Filter
Cursus
Frankrijk Parijs Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursussen in Computer Arts in de Verenigde Parijs Frankrijk

Universiteiten en hogescholen stellen hun eigen toelatingseisen voor opleidingen in het hoger onderwijs, zodat ze variëren in grote lijnen. Afhankelijk van de opleiding, kunnen afgestudeerde student in staat zijn in het hoger onderwijs om te komen met een bereik van kwalificaties. Als je 're van toepassing is op een stichting Degree cursus te doen, kunt u vinden dat werkervaring in aanmerking wordt genomen naast alle kwalificaties die je hebt. Sommige hogescholen en universiteiten bieden Basisjaar als voorbereiding op een bepaalde opleidingen. Ze hebben meestal don 't resultaat in afzonderlijke criteria als ze gewoon in aanmerking om de opleiding zelf in te voeren. Basisjaar Aren 't binnen handbereik voor alle opleidingen, echter.

Cursussen in computer-kunst bereiden studenten voor op de groeiende kracht van digitale media door hen te leren om om te gaan met de nieuwste en beste technologie die nu beschikbaar is, en om professioneel werk toe te passen in films en tv-shows, reclamecampagnes en nog veel meer vakgebieden.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Beste Cursus in Computer Arts in de Verenigde Parijs in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Computer Arts, Parijs

Andere opties binnen dit vakgebied:
LISAA Paris

De Entry Level jaar geeft studenten de mogelijkheid om fundamentele theoretische, technische en methodologische kennis toepasbaar in heel ontwerpdisciplines bevorderen en ... [+]

De Entry Level jaar geeft studenten de mogelijkheid om fundamentele theoretische, technische en methodologische kennis toepasbaar in heel ontwerpdisciplines bevorderen en voor te bereiden op studies op het gebied van animatie, speciale effecten en video games.

Het is gericht op studenten die reeds een eerste jaar van het voortgezet onderwijs in het ontwerp (Stichting jaar (MANAA) of Introductiecursus in Toegepaste Kunsten) en die hebben afgerond kunnen een bevredigend niveau van visuele presentatie vaardigheden in hun portefeuille te laten zien.

Voordelen van de cursus De lessen onder leiding van professionals uit de industrie Hoogwaardige technische apparatuur Klassen gecentreerd rond reële projecten waardoor studenten aan technische vaardigheden te verkrijgen Gepersonaliseerde student follow-up voor de creatie van hun portefeuille en professionele project Koppelingen tussen verschillende disciplines om voor studenten om de complementariteit van de verschillende gebieden van expertise te begrijpen Toelatingseisen & Application ... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Sup'infograph werd gecreëerd binnen de ESRA in 1997 aan de groeiende behoeften van trades training in computer graphics 2D / 3D, in het bijzonder aan deze in de realisati ... [+]

Sup'infograph werd gecreëerd binnen de ESRA in 1997 aan de groeiende behoeften van trades training in computer graphics 2D / 3D, in het bijzonder aan deze in de realisatie van de animatie, game video, special effects in films en tv-dressing.

De opleiding duurt 3 jaar, 2 jaar in de basisvorming. In het derde jaar hebben de studenten de mogelijkheid om te kiezen tussen drie opties:

Realisatie / Animatie Modeling, Rendering en Licht 3D compositing en VFX

Naast de theoretische en praktische cursussen, studenten volledig team in een korte animatiefilm in de eerste en derde jaar en een animatic tweede jaar.

Toelating tot het eerste jaar is concurrerend. Deze wedstrijd staat open voor afgestudeerden en studenten van het laatste jaar, afhankelijk van het succes in het baccalaureaat. ... [-]

Frankrijk Parijs Nice Rennes
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands