$close

Filters

Resultaten weergeven

Cursus Studies in Corporate Finance 2022

Financiën cursussen worden gebruikt ter ondersteuning van uw bestaande academische en professionele ervaringen. Ze worden bijgewoond door studenten die al hebben verzekerd van comfortabele posities en worden ook gebruikt door degenen die hopen op veranderingen in hun carrière te maken. Deze cursussen kunnen geven u een voorsprong op uw concurrentie als je zoekt wenselijke baan posities of hoger… Meer informatie

Financiën cursussen worden gebruikt ter ondersteuning van uw bestaande academische en professionele ervaringen. Ze worden bijgewoond door studenten die al hebben verzekerd van comfortabele posities en worden ook gebruikt door degenen die hopen op veranderingen in hun carrière te maken. Deze cursussen kunnen geven u een voorsprong op uw concurrentie als je zoekt wenselijke baan posities of hogere salarissen.

Wat is een cursus in corporate finance? Dit type cursus wordt vaak ontwikkeld om belangrijke permanente educatie mogelijkheden bieden voor de aanwezigen. Real-world business situaties en uitdagingen worden gepresenteerd voor analyse en voor de bespreking van oplossingen. Belangrijke onderwerpen zoals de netto contante waarde technieken en de efficiëntie van de financiële markten zijn onderdeel van het onderwerp. Studenten vaak deelnemen aan discussies over de financiële strategieën, methoden die worden gebruikt in de corporate finance-industrie, en de stappen die gebruikt worden om de financiën en investeringsbeslissingen te integreren tot waardecreatie te verbeteren.

Studenten in deze cursussen hebben vaak toegang tot senior docenten en toonaangevende professionals in de industrie. De cursussen zijn gepland om echte problemen die kunnen worden geanalyseerd presenteren. Studenten zijn dan in staat om oplossingen te nemen en ze in de praktijk op de werkvloer. Net als bij andere voortgezette ed kansen, deze cursussen vaak maken het mogelijk voor professionals om kwalificaties en certificeringen toe te voegen aan hun cv.

Deze cursussen zijn beschikbaar over de hele wereld, zodat de kosten van de deelname van een groot deel kan variëren van de ene school naar de andere. Neem contact op met de academische instellingen van belang individueel met specifieke informatie over collegegeld en vergoedingen te verkrijgen.

Corporate finance professionals kunnen werken als accountants, business managers, of financiële adviseurs. Job posities zijn te vinden in de financiële planning kantoren en corporate treasuries. Functiebenamingen kunnen onder Chief Financial Officer, hoofd van het management accounting afdeling en Controller.Veel professionals werken aan gezamenlijke posities als analisten. Met de voltooiing van een cursus in corporate finance, kunnen gevestigde professionals hebben toegang tot nieuwe kansen en betere loonschalen.

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van deze cursus zijn, gebruik maken van het programma een lijst hieronder om de scholen van uw keuze te identificeren en gebruik de leiding formulier om meer informatie te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Franklin University Switzerland
Sorengo, Zwitserland

In de major Fashion Studies bestuderen cursussen de geschiedenis van ontwerp en beeldvorming, de sociologische en communicatieve processen van het maken van mode, de rol van t ... +

In de major Fashion Studies bestuderen cursussen de geschiedenis van ontwerp en beeldvorming, de sociologische en communicatieve processen van het maken van mode, de rol van technologische innovatie, evenals theorieën over productbeheer, branding en marketing. In de context van de liberal arts BA-graad aan Franklin University Switzerland biedt de interdisciplinaire major Fashion Studies de mogelijkheid voor studenten om bepaalde accenten te leggen op basis van hun interesse in het vakgebied. Het programma bereidt studenten voor op instapposities in een modecarrière en trendonderzoek op verschillende gebieden, waaronder archieven, musea, galerijen, media, consulting, de uitgeverijsector, detailhandel, distributie, design en de modebranche. Studenten kunnen er ook voor kiezen om een ontwerpcarrière of geavanceerd modeonderzoek na te streven naar een MA of Ph.D. rang. -
Cursus
Voltijds
4 jaren
Engels
30 Mei 2022
Campus