ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Engels als Tweede Taal (ESL) 2020 in Azië

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

ESL, of Engels als tweede taal, is een academisch curriculum dat zich richt op het ontwikkelen van Engels sprekende en begrip vaardigheden bij leerlingen die het niet native spreken. Spelling, lezen, schrijven, en woordenschat zijn gemeenschappelijke aandachtsgebieden.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Cursus Deeltijd in Engels als Tweede Taal (ESL) in Azië

1 Resultaten in Engels als Tweede Taal (ESL), Azië Filter

Intensive English Program

Upper Iowa University
Cursus
<
Voltijds
Engels
Campus

The Intensive English Program (IEP) provides English language and cultural preparation for successful integration into Upper Iowa University’s undergraduate majors, campus lif ...

Lees meer