Cursus in Culinaire Kunst

Beste 75 Cursus Studies in Culinaire Kunst 2019

Culinaire Kunst

Culinaire kunsten programma's bieden studenten de mogelijkheid om te leren om voedsel te bereiden. Deze cursussen kunnen zo uitgebreid als je zou willen dat ze zijn, of zeer basic. .

Wat is een cursus in Culinary Arts?

Studenten in een culinaire kunsten programma zal leren om voedsel te bereiden en te leren over de voedselveiligheid. Studenten leren hoe om recepten te maken en hoe om hun eigen te maken.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een cursus in Culinary Arts?

Het programma leert studenten om te koken, de voorbereiding van hen om te werken in een scala aan restaurants. Dit kan helpen het individu om te gaan in zijn of haar carrière.

Hoeveel kost het om een cursus in Culinary Arts?

De kosten van een culinair programma varieert sterk, gebaseerd op de school.Het programma kan 1-4 jaar van de opleiding.

Wat zijn de vereisten voor een cursus in het Culinary Arts?

Inschrijving is gebaseerd op de individuele toepassing 's. In sommige gevallen, met een middelbare school diploma is alles wat nodig is 's. In andere gevallen kan de school voor aanvullende eisen.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een cursus in Culinary Arts?

Professionele keuken deuren open voor studenten verkrijgen van dit soort educatieve achtergrond.

Waarom Neem een online cursus in Culinary Arts?

Online cursussen kan het gemakkelijker maken voor de student om zijn of haar cursussen compleet sneller. Ook kan de student te blijven werken terwijl ze zijn of haar opleiding.

Waar een cursus in Culinary Arts?

Gespecialiseerde scholen beschikbaar zijn, evenals vele scholen en universiteiten.

Hoe toe te passen om een cursus in Culinary Arts?

Zoek naar je programma hieronder en contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw kind direct door het invullen van onderstaand formulier.

Lees meer

Professioneel gebak en gebak

Culinary Institute Kul IN
Campus Voltijd 2 maanden January 2019 Kroatië Sisak

Deze intensieve cursus van twee maanden in modern gebak en gebak is ontworpen om studenten een stevige basis en geavanceerde technieken te bieden voor aspirant banketbakkers. Kleine klasgroottes stellen onze ervaren hoogleraar-koks in staat studenten veel individuele aandacht en individuele feedback te geven. Studenten besteden 80% van de les aan praktische praktische ervaring in de keuken. De cursus omvat bakkerij- en banketbakkersproducten, zoete en hartige gebakjes, evenals eenvoudige Italiaanse en Franse gebakjes. Daarnaast maken studenten kennis met wijnarrangement en bedrijfsbeheer en kunnen ze ervoor kiezen stage te lopen in een elitair restaurant, hotel of banketbakkerij.

[+]

Het brede scala aan banketproducten die hun weg naar de markt hebben gevonden, heeft de behoefte gecreëerd om snoep en desserts te bestuderen als een geheel eigen entiteit binnen de culinaire kunsten. Gezien het feit dat klassieke banketbakkerij technieken zijn geëvolueerd met de moderne technologie die nu de gastronomische wereld vormt, biedt deze zoete culinaire branche uitgebreid studiemateriaal. Vanwege de toenemende populariteit en vraag naar opgeleide professionals op dit gebied, heeft Culinary Institute Kul IN een professioneel gebaksprogramma voor moderne lekkernijen ontwikkeld.

Ontdek je passie voor gastronomie via het studentennetwerk van Kul IN .

Andere cursusinformatie:Lesschema: 5 uur per dag, van maandag tot vrijdagTaal: Kroatisch en / of EngelsLeer- en leesmateriaal (digitaal): geleverd door Kul INUniformen: geleverd door Kul IN... [-]

Cursus: Diplôme de Pâtisserie

Le Cordon Bleu Istanbul
Campus 33 weken Open Inschrijving Turkije Istanboel

Het Diplôme de Pâtisserie van Le Cordon Bleu is een van de meest gerespecteerde culinaire kwalificaties ter wereld. Studenten die onze pâtisserie-kwalificaties met succes voltooien, zullen alle professionele technieken leren die nodig zijn om vooruitgang te boeken in een reeks spannende carrièrekansen. Studenten worden gegeven door ons team van klassiek geschoolde leskoks, die allemaal ervaring hebben op senior posities in 's werelds beste hotels, patisserieën en restaurants met een Michelin-ster. [+]

