ACADEMICCOURSES.NL

Top Cursussen in de Verenigde Shandong in China 2019

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

De china hoger onderwijs voor een paar jaar is verkozen als een van de beste onder de Aziatische landen. Dit land heeft meer dan 150 publieke en private eigendom universiteiten verdeling over alle provincies van China. Het hoger onderwijs is het onderzoek gebaseerd.

Cursussen in de Verenigde Shandong in China

gevonden resultaten Filter

Chinese taal en cultuur cursus

Ocean University of China
Campus Voltijd 1 semester Maart 2020 China Qingdao

Chinese taal en cultuur Course

Chinese taalcursus

Qingdao Technological University Qindao College
Campus Voltijd September 2019 China Qingdao

In de pre-term plaatsing, per 5-15 Chinese taal studenten zal worden geplaatst in een klasse op basis van hun werkelijke Chinese niveau.

Cursus: 1 tot 1 privécursus

XMandarin Chinese Language Centre
Campus Voltijd 2 - 7 weken Open Inschrijving China Qingdao

Kies ervoor om 1-op-1 te studeren met een of meer Chinese leraren, om elke dag van maandag tot vrijdag bijeen te komen, overeenkomstig ingericht overdag, zodat u conversatie Mandarijn Chinees begrijpt en eenvoudige Chinese karakters effectief herkent, het maakt uw Mandarin studies snel vooruitgang maar in low-stress.

Cursus: Groepscursus

XMandarin Chinese Language Centre
Campus Online Deeltijd 4 - 24 weken Open Inschrijving China Qingdao +1 more

Doe mee met de Groepsgroep om nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken en om Chinees te studeren met studenten van hetzelfde niveau als jij. Samen met je klasgenoten kun je deelnemen aan onze buitenschoolse activiteiten zoals kooklessen, wandelen in de bergen, een bezoek aan een traditionele theekunststudio, enz. Om in contact te komen met de Chinese cultuur.