Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Cursus Studies in Collectie-beheer 2019

De meeste cursussen bestaan ​​uit een combinatie van lezingen, beoordelingen en tutorials. Ze worden onderwezen over een individueel onderwerp. Van studenten kan worden verwacht dat ze op verschillende manieren deelnemen, inclusief discussies, lezingen, huiswerk, quizzen, practica en essays.

Wat zijn cursussen in curating? Ze helpen studenten de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om op dit gebied te navigeren. Klassen kunnen op verschillende niveaus en soorten komen, van een introductie tot het cureren tot het cureren van het hedendaagse. Deze cursussen kunnen deel uitmaken van een studieprogramma dat uiteindelijk tot een diploma kan leiden. Individuen kunnen kennismaken met de rol van curator, leren wat er bij het plannen van een tentoonstelling gaat en analyseren wat er nodig is om succesvol te zijn.

Cursussen kunnen studenten helpen een scala aan vaardigheden te ontwikkelen die zowel in werkomgevingen als in hun persoonlijke leven nuttig zijn. Deze vaardigheden omvatten vaak netwerken, mondelinge communicatie en kritisch schrijven van teksten.

Cursussen worden op veel universiteiten aangeboden en kunnen variëren in lengte. Omdat een cursus in curating op verschillende scholen anders kan worden onderwezen, kunnen de kosten van deelname fluctueren. Neem contact op met de school waar de cursus wordt aangeboden voor meer informatie.

Het voltooien van een dergelijke cursus kan de deelnemers helpen hun kennis en vaardigheden op het gebied van curatie te verdiepen. Dit kan dienen om studenten kennis te laten maken met een aantal potentiële banen in de wereld van musea en kunst, zoals tentoonstellingsplanners, kunstenaars, architecten, kunstcritici, creatieve agenten en uitgevers. Degenen die een graad in het veld gaan behalen, kunnen werken als museumconservatoren, kunstrestauratoren en kunsthistorici.

Veel cursussen in curating worden online aangeboden, geheel of gedeeltelijk. Dit kan flexibiliteit bieden voor mensen met drukke planningen. Traditionele cursussen kunnen ook een avondoptie hebben. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Collectie-beheer

Curatorial School Venice

De School for Curatorial Studies Venetië is een ambitieus en uitdagend project gepromoot sinds 2004 en opgevat als een school hecht waarde aan het experimenteren en inter ... [+]

De School for Curatorial Studies Venetië is een ambitieus en uitdagend project gepromoot sinds 2004 en opgevat als een school hecht waarde aan het experimenteren en interdisciplinair denken. De belangrijkste doelen zijn om kennis op het gebied van beeldende kunst te verspreiden en om de studenten om de beroepen in verband met de kunstwereld te introduceren, met de nadruk op de hedendaagse curatorial theorie en praktijk en hedendaagse museologie. De activiteiten van de School zijn bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd en gepassioneerd van kunst, afgestudeerde studenten of professionals die hun kennis willen verdiepen en hun praktische vaardigheden te verbeteren. Het personeel wordt gevormd door Italiaanse en internationale professionals, wetenschappers, historici en kunstcritici van erkende ervaring.... [-]

Italië Venetië
Juni 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
European School of Economics

Het ESE Professional Programme voor Kunst en Cultuur Management aan de European School of Economics in Florence is ontworpen om innovatieve leiders te creëren op het gebi ... [+]

Het ESE Professional Programme voor Kunst en Cultuur Management aan de European School of Economics in Florence is ontworpen om innovatieve leiders te creëren op het gebied van beeldende kunst en cultuur. Na afloop van de cursus hebben studenten de mogelijkheid om de Pathway van de internationale kunstwereld binnen te gaan, bijvoorbeeld in de museumomgeving en de kunstmarkt. Het programma combineert rigoureuze cursussen die worden gegeven door professionele docenten en waardevolle leermogelijkheden op locatie om studenten te onderscheiden in de openbare, privé- en non-profitkunstenomgeving.

Belangrijkste kenmerken van de kunstenDrie opnames per academisch jaar januari, april en september3 maanden 3 maanden (optioneel) Stage4 Modules: elke module heeft 3 in-class uren per week nodig, voor een totaal van 12/15 wekelijkse uren (van maandag tot vrijdag)Beoordeling van de cursus: groepsproject en presentatieESE's competitieve stageprogramma met internationale werkervaring in de specialisatiegebiedCompacte klasgroottes die de faculteit helpen bij het cultiveren van een mentorrelatie met studenten en die de individuele aandacht geven die nodig is om hun speciale vaardigheden te ontdekken en te slagen in hun gekozen PathwayWat maakt ESE een geweldige plek voor studenten?Een persoonlijke en op maat gemaakte leerervaring - bij ESE krijg je een individuele en opwindende ervaring dankzij de kleine klas en de uitstekende verhouding tussen student en docent"De droom is het meest echte ding dat er is" - ESE-studenten ontwikkelen een unieke academische en professionele Pathway door hun geselecteerde specialisatie en stageplaatsingPragmatisme - praktische ervaring in de hedendaagse zakelijke praktijk via het uitgebreide stageprogrammaInternationaliteit - studentenlichaam afkomstig uit meer dan 60 landen... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen Italië Florence Rome Milaan Spanje Madrid  + 4 Meer
Januari 2020
Voltijd
Deeltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands