Filter
Cursus
Ierland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Cursus Studies in Culturele studies in Ierland

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Ierland is een eiland aan de noord-westen van het vasteland van Europa. Het is het derde grootste eiland van Europa en de twintigste-grootste eiland op aarde. In het oosten is het grotere eiland Groot-Brittannië, waar het wordt gescheiden door de Ierse Zee.

Cursus in Culturele studies in Ierland

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Culturele studies, Ierland

Andere opties binnen dit vakgebied:
IES Abroad

In dit programma leer je over de Ierse cultuur door cursussen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen die zich richten op thema's van traditie, veranderin ... [+]

Overzicht

Rijk aan cultuur en trots, is het moderne Dublin een levendige stad met meer dan de helft van de bevolking onder de leeftijd van 25. Deze kleurrijke, kosmopolitische stad is de thuisbasis van een kunstscène van wereldklasse en staat bekend om zijn literatuur en beroemde schrijvers, zoals als George Bernard Shaw, Oscar Wilde en Samuel Beckett.

In dit programma leer je over de Ierse cultuur door cursussen in de geesteswetenschappen en sociale wetenschappen die zich richten op thema's van traditie, verandering en identiteit in het moderne Ierland. Schrijven en literatuurcursussen maken gebruik van de rijke artistieke geschiedenis van Ierland, en je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een stage of een stage voor het leren van diensten om je leerproces in de klas aan te vullen.... [-]

Ierland Dublin
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands