Cursus in Engels

Beste 645 Cursus Studies in Engels 2018

Engels

Het nemen van een Engels als tweede taal cursus kan u helpen om uw vermogen om te communiceren met anderen over de hele wereld uit te breiden. Als een van de meest populaire talen over de hele wereld, het biedt u eenvoudig toegang tot gesprekken met anderen.

Wat is een cursus Taal in het Engels?

Een Engels als tweede taal cursus leert mensen om te spreken, lezen en schrijven in het Engels, en vaak de neiging om informatie over de culturele componenten van de Engels sprekende landen.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een taalcursus in het Engels?

Als internationale taal, weten hoe om Engels te spreken betekent dat u kunt praten met mensen uit vele geledingen van het leven. Het biedt u ook de gelegenheid om de taal in het bedrijfsleven te gebruiken.

Hoeveel kost het om een cursus Taal in het Engels?

De kosten van een Engels als tweede taal cursus zal sterk variëren van het ene programma en de school naar de volgende. Je kan tussen de een en vier jaar studie in dit soort programma's.

Wat zijn de vereisten voor een taalcursus in het Engels?

Afhankelijk van de school, moet u wellicht een bepaald niveau van het secundair onderwijs. Echter, er zijn Engels als tweede taal programma's beschikbaar voor zelfs die op de middelbare school.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Taalcursus in het Engels?

Als u wilt communiceren met zakelijke professionals, klanten, of klanten die Engels spreken, dit biedt u een belangrijke methode om dit te doen.Het kan het verbeteren van uw kwalificaties voor een aantal posities.

Waarom Neem een Online Taalcursus in het Engels?

Het nemen van een Engels als tweede taal cursus online betekent dat je kunt studeren waar je maar wilt doen. U kunt zelfs het als een cursus voor uw vrije tijd, waardoor u de mogelijkheid om zich te concentreren op andere dingen.

Waar een cursus Taal in het Engels

Je 'vindt deze cursussen beschikbaar via de meeste hogescholen en universiteiten in scholen over de hele wereld.

Hoe inschrijven voor een cursus in het Engels?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Studeer In Het Buitenland In Het VK

Youth for Understanding USA
Campus Voltijd 1 semester September 2018 Verenigde Staten Washington DC

In het VK veranderen de accenten gemiddeld om de 40 kilometer merkbaar! Welk accent neem je tijdens je uitwisseling aan? [+]

In het VK veranderen de accenten gemiddeld om de 40 kilometer merkbaar! Welk accent neem je tijdens je uitwisseling aan?

Oogopslag

Beurzen beschikbaar

384 - YFU Financial Aid Fund

Leeftijdsvereiste

2 september 1999 - 31 augustus 2002.

Studenten die niet aan deze leeftijdsvereisten voldoen, komen niet in aanmerking voor toelating tot het programma.

Taal EngelsPlaatsing gastgezinnen: studenten moeten onthouden dat ze bij niet-traditionele gezinnen kunnen worden geplaatst, wat betekent dat ze bij elk soort gezin kunnen worden geplaatst om eenoudergezinnen zonder kinderen en dubbele plaatsingen op te nemen.School: de school zit van september tot juli, met een zomervakantie tussen academische jaren in.Academische programma's... [-]

General English Course

Cairns Language Centre
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 52 weken Open Inschrijving Australië Cairns +1 more

[+]

uren Basis: 16 uur (20 lessen) per week

Geregistreerde Cursussen ® van meer dan 12 weken hebben meestal een studentenvisum nodig. Houd er rekening mee dat er minimaal 5 weken voor studentenvisas (GEI) voor de gespecialiseerde intensieve cursus bestaat. Cursusaanvragers moeten bewijs kunnen leveren van voldoende onderwijs om een ​​cursus in het Engels voor sprekers van andere talen (ESOL) te kunnen behandelen. Dit moet minimaal 9 jaar scholing of gelijkwaardig zijn, dat wordt geaccepteerd als bewijs van geletterdheid in de moedertaal.

[-]

Cursus: Engels Voor Management Van Bedrijven

ILSC Education Group
Campus Voltijd 8 weken Open Inschrijving Canada Vancouver

De Mastery Management voor Engels voor bedrijven biedt een voorgestelde combinatie van cursussen die u een overzicht geeft van algemeen zakelijk Engels, zakelijke praktijken, bedrijfsbeheer en personeel. [+]

Engels voor beheer van bedrijfsbestuurOVERZICHTSTUDIEZONE: zakelijke taalLOCATIE BESCHIKBAAR: VancouverLENGTH: minimaal 8 wekenSCHEMA: Voltijds of voltijds intensiefSTART DATA: Session start datesTAALNIVEAUS: B1, B2, B3, B4, I1, I2, I3, I4, A1, A2

De Mastery Management voor Engels voor bedrijven biedt een voorgestelde combinatie van cursussen die u een overzicht geeft van algemeen zakelijk Engels, zakelijke praktijken, bedrijfsbeheer en personeel. Instructie richt zich op het versterken van uw zakelijke schrijf-, presentatie-, vergader-, onderhandelings- en luistervaardigheid, terwijl u tegelijkertijd inzicht krijgt in Management en Human Resources binnen een wereldwijd raamwerk.

Verbeter uw begrip van algemene bedrijfspraktijken, bedrijfsbeheer en human resources, reizen, gastvrijheid en conventiebeheerVersterken zakelijke schrijf-, presentatie-, ontmoetings- en onderhandelingsvaardighedenOpen deuren naar de opwindende branche van reis- en hospitality managementWAT JE ZULT LEREN... [-]

Courses in General English

Cork English Academy
Campus Voltijd 1 - 50 weken Open Inschrijving Ierland Kurk

[+]

cursussen zijn ontworpen om u de kennis van het Engels om te wonen, werken, studeren en reizen in een Engels-sprekende omgeving te geven.

Voordat u uw cursus beginnen bij Cork Engels Academy vindt u voltooien een Engels taalniveau test zal ons helpen om uw beginniveau vast te stellen en ervoor te zorgen dat u het kiezen van de meest geschikte cursus.

Cursusboeken, werkboeken en aanvullend materiaal met inbegrip van authentieke materialen zoals krantenartikelen kranten, dvd's, internet, boeken en andere media worden gebruikt door de docent om de taal behoeften van alle personen in de klas te ontmoeten.

U kunt het programma te starten iedere maandag binnen de gestelde termijn, met uitzondering van schoolvakanties en op feestdagen waar de school is gesloten.... [-]


Engelse Route

California Language Academy
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 52 weken September 2018 Verenigde Staten Los Angeles San Diego +2 more

We hebben sterke partnerschappen opgebouwd met verschillende gerespecteerde hogescholen en universiteiten. Veel van deze scholen zullen een voorwaardelijke acceptatiebrief afgeven! Na succesvolle afronding van onze programma's kunnen we u helpen inschrijven voor deze hogescholen en universiteiten zonder de TOEFL-test te nemen! [+]

We hebben sterke partnerschappen opgebouwd met verschillende gerespecteerde hogescholen en universiteiten. Veel van deze scholen zullen een voorwaardelijke acceptatiebrief afgeven! Na succesvolle afronding van onze programma's kunnen we u helpen inschrijven voor deze hogescholen en universiteiten zonder de TOEFL-test te nemen!

Weg naar hogeschool programma Hoogtepunten

Concentreer u tegelijkertijd op het verbeteren van academische vaardigheden en algehele Engelse vaardighedenMaximaal 10 studenten per klas voor persoonlijke, geïndividualiseerde en studentgerichte lessenDocenten zijn hooggekwalificeerd, gecertificeerd, gepassioneerd en professioneelDe lessen worden gegeven in onze moderne faciliteitenTOEFL-test is niet nodig met onze partnersDe lessen beginnen op de meeste maandagenStudie over een studenten- of toeristenvisumBetaalbare collegegeldkosten en kortingen beschikbaar voor langdurige inschrijving... [-]

Engels Als Tweede Taalprogramma

University of North Carolina Wilmington
Campus Voltijd 5 - 16 weken Open Inschrijving Verenigde Staten Wilmington

"Het Engels als tweede taalprogramma aan de University of North Carolina Wilmington is toegewijd aan het bieden van ondersteuning, intensieve Engelse taalinstructie en verschillende Amerikaanse culturele ervaringen aan studenten die Engels als tweede taal leren, wat hen in staat zal stellen om succesvolle studenten te worden in de reguliere klas en productieve leden van de gemeenschap. " [+]

De University of North Carolina Wilmington is een geweldige plek om Engels te leren! Gelegen op ongeveer 8 kilometer van Wrightsville Beach en het historische centrum van Cape Fear Riverwalk, de prachtige locatie van UNCW , de kleine UNCW en het hele jaar door warme temperaturen bieden een ideale plek voor internationale studenten om de Amerikaanse cultuur te ervaren.

Het UNCW ESL-programma biedt UNCW , lente- en zomercursussen met opties van 5 weken, 8 weken of 16 weken. Studenten doen elke week 20 uur Engelse les en nemen elk weekend deel aan lokale excursies en sociale activiteiten. Studenten kunnen kiezen om te wonen in campus slaapzalen met Amerikaanse huisgenoten of bij een Amerikaans gezin in een gastgezin wonen. Het ESL-programma organiseert ook gesprekspartners en vriendschapsfamilies zodat studenten hun Engels buiten het klaslokaal kunnen oefenen. Het UNCW ESL-programma is CEA-geaccrediteerd en biedt voorwaardelijke toelating tot UNCW graadprogramma's voor studenten die het Advanced Level 4-curriculum met succes voltooien.... [-]


Intensief Engels Programma

Hawaii Community College
Campus Voltijd Deeltijd 8 weken March 2018 Verenigde Staten Hilo +1 more

De missie van het Intensieve Engelse Programma aan het Hawai'i Community College is om academisch Engels taalonderwijs en uitgebreide ondersteunende diensten te bieden aan internationale studenten die op zoek zijn naar academische, persoonlijke en professionele doelen in een rijke, interculturele omgeving. [+]

Missie

De missie van het Intensieve Engelse Programma aan het Hawai'i Community College is om academisch Engels taalonderwijs en uitgebreide ondersteunende diensten te bieden aan internationale studenten die op zoek zijn naar academische, persoonlijke en professionele doelen in een rijke, interculturele omgeving.

Het IEP biedt 18 uur per week academisch Engels onderwijs in lezen, schrijven, luisteren, spreken en grammatica. Studenten zijn voorbereid op de vaardigheden die ze nodig hebben om te studeren aan een Amerikaanse universiteit.

Het IEP is lid van de American Association of Intensive English Programs (AAIEP). Hawai'i Community College is geaccrediteerd door de Accrediterende Commissie voor Gemeenschaps- en Jeugdcolleges (ACCJC) van de Western Association of Schools and Colleges (WASC), een door de Raad voor Accreditatie voor hoger onderwijs erkend institutioneel accrediterend lichaam en het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.... [-]


Engels Voor Academische Doeleinden

ELS Language Centers
Campus September 2018 Verenigde Staten Princeton

Het programma English for Academic Purposes is bedoeld voor internationale studenten die een hogeschool of universiteit in het buitenland willen volgen, inclusief studenten die een voorwaardelijke toelating willen aanvragen bij een van de 650 partnerinstellingen van ELS. Als Engels leren voor studeren in het buitenland of universitaire studie in het buitenland jouw doel is, kan het intensieve ELS English for Academic Purposes (EAP) -programma je helpen je voor te bereiden op succes in een academische omgeving. Ochtendlessen zijn gewijd aan Structuur en spreekoefeningen of taalstudies, Woordenschatverrijking (in niveaus 101-109) of Skills Enhancement Classes (in Masters-levels), en een les in het Language Technology Center. Middaglessen zijn gewijd aan lezen en schrijven. [+]

Over het programma

Het programma English for Academic Purposes is bedoeld voor internationale studenten die een universiteit of universiteit in het buitenland willen volgen, inclusief studenten die een voorwaardelijke toelating tot een van de 650 partnerinstellingen van ELS willen aanvragen. Als Engels leren voor studeren in het buitenland of universitaire studie in het buitenland jouw doel is, kan het intensieve ELS English for Academic Purposes (EAP) -programma je helpen je voor te bereiden op succes in een academische omgeving. Ochtendlessen zijn gewijd aan Structuur en spreekoefeningen of taalstudies, Woordenschatverrijking (in niveaus 101-109) of Skills Enhancement Classes (in Masters-levels), en een les in het Language Technology Center. Middaglessen zijn gewijd aan lezen en schrijven.... [-]


Embry-riddle Language Institute

Embry Riddle Aeronautical University
Campus Voltijd May 2018 Verenigde Staten Prescott

Deze cursus is bedoeld voor te bereiden geavanceerde niveau Engels taalleerders voor de luchtvaart specifieke het Engels en zal worden gegeven met behulp van een blended learning model. [+]

De cursus omvat de fundamentele kennis en technische basis, woordenschat, en frasen die het mogelijk maken de studenten om beter voorbereid op toekomstige luchtvaart cursussen zijn. Deze cursus zal bestaan ​​uit klassikale instructie waar studenten zullen werken aan vaardigheden zoals uitspraak, relevante grammaticale structuren, essentiële technische woordenschat, spreken spreekvaardigheid, luistervaardigheid en geschikte interacties in zowel routinematige en niet-routinematige situaties. De cursus zal ook bestaan ​​uit een online lab component. Zodra studenten zijn ingevoerd om essentiële woordenschat en voldoende ervaring hebben gehad, zullen de studenten online modules te voltooien door middel van ware koers simulaties, video's en in-class simulatie-oefeningen, luchtverkeersleider interviews, case studies, en nog veel meer.... [-]


Engels Leren Online Cursus

Highway to English - Learn English Online
Online Voltijd September 2018 Verenigde Staten USA Online Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online +1 more

Onze Engels - uw comfort. Onze Engels online lessen verbinden u met echte Amerikaanse docenten via live video conferencing. Neem deel aan de lessen, tutorials en student discussies vanuit het comfort van uw eigen huis en volgens uw schema. [+]

Leer Engels Online Course

HOE HET WERKT

Onze Engels - uw comfort. Onze Engels online lessen verbinden u met echte Amerikaanse docenten via live video conferencing. Neem deel aan de lessen, tutorials en student discussies vanuit het comfort van uw eigen huis en volgens uw schema. Ga door alle levels van het Engels, van basic via intermediairs en op geavanceerde niveaus.

STUDIE op je eigen niveau

Studeren met studenten op je eigen niveau Engels dankzij onze unieke vaardigheid examen.

JOIN live video LESSEN

Leer van de beste docenten Engels in de Verenigde Staten via live video-lessen in een intieme online klaslokaal.

Enorme bron BIBLIOTHEEK ... [-]

Natuurlijk: Engels Als Tweede Taal

University of the Commonwealth Caribbean
Campus Voltijd 3 - 9 weken Open Inschrijving Jamaica Kingston

Deze cursus is bedoeld voor zowel beginners als voor studenten die al enige kennis van het Engels hebben of die Engels gestudeerd in het verleden. [+]

Cursus: Engels als tweede taal

Deze cursus is bedoeld voor zowel beginners als voor studenten die al enige kennis van het Engels hebben of die Engels gestudeerd in het verleden. De nadruk ligt op het vergroten van de studenten Engels communicatieve vaardigheden door het verbeteren van spreekvaardigheid door regelmatig spreken praktijk woordenschat ontwikkeling, evenals het ontwikkelen van academische voorbereiding vaardigheden zoals kritisch lezen, begrijpend luisteren en schrijven. De inhoud van de cursus is om het leven van de studenten betrokken.

[-]

YUELI's Intensieve Geavanceerde Juridische Engelse Programma

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University
Campus Voltijd August 2018 Canada Toronto

Als je op zoek bent naar een programma dat je de juridische terminologie, taal- en schrijfvaardigheden biedt die je nodig hebt om te slagen voor juridische studies of je juridische professionele carrière in Canada, is het intensieve programma aan het Engelse taalinstituut van de Universiteit van York ontworpen met jij in gedachten. [+]

Programma overzicht

Als je op zoek bent naar een programma dat je de juridische terminologie, taal- en schrijfvaardigheden biedt die je nodig hebt om te slagen voor juridische studies of je juridische professionele carrière in Canada, is het intensieve programma aan het Engelse taalinstituut van de Universiteit van York ontworpen met jij in gedachten. Via dit programma, zult u:

verbeter uw 6,5 of 7,0 IELTS of equivalente taalscore en bestudeer de taal van de wet in een kleine, wettelijke, georiënteerde omgevingperfecte grammatica en structuur in uw schrijvenwerken met juridische terminologie en documenten die nodig zijn voor een succesvolle LLM-studieoefen je professionele spreek- en presentatievaardighedenVoor wie is dit programma?... [-]

Intensief Engels Programma

University of Southern Indiana
Campus Voltijd 8 weken September 2018 Verenigde Staten Evansville

Welkom bij University of Southern Indiana (USI) Intensive Engels Program (IEP)! We zijn blij om u te helpen met eventuele vragen en heb je hier in het hart van Amerika! [+]

Welkom bij University of Southern Indiana (USI) Intensive Engels Program (IEP)! We zijn blij om u te helpen met eventuele vragen en heb je hier in het hart van Amerika!

