Cursus in Culinaire Kunst

Beste 62 Cursus Studies in Culinaire Kunst 2019

Culinaire Kunst

Culinaire kunsten programma's bieden studenten de mogelijkheid om te leren om voedsel te bereiden. Deze cursussen kunnen zo uitgebreid als je zou willen dat ze zijn, of zeer basic. .

Wat is een cursus in Culinary Arts?

Studenten in een culinaire kunsten programma zal leren om voedsel te bereiden en te leren over de voedselveiligheid. Studenten leren hoe om recepten te maken en hoe om hun eigen te maken.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een cursus in Culinary Arts?

Het programma leert studenten om te koken, de voorbereiding van hen om te werken in een scala aan restaurants. Dit kan helpen het individu om te gaan in zijn of haar carrière.

Hoeveel kost het om een cursus in Culinary Arts?

De kosten van een culinair programma varieert sterk, gebaseerd op de school.Het programma kan 1-4 jaar van de opleiding.

Wat zijn de vereisten voor een cursus in het Culinary Arts?

Inschrijving is gebaseerd op de individuele toepassing 's. In sommige gevallen, met een middelbare school diploma is alles wat nodig is 's. In andere gevallen kan de school voor aanvullende eisen.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een cursus in Culinary Arts?

Professionele keuken deuren open voor studenten verkrijgen van dit soort educatieve achtergrond.

Waarom Neem een online cursus in Culinary Arts?

Online cursussen kan het gemakkelijker maken voor de student om zijn of haar cursussen compleet sneller. Ook kan de student te blijven werken terwijl ze zijn of haar opleiding.

Waar een cursus in Culinary Arts?

Gespecialiseerde scholen beschikbaar zijn, evenals vele scholen en universiteiten.

Hoe toe te passen om een cursus in Culinary Arts?

Zoek naar je programma hieronder en contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw kind direct door het invullen van onderstaand formulier.

Lees meer

Professioneel gebak en gebak

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden March 2019 Kroatië Sisak

Deze intensieve cursus van twee maanden in modern gebak en gebak is ontworpen om studenten een stevige basis en geavanceerde technieken te bieden voor aspirant banketbakkers. Kleine klasgroottes stellen onze ervaren hoogleraar-koks in staat studenten veel individuele aandacht en individuele feedback te geven. Studenten besteden 80% van de les aan praktische praktische ervaring in de keuken. De cursus omvat bakkerij- en banketbakkersproducten, zoete en hartige gebakjes, evenals eenvoudige Italiaanse en Franse gebakjes. Daarnaast maken studenten kennis met wijnarrangement en bedrijfsbeheer en kunnen ze ervoor kiezen stage te lopen in een elitair restaurant, hotel of banketbakkerij.

[+]

Het brede scala aan banketproducten die hun weg naar de markt hebben gevonden, heeft de behoefte gecreëerd om snoep en desserts te bestuderen als een geheel eigen entiteit binnen de culinaire kunsten. Gezien het feit dat klassieke banketbakkerij technieken zijn geëvolueerd met de moderne technologie die nu de gastronomische wereld vormt, biedt deze zoete culinaire branche uitgebreid studiemateriaal. Vanwege de toenemende populariteit en vraag naar opgeleide professionals op dit gebied, heeft Culinary Institute Kul IN een professioneel gebaksprogramma voor moderne lekkernijen ontwikkeld.

Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN .

Andere cursusinformatie:Lesschema: 5 uur per dag, van maandag tot vrijdagTaal: Kroatisch en / of EngelsLeer- en leesmateriaal (digitaal): geleverd door Kul INUniformen: geleverd door Kul IN... [-]

Professionele chef-kokcursussen

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 8 weken Open Inschrijving Thailand Bangkok +1 more

We bieden trainingsprogramma's in het Engels voor beginners en ervaren culinaire professionals. We kunnen je zeker meenemen van waar je nu bent naar hogere niveaus van culinaire vaardigheden. [+]

Internationale culinaire trainingsprogramma's

"Leer koken als een Thaise chef-kok"

We bieden trainingsprogramma's in het Engels voor beginners en ervaren culinaire professionals. We kunnen je zeker meenemen van waar je nu bent naar hogere niveaus van culinaire vaardigheden.

Culinaire trainingsschool

Training voor jachtchefs, starters van nieuwe restaurants en mensen die Thais willen leren koken zoals een Thai.

