ACADEMICCOURSES.NL

Kijk Cursus Studies in Collectie-beheer in UK

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Het programma de basis leggen voor carrièremogelijkheden zoals curator, tentoonstelling producent of de bouwdirectie binnen het culturele veld. Daarnaast biedt uitstekende mogelijkheden voor het creëren van netwerken die een directe invloed op de toekomstige professionele loopbaan van de student.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Cursus in Collectie-beheer in UK

1 Resultaten in Collectie-beheer, Verenigd Koninkrijk Filter

Korte cursus Kunst en cultuurmanagement

European School of Economics
Campus Voltijd Deeltijd 3 maanden January 2020 Verenigd Koninkrijk Londen Italië Florence Rome Milaan Spanje Madrid +7 more

Het ESE Professional Programme voor Kunst en Cultuur Management aan de European School of Economics in Florence is ontworpen om innovatieve leiders te creëren op het gebied van beeldende kunst en cultuur. Na afloop van de cursus hebben studenten de mogelijkheid om de Pathway van de internationale kunstwereld binnen te gaan, bijvoorbeeld in de museumomgeving en de kunstmarkt. Het programma combineert rigoureuze cursussen die worden gegeven door professionele docenten en waardevolle leermogelijkheden op locatie om studenten te onderscheiden in de openbare, privé- en non-profitkunstenomgeving.