ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursussen in Collectie-beheer in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Curating programma's over het algemeen betrekking hebben op onderwerpen die de studenten te leren hoe ze verzamelingen van voorwerpen, afbeeldingen of artefacten te beheren voor weergave. Cursussen in een programma kan betrekking hebben op onderwerpen zoals hoe je een scherm te ontwerpen, hoe u items voor de weergave en hoe een project te beheren kiezen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Beste Cursus in Collectie-beheer in de Verenigde Engeland in UK

1 Resultaten in Collectie-beheer, Engeland Filter

Korte cursus Kunst en cultuurmanagement

European School of Economics
Campus Voltijd Deeltijd 3 maanden January 2020 Verenigd Koninkrijk Londen Italië Florence Rome Milaan Spanje Madrid +7 more

Het ESE Professional Programme voor Kunst en Cultuur Management aan de European School of Economics in Florence is ontworpen om innovatieve leiders te creëren op het gebied van beeldende kunst en cultuur. Na afloop van de cursus hebben studenten de mogelijkheid om de Pathway van de internationale kunstwereld binnen te gaan, bijvoorbeeld in de museumomgeving en de kunstmarkt. Het programma combineert rigoureuze cursussen die worden gegeven door professionele docenten en waardevolle leermogelijkheden op locatie om studenten te onderscheiden in de openbare, privé- en non-profitkunstenomgeving.