De Intensive Engels Program (IEP) in USI biedt een curriculum ontworpen voor studenten van alle niveaus van het Engels taalvaardigheid op basis van de behoeften en belangen van de studenten. Als IEP student, krijgt u de gelegenheid om side-by-side te leren met studenten van over de hele wereld in een kwaliteit Engels taal programma bemand met deskundige instructeurs.

Hoogtepunten van het programma zijn onder meer:

Kleine klassen die meer een-op-een interactie en lestijd met instructeurs toestaan Betaalbaar en concurrerende kosten Voorwaardelijke toelating tot de universiteit na IEP voltooiing Individuele academische adviseren voor studenten TOEFL voorbereiding Computerondersteund onderwijs Toegang tot computers en bibliotheek faciliteiten op een uitgebreide universiteit Buitenschoolse activiteiten en deelname aan het studentenleven Appartement-achtige campus behuizing Gespecialiseerde klassen op basis van toekomstige grote of interest, zoals Engels voor academische doeleinden, zakelijk Engels en meer Vriendelijke sfeer en veilige omgeving Gematigd klimaat Hulp bij het visum proces ... [-]

Intensief Engels Taalsemester

Georgetown University School of Continuing Studies
Campus Voltijd 8 - 16 weken June 2018 Verenigde Staten Washington DC USA Online +1 more

Breng een semester door in het hart van Washington, DC, woon, leer en neem contact op met klasgenoten uit 30 landen. Ons Engelstalige Engels als een vreemde taal (EFL) Intensive English-programma biedt u deskundige instructie op het gebied van grammatica, conversatie, schrijven, lezen, onderzoek en presentatievaardigheden. [+]

Breng een semester door in het hart van Washington, DC, woon, leer en neem contact op met klasgenoten uit 30 landen. Ons Engelstalige Engels als een vreemde taal (EFL) Intensive English-programma biedt u deskundige instructie op het gebied van grammatica, conversatie, schrijven, lezen, onderzoek en presentatievaardigheden.

Zodra je bent toegelaten tot het programma, wordt je beoordeeld om je specifieke instructiebehoeften te bepalen. We plaatsen u vervolgens in lessen met andere studenten op hetzelfde niveau, zodat u de beste leerervaring krijgt die aan uw behoeften voldoet.

* Collegegeld is onderhevig aan verandering; kijk op onze website voor de actuele tarieven.

ProgrammakenmerkenEen CEA-geaccrediteerd programmaKleine klasgroottesWorkshops schrijven, uitspraak doen en college-aanvragen doenHoogleraren met expertise in taalkunde en taalonderwijsCulturele activiteiten en extracurriculaire mogelijkhedenContactinformatie programmerenEngels TalencentrumGeorgetown UniversitySchool van vervolgstudies640 Massachusetts Ave NWWashington, DC 20001E-mail: eflgu@georgetown.eduTelefoon: (202) 687-5978Fax: (202) 687-1707 [-]

Professional - Zakelijk Engels - Chicago

Stafford House International
Campus Voltijd 1 - 36 weken Open Inschrijving Verenigde Staten Chicago San Diego San Francisco +2 more

Deze cursus zal de ontwikkeling van uw kennis van het Engels en het vertrouwen voor een verscheidenheid aan zakelijke contexten, zoals presentaties, vergaderingen en onderhandelingen. De syllabus combineert praktische vaardigheden met het bedrijfsleven en de industrie specifieke taal [+]

Deze cursus zal de ontwikkeling van uw kennis van het Engels en het vertrouwen voor een verscheidenheid aan zakelijke contexten, zoals presentaties, vergaderingen en onderhandelingen. De syllabus combineert praktische vaardigheden met het bedrijfsleven en de industrie specifieke taal afgestemd op uw wensen zodat u de juiste botsing met uw toekomstige klanten en collega's te maken.

Hoe je leert

Uw Engels taalvaardigheid zal verbeteren als je zakelijke woordenschat, grammatica en uitspraak met betrekking tot een scala aan onderwerpen dat de verkoop, marketing en reclame, human resources, administratie, financiën en het beheer bevatten bestuderen.

Uw taal en praktische vaardigheden zal groeien door middel van verschillende activiteiten, zoals het lezen correspondentie en rapporten, het schrijven van brieven en e-mails, onderhandelen, voorbereiden en het geven van presentaties en socializen en netwerken.... [-]