ACADEMICCOURSES

8 Cursus Studies in Consultancy 2020

Een cursus is een geweldige manier voor studenten om zich te verdiepen in een bepaald gebied van studie en, in sommige gevallen, verdienen krediet in de richting van een diploma of getuigschrift. Het kan doorgaans met zich meebrengen lezen, opdrachten en toetsen betrekking tot het onderwerp bij de hand.
Wat is een cursus in consultancy? Dit is een klasse die een gerichte verkenning van het gebied en de praktijk van consulting, met inbegrip van de conventies, theoretische basis en toepassingen. Studenten kunnen verwachten dat de koers naar onderwerpen zoals vakspecifieke consulting, business development voor consultants en best practices voor professionals op het gebied te dekken. Sommige scholen bieden stagemogelijkheden in combinatie met een dergelijke cursus om studenten ervaring toepassen van de vaardigheden.
Deze cursus kan profiteren loopbaan van studenten door het verstrekken die nodig is onderwijs voor promoties of hoger niveau posities. Leren over consultancy kunnen studenten met het vertrouwen en de leidinggevende vaardigheden te voorzien om te slagen in andere gebieden ook.
De kosten van een dergelijke cursus kan door factoren worden bepaald, zoals de locatie van de school en duur van de cursus. Met het oog op een nauwkeurige schatting van alle van toepassing zijnde kosten te krijgen, moet u inlichtingen inwinnen bij het Admissions Office.
De meest voor de hand liggende carrière keuze voor studenten die onderzoek consultancy werkt zelfstandig of voor een bedrijf als consultant. De specifieke carrière pad dat u na te streven kan afhangen van welke gebieden je studeert en zijn geïnteresseerd in. U kunt bijvoorbeeld gespecialiseerd in business consulting of u kunt uw expertise te scherpen in het onderwijs consulting. U kunt uw kennis toe te passen door het nastreven van de werkgelegenheid in een van deze velden of neem de eerder genoemde route en het vaststellen van uw eigen adviesbureau om klanten te adviseren en relaties te ontwikkelen.
U kunt in staat zijn om inschrijven voor een cursus in consultancy door middel van een online opleiding dat sommige scholen bieden.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

8 Resultaten in Consultancy Filter

Pmi-rmp® risk management professional

E-Careers
Cursus
<
Deeltijd
<
12 maanden
Engels
Online

Verbeter uw kennis van risk management processen met deze populaire risicomanagement certificering van het befaamde Project Management Institute (PMI ®).

Lees meer

Co-actieve coaching | fundamentals

Schouten Global
Cursus
<
Voltijd
<
2 dagen
Engels
Duits
Nederlands
Campus

Het ICF-geaccrediteerde Co-Active Coaching Fundamentals programma (CTI): richt zich op individuele coaching; Roept transformatie op; Bereikt hogere prestaties en dieper verban ...

Lees meer

CMI Level 5 Professional Consultancy vaardigheden

Coaching for Change
Cursus
<
3 dagen
Engels
Campus
Online

Deze cursus biedt u effectieve hulpmiddelen, technieken en structuur voor het werken als een change agent of interne consultant, als een consultant die uw aanpak wil bevestige ...

Lees meer

Hoe word je een professionele SEO consultant cursus?

The Internet Business School
Cursus
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

Leer hoe u uw eigen adviesbedrijf kunt opzetten en uitvoeren, door Search Engine Optimization-services te verkopen aan bedrijfseigenaren die meer zichtbaarheid willen voor hun ...

Lees meer

On-site Corporate Programma&#39;s

The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University
Cursus
sep 2020
<
Deeltijd
Campus

University College biedt leerlingen de kans om hun opleiding te voltooien op de werkplek. Afspraken worden gemaakt tussen de Northwood University en de werkgever.

Lees meer

Co-Active Coaching | tussen-

Schouten Global
Cursus
<
Voltijd
<
12 dagen
Engels
Duits
Chinese
Campus

Het ICF-geaccrediteerde Co-Active Coaching Intermediate programma (CTI): stelt u in staat om een ​​professionele carrière in coaching te starten; Biedt u de mogelijkheid om ee ...

Lees meer

De certificering van de leiderscirkelprofiel

Schouten Global
Cursus
<
Voltijd
<
3 dagen
Engels
Campus

De Leadership Circle Profile ™ en certificering zijn eigendom van The Leadership Circle. Schouten Global is de Europese partner, die de licentie voor de certificeringsopleidin ...

Lees meer

Cemap niveau 3 diploma (QCF) - papier 1

E-Careers
Cursus
<
Deeltijd
Engels
Online

Dus wil je hypotheek advies te geven? Waarom dan niet studeren CeMAP® met een officiële vergunning gegeven affiliate.

Lees meer