Onze Academie

Onze professionele culinaire trainingslokalen zijn nieuw en volledig voorzien van airconditioning. Elke chef-kok heeft zijn eigen trainingsstation, compleet met gasfriteuses, een ruimte voor het bereiden van graniet, een gootsteen en een eethoek. Aan het hoofd van de training is het station het instructeurs demonstratie station waar alle recepten eerst worden voorbereid en gedemonstreerd door de chef-instructeur.... [-]


Frans gebak

Ecole Ritz Escoffier
Campus Voltijd 3 dagen March 2019 Frankrijk Parijs

Geavanceerde trainingsprogramma's op niveau ontworpen voor gevestigde professionals in het bakken en banket maken. [+]

Geavanceerde trainingsprogramma's op niveau ontworpen voor gevestigde professionals in het bakken en banket maken.

Duur: 3 dagenAantal uren: 21 urenTarief: 1.500 € (BTW incl.)

Aan het einde van elk trainingsprogramma wordt een certificaat aan de stagiair toegekend.

Sessies worden gehouden op voorwaarde dat ten minste 4 studenten zijn geregistreerd.

Regionale Franse specialiteiten en viennoiseries

Een kans om een heerlijke reis door Frankrijk te maken en de geheimen te ontdekken van het maken van de perfecte viennoiseries

Cursus DoelstellingenOntdek en bereid regionale specialiteiten uit heel FrankrijkMeester kneden, vouwen, vormgeven en brood makenBegrijp het proces van fermentatieOver het programmaKlassieke en moderne regionale specialiteitenWeense landschappen, klassieke en luxestijlDraagbaar gebak en biscuit... [-]

Korte cursus in de keuken voor de gezondheid in Frankrijk: van akker tot het bord

UniLaSalle
Campus Voltijd 4 - 8 weken May 2019 Frankrijk Beauvais Mont-Saint-Aignan Parijs +2 more

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord [+]

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord Doelstellingen

Neem deel aan een intensief, interdisciplinair programma dat culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk combineert terwijl het ontdekken van de Franse duurzame voedselproductie.

Krijgen praktische, internationale ervaring terwijl het verdienen college credits. Dompel jezelf onder in de Franse cultuur.

Data

Op Campus Programma: 17 mei - 16 juni 2017 Stage Programma: 19 juni - 19 juli 2017

Toelatingseisen

Junioren, Senioren of Master degree studenten in de Life Sciences, Landbouw, Food, Nutrition, volksgezondheid, Diëtetiek etc. van een geaccrediteerde instelling.... [-]


Italiaanse kookcursus

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Italië Salerno

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring. [+]

De baan Cucina di Classe

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring./>

De cursus vindt plaats van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur en is verdeeld in twee delen: van 9.00 tot 11.00 uur zul je een cursus Italiaans volgen aan de Accademia Leonardo, die zich zal concentreren op de professionele vocabulaire die in de keuken wordt gebruikt .

Er is een pauze van 15 minuten, daarna wordt de kookles gehouden van 11:15 tot 14:15 in de Accademia

Leonardo's keuken. Tijdens de kookcursus hebben studenten de mogelijkheid om de basistechnieken van de Italiaanse keuken te leren.... [-]


French Pastry Campus

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 2 maanden March 2019 Frankrijk Yssingeaux

Heb je altijd al de geheimen van French Pastry willen leren kennen? Ducasse-onderwijs geeft je de gelegenheid om een ​​intens 2-maanden durend programma te volgen om alle basistechnieken van French Pastry Arts te leren. [+]

Ontdek en leer de basisbeginselen van traditionele Franse gebakskunst door een intensieve professionele training van 2 maanden. Van het bereiden van basisdeeg en crèmes tot het maken van desserts, je leert de essentiële technieken van de professional. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven.

Klasse Type90% hands-on10% theoriemodulesBasis gebakdeeg, taartjes en taartjes Choux gebakBladerdeegGefrituurde deegdeegBroden en viennoiseriesChocoladeModerne entremetsBuffetvoorbereiding en eindexamenLooptijd... [-]

PAN-AZIATISCHE CULINAIRE TRAINING

Thai Chef School
Campus Voltijd 7 weken June 2019 Thailand Bangkok

Voor degenen die basis culinaire vaardigheden willen leren en de meest populaire Thaise, Chinese en Japanse gerechten. [+]

Professioneel - Intensief - Authentiek

Geaccrediteerd door het Thaise Ministerie van Onderwijs

Voor degenen die basis culinaire vaardigheden willen leren en de meest populaire Thaise, Chinese en Japanse gerechten.

