17 Deeltijd Cursus Opleidingen in Engels als Tweede Taal (ESL) in Noord-Amerika for 2024

Deeltijd Cursus Opleidingen in Engels als Tweede Taal (ESL) in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Terre Haute, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    9 weken

    Op de campus

    Engels

    INTERLINK Language Centers op Indiana State University biedt internationale studenten een ESL-opleiding (Engels als tweede taal), academische voorbereiding en culturele oriëntatie, en helpt bij het plaatsen van universiteiten en voorwaardelijke toelating om een ​​succesvolle en memorabele educatieve ervaring in de Verenigde Staten te verzekeren.

    • Joliet, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    15 weken

    Op de campus

    Engels

    Engels Taal voor academische doeleinden (ELAP) is een full-time Engels taalonderwijs programma aangeboden in 15 weken durende sessies beginnen in januari (Spring) en augustus (Fall) evenals tijdens de zomer, te beginnen in mei. Full-time ELAP studenten een minimum van 18-20 uur van het Engels taalonderwijs per week. Extra keuzevakken zijn ook beschikbaar. Studenten die geen visum nodig hebben kunnen ELAP cursussen part-time te nemen.

    • Champaign, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 semesters

    Op de campus

    Engels

    Parkland College biedt meer dan 100 Associates Degree- en Certificate-programma's en staat bekend om zijn kleine klassen, ultramoderne faciliteiten, inclusieve leeromgeving en persoonlijke faculteit.

    • Atlanta, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 semester

    Afstand leren, Op de campus

    Engels, Kanuri

    De missie van de ESOL-afdeling is om de academische en interculturele communicatieve vaardigheden van studenten te ontwikkelen, die essentieel zijn voor het leven in de Verenigde Staten.Het programma biedt een complete cursus van instructie en keuzevakken in de taalkundige en pragmatische aspecten van de Engelse taal, waardoor studenten kunnen wennen aan en volledig kunnen deelnemen aan diverse gemeenschappen, variërend van lokaal tot internationaal, en van universiteit tot hogeschool.

    • Bethlehem, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 semester

    Op de campus

    Engels

    Of Engels nu uw tweede, derde of vierde taal is, het programma Engels als tweede taal (ESL) van Northampton helpt u uw Engels te leren en te verbeteren.We bieden academische, volledige semestercursussen die je helpen je voor te bereiden op lessen op universiteitsniveau en je helpen de Engelse vaardigheden onder de knie te krijgen die essentieel zijn voor academisch werk, carrières en dagelijkse conversaties. Studenten kunnen ervoor kiezen om voltijds of deeltijds te studeren in ochtend-, middag- of avondlessen.Of je nu gewoon je Engelse vaardigheden wilt verbeteren of je wilt voorbereiden op een opleiding, de ESL-lessen van NCC kunnen je helpen.Inwoners, burgers en internationale studenten uit meer dan 70 landen hebben hier gestudeerd, dus je bent in goed gezelschap! NCC biedt vier niveaus van Engelse lessen, van beginner tot gevorderd.We bieden cursussen aan op vijf belangrijke vaardigheidsgebieden: lezen, schrijven, spreken, woordenschat en uitspraak, evenals cursussen over onderwerpen als het gebruik van computertechnologie, cultuur en hoe te slagen op de universiteit.

    • Paramus, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 semester

    Blended, Op de campus

    Engels

    De ESL/ALP cursussen zijn onderverdeeld in vier niveaus: Foundations (beginner), Level 1 (low intermediate), Level 2 (intermediate) en Level 3 (advanced). Elk niveau bestaat uit vier cursussen: grammatica (deel A en B), lezen, schrijven en spreken/luisteren.

    • Fairfax, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    7 weken

    Op de campus

    Engels

    Het programma English Language for Academic Communication (ELAC) bereidt studenten voor op studie in opleidingen in een Amerikaanse universitaire context. Door middel van instructie in spreken, luisteren, lezen en schrijven, leren studenten hoe ze hun ideeën effectief kunnen communiceren, interageren met behulp van academische verhandelingen en hun taalvaardigheden toepassen op verschillende situaties en doelgroepen voor meer begrip en betrokkenheid. Het ELAC-programma biedt instructie op zeven vaardigheidsniveaus: laag beginner, beginner, elementair, laag gemiddeld, gemiddeld, hoog gemiddeld en gevorderd. Elk niveau kan worden voltooid in één voltijdstudie. Elk niveau omvat 140 academische uren klassikaal onderwijs per niveau, per semester. Elke termijn is zeven weken lang en voltijdstudenten krijgen 20 uur klassikaal onderwijs per week. De totale duur van het programma hangt af van de initiële plaatsing van de student en hoe snel de student van het ene niveau naar het volgende gaat.

