen te helpen hun academische en professionele doelen te bereiken.

    • Kearney, Verenigde Staten

    Deeltijd

    26 weken

    Op de campus

    Engels

    Het English Language Institute biedt de beste Engelse taal- en Amerikaanse cultuurprogramma's die beschikbaar zijn tegen concurrerende kosten. Het staat open voor alle gekwalificeerde studenten die Engels willen leren aan een middelgrote universiteit in het Midwesten, waar de nadruk ligt op lesgeven en leren in een veilige, verzorgende omgeving.

    • Vancouver, Canada

    Deeltijd

    4 weken

    Op de campus

    Engels

    De cursus Algemeen Engels van LCI is ideaal voor studenten die hun algemene Engelse taalvaardigheid willen verbeteren en vertrouwen willen krijgen in effectief communiceren in situaties uit het echte leven. Via een dynamische en interactieve onderwijsaanpak neemt u deel aan een reeks dagelijkse spreek-, luister-, schrijf- en leesactiviteiten. Zodra je een hoger gemiddeld niveau Engels hebt bereikt, kun je je specialiseren en je lessen Algemeen Engels omzetten naar luister- en uitspraaklessen.

    • Chía, Colombia

    Full time, Deeltijd

    64 uur

    Afstand leren, Op de campus

    Frans, Portugees, Italiaans, Duits, Engels

    Hij presenteert het Sabana Languages-programma aan het International Centre for Foreign Languages and Cultures van de Universiteit van La Sabana en nodigt hen uit om hun opleidingsproces in vreemde talen te starten. U kunt kiezen tussen: Engels, Frans, Duits, Portugees en Italiaans!

    • Chicago, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 uur

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De School for the Advancement of English Language and Learning (SAELL) wordt aangeboden aan internationale studenten om op holistische wijze de Engelse taalvaardigheid op te bouwen om hen te helpen hun academische, professionele en persoonlijke doelen te bereiken.

    • Barrie, Canada

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    • Cambridge, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    1 week

    Op de campus

    Engels

    De algemene Engelse taalcursus is bedoeld voor studenten die succesvol en zelfverzekerd willen communiceren in praktijksituaties. Studenten kunnen deze cursus ook gebruiken voor hun academische doeleinden, bijvoorbeeld in het hoger onderwijs of een universitaire opleiding. Deze cursus is ook nuttig voor leerlingen om hun bestaande vaardigheden op het gebied van lezen, schrijven, luisteren en spreken te verbeteren. Deze cursus stelt studenten in staat effectief te communiceren in verschillende situaties, zoals op de werkplek/internationaal bedrijf, op de universiteit (hoger onderwijs) of op internationale tournees in een Engelssprekend land. Onze Engelse taalcursus biedt een uitgebreide beoordeling van de Engelse taalvaardigheid en vaardigheden voor niet-moedertaalsprekers Engels.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    4 weken

    Afstand leren

    Engels

    Het NESE curriculum is verdeeld in 10 niveaus van intensieve instructie. In elk niveau volg je elke dag van 9.00 - 3.15 uur elke dag lessen (het intensieve programma) of van 9.00-12.30 uur (het semi-intensieve programma).

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    300 uur

    Afstand leren

    Engels

    Dit thuis studie IGCSE Engels cursus is bedoeld voor studenten voor wie Engels is hun moedertaal, IGCSE First Taal Engels ontwikkelt het vermogen om helder te communiceren, nauwkeurig en effectief, zowel in woord en geschrift.

    • Terre Haute, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    9 weken

    Op de campus

    Engels

    INTERLINK Language Centers op Indiana State University biedt internationale studenten een ESL-opleiding (Engels als tweede taal), academische voorbereiding en culturele oriëntatie, en helpt bij het plaatsen van universiteiten en voorwaardelijke toelating om een ​​succesvolle en memorabele educatieve ervaring in de Verenigde Staten te verzekeren.

    • San Mateo, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    8 weken

    Op de campus

    Engels

    De Silicon Valley intensieve Engels Program (SVIEP) aan Cañada College en Horizon College bieden spannende nieuwe programma's van studeren in Silicon Valley voor studenten op zoek naar een hoge kwaliteit Engels instructie.

    • Joliet, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    15 weken

    Op de campus

    Engels

    Engels Taal voor academische doeleinden (ELAP) is een full-time Engels taalonderwijs programma aangeboden in 15 weken durende sessies beginnen in januari (Spring) en augustus (Fall) evenals tijdens de zomer, te beginnen in mei. Full-time ELAP studenten een minimum van 18-20 uur van het Engels taalonderwijs per week. Extra keuzevakken zijn ook beschikbaar. Studenten die geen visum nodig hebben kunnen ELAP cursussen part-time te nemen.

    • Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
    • Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
    • + 4 more

    Deeltijd

    20 uur

    Op de campus

    Engels

    Unlock potentieel van uw studenten met praktische en professionele opleiding van leraren die zich richt op verfrissende en het ontwikkelen van didactische vaardigheden. Zorg ervoor dat u vertrouwen in de moderne multi-culturele en multi-lingual klaslokaal met Eton Instituut internationale TESOL natuurlijk certificering zijn ...

    • Champaign, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    Parkland College biedt meer dan 100 Associates Degree- en Certificate-programma's en staat bekend om zijn kleine klassen, ultramoderne faciliteiten, inclusieve leeromgeving en persoonlijke faculteit.

    • County Cork, Ierland

    Deeltijd

    Afstand leren

    De Atlantische SEAL docententeam biedt nu een 'online-Engels programma' aan geïnteresseerde studenten die willen blijven of te gaan gebruiken en het verbeteren van hun Engels taal als in hun eigen land.