STAGES

Dit intensieve 7 weken durende trainingsprogramma is bedoeld om Thaise en internationale studenten kennis te laten maken met de basiscursus en hen de meest populaire Thaise, Chinese en Japanse gerechten te leren. Deze cursus wordt voornamelijk in het Engels gegeven. Na het afstuderen kunnen studenten ervoor kiezen om tot 3 maanden stage te lopen bij een resort / hotel. Dit is een betaalde stage. Stages zijn niet verplicht. Hulp bij het vinden van een baan wordt gratis aangeboden aan studenten die deze cursus succesvol hebben afgerond. De lessen zijn klein en er is veel persoonlijke aandacht beschikbaar.... [-]


Cursus: Commercial Cooking plus Externship

Culinary Tech Center
Campus Voltijd Deeltijd 6 - 9 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten New York City White Plains +2 more

In het Culinary Tech Center bereiden we studenten voor op het belonen van een loopbaan in de culinaire kunsten. Door commerciële kooktheorie samen te voegen met praktische training in industriële keukens, kunnen we toekomstige professionele koks helpen de vaardigheden te leren die nodig zijn om te strijden voor een baan op instapniveau op culinair gebied. [+]

Overzicht

In het Culinary Tech Center bereiden we studenten voor op het belonen van een loopbaan in de culinaire kunsten. Door commerciële kooktheorie samen te voegen met praktische training in industriële keukens, kunnen we toekomstige professionele koks helpen de vaardigheden te leren die nodig zijn om te strijden voor een baan op instapniveau op culinair gebied.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 uur

Het programma Commercial Cooking Plus Externship legt de nadruk op praktisch leren en legt de nadruk op de praktische kant van commerciële voedselbereiding. Afgestudeerden van dit programma zijn goed voorbereid op een carrière in restaurants, bedrijven en andere afdelingen voor foodservice en voor startersfuncties, waaronder prep kok, lijnkok of garde manager. Vereiste vakken voor het Commercial Cooking Plus Externship-programma zijn als volgt:... [-]


Italiaanse kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Italiaanse Koken - Basiscursus

De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij.

Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus ... [-]

Artisan Pasta 1 weekprogramma

Manuelina Culinary
Campus Voltijd 1 week April 2019 Italië Bréscia

Pasta is een terugkerend item geworden op restaurantmenu's over de hele wereld, ongeacht de oriëntatie van het restaurant. Voor de consument is pasta een gezond en smakelijk menu-item, en voor koks vertegenwoordigt het een aanzienlijke winst en een gerecht dat geen beperkingen kent, waardoor het altijd gemakkelijk en flexibel is. Elke dag biedt complete hands-on lessen waarbij studenten regionalisme leren kennen, begrijpen waar pasta vandaan komt, en daarom in staat zijn om geschikte specerijen en sauzen te kiezen voor elke pasta die ze gebruiken. [+]

Programma overzicht

Pasta is een terugkerend item geworden op restaurantmenu's over de hele wereld, ongeacht de oriëntatie van het restaurant. Voor de consument is pasta een gezond en smakelijk menu-item, en voor koks vertegenwoordigt het een aanzienlijke winst en een gerecht dat geen beperkingen kent, waardoor het altijd gemakkelijk en flexibel is. Elke dag biedt complete hands-on lessen waarbij studenten regionalisme leren kennen, begrijpen waar pasta vandaan komt, en daarom in staat zijn om geschikte specerijen en sauzen te kiezen voor elke pasta die ze gebruiken. De cursus behandelt alle onderscheidende bereidingen: gedroogde pasta, gevulde verse pasta, gnocchi, rijst en risotto's. Alle gerechten worden voorgesteld door de traditionele versie van het recept te vergelijken met de creatieve herinterpretatie van de chef-kok, om ze nog lekkerder en esthetisch aantrekkelijker te maken. Deze week is een kleurrijk buffet van een van de meest gewaardeerde menu-items van Italië.... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding. [+]

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® combineert de keuken- en gebaksprogramma's: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 innames per jaar: januari, april, juni, oktober

[-]

Home Professional Programma

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Deeltijd 3 maanden October 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Het Home Professional Programma is een 3 maanden programma om studenten te helpen die voltijdse banen volgen of niet kunnen deelnemen aan een voltijds culinair onderwijsprogramma, maar die van het ambacht houden en graag een culinaire carrière willen volgen. [+]

Het Home Professional Programma is een 3 maanden programma om studenten te helpen die voltijdse banen volgen of niet kunnen deelnemen aan een voltijds culinair onderwijsprogramma, maar die van het ambacht houden en graag een culinaire carrière willen volgen. De belangrijkste kenmerken van het programma zijn: • Het programma wordt geleverd via 40 intensieve lessen, 3 keer per week 's avonds.