Overzicht

Het Diplôme de Pâtisserie van Le Cordon Bleu is een van de meest gerespecteerde culinaire kwalificaties ter wereld. Studenten die onze pâtisserie-kwalificaties met succes voltooien, zullen alle professionele technieken leren die nodig zijn om vooruitgang te boeken in een reeks spannende carrièrekansen. Studenten worden gegeven door ons team van klassiek geschoolde leskoks, die allemaal ervaring hebben op senior posities in 's werelds beste hotels, patisserieën en restaurants met een Michelin-ster.

Studenten die de niveaus Basic, Intermediate en Superior Pâtsserie voltooien, die elk 6 uur per dag, 2 dagen per week en in totaal 120 uur duren, worden beloond met "Diplôme de Pâtisserie".... [-]


Professionele chef-kokcursussen

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 8 weken Open Inschrijving Thailand Bangkok +1 more

We bieden trainingsprogramma's in het Engels voor beginners en ervaren culinaire professionals. We kunnen je zeker meenemen van waar je nu bent naar hogere niveaus van culinaire vaardigheden. [+]

Internationale culinaire trainingsprogramma's

"Leer koken als een Thaise chef-kok"

We bieden trainingsprogramma's in het Engels voor beginners en ervaren culinaire professionals. We kunnen je zeker meenemen van waar je nu bent naar hogere niveaus van culinaire vaardigheden.

Culinaire trainingsschool

Training voor jachtchefs, starters van nieuwe restaurants en mensen die Thais willen leren koken zoals een Thai.

Onze Academie

Onze professionele culinaire trainingslokalen zijn nieuw en volledig voorzien van airconditioning. Elke chef-kok heeft zijn eigen trainingsstation, compleet met gasfriteuses, een ruimte voor het bereiden van graniet, een gootsteen en een eethoek. Aan het hoofd van de training is het station het instructeurs demonstratie station waar alle recepten eerst worden voorbereid en gedemonstreerd door de chef-instructeur.... [-]


Korte cursus in de keuken voor de gezondheid in Frankrijk: van akker tot het bord

UniLaSalle
Campus Voltijd 4 - 8 weken May 2019 Frankrijk Beauvais Mont-Saint-Aignan Parijs +2 more

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord [+]

Short Course in Koken voor Gezondheid in Frankrijk: Van akker tot het bord Doelstellingen

Neem deel aan een intensief, interdisciplinair programma dat culinaire kunsten, gezondheidswetenschappen en de beroepspraktijk combineert terwijl het ontdekken van de Franse duurzame voedselproductie.

Krijgen praktische, internationale ervaring terwijl het verdienen college credits. Dompel jezelf onder in de Franse cultuur.

Data

Op Campus Programma: 17 mei - 16 juni 2017 Stage Programma: 19 juni - 19 juli 2017

Toelatingseisen

Junioren, Senioren of Master degree studenten in de Life Sciences, Landbouw, Food, Nutrition, volksgezondheid, Diëtetiek etc. van een geaccrediteerde instelling.... [-]


Cursus: Commercial Cooking plus Externship

Culinary Tech Center
Campus Voltijd Deeltijd 6 - 9 maanden Open Inschrijving Verenigde Staten New York City White Plains +2 more

In het Culinary Tech Center bereiden we studenten voor op het belonen van een loopbaan in de culinaire kunsten. Door commerciële kooktheorie samen te voegen met praktische training in industriële keukens, kunnen we toekomstige professionele koks helpen de vaardigheden te leren die nodig zijn om te strijden voor een baan op instapniveau op culinair gebied. [+]

Overzicht

In het Culinary Tech Center bereiden we studenten voor op het belonen van een loopbaan in de culinaire kunsten. Door commerciële kooktheorie samen te voegen met praktische training in industriële keukens, kunnen we toekomstige professionele koks helpen de vaardigheden te leren die nodig zijn om te strijden voor een baan op instapniveau op culinair gebied.

Commercial Cooking Plus Externship: 600 uur

Het programma Commercial Cooking Plus Externship legt de nadruk op praktisch leren en legt de nadruk op de praktische kant van commerciële voedselbereiding. Afgestudeerden van dit programma zijn goed voorbereid op een carrière in restaurants, bedrijven en andere afdelingen voor foodservice en voor startersfuncties, waaronder prep kok, lijnkok of garde manager. Vereiste vakken voor het Commercial Cooking Plus Externship-programma zijn als volgt:... [-]


Italiaanse kookcursus

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Italië Salerno

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring. [+]

De baan Cucina di Classe

Accademia Leonardo heeft het project Cucina di Classe gelanceerd. Het project omvat een cursus met Italiaanse lessen die 's ochtends worden gegeven, gevolgd door kooklessen die worden gegeven door chef-koks met nationale en internationale ervaring./>

De cursus vindt plaats van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur en is verdeeld in twee delen: van 9.00 tot 11.00 uur zul je een cursus Italiaans volgen aan de Accademia Leonardo, die zich zal concentreren op de professionele vocabulaire die in de keuken wordt gebruikt .

Er is een pauze van 15 minuten, daarna wordt de kookles gehouden van 11:15 tot 14:15 in de Accademia

Leonardo's keuken. Tijdens de kookcursus hebben studenten de mogelijkheid om de basistechnieken van de Italiaanse keuken te leren.... [-]


Italiaanse kookcursus

In Florence Academy
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 20 weken Open Inschrijving Italië Florence +1 more

De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op de Toscaanse keuken en aan het eind van elke les is er een proeverij. [+]

Italiaanse Koken - Basiscursus

De Basic Italiaanse kookcursus bestaat uit het opstellen van een compleet Italiaans menu (2 typisch Italiaanse gerechten + 1 dessert). De Italiaanse kookcursus aandacht in het bijzonder op Toscaanse keuken en aan het einde van elke les er een proeverij.

Basiscursus features: Lessen (per week): 5 praktische lessen per week (twee kooksessies, elke dinsdag en donderdag 's middags) 1 lesuur = 50 minuten Entry niveaus: 0-9 Looptijd: Van 1 tot 12 weken Ook verkrijgbaar in het Engels. Cursus prijs (per week): 70 Eur Inschrijfgeld: Geen inschrijfgeld in rekening gebracht als een student is ingeschreven voor een cursus Italiaans. Indien de student zich inschrijft in deze cursus zonder het nemen van een cursus zal er een € 15 niet gerestitueerd inschrijvingsgeld zijn. Deze € 15 kosten slechts eenmaal worden betaald dient de student zich inschrijven voor meer dan een extra cursus (ie zich inschrijft in Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italiaanse Koken - Professionele Cursus ... [-]

PAN-AZIATISCHE CULINAIRE TRAINING

Thai Chef School
Campus Voltijd 7 weken June 2019 Thailand Bangkok

Voor degenen die basis culinaire vaardigheden willen leren en de meest populaire Thaise, Chinese en Japanse gerechten. [+]

Professioneel - Intensief - Authentiek

Geaccrediteerd door het Thaise Ministerie van Onderwijs

Voor degenen die basis culinaire vaardigheden willen leren en de meest populaire Thaise, Chinese en Japanse gerechten.

STAGES

Dit intensieve 7 weken durende trainingsprogramma is bedoeld om Thaise en internationale studenten kennis te laten maken met de basiscursus en hen de meest populaire Thaise, Chinese en Japanse gerechten te leren. Deze cursus wordt voornamelijk in het Engels gegeven. Na het afstuderen kunnen studenten ervoor kiezen om tot 3 maanden stage te lopen bij een resort / hotel. Dit is een betaalde stage. Stages zijn niet verplicht. Hulp bij het vinden van een baan wordt gratis aangeboden aan studenten die deze cursus succesvol hebben afgerond. De lessen zijn klein en er is veel persoonlijke aandacht beschikbaar.... [-]


Franse chocolade

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Voltijd 2 maanden May 2019 Frankrijk Yssingeaux

Een intensief 2-maanden durend programma om alle fundamentele en uitgewerkte technieken van Chocolate and Confectionery Arts te leren. [+]

Leer de grondbeginselen van de chocolade- en zoetwarenkunsten kennen via een intensieve professionele training van 2 maanden. Je zult de essentiële technieken van de professional leren en toepassen om chocolade, zoetwaren, gebak op chocoladebasis en artistieke stukken te produceren. Voltooi je training met een optionele stage van 1 maand in een Frans bedrijf om je kennis toe te passen in een realistische omgeving. Profiteer van wereldwijd erkende lesmethodes van kleine groepsinstellingen en een hoge mate van oefenen om het lesgeven te optimaliseren, efficiënt leren te bereiken en een gepersonaliseerde follow-up te geven. KLASSIEK TYPE • 80% hands-on • 20% theorie

MODULES • Chocola • Zoetwaren • Gebak op basis van chocolade • Artistieke stukken chocolade en suiker • Buffetvoorbereiding en eindexamen... [-]


Artisan Pasta 1 weekprogramma

Manuelina Culinary
Campus Voltijd 1 week April 2019 Italië Bréscia

Pasta is een terugkerend item geworden op restaurantmenu's over de hele wereld, ongeacht de oriëntatie van het restaurant. Voor de consument is pasta een gezond en smakelijk menu-item, en voor koks vertegenwoordigt het een aanzienlijke winst en een gerecht dat geen beperkingen kent, waardoor het altijd gemakkelijk en flexibel is. Elke dag biedt complete hands-on lessen waarbij studenten regionalisme leren kennen, begrijpen waar pasta vandaan komt, en daarom in staat zijn om geschikte specerijen en sauzen te kiezen voor elke pasta die ze gebruiken. [+]

Programma overzicht

Pasta is een terugkerend item geworden op restaurantmenu's over de hele wereld, ongeacht de oriëntatie van het restaurant. Voor de consument is pasta een gezond en smakelijk menu-item, en voor koks vertegenwoordigt het een aanzienlijke winst en een gerecht dat geen beperkingen kent, waardoor het altijd gemakkelijk en flexibel is. Elke dag biedt complete hands-on lessen waarbij studenten regionalisme leren kennen, begrijpen waar pasta vandaan komt, en daarom in staat zijn om geschikte specerijen en sauzen te kiezen voor elke pasta die ze gebruiken. De cursus behandelt alle onderscheidende bereidingen: gedroogde pasta, gevulde verse pasta, gnocchi, rijst en risotto's. Alle gerechten worden voorgesteld door de traditionele versie van het recept te vergelijken met de creatieve herinterpretatie van de chef-kok, om ze nog lekkerder en esthetisch aantrekkelijker te maken. Deze week is een kleurrijk buffet van een van de meest gewaardeerde menu-items van Italië.... [-]


Natuurlijk Italiaans gebak

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Voltijd 3 weken May 2019 Italië Turijn

Het programma van de Cursus biedt demonstratielessen door professionele banketbakkers, meesterijsmakers en meester-chocolatier, onder leiding van de Italiaanse banketbakkerij. [+]

Natuurlijk Italiaans gebak

Drie weken theoretische en praktische lessen en de mogelijkheid om als professional van Italiaans gebak te trainen.

ICIF heeft de Course on Italian Pastry in samenwerking met de Italiaanse banketbakkerij, ijs- en chocoladefederatie opgericht .

Het programma van de Cursus biedt demonstratielessen door professionele banketbakkers, meesterijsmakers en meester-chocolatier, onder leiding van de Italiaanse banketbakkerij. De onderwerpen van de cursus zijn gericht op alle voorbereidingen van Italiaanse gebak en banketbakkers Italiaanse kunst, van het standaarddeeg tot crèmes in Italiaanse stijl, tot kleine gebakjes, met inzichten over regionale traditionele zoetigheden en moderne creatieve desserts, cake ontwerp en handmatige chocolade tempering methoden, decoraties met chocolade en ijs lessen. De training wordt aangevuld met educatieve bezoeken aan bedrijven uit de zoetwarensector. De cursus is in de Italiaanse taal en docenten worden ondersteund door een tolk in de Engelse taal .... [-]


Combination Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Voltijd 6 maanden July 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Combinatieprogramma

Zoals de naam suggereert, is dit programma een combinatie van de Professional Kitchen en het Professional Finishing Programma.

Terwijl studenten die het Professional Kitchen Programma afronden, worden geaccepteerd in de industrie als Commiss-level chefs. In combinatie met het Professional Finishing Programme worden studenten gewapend met 360 ° vaardigheden voor keukenbedrijven met een fijne eethoek. Studenten hebben ook de mogelijkheid om beide programma's samen te werken over een periode van 6 maanden.Na succesvolle afronding van het programma ontvangen de studenten meerdere diploma's, niveau II, III van City and Guilds, Londen en een getuigschrift van KHDA (Govt. Dubai)... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Voltijd Open Inschrijving Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding. [+]

GRAND DIPLÔME® wordt verdiend wanneer de student de basis-, intermediaire en superieure cursussen in zowel keuken als gebak succesvol afrondt. Daarnaast zal de student een Keuken Diploma en een Pastry Diploma verdienen. De student ontvangt ook een certificaat voor elke afgeronde opleiding.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® combineert de keuken- en gebaksprogramma's: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 innames per jaar: januari, april, juni, oktober

[-]

Natuurlijk in de horeca & koken (culinair natuurlijk)

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen. [+]

ICI catering en kookcursus maakt van uw passie in een zeer bevredigend beroep! Veel mensen hebben opgenomen uit eten in hun reguliere activiteiten of persoonlijke of professionele relaties te bevorderen. Daarnaast is de noodzaak om voedsel verzorgd door een professional is een noodzaak in verschillende gelegenheden. Daarom zal er altijd locaties voor een ervaren culinair expert zoals jij!

Opzet van de cursus Commercial Cookery - identificeren en voorbereiden Vlees Commercial Cookery - Plan en Bereid Voedsel voor Buffetten Commercial Cookery - Voorbereiden en Cook gevogelte en wild Commercial Cookery - voorbereiden en Cook Seafood Commercial Cookery - Bereid Voorgerechten en Salades Commercial Cookery - Bereid Hot and Cold Desserts Commercial Cookery - Bereid gebakjes, taarten en gist goederen Commercial Cookery - Bereid Sandwiches Commercial Cookery - Bereid Soepen Commercial Cookery - Bereid Voorraden en sauzen Commercial Cookery - Bereid Groenten, eieren en deegwaren Dishes Catering Business Practices catering Werkgelegenheid Human Food and Nutrition Kitchen & Food Management Het plannen van een menu dranken Omvang en aard van Catering Services Carriere vooruitzichten ... [-]

De kunst van het bakken

Cookery School at Little Portland Street
Campus Deeltijd 3 dagen Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Onze bakken cursus is een intensieve driedaagse serie die je meeneemt door de belangrijkste principes van taarten, gebak en brood. [+]

Als je denkt dat je de komende Mary Berry dan is dit de cursus voor jou. Deze intensieve driedaagse serie neemt u mee door de belangrijkste principes van taarten, gebak en brood. Elke dag kunt u genieten van een licht ontbijt van vers gebakken goederen voordat u aan het werk om technieken en vaardigheden te leren, je voorbereiden ingrediënten en recepten en kook een gevarieerd menu. Aan het einde van elke klasse u gaat zitten om een ​​lichte lunch te eten en probeer alles wat je hebt gemaakt als samenvatting van de recepten met de chef-koks.

Dag 1: Cakes & Sweet Pastry

In deze sessie krijgt u een pate Sucrée, een zoet gebak dat moet worden gekoeld vóór het bakken te maken; meringues - begrijp uw eiwitten en maak delicate bitterkoekjes; cakes - verkennen taart bakken, kijken naar boter cakes, olie gebaseerde cakes en snelle gebak. Neem je pate Sucrée en zet hem in een appeltaart en een seizoensgebonden fruit taart voor het einde van de sessie door het opstellen en het toevoegen van de toppings om uw vers gebakken taarten. Zodra dit gedaan is bent u klaar om te gaan zitten om te eten.... [-]