103 Cursus Opleidingen in Economische studies in Verenigd Koninkrijk for 2024

Cursus Opleidingen in Economische studies in Verenigd Koninkrijk for 2024Filter
    • Swindon, Verenigd Koninkrijk
    • Cranfield, Verenigd Koninkrijk

    Op de campus

    Engels

    • Oxford, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Navigeer door het risicofinancieringsproces als ondernemer of investeerder.

    • Online

    Full time

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Ontdek de voordelen van duurzame financieringssystemen en ontwikkel een plan voor het creëren van een duurzame economie met waarderendement op de lange termijn. In het huidige zakelijke landschap is het voor organisaties niet langer voldoende om simpelweg mondiale duurzaamheidsuitdagingen zoals klimaatverandering, uitputting van hulpbronnen en ongelijkheid te erkennen - er wordt van hen verwacht dat ze erdoorheen leiden. De online korte cursus Sustainable Finance van het University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) biedt de tools en inzichten die nodig zijn om financiële strategieën te ontwikkelen die waarde creëren voor de samenleving en investeren in een duurzame toekomst. Gedurende acht weken leer je over de druk, trends en kansen in het huidige financiële systeem. Je onderzoekt ook de strategische zakelijke implicaties van sociale en ecologische uitdagingen, en ontdekt hoe je het beste kunt plannen voor de toekomst door middel van duurzame initiatieven zoals impact investing, de integratie van ecologische, sociale en governance (ESG) investeringen en positieve screening.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 weken

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus geeft diepgaand inzicht in de complexe en onderling samenhangende factoren die de succesvolle implementatie van het overheidsbeleid helpen of belemmeren. De grote meerderheid van het overheidsbeleid levert niet de beoogde resultaten op. Ze overschrijden vaak het budget; zijn buitengewoon laat; onbedoelde gevolgen hebben; niet het gewenste serviceniveau bereiken; zijn niet relevant; niet gewenst zijn of gewoon uitsterven. De cursus geeft inzicht in hoe en waarom strategie voor de publieke sector kan werken. Het biedt hulpmiddelen, technieken en sjablonen voor het begrijpen van behoeften en vereisten, en het vervolgens beheren van invloeden en belangen, om succesvolle beleidsresultaten te garanderen. Het richt zich op het maken, implementeren, evalueren en bijstellen van beleid naarmate het vordert. We analyseren de belangrijkste factoren die nodig zijn voor een succesvolle implementatie op mondiaal, nationaal en lokaal niveau. Risico's en crises zijn altijd aanwezig in de politieke arena en we bespreken hoe we deze en andere specifieke crises die zich op elk moment kunnen voordoen, kunnen analyseren, anticiperen, evalueren en erop kunnen reageren en ervoor kunnen zorgen dat ze niet afwijken van het leveren van de verwachte en vereiste kwaliteitsdiensten.

    • Online United Kingdom

    Full time

    2 uur

    Afstand leren

    Engels

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    700 uur

    Afstand leren

    Engels

    Deze volledige A Level cursus kan worden afgerond vanuit huis in uw eigen tempo van overal in de wereld. Studenten kunnen op elk moment per jaar inschrijven 365 dagen en eenmaal geregistreerd kunnen studeren binnen enkele dagen. Geen vaste termijn tijden en geen inschrijving data. Pas je studie rond werk en gezin verplichtingen aan te passen.

    • York, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    4 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Stochastische Rentetarieven behandelt praktische onderwerpen zoals kalibratie, numerieke implementatie en model beperkingen in detail. De auteurs bieden tal van oefeningen en zorgvuldig gekozen voorbeelden om studenten te helpen verwerven van de nodige vaardigheden om te gaan met rente modelleren in een real-world setting.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Rome, Italië
    • + 3 more

    Full time, Deeltijd

    3 maanden

    Op de campus

    Engels

    Het ESE Specialized Programme in Finance is gericht op aspirant-fondsbeheerders en professionele beleggingsanalisten en onderzoekt de principes van financiering en investeringsbeslissingen en hun impact op een breed scala van hedendaagse managementkwesties. Studenten onderzoeken niet alleen de externe oorzaken en effecten van rijkdom, maar worden vooral aangespoord om naar de onzichtbare innerlijke oorzaken te kijken.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 uur

    Afstand leren

    Engels

    Leer de kernvaardigheden van Microsoft Excel die elke accountant of financiële professional nodig heeft in deze gratis online cursus.

    • Currie, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    20 uur

    Afstand leren

    Engels

    We werken samen met Russell Napier, een gerenommeerd financieel expert om zijn unieke en toonaangevende cursus financiële markten aan te bieden als een online programma dat beschikbaar is voor iedereen, altijd en waar je ook woont. Deze cursus in Advanced Valuation in Financial Markets is boeiend en informatief, en toch zowel praktisch als nuttig, en zal de deelnemers voorzien van een diepgaande fundamentele kennis, leiden tot een scherp begrip van de werking van financiële markten en helpen bij het nemen van hun beslissingen en activiteiten.

    • Aberdeen, Verenigd Koninkrijk

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus op inleidend niveau biedt een uitgebreid overzicht van internationale boekhoud- en financiële praktijken in de E & P-industrie. Het is met name geschikt voor financieel personeel dat nieuw is in de olie- en gasindustrie of die een breder begrip willen krijgen van het financiële beleid van olie en gas, joint ventures en kostenbeheersing.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Engels

    Auditors moeten hun vermogen ontwikkelen en verbeteren om veranderingen te analyseren, de daarmee verband houdende risico's en uitdagingen aan te pakken en hun auditmethoden en benaderingen voortdurend aan te passen.

    • Southampton, Verenigd Koninkrijk

    Engels

    De meeste landen met ondergrondse aardolievoorraden hebben wettelijk bepaald dat die hulpbronnen aan de natie toebehoren. Olie- en gasbedrijven kunnen de capaciteiten bieden die nodig zijn voor een effectieve en veilige winning van aardolie. De verkregen waarde moet worden gedeeld tussen het gastland en de bedrijven die een vergunning hebben om operaties uit te voeren.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    12 weken

    Afstand leren

    Engels

    Ontdek hoe een gedegen financiële analyse en het gebruik van geavanceerde technologieën de bedrijfsprestaties kunnen veranderen.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is bedoeld voor senior- en middenmanagers en bestuursleden die mogelijk hun financiële vaardigheden moeten ontwikkelen.