Filter
Cursus
Azië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in Computer Arts in Azië 2019

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Computer kunst helpt studenten om hun artistieke vaardigheden aan te scherpen in een medium dat hen in staat stelt om hun werk beter te integreren in de moderne markt. Het leren hoe je deze nieuwe technologie kan gebruiken, kan studenten helpen om werk te vinden in de film-, video game- of reclame-industrie.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Cursus in Computer Arts in Azië

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Computer Arts, Azië

Inscape Education Group Dubai

Computer Aided Fashion Design - CAD is het gebruik van computersystemen om te helpen bij het maken, wijzigen, analyseren of optimaliseren van een ontwerp. ... [+]

Computer Aided Fashion Design - CAD is het gebruik van computersystemen om te helpen bij het maken, wijzigen, analyseren of optimaliseren van een ontwerp.

cursus details

Begin datum

Februari 2019

Part-time face-to-face leren:

4 x 1u45 sessies, 4 dagen per week gedurende 2 weken

Toelatingseisen:

Geen vereiste.

De taal van levering:

Engels

Cursusresultaat

Zodra je deze cursus hebt voltooid, kun je digitale technische tekeningen van je ontworpen stukken maken die ontwerpbeslissingen zoals zip-plaatsingen, zakken, gestikte naden, stoffenkeuzes, enzovoort zullen communiceren. Een technische tekening voor een mode-item is een van de stappen in het maken van patronen en een deel van het communiceren van ontwerpintentie naar klanten en belanghebbenden. Deze cursus heeft Fashion Designers, Costume Designers for Films / Theatre, Bridal Wear Designer, Textile Designer, Illustrator, Pattern Maker of Grader, Stylist, Retail Merchandising en Visual Display Artists bijgestaan om hun ontwerpoplossingen met succes te communiceren.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
February 2020
Deeltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands