Filter
Cursus
Canada Québec Montreal Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursussen in Computer Arts in de Verenigde Montreal Canada

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

Computer arts cursussen bereiden studenten voor op een industrie die steeds afhankelijker wordt van digitale technologie. De lessen leren deelnemers om met nieuwe technologie te werken en om te weten hoe ze hun artistieke stijlen binnen de professionele wereld kunnen implementeren om zo met succes een ​​carrière op dit gebied te bouwen.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Met verschillende graden van die instellingen, Montreal is een van de steden in Noord-Amerika, waar de uiterste concentratie van hoger onderwijs centra heeft. Sommige van de vooraanstaande mensen in het land geleid door de stad op basis van instellingen voor hun diploma's en certificaten.

Beste Cursus in Computer Arts in de Verenigde Montreal in Canada

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Computer Arts, Montreal

Graden
Plaats
Canada
Québec
Montreal
Studievorm
Tempo
Inter-Dec College

Het Video Games-programma op het Inter-Dec College ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om elke stap te volgen die nodig is om een volledig functioneel videogame te ... [+]

MONTREAL, EEN GROTE HUB VOOR VIDEOSPELLETJES

Als toonaangevend op het gebied van digitale kunst biedt het Inter-Dec College zijn studenten de mogelijkheid om hun creativiteit te verkennen via de spannende wereld van videogames. Montreal, een echt centrum voor videogamebureaus, is de ideale plek om uw kennis in het veld te vergroten.

Dit programma is gemaakt voor diegenen die professionele 3D-artiesten, modellers of animators willen worden in de videogamesector.

Gedurende dit programma zullen studenten de kans krijgen om state-of-the-art software te gebruiken, virtual reality te verkennen en in teams te werken om hun eigen game te creëren gedurende een semester gewijd aan het repliceren van de realiteit van de industrie. Ze leren ook om verschillende soorten animatie te maken, te bewerken en te implementeren, zoals personages, landschappen en bewegende of 3D-afbeeldingen, en om verschillende spelelementen, waaronder vaardigheden, te modelleren. Aan het einde van het semester presenteren ze het spel aan een jury van professionals uit de goksector.... [-]

Canada Montreal
September 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands