Cursus in Engels

Beste 555 Cursus Studies in Engels 2018

Engels

Het nemen van een Engels als tweede taal cursus kan u helpen om uw vermogen om te communiceren met anderen over de hele wereld uit te breiden. Als een van de meest populaire talen over de hele wereld, het biedt u eenvoudig toegang tot gesprekken met anderen.

Wat is een cursus Taal in het Engels?

Een Engels als tweede taal cursus leert mensen om te spreken, lezen en schrijven in het Engels, en vaak de neiging om informatie over de culturele componenten van de Engels sprekende landen.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een taalcursus in het Engels?

Als internationale taal, weten hoe om Engels te spreken betekent dat u kunt praten met mensen uit vele geledingen van het leven. Het biedt u ook de gelegenheid om de taal in het bedrijfsleven te gebruiken.

Hoeveel kost het om een cursus Taal in het Engels?

De kosten van een Engels als tweede taal cursus zal sterk variëren van het ene programma en de school naar de volgende. Je kan tussen de een en vier jaar studie in dit soort programma's.

Wat zijn de vereisten voor een taalcursus in het Engels?

Afhankelijk van de school, moet u wellicht een bepaald niveau van het secundair onderwijs. Echter, er zijn Engels als tweede taal programma's beschikbaar voor zelfs die op de middelbare school.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Taalcursus in het Engels?

Als u wilt communiceren met zakelijke professionals, klanten, of klanten die Engels spreken, dit biedt u een belangrijke methode om dit te doen.Het kan het verbeteren van uw kwalificaties voor een aantal posities.

Waarom Neem een Online Taalcursus in het Engels?

Het nemen van een Engels als tweede taal cursus online betekent dat je kunt studeren waar je maar wilt doen. U kunt zelfs het als een cursus voor uw vrije tijd, waardoor u de mogelijkheid om zich te concentreren op andere dingen.

Waar een cursus Taal in het Engels

Je 'vindt deze cursussen beschikbaar via de meeste hogescholen en universiteiten in scholen over de hele wereld.

Hoe inschrijven voor een cursus in het Engels?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Courses in General English

Cork English Academy
Campus Voltijd 1 - 50 weken Open Inschrijving Ierland Kurk

[+]

cursussen zijn ontworpen om u de kennis van het Engels om te wonen, werken, studeren en reizen in een Engels-sprekende omgeving te geven.

Voordat u uw cursus beginnen bij Cork Engels Academy vindt u voltooien een Engels taalniveau test zal ons helpen om uw beginniveau vast te stellen en ervoor te zorgen dat u het kiezen van de meest geschikte cursus.

Cursusboeken, werkboeken en aanvullend materiaal met inbegrip van authentieke materialen zoals krantenartikelen kranten, dvd's, internet, boeken en andere media worden gebruikt door de docent om de taal behoeften van alle personen in de klas te ontmoeten.

U kunt het programma te starten iedere maandag binnen de gestelde termijn, met uitzondering van schoolvakanties en op feestdagen waar de school is gesloten.... [-]


Embry-riddle Language Institute

Embry Riddle Aeronautical University
Campus Voltijd May 2018 Verenigde Staten Prescott

Deze cursus is bedoeld voor te bereiden geavanceerde niveau Engels taalleerders voor de luchtvaart specifieke het Engels en zal worden gegeven met behulp van een blended learning model. [+]

De cursus omvat de fundamentele kennis en technische basis, woordenschat, en frasen die het mogelijk maken de studenten om beter voorbereid op toekomstige luchtvaart cursussen zijn. Deze cursus zal bestaan ​​uit klassikale instructie waar studenten zullen werken aan vaardigheden zoals uitspraak, relevante grammaticale structuren, essentiële technische woordenschat, spreken spreekvaardigheid, luistervaardigheid en geschikte interacties in zowel routinematige en niet-routinematige situaties. De cursus zal ook bestaan ​​uit een online lab component. Zodra studenten zijn ingevoerd om essentiële woordenschat en voldoende ervaring hebben gehad, zullen de studenten online modules te voltooien door middel van ware koers simulaties, video's en in-class simulatie-oefeningen, luchtverkeersleider interviews, case studies, en nog veel meer.... [-]


IELTS Preparation Course

Cardiff and Vale College
Campus Voltijd

Een full-time cursus Engels voor internationale studenten die zich willen voorbereiden op een IELTS-examen. Het is ontworpen om studenten te voorzien van een inleiding tot het formaat van de IELTS test en hen vertrouwd te maken met de verschillende types van taken die worden gepresenteerd in het examen. [+]

Een full-time cursus Engels voor internationale studenten die zich willen voorbereiden op een IELTS-examen. Het is ontworpen om studenten te voorzien van een inleiding tot het formaat van de IELTS test en hen vertrouwd te maken met de verschillende types van taken die worden gepresenteerd in het examen.