• Het gecondenseerde programma is afgeleid van het professionele programma en behandelt veel van dezelfde kooktechnieken als in de voltijdse professionele programma's.

• Het programma richt zich op het leren van alle fundamentele technieken voor koken en voedselhantering, en bereidt studenten op om professionele chef-koks te worden die geschikt zijn voor binnenkomst in een wereldwijd restaurantkwaliteit.... [-]


Cursus Bakken en Patissentechnieken

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 1 - 4 dagen March 2019 Italië Turijn

De cursus is gericht aan professionals uit de culinaire industrie, Italianen en buitenlanders, die hun kennis over specifieke onderwerpen willen verdiepen of hun vaardigheden willen verbeteren met de moderne technieken die worden toegepast op de bakkerij- en banketsector. [+]

Cursus Studies in Culinaire Kunst. DE MODERNE TECHNIEKEN DIE WORDEN TOEGEPAST OP DE SECTOREN BAKKERIJ EN GEBAK

De cursus is gericht aan professionals uit de culinaire industrie, Italianen en buitenlanders, die hun kennis over specifieke onderwerpen willen verdiepen of hun vaardigheden willen verbeteren met de moderne technieken die worden toegepast op de bakkerij- en banketsector .

Het programma van deze cursus omvat onderwerpen zoals de bereiding van Panettone en Colomba, modern-creatief gebak, gastronomische pizza en glutenvrije gerechten (brood, broodstengels, desserts en glutenvrije, zelfgemaakte verse en gevulde pasta).

De cursus heeft een duur van 4 dagen en is speciaal gemaakt voor professionals die gedurende lange tijd niet van het werk kunnen zijn. De flexibiliteit van het programma biedt de mogelijkheid om enkele dagen van de cursus te kopen op basis van voorkeursthema's.... [-]


Titel Gastronómica Technical Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Deeltijd 3 maanden February 2019 Spanje Castellón de la Plana

Het curriculum van deze titel is gebaseerd op een bijna exclusieve leren keuken. de meest klassieke technieken zullen worden bestudeerd en de meest avant-garde schepping. Dit alles voor een perfecte behandeling van het ruwe materiaal van pre-ontwikkeling tot de voltooiing van een gerecht. Het programma zal duren voor 3 maanden. [+]

titratie dataKwalificatie: Expert TitelGericht op: Professionals die willen herstellen stimuleren uw carrière met een opleiding op het hoogste niveauDuur: 3 maanden (18 februari - 18 mei)Totaal aantal uren: 240hStudiepunten: 17 ECTSPrijs: 2.200 €Docenten: maandag en dinsdagAangeboden in: SpaansHet wordt onderwezen in: Castellón (Spanje)presentatie

Duikt in de technische

Het curriculum van deze titel is gebaseerd op een bijna exclusieve leren keuken. de meest klassieke technieken zullen worden bestudeerd en de meest avant-garde schepping. Dit alles voor een perfecte behandeling van het ruwe materiaal van pre-ontwikkeling tot de voltooiing van een gerecht. Het programma zal duren voor 3 maanden.... [-]


Natuurlijk in de horeca & koken (culinair natuurlijk)

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen. [+]

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen. Daarnaast is de noodzaak om voedsel verzorgd door een professional is een noodzaak in verschillende gelegenheden. Daarom zal er altijd locaties voor een ervaren culinair expert zoals jij!

Opzet van de cursus Commercial Cookery - identificeren en voorbereiden Vlees Commercial Cookery - Plan en Bereid Voedsel voor Buffetten Commercial Cookery - Voorbereiden en Cook gevogelte en wild Commercial Cookery - voorbereiden en Cook Seafood Commercial Cookery - Bereid Voorgerechten en Salades Commercial Cookery - Bereid Hot and Cold Desserts Commercial Cookery - Bereid gebakjes, taarten en gist goederen Commercial Cookery - Bereid Sandwiches Commercial Cookery - Bereid Soepen Commercial Cookery - Bereid Voorraden en sauzen Commercial Cookery - Bereid Groenten, eieren en deegwaren Dishes Catering Business Practices catering Werkgelegenheid Human Food and Nutrition Kitchen & Food Management Het plannen van een menu dranken Omvang en aard van Catering Services Carriere vooruitzichten ... [-]