ACADEMICCOURSES.NL

Top 2 Cursus Studies in Collectie-beheer 2019

De meeste cursussen bestaan ​​uit een combinatie van lezingen, beoordelingen en tutorials. Ze worden onderwezen over een individueel onderwerp. Van studenten kan worden verwacht dat ze op verschillende manieren deelnemen, inclusief discussies, lezingen, huiswerk, quizzen, practica en essays.

Wat zijn cursussen in curating? Ze helpen studenten de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om op dit gebied te navigeren. Klassen kunnen op verschillende niveaus en soorten komen, van een introductie tot het cureren tot het cureren van het hedendaagse. Deze cursussen kunnen deel uitmaken van een studieprogramma dat uiteindelijk tot een diploma kan leiden. Individuen kunnen kennismaken met de rol van curator, leren wat er bij het plannen van een tentoonstelling gaat en analyseren wat er nodig is om succesvol te zijn.

Cursussen kunnen studenten helpen een scala aan vaardigheden te ontwikkelen die zowel in werkomgevingen als in hun persoonlijke leven nuttig zijn. Deze vaardigheden omvatten vaak netwerken, mondelinge communicatie en kritisch schrijven van teksten.

Cursussen worden op veel universiteiten aangeboden en kunnen variëren in lengte. Omdat een cursus in curating op verschillende scholen anders kan worden onderwezen, kunnen de kosten van deelname fluctueren. Neem contact op met de school waar de cursus wordt aangeboden voor meer informatie.

Het voltooien van een dergelijke cursus kan de deelnemers helpen hun kennis en vaardigheden op het gebied van curatie te verdiepen. Dit kan dienen om studenten kennis te laten maken met een aantal potentiële banen in de wereld van musea en kunst, zoals tentoonstellingsplanners, kunstenaars, architecten, kunstcritici, creatieve agenten en uitgevers. Degenen die een graad in het veld gaan behalen, kunnen werken als museumconservatoren, kunstrestauratoren en kunsthistorici.

Veel cursussen in curating worden online aangeboden, geheel of gedeeltelijk. Dit kan flexibiliteit bieden voor mensen met drukke planningen. Traditionele cursussen kunnen ook een avondoptie hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

2 Resultaten in Collectie-beheer Filter

Zomercursus in het curatorschap Venetië

Curatorial School Venice
Campus Voltijd Juni 2019 Italië Venetië

De School for Curatorial Studies Venetië is een ambitieus en uitdagend project gepromoot sinds 2004 en opgevat als een school hecht waarde aan het experimenteren en interdisciplinair denken. De belangrijkste doelen zijn

Korte cursus Kunst en cultuurmanagement

European School of Economics
Campus Voltijd Deeltijd 3 maanden Januari 2020 Verenigd Koninkrijk Londen Italië Florence Rome Milaan Spanje Madrid +7 more

Het ESE Professional Programme voor Kunst en Cultuur Management aan de European School of Economics in Florence is ontworpen om innovatieve leiders te creëren op het gebied van beeldende kunst en cultuur. Na afloop van de cursus hebben studenten de mogelijkheid om de Pathway van de internationale kunstwereld binnen te gaan, bijvoorbeeld in de museumomgeving en de kunstmarkt. Het programma combineert rigoureuze cursussen die worden gegeven door professionele docenten en waardevolle leermogelijkheden op locatie om studenten te onderscheiden in de openbare, privé- en non-profitkunstenomgeving.