Het is geschikt voor studenten die van plan zijn om naar de universiteit te gaan in een Engelssprekend land.

We zijn geaccrediteerd door de British Council voor het onderwijzen van Engels in het Verenigd Koninkrijk en hebben onlangs de International Centre of Excellence status 2017 gekregen via het El. Gazette.

Cardiff en Vale College is ook een geaccrediteerd Engels lid van het Verenigd Koninkrijk. ... [-]


Natuurlijk: Engels Als Tweede Taal

University of the Commonwealth Caribbean
Campus Voltijd 3 - 9 weken Open Inschrijving Jamaica Kingston

Deze cursus is bedoeld voor zowel beginners als voor studenten die al enige kennis van het Engels hebben of die Engels gestudeerd in het verleden. [+]

Cursus: Engels als tweede taal

Deze cursus is bedoeld voor zowel beginners als voor studenten die al enige kennis van het Engels hebben of die Engels gestudeerd in het verleden. De nadruk ligt op het vergroten van de studenten Engels communicatieve vaardigheden door het verbeteren van spreekvaardigheid door regelmatig spreken praktijk woordenschat ontwikkeling, evenals het ontwikkelen van academische voorbereiding vaardigheden zoals kritisch lezen, begrijpend luisteren en schrijven. De inhoud van de cursus is om het leven van de studenten betrokken.

[-]

Intensief Engels Programma

University of Southern Indiana
Campus Voltijd 8 weken September 2018 Verenigde Staten Evansville

Welkom bij University of Southern Indiana (USI) Intensive Engels Program (IEP)! We zijn blij om u te helpen met eventuele vragen en heb je hier in het hart van Amerika! [+]

Welkom bij University of Southern Indiana (USI) Intensive Engels Program (IEP)! We zijn blij om u te helpen met eventuele vragen en heb je hier in het hart van Amerika!

De Intensive Engels Program (IEP) in USI biedt een curriculum ontworpen voor studenten van alle niveaus van het Engels taalvaardigheid op basis van de behoeften en belangen van de studenten. Als IEP student, krijgt u de gelegenheid om side-by-side te leren met studenten van over de hele wereld in een kwaliteit Engels taal programma bemand met deskundige instructeurs.

Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

Kleine klassen die meer een-op-een interactie en lestijd met instructeurs toestaan Betaalbaar en concurrerende kosten Voorwaardelijke toelating tot de universiteit na IEP voltooiing Individuele academische adviseren voor studenten TOEFL voorbereiding Computerondersteund onderwijs Toegang tot computers en bibliotheek faciliteiten op een uitgebreide universiteit Buitenschoolse activiteiten en deelname aan het studentenleven Appartement-achtige campus behuizing Gespecialiseerde klassen op basis van toekomstige grote of interest, zoals Engels voor academische doeleinden, zakelijk Engels en meer Vriendelijke sfeer en veilige omgeving Gematigd klimaat Hulp bij het visum proces ... [-]

Engels Leren Online Cursus

Highway to English - Learn English Online
Online Voltijd September 2018 Verenigde Staten USA Online Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online +1 more

Onze Engels - uw comfort. Onze Engels online lessen verbinden u met echte Amerikaanse docenten via live video conferencing. Neem deel aan de lessen, tutorials en student discussies vanuit het comfort van uw eigen huis en volgens uw schema. [+]

Leer Engels Online Course

HOE HET WERKT

Onze Engels - uw comfort. Onze Engels online lessen verbinden u met echte Amerikaanse docenten via live video conferencing. Neem deel aan de lessen, tutorials en student discussies vanuit het comfort van uw eigen huis en volgens uw schema. Ga door alle levels van het Engels, van basic via intermediairs en op geavanceerde niveaus.

STUDIE op je eigen niveau

Studeren met studenten op je eigen niveau Engels dankzij onze unieke vaardigheid examen.

JOIN live video LESSEN

Leer van de beste docenten Engels in de Verenigde Staten via live video-lessen in een intieme online klaslokaal.

Enorme bron BIBLIOTHEEK ... [-]

Algemene Engels - Chicago

Stafford House International
Campus Voltijd 1 - 36 weken Open Inschrijving Verenigde Staten Chicago San Diego San Francisco +2 more

Wij bieden u een spannende reeks van algemeen Engels cursussen voor alle niveaus, van beginner tot vaardigheid en voor verschillende budgetten. Wij bieden ook de dienstregeling dat u de flexibiliteit om een ​​cursus die het beste past bij uw behoeften 1-36 + weken kiezen. [+]

Wij bieden u een spannende reeks van algemeen Engels cursussen voor alle niveaus, van beginner tot vaardigheid en voor verschillende budgetten. Wij bieden ook de dienstregeling dat u de flexibiliteit om een ​​cursus die het beste past bij uw behoeften 1-36 + weken kiezen.

cursus Kenmerken Flexibiliteit - van standaard tot Intensieve of Super Intensive, ons assortiment van het Engels taalcursussen biedt u een keuze van hoe intensief je wilt studeren of dat nu 20 lessen per week op een standaard cursus of 30 lessen per week op onze Super Intensive. Plus met onze reeks modules krijgt u om uw cursus volledig personaliseren om uw behoeften te passen. Hoe leer je - Wij geloven dat u sneller en effectiever zal leren als je lessen zijn boeiende, leuke en relevante, dat is waarom onze docenten maken gebruik van verschillende technieken en klassen die zijn motiverend ontwikkelen en je zelfvertrouwen op te bouwen. Dit zal toelaten de tijd om zich te concentreren op alle gebieden van zwakte. Elke wekelijkse programma wordt niet alleen beïnvloed door het cursusboek syllabus, maar ook door de leerdoelen en de belangen van de studenten van een groep Testen bij aankomst - Op de eerste dag zult u een Taaltoets te nemen, om uw kennis van grammatica en woordenschat en hoe goed u in staat om te begrijpen en spreken Engels zijn te beoordelen. Dit helpt ons om de klas je gelukkigste en meest succesvolle in zijn begrijpen. Maandelijkse Tutorial - Elke maand krijg je een één-op-één les... [-]

Voorbereidende Cursus Voor Gce-o Niveau Onderzoek

American Center for Education
Campus Voltijd Deeltijd 18 maanden August 2018 Singapore

Het Amerikaanse Centrum voor Onderwijs (ACE) biedt een pakket cursussen aan om studenten voor te bereiden op de examens van het Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinary Level (GCE O-Level). De academische kwalificatie O-Level wordt aangeboden door studenten in Singapore en diverse andere Commonwealth-landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk. [+]

Het Amerikaanse Centrum voor Onderwijs (ACE) biedt een pakket cursussen aan om studenten voor te bereiden op de examens van het Singapore-Cambridge General Certificate of Education Ordinary Level (GCE O-Level). De academische kwalificatie O-Level wordt aangeboden door studenten in Singapore en diverse andere Commonwealth-landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk. Hier in Singapore voeren de examens van de universiteit van Cambridge International (CIE), de examens en beoordelingscommissie van Singapore (SEAB) en het ministerie van Onderwijs van Singapore (MOE) gezamenlijk de GCE O-Level examens in Singapore. Singaporean studenten zitten meestal op hun O-Level examens na afloop van Secondary 4, wanneer ze zestien jaar oud zijn.... [-]


Engels Taalcursussen

Oxford English Academy Cape Town
Campus Deeltijd 1 - 52 weken Open Inschrijving Zuid-Afrika Kaapstad

Wij streven ernaar om de kwaliteit Engels onderwijs te bieden in kleine klassen, gegeven door gekwalificeerde moedertaal Engels sprekende leraar. [+]

Wij streven ernaar om te bieden kwaliteit Engels onderwijs in kleine klassen, gegeven door gekwalificeerde moedertaal Engels sprekende leraar. Leerkrachten worden waargenomen op een regelmatige basis en ontvangen constante opleiding aan de zorgen hoogste normen worden gehandhaafd op alle tijden. De nieuwste materialen worden gebruikt om studenten te betrekken en hen te helpen bij het bereiken van hun Engels leerdoelen en een verscheidenheid aan cursussen Engels worden aangeboden die kunnen worden Op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van een student.

CURSUSSEN BASIC ENGELS 22

Vakbeschrijving

Minimum leeftijd: 16 jaar Startdatum: Iedere maandag Duur van de cursus: Zoals vele weken zoals vereist door de student Uren per week: 22 uur per week NIVEAU: A1 (beginner) - C2 (vaardigheid) INBEGREPEN: Verslag en certificaat na afloop VOORDELEN: Alle vaardigheden behandeld, concentratie op communicatie, actuele thema's, interactieve en dynamische FAST TRACK ENGELS 32 ... [-]

Sociale Engels

Enderun Colleges
Campus Voltijd Deeltijd November 2018 Filipijnen Taguig

Sociale lessen Engels zijn conversatie in de natuur. De thema's draaien rond alledaagse ervaringen, populaire cultuur en actuele gebeurtenissen. Elke klasse is 1,5 uur lang en de thema's veranderen maandelijks aan tegemoet te komen aan de belangen en behoeften van bestaande en nieuwe studenten. [+]

Sociale lessen Engels zijn conversatie in de natuur. De thema's draaien rond alledaagse ervaringen, populaire cultuur en actuele gebeurtenissen. Elke klasse is 1,5 uur lang en de thema's veranderen maandelijks aan tegemoet te komen aan de belangen en behoeften van bestaande en nieuwe studenten. De modulaire benadering wordt gebruikt, zodat de onderwerpen autonome zal zijn en kunnen inspelen op de specifieke behoeften van de studenten voor een bepaalde periode van tijd.

[-]

Algemene Cursus Engels

SACE English Colleges
Campus Voltijd Deeltijd 14 - 25 uur Open Inschrijving Australië Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne +4 more

SACE Algemeen Engels programma's zijn ontworpen ter verbetering van de studenten Engels taal communicatieve vaardigheden voor te bereiden op de toekomstige studie, werk, reizen of carrière te veranderen. [+]

cursussen in het algemeen Engels

SACE Algemeen Engels programma's zijn ontworpen ter verbetering van de studenten Engels taal communicatieve vaardigheden voor te bereiden op de toekomstige studie, werk, reizen of carrière te veranderen.

Core klassen concentreren op het ontwikkelen grammatica, woordenschat, spreken, luisteren, lezen, schrijven en uitspraak vaardigheden in real-life situaties.

Middag klassen, "Special Studies", studenten in staat zich te specialiseren en kies een of twee Special Studies uit een breed scala van Special Studies opties. Deze omvatten:

Examenvoorbereiding (IELTS, TOEIC) Academische Studievaardigheden Zakelijk Engels Engels voor Hospitality Gesprek en Uitspraak Woordenschat Development Australische Studies Engels Environment Studies Geavanceerde Schrijven / Grammatica Cursus Opties INTENSIEF PLUS 30 uur (25 Intensieve Engels + 5 uur 1-1) Intensieve ENGELS 25 uur per week Intensieve ENGELS (STANDARD) 20 uur per week ALGEMEEN ENGELS PART-TIME 17 uur per week ENGELS bij de leerkracht HOUSE Op aanvraag PRIVELES Op aanvraag How To Inschrijven bij SACE Vul het Inschrijfformulier en stuur het naar uw lokale SACE vertegenwoordiger of rechtstreeks aan de SACE college van uw keuze. Wanneer wij uw inschrijving ontvangen voor SACE zal u een brief van de aanvaarding of de letter van aanbod en een factuur voor de betaling van de vergoedingen te sturen. Wanneer SACE ontvangt uw kosten zullen wij u een ontvangst en de letter van aanvaarding of bevestiging van inschrijving (eCoE), afhankelijk van het soort visum je solliciteert te sturen. De bevestiging van de inschrijving (eCoE) is nodig als u van plan om een ​​aanvraag voor een studentenvisum. Voorleggen aan de... [-]

General English

Dominion English Schools
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 52 weken Open Inschrijving Nieuw-Zeeland Auckland +1 more

Onze Algemene Engelse Cursussen zijn ontworpen om u te helpen accuraat en vloeiend te communiceren, en u kunt elke maandag van het jaar beginnen. [+]

Overzicht

Onze Algemene Engelse Cursussen zijn ontworpen om u te helpen accuraat en vloeiend te communiceren, en u kunt elke maandag van het jaar beginnen.

De ochtendlessen (9:00 - 10:30, 10:45 - 11:45) richten zich op grammatica en invoer van woordenschat en de middaglessen (12:45 - 14:15, 14:30 - 15:30) helpen om te verbeteren je communicatieve vaardigheden, met het laatste uur gewijd aan het spreken.

[-]

Intensief Engels Programma

OPMI Business School
Campus Voltijd Deeltijd 200 uur September 2018 Verenigde Staten Lower East Side +1 more

De student die zich toelegt op de Intensive English Programs op OPMI kan 8 opeenvolgende niveaus in de cursus nemen. [+]

Programma overzicht

Niveau 6 [-]

Natuurlijk: Een-op-een Prive-lessen

Oxford English Academy Oxford
Campus Voltijd 1 - 100 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Oxford

Eén-op-één privé-lessen zijn ideaal voor studenten die proberen om een ​​specifiek doel Engels-learning te bereiken. Een speciaal programma uitgewerkt tussen de leraar en de leerling om snel te zorgen voor het bereiken van deze doelen. [+]

ONE-TO-ONE PRIVÉLESSEN Minimumleeftijd: 12 jaar Startdatum: Elke dag van de week Duur van de cursus: Zoals vele weken zoals vereist door de student UUR PER WEEK: Zoals vele uren, zoals vereist door student NIVEAUS: A1 (beginner) - C2 (vaardigheid) INBEGREPEN: Verslag en certificaat na afloop, gratis oriëntatie tour VOORDELEN: onverdeelde aandacht, echte en boeiende communicatie, meer feedback, specifieke behoeften voldaan, flexibel in termen van tijd, tempo en inhoud.

Eén-op-één privélessen zijn ideaal voor studenten die proberen om een ​​specifiek doel Engels-learning te bereiken. Een speciaal programma uitgewerkt tussen de leraar en de leerling om snel te zorgen voor het bereiken van deze doelen. De lessen zijn flexibel in alle aspecten in dat de student kan beslissen welke vaardigheden of het onderwerp dat ze willen om zich te concentreren op. Ze kunnen ook beslissen wanneer ze willen klassen en hoeveel klassen ze willen nemen, om hun exacte behoeften en het tijdschema aan te passen hebben. Deze lessen zijn geschikt voor zeer lage en zeer leerlingen van hoog niveau, evenals individuele jonge leerlingen en corporate studenten. Naast lessen zijn ideaal voor studenten die op zoek zijn naar Zakelijk Engels en Engels voor specifieke doeleinden (Medisch Engels, de luchtvaart Engels, Engels voor Olie en Gas etc.).... [-]


Engelse Taal Basiscursus

EEC-ITIS Malta Tourism and Languages Institute
Campus Voltijd 10 weken August 2018 Malta San Ġwann

Speciaal ontworpen voor studenten die niet over het vereiste niveau van Engels beschikken alvorens hun opleiding in International Tourism and Hospitality Management te starten. [+]

Speciaal ontworpen voor studenten die niet over het vereiste niveau van Engels beschikken alvorens hun opleiding in International Tourism and Hospitality Management te starten.

Voordelen:

Dit programma verbetert het Engels commando, zodat de student zelfverzekerd is in het omgaan met complexe en moeilijke situaties en in het begrijpen van de technische woordenschat die nodig is om de vakken te volgen. Biedt een soepele overgang van het bestuderen van het Engels naar het Engels die nodig is voor de universiteit of het leven in een Engelstalig land.

Programma Duur - 10 weken Cursus datum - afgelopen maandag augustus Minimum leeftijd - 17 jaar Het programma omvat : Algemene Engelse groepskursus x 20 lessen (15 uur) per week Middaglessen x 10 lessen (7 ½ uur) per week ter voorbereiding van JETSET test JETSET niveau 5 test kosten Rooster: ... [-]