Filter
Cursus
Frankrijk Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Cursussen in Computer Arts in Frankrijk

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Computer arts cursussen bereiden studenten voor op een industrie die steeds afhankelijker wordt van digitale technologie. De lessen leren deelnemers om met nieuwe technologie te werken en om te weten hoe ze hun artistieke stijlen binnen de professionele wereld kunnen implementeren om zo met succes een ​​carrière op dit gebied te bouwen.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Cursus in Computer Arts in Frankrijk

Lees meer Lees Minder

4 Resultaten in Computer Arts, Frankrijk

ITECOM Art Design NICE

De Motion Graphic Design en Motion Design, is geanimeerd grafische elementen zoals foto's, pictogrammen of typografie, synchroon geluid. ... [+]

Duur van de training: 1 jaar.

De Motion Design is een van de nieuwe beroepen van de eenentwintigste eeuw. "Dit is de kunst van het leven te geven aan grafische animatie. "Op het kruispunt van nieuwe technologieën die het gehele beeldende kunst te dekken, deze discipline helpt ontwerp en op maat communicatie uit te voeren naar mobiele apparaten, integratie van het concept van de beweging met de combinatie van video, special effects, 2D en 3D-animatie, typografie en afbeeldingen.

De Motion Graphic Design en Motion DesignIs de animatie van grafische elementen zoals foto's, pictogrammen of typografie, synchroon geluid.

Motion design is een relatief nieuwe discipline: de pioniers van dit soort video's waren de makers van de film credits jaren '60, maar de techniek is wijdverbreid in de afgelopen 5 jaar met de komst van digitale en software worden genoemd "compositing "als After Effects, die kan eenvoudig worden gedefinieerd als photoshop video.... [-]

Frankrijk Nice
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ITECOM Art Design NICE

De 3D-animatie en CGI zijn nu aanwezig in alle gebieden van creatieve communicatie. De sector Animatie en 3D realisatie, gegeven in drie jaar, maakt het mogelijk om te tr ... [+]

Aan het einde van het 3de jaar, wordt het eindexamen gevalideerd door een beroepsopleiding certificaat met OPQF kwalificatie.

Duur van de training: 3 jaar

De 3D-animatie en CGI zijn nu aanwezig in alle gebieden van creatieve communicatie. De sector Animatie en 3D realisatie, gegeven in drie jaar, maakt het mogelijk om te trainen voor deze technieken. Het is natuurlijk gericht op de sectoren van de digitale creatie: de video game en geanimeerde film.

Samen met het leren van de basistechnieken die nodig zijn voor zijn professionalisme, de student realiseert jaarlijks een of meer projecten, alleen of in kleine teams. Een basisvorming in het eerste jaar en een specialisatie in Echt of Game sector industrie in de volgende jaren.... [-]

Frankrijk Nice
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
LISAA Paris

De Entry Level jaar geeft studenten de mogelijkheid om fundamentele theoretische, technische en methodologische kennis toepasbaar in heel ontwerpdisciplines bevorderen en ... [+]

De Entry Level jaar geeft studenten de mogelijkheid om fundamentele theoretische, technische en methodologische kennis toepasbaar in heel ontwerpdisciplines bevorderen en voor te bereiden op studies op het gebied van animatie, speciale effecten en video games.

Het is gericht op studenten die reeds een eerste jaar van het voortgezet onderwijs in het ontwerp (Stichting jaar (MANAA) of Introductiecursus in Toegepaste Kunsten) en die hebben afgerond kunnen een bevredigend niveau van visuele presentatie vaardigheden in hun portefeuille te laten zien.

Voordelen van de cursus De lessen onder leiding van professionals uit de industrie Hoogwaardige technische apparatuur Klassen gecentreerd rond reële projecten waardoor studenten aan technische vaardigheden te verkrijgen Gepersonaliseerde student follow-up voor de creatie van hun portefeuille en professionele project Koppelingen tussen verschillende disciplines om voor studenten om de complementariteit van de verschillende gebieden van expertise te begrijpen Toelatingseisen & Application ... [-]
Frankrijk Parijs
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Sup'infograph werd gecreëerd binnen de ESRA in 1997 aan de groeiende behoeften van trades training in computer graphics 2D / 3D, in het bijzonder aan deze in de realisati ... [+]

Sup'infograph werd gecreëerd binnen de ESRA in 1997 aan de groeiende behoeften van trades training in computer graphics 2D / 3D, in het bijzonder aan deze in de realisatie van de animatie, game video, special effects in films en tv-dressing.

De opleiding duurt 3 jaar, 2 jaar in de basisvorming. In het derde jaar hebben de studenten de mogelijkheid om te kiezen tussen drie opties:

Realisatie / Animatie Modeling, Rendering en Licht 3D compositing en VFX

Naast de theoretische en praktische cursussen, studenten volledig team in een korte animatiefilm in de eerste en derde jaar en een animatic tweede jaar.

Toelating tot het eerste jaar is concurrerend. Deze wedstrijd staat open voor afgestudeerden en studenten van het laatste jaar, afhankelijk van het succes in het baccalaureaat. ... [-]

Frankrijk Parijs Nice Rennes
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands