ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursus Studies in de Verenigde Dalian in China 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

De china hoger onderwijs voor een paar jaar is verkozen als een van de beste onder de Aziatische landen. Dit land heeft meer dan 150 publieke en private eigendom universiteiten verdeling over alle provincies van China. Het hoger onderwijs is het onderzoek gebaseerd.

Cursussen in de Verenigde Dalian in China

gevonden resultaten Filter

Chinees leren - een maand intensieve taalcursus

Dalian Polytechnic University
Campus Voltijd Deeltijd 100 uur September 2019 China Dalian +1 more

Short Term Language Program

Chinees leren - op lange termijn taalprogramma

Dalian Polytechnic University
Campus Voltijd Deeltijd 320 uur September 2019 China Dalian +1 more

Long Term Language Program

College voorbereidingsprogramma

Dalian Maritime University
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 China Dalian

College Voorbereidende Program (CPP) is een opleiding van een jaar ontworpen om geselecteerde middelbare school afgestudeerden voor de toelating voor te bereiden op een undergraduate programma van Dalian Maritime University (DMU).

Chinese taal trainingsprogramma beginner tot gevorderd niveau

Dalian Maritime University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 365 weken September 2019 China Dalian +1 more

Langdurige klasse (met een looptijd van meer dan een half jaar) inschrijft nieuwe studenten twee keer per jaar, die respectievelijk beginnen in maart en september. De Chinese taal studie omvat vier zinnen: introductie cursussen, elementaire cursussen, tussentijdse cursussen en geavanceerde cursussen.

Chinees taalprogramma (niet-graad)

Dongbei University of Finance & Economics
Campus Voltijd September 2019 China Dalian

DUFE biedt diverse niet-degree Chinese taal en Business Chinese programma's om te voldoen aan verschillende tijdschema's en leerbehoeften. Internationale studenten uit meer dan 100 landen die elk jaar bij DUFE studeren, verbeteren niet alleen de taalvaardigheid, maar maken ook kennis met de Chinese cultuur en samenleving. Cursussen zijn onderverdeeld in 6 niveaus, variƫrend van beginnersniveau tot geavanceerd niveau.