    • Toronto, Canada

    Full time, Deeltijd

    7 weken

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De intensieve zeven weken durende modules van TIC hebben verschillende onderwerpen, met moeilijkheidsgraden variërend van elementair tot gevorderd. ESL-programma biedt een uitgebreide basis in schrijf-, conversatie-, uitspraak-, lees- en luistervaardigheden.

    • Irvine, Verenigde Staten
    • Pasadena, Verenigde Staten
    • + 1 more

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De toets Engels als vreemde taal (TOEFL) is een gestandaardiseerde geïntegreerde vaardigheidstest, waarbij de Engelse taalvaardigheid van niet-moedertaalsprekers wordt geëvalueerd. Het doel van het TOEFL Prep-programma is om studenten voor te bereiden om te slagen voor de test. Het programma is echter ook geschikt als aanvulling op meer algemene ESL-cursussen.

    • Brookline, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Het Communicative Fluency Program leert studenten over woordenschat, idiomen en actuele kwesties. Het is bedoeld om studenten te helpen vaardigheden te ontwikkelen voor levenslang leren, hun communicatieve taalvaardigheid te verbeteren en cultureel bewustzijn te vergroten.

    • Los Angeles, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Ons Intensive ESL-programma is het meest uitgebreide programma op Hollywood College en is bedoeld voor studenten die hun Engelse taalvaardigheid in een snel tempo willen verbeteren. Dit programma is ontworpen om formele instructie en leuke, boeiende activiteiten te omvatten om studenten te helpen hun taalvaardigheden te ontwikkelen voor academische en dagelijkse Engelse interacties.

    • Toronto, Canada

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    Onze ESL-cursussen zijn ontworpen om voort te bouwen op de vooropleiding van studenten en de kennis van de Engelse taal. We meten hun kennis door middel van een gestandaardiseerde Engelse instaptoets. Studenten spreken alleen Engels tijdens hun studie aan TAIE .

    • Franklin, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is gemaakt om te voorzien in drukke schema's, de communicatieve vaardigheden te vergroten en de mogelijkheid te bieden om een brug te slaan naar de Engelse taal.

    • Montreal, Canada

    Full time, Deeltijd

    1 week

    Op de campus

    Engels

    Erkend door Language Canada Engelse lessen worden 's morgens,' s avonds en in het weekend aangeboden op voltijdse of deeltijdse basis. Onze methodologie heeft een bewezen staat van dienst door de jaren heen en we kijken ernaar uit om u te helpen uw Engelse taalvaardigheid en academische vaardigheden met vertrouwen te verrijken. Ons ESL-programma is een diepgaande studie van kernvaardigheden (lezen, schrijven, luisteren en spreken) in tien niveaus. Omdat Canada College een officieel testcentrum is voor IELTS en TOEFL iBT®, kan .it de juiste keuze zijn voor uw testvoorbereiding. Ons College kan je helpen om je testscore op het vereiste niveau te krijgen, of het nu voor academische doeleinden, Canadees burgerschap of immigratie is.

    • San Antonio, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    10 weken

    Op de campus

    Engels

    Het Intensive English-programma helpt je om je doel te bereiken om in het Engels vaardig te zijn voor academische studie in de Verenigde Staten. Geaccrediteerd door de selectieve Commissie voor Accreditatie van het Engels taalprogramma, heeft ons eersteklas programma onder leiding van hooggekwalificeerde instructeurs duizenden studenten voorbereid op academisch succes. Het ondersteunend personeel is uitstekend en is toegewijd om studenten de best mogelijke service te bieden. We bieden drie verschillende niveaus van Engels onderzoek, gaande van het gemiddelde tot het geavanceerde niveau. Studenten nemen deel aan 4 academische Engelse cursussen gericht op lezen / vocabulaire, schrijven / grammatica, mondelinge communicatie en TOEFL-voorbereiding. Onze reguliere herfst- en voorjaarssemesters zijn 20 uur studeren per week gedurende ongeveer 14 weken, terwijl onze intensievere zomerse semesters 28 uur studeren per week zijn gedurende ongeveer 10 weken.