Filter
Cursus
China Zhejiang Hangzhou Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in de Verenigde Hangzhou in China 2019

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

Deze stad door de jaren heen heeft geprobeerd zich te ontwikkelen superieure best presterende systeem voor hoger onderwijs, dat zou mal de studenten effectief. Dit kan worden gezien van de kwaliteit van de afgestudeerden die afkomstig zijn van instellingen zoals Zhejiang Sci-Tech University, Zhejiang Medical University en andere hogescholen.

Cursus Studies in de Verenigde Hangzhou in China

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Hangzhou Dianzi University

School of International Education (SIE) biedt professionele Chinese taal onderwijs, onderzoek en HSK training voor studenten van over de hele wereld. ... [+]

Chinese Taal Programma

School of International Education (SIE) biedt professionele Chinese taal onderwijs, onderzoek en HSK training voor studenten van over de hele wereld. Er zijn veel verschillende Chinese taal programma's voor u om te kiezen, en de schema's zijn flexibel gerangschikt volgens uw tijd. U kunt de tijd en de aard van de klassen in overeenstemming met uw Chinese niveau, planning en de rente te kiezen.

INHOUD

Langdurige Chinese taal programma's: Er zijn 3 niveaus voor de lange-time programma's (meer dan 3 maanden): elementair, gevorderden en gevorderden. Studenten zullen in de juiste lessen worden geplaatst op basis van hun Chinese niveau. Voor deze programma's je een systