21 Deeltijd Cursus Opleidingen in Duurzaamheidsstudies 2024

Deeltijd Cursus Opleidingen in Duurzaamheidsstudies 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    25 uur

    Op de campus

    Engels

    In deze module leer je hoe het bedrijfsleven kan bijdragen aan het streven naar een duurzamere en gelijkere wereld door een mix van theorie, praktijk en werken aan een echt impactgedreven project. Duurzaamheid staat centraal in alle wereldwijde gesprekken in de 21e eeuw, omdat de noodzaak om groots en snel te handelen essentieel is. Deze cursus geeft je een sterke basis in de belangrijkste theorieën en spelers in de beweging voor duurzaamheid en sociale impact.

    • Oxford, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Word een leider voor duurzame waardecreatie in uw organisatie. Bedrijven worden steeds kritischer vanwege hun bijdragen aan de samenleving en het milieu. Tegen deze achtergrond is een bedrijfsstrategie die rekening houdt met de impact op het milieu van vitaal belang. Er is een toenemende vraag naar bedrijfsleiders met het vermogen om duurzaamheid te stimuleren en de traditionele methoden van waardecreatie te verschuiven naar het concept van de triple bottom line.

    • Online

    Deeltijd

    3 weken

    Afstand leren

    Engels

    Klimaatverandering. Inkomensongelijkheid. Sociale onrechtvaardigheid. Dit zijn slechts drie van de grote problemen van onze tijd. In Sustainable Business Strategie leer je hoe bedrijven kunnen gedijen en groeien en tegelijkertijd een belangrijke rol spelen bij het oplossen van enkele van deze grote problemen. Je leert ook hoe jij als individu een verschil kunt maken.

    • Cambridge, Verenigde Staten

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Loop voorop in duurzame ontwikkeling door te leren gebruik te maken van de allernieuwste ontwrichtende technologie voor zinvolle, hoogwaardige stedelijke oplossingen.

    • Online

    Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Ontdek hoe u kunt reageren op uitdagingen op het gebied van duurzaamheid in de gebouwde omgeving om kansen in de sector te benutten.

    • Madrid, Spanje

    Deeltijd

    7 weken

    Afstand leren, Op de campus

    Spaans

    Titel van Expert in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Duurzaamheid van CMI Business School , de eerste business school gespecialiseerd in MVO, waar de integriteit van mensen centraal staat om processen en technieken te leren vanuit een nieuw perspectief van samenwerking en zo de beste resultaten te behalen.

    • New Haven, Verenigde Staten

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Behaal een concurrentievoordeel wanneer u milieu-, sociale en governancefactoren samenvoegt in uw financiële en investeringsbeslissingen. Het online programma Sustainable Finance and Investment van de Yale School of Management Executive Education onderzoekt het ESG-ecosysteem: de terminologie, activiteit, drijfveren en deelnemers. Met deze roadmap voor de sector bent u toegerust om de kern van duurzame financiële systemen te begrijpen met de vaardigheden om deze verschuiving in het bedrijfsleven te versnellen. Je onderzoekt de uitdagingen en kansen van ESG-data in de context van investeringsbeslissingen; de integratie ervan in modellen voor activaprijsbepaling, portefeuillebeheer en investeringsproducten onderzoeken; en leer hoe het kan worden gebruikt om beleggingsstrategieën te bepalen. Het programma biedt realtime gegevens, gamified investeringsrollenspellen en interviews met een groot aantal experts uit de sector, waardoor u de praktische vaardigheden, inzichten en statistieken krijgt om duurzame financiële prestaties en investeringsstrategieën in uw organisatie of carrière te stimuleren.

    • Evanston, Verenigde Staten

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Demonstreer de waarde van diversiteit, gelijkheid en inclusie in uw organisatie om dialoog om te zetten in actie en transformatieve verandering te leiden.

    • UK Online, Verenigd Koninkrijk

    Deeltijd

    700 uur

    Afstand leren

    Engels

    De Environmental Studies specificatie stelt studenten in staat om inzicht te krijgen in het milieu, en de wetenschappelijke processen die de controle en invloed kan krijgen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 uur

    Afstand leren

    Engels

    Leer meer over kritieke infrastructuur, gevarenidentificatie en preventief onderhoud met deze gratis online cursus.

    • Online United Kingdom

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Krijg een inleiding tot kwesties, agenda's en contexten met betrekking tot mode en duurzaamheid in een veranderende wereld.

    • Rønde, Denemarken

    Full time, Deeltijd

    30 maanden

    Op de campus

    Engels

    De bekwame boer, "Global Organic Farmer", duurt 30-47 maanden (afhankelijk van de leeftijd van de student en de opleidingsachtergrond). Het geeft studenten uit Denemarken en andere EU-landen de kans om op hoog professioneel niveau kennis te maken met biologische landbouw. Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om vanuit een internationaal en mondiaal perspectief te werken met landbouw en biologische voedselproductie.

    • Big Pine, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Op de campus

    Engels

    De hooiboerderij maakt een groot deel uit van het arbeidsprogramma van studenten vanwege het werk dat nodig is om de velden te irrigeren, oogsten en periodiek opnieuw aan te planten. De bedrijfsleider leidt studenten op om irrigatieapparatuur te bedienen en te repareren en om de tractoren en oogstmachines aan te drijven. Het college heeft een vloot vrachtwagens, tractoren en landbouwwerktuigen die ter plaatse worden onderhouden door personeel en studenten.

    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je je voor op het Leed Green Associate Examination? Meld u aan voor een gratis diagnostische test om uw sterke en zwakke punten te bepalen.

    • Budapest, Hongarije

    Deeltijd

    1 Maand

    Afstand leren

    Engels

    De cursus Advanced Design for Sustainability (ades4s) is een uniek gebouwd transdisciplinair programma dat studenten opleidt om wetenschappelijke en technologische ontdekkingen en ontwikkelingen te overbruggen met de behoeften in de samenleving en het milieu door middel van ontwerp.Onze studenten duiken diep in onderzoek over disciplinaire grenzen, het verwerven van kennis uit meerdere wetenschappelijke en geesteswetenschappelijke domeinen en via hun eigen vaardighedenbasis die innovatieve eigentijdse oplossingen produceert voor de complexe meerlaagse uitdagingen van vandaag.