ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursussen in de Verenigde Shandong in China 2019

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

De china hoger onderwijs voor een paar jaar is verkozen als een van de beste onder de Aziatische landen. Dit land heeft meer dan 150 publieke en private eigendom universiteiten verdeling over alle provincies van China. Het hoger onderwijs is het onderzoek gebaseerd.

Cursussen in de Verenigde Shandong in China

gevonden resultaten Filter

Chinese taal en cultuur cursus

Ocean University of China
Campus Voltijd 1 semester Vraag informatie aan China Qingdao

Chinese taal en cultuur Course

Chinese taalcursus

Qingdao Technological University Qindao College
Campus Voltijd September 2019 China Qingdao

In de pre-term plaatsing, per 5-15 Chinese taal studenten zal worden geplaatst in een klasse op basis van hun werkelijke Chinese niveau.

Cursus: Langdurig taalprogramma (Chinees leren gedurende één jaar of meer)

Shandong University of Technology
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 China Zibo

Cursus: Langdurig taalprogramma (Chinees leren gedurende één jaar of meer)

Cursus: 1 tot 1 privécursus

XMandarin Chinese Language Centre
Campus Voltijd 2 - 7 weken Open Inschrijving China Qingdao

Kies ervoor om 1-op-1 Mandarijn te studeren met een of meer Chinese leraren. Je komt elke dag van maandag tot vrijdag bijeen volgens het schema dat overdag is opgesteld. Het zal je toelaten om conversationele Mandarijn Chinees te begrijpen en eenvoudige Chinese karakters effectief te herkennen als je een beginner bent. Haal de beste docenten om je niveau efficiënter te verbeteren als je de taal al aan het leren bent. In elk geval zal het je Mandarin-studies snel verbeteren met weinig stress en veel plezier!

Cursus: Groepscursus

XMandarin Chinese Language Centre
Campus Online Voltijd Deeltijd 4 - 24 weken Open Inschrijving China Qingdao +2 more

Word lid van de Groepsgroep om Chinees te studeren met studenten van hetzelfde niveau als jij en om bekend te raken met mensen van over de hele wereld. Samen met je klasgenoten kun je eenvoudig communiceren in de klas en deelnemen aan onze buitenschoolse activiteiten zoals kooklessen, wandelen in de bergen, een bezoek aan een traditionele theekunststudio, enz. Om in contact te komen met de Chinese cultuur.