ACADEMICCOURSES.NL

Top 26 Cursus Studies in Computer Arts 2019

Veel studenten volgen cursussen om een ​​onderwerp op een gestructureerde manier te bestuderen. Er zijn tal van cursussen beschikbaar over bijna elk onderwerp op de meeste universiteiten. Meestal kan een cursus individueel of als onderdeel van een groter programma worden gevolgd.

Wat is een cursus computerkunst? Het gebruik van computertechnologie om kunstwerken weer te geven is het belangrijkste onderdeel van de studie van computertechnologie. Dit veld omvat grafisch ontwerp, webontwerp, animatie, audioproductie en visuele kunst in zijn curriculum. Een cursus in dit vak kan inleidend zijn of zich concentreren op een van de bovengenoemde onderwerpen. Computertechnologie verandert ook regelmatig, dus cursussen over nieuwe software en technieken zijn mogelijk beschikbaar.

Hoewel de studie van computerkunsten zeer technisch kan zijn, tonen studenten in dit vakgebied vaak indrukwekkende creativiteit. Bijkomende voordelen van het bestuderen van computertechnologie zijn onder meer het verkrijgen van sterk tijdmanagement en organisatorische vaardigheden die kunnen helpen in verschillende industrieën.

Bij de meeste scholen zijn de kosten voor het behalen van een bepaald type graad per cursus gestructureerd. De meeste scholen vragen les per cursus volgens verschillende factoren, zoals de grootte van de school of de locatie. Studenten worden aangemoedigd om de kosten te onderzoeken en te vergelijken voordat ze zich inschrijven voor een computer kunstcursus.

Beginnende loopbanen in de computerkunde vereisen meestal een bachelor's degree of een uitgebreide ervaring. Het volgen van een cursus kan je helpen de talloze job-opportunisten in dit uitgebreide veld te verkennen, waaronder posities als grafisch kunstenaar, illustrator, desktop-uitgever, webontwerper, ontwikkelaar van videogames, editor, animator en geluidsontwerper. Carrières kunnen zich uitstrekken over verschillende sectoren, zoals journalistiek, entertainment, publiceren en adverteren.

Veel universiteiten bieden cursussen in computer kunst. Deze cursussen zijn soms internationaal of online beschikbaar om je te helpen in je eigen tempo te studeren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

26 Resultaten in Computer Arts Filter

Animatie, VXF, games en VR: basisprincipes

Escola Britânica de Artes Criativas
Campus 5 maanden February 2020 Brazilië Pinheiros

Een unieke kans om het universum van computergraphics te benaderen en algemene kennis te vergaren in de verschillende segmenten, zoals: Animatie, Concept Art, Speciale effecten (VFX), Games en Virtual Reality (VR). Het leren gebeurt tijdens de ontwikkeling van een reeks projecten, dat wil zeggen dat de student "leert door te doen", op een 100% praktische en interdisciplinaire manier. Het programma is gemaakt voor de student die geïnteresseerd is in het onderwerp, maar weinig of geen ervaring heeft en graag een professional wil worden of de carrière wil veranderen.

Programma - Ontwikkeling van videogames

Western Iowa Tech Community College Distance Education
Online Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar Open Inschrijving Verenigde Staten Sioux City +1 more

Wij nodigen u uit om ons online programma in Video Game Development te ervaren. Het programma ontwikkelt vaardigheden op het gebied van modellering, texturing, basic scripting, artistieke kennis en de pijplijn van videogames.

Sup'Infograph: animatiefilm school - computer graphics training

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Frankrijk Parijs Nice Rennes België Brussels Hoofdstedelijk Gewest +4 more

Sup'infograph werd gecreëerd binnen de ESRA in 1997 aan de groeiende behoeften van trades training in computer graphics 2D / 3D, in het bijzonder aan deze in de realisatie van de animatie, game video, special effects in films en tv-dressing.

Eenjarige cursus - Animatiefilm

FAMU Film and TV School of the Academy of Performing Arts in Prague
Campus Voltijd 1 - 1 jaar September 2019 Tsjechië Praag

Ontmoet de faculteit achter de Tsjechische animatiefilm internationaal succes! Neem contact op met de lange traditie van de animatiefilm bij FAMU.

3D-creatie voor videogames

Inter-Dec College
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada Montreal

Het Video Games-programma op het Inter-Dec College ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om elke stap te volgen die nodig is om een volledig functioneel videogame te produceren. Van verhaalconceptie tot personageontwerp en controller

Hogere opleidingscyclus in 3D-animaties, games en interactieve omgevingen

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Voltijd 2 jaar October 2019 Spanje Madrid

Gericht op die jonge mensen die hun professionele activiteit willen ontwikkelen op het gebied van audiovisuele productie (film, televisie en video), videogame, 2D- en 3D-animatie, interactieve en niet-interactieve multimedia, evenals in advertenties en aanverwante bedrijven met internet en de nieuwe media.

Natuurlijk daarin (web design)

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

ICI levert een webdesign cursus die u belangrijk in de sterk groeiende sectoren e-commerce en IT zal blijven. Onze cursus leert u alles wat u nodig heeft om praktische en aantrekkelijke webpagina's te creëren. Als webdesigners steeds meer in de vraag, zal u zeker dank u voor het kiezen van deze cursus.

Gaming 5-gangenbundel - CPD gecertificeerd

John Academy
Online Voltijd Deeltijd

Gaming is beschouwd als een van de populairste hobby's ter wereld. Omdat de vraag naar games nog niet afneemt, is de ontwikkeling van games blijven groeien en zich ontwikkelen. Als u geïnteresseerd bent in gamen, moet u er rekening mee houden dat het leren van de basis u in deze branche zal helpen. Maar het toevoegen van lessen over hoe je games kunt ontwikkelen en testen, kan je een stap voor zijn met deze cursus. Je krijgt ook een handleiding voor sociale gaming en financiële tips die je verder kunnen brengen in de game-industrie.

Responsieve web design & web development - html5 en css3

Of Course Learning
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Verenigde Staten USA Online +1 more

Ben je benieuwd hoe de beste webdesigners en ontwikkelaars krachtige, moderne en fantastisch uitziende websites? Dan is dit de cursus die je hebt gewacht! HTML5 en CSS3 zijn geen rocket science - je kunt beginnen met het leren ze vandaag! In deze cursus leer je de basisprincipes van web design en web development in een stap-voor-stap manier ...

Rhino (CAD) voor sieraden

British Academy of Jewellery
Campus Voltijd 1 week August 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Tijdens deze cursus maakt u kennis met een reeks modelleertechnieken met behulp van de computer-aided design (CAD) software Rhino.

Motion design graduate

Bau Design College of Barcelona
Campus Voltijd 1 jaar October 2019 Spanje Barcelona

Hoeveel schermen zie je om je heen? Informatie popelen afwachting gevoed met verse, verleidelijke en boeiende inhoud.

HTML, CSS en Web Design Circuit Course

General Assembly
Online Deeltijd 10 weken January 2020 Verenigde Staten USA Online

Ontwerp en bouw prachtige, responsieve websites met HTML en CSS.

Instapmodel jaar animatie & videospellen

LISAA Paris
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Frankrijk Parijs

De Entry Level jaar geeft studenten de mogelijkheid om fundamentele theoretische, technische en methodologische kennis toepasbaar in heel ontwerpdisciplines bevorderen en voor te bereiden op studies op het gebied van animatie, speciale effecten en video games.

Tuigage cursus

Escola de Cinema de Barcelona
Campus Deeltijd 4 maanden March 2020 Spanje Barcelona

Rigging wordt bedoeld met de oprichting van het skelet van een 3D-model (gewrichten, spieren en botten) die nodig zijn voor de animator kunnen bewegen en hun personages te positioneren correct. Het is van fundamenteel belang voor het karakter of de 3D-object kan realistisch handelen in de geanimeerde werk voordat de animatie stap. De "tuigage" is een van de meest waardevolle specialiteiten in het complexe proces van 3D-animatie.

CIW ontwikkeling van de site associëren training met examen (1d0-61b)

E-Careers
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Slough

Get gecertificeerd en bewijzen dat je de kennis om websites voor uw werkgever met deze CIW Site Development Associate Training en Examen pakket te ontwikkelen.