ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursus Studies in de Verenigde Qingdao in China 2019

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

Cursussen in de Verenigde Qingdao in China

gevonden resultaten Filter

Chinese taal en cultuur cursus

Ocean University of China
Campus Voltijd 1 semester Vraag informatie aan China Qingdao

Chinese taal en cultuur Course

Chinese taalcursus

Qingdao Technological University Qindao College
Campus Voltijd September 2019 China Qingdao

In de pre-term plaatsing, per 5-15 Chinese taal studenten zal worden geplaatst in een klasse op basis van hun werkelijke Chinese niveau.

Cursus: 1 tot 1 privécursus

XMandarin Chinese Language Centre
Campus Voltijd 2 - 7 weken Open Inschrijving China Qingdao

Kies ervoor om 1-op-1 te studeren met een of meer Chinese leraren, om elke dag van maandag tot vrijdag bijeen te komen, overeenkomstig ingericht overdag, zodat u conversatie Mandarijn Chinees begrijpt en eenvoudige Chinese karakters effectief herkent, het maakt uw Mandarin studies snel vooruitgang maar in low-stress.

Cursus: Groepscursus

XMandarin Chinese Language Centre
Campus Online Deeltijd 4 - 24 weken Open Inschrijving China Qingdao +1 more

Doe mee met de Groepsgroep om nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken en om Chinees te studeren met studenten van hetzelfde niveau als jij. Samen met je klasgenoten kun je deelnemen aan onze buitenschoolse activiteiten zoals kooklessen, wandelen in de bergen, een bezoek aan een traditionele theekunststudio, enz. Om in contact te komen met de Chinese cultuur.