Filter
Cursus
Verenigd Koninkrijk Engeland Londen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursussen in Collectie-beheer in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

De doelen van het programma zijn om grote theoretische en werken vaardigheden in tentoonstelling creatie, het creëren van verschillende soorten producties en presentaties, alsmede het geven van inzicht in de associaties tussen de theoretische denken en visuele creatieve werk.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Top Cursus in Collectie-beheer in de Verenigde Londen in UK

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Collectie-beheer, Londen

Graden
Plaats
Verenigd Koninkrijk
Engeland
Londen
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
European School of Economics

Het ESE Professional Programme voor Kunst en Cultuur Management aan de European School of Economics in Florence is ontworpen om innovatieve leiders te creëren op het gebi ... [+]

Het ESE Professional Programme voor Kunst en Cultuur Management aan de European School of Economics in Florence is ontworpen om innovatieve leiders te creëren op het gebied van beeldende kunst en cultuur. Na afloop van de cursus hebben studenten de mogelijkheid om de Pathway van de internationale kunstwereld binnen te gaan, bijvoorbeeld in de museumomgeving en de kunstmarkt. Het programma combineert rigoureuze cursussen die worden gegeven door professionele docenten en waardevolle leermogelijkheden op locatie om studenten te onderscheiden in de openbare, privé- en non-profitkunstenomgeving.

Intake datums: januari, april, september

Aangeboden modules:Foundation in Art HistoryKunstmarketing en -zakenInternationale zakelijke besluitvormingE-business en e-commerce... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
January 2020
Voltijd
Deeltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands