ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Engels als Tweede Taal (ESL) in de Verenigde Salem Verenigde Staten 2021

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variƫren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

ESL is een afkorting voor Engels als tweede taal, en het verwijst naar een curriculum dat Engels leert om mensen wier moedertaal niet Engels is. Studenten leren hoe om te lezen, spreken, schrijven en begrijpen van de Engels taal.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Cursus in Engels als Tweede Taal (ESL) in de Verenigde Salem in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Engels als Tweede Taal (ESL), Salem Filter

ESL-programma

American National English Language Institute
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;15 maanden
Engels
Campus

American National English Language Institute biedt uitgebreide training op verschillende niveaus in het leren en onderwijzen van Engelse talen om tegemoet te komen aan de beho ...

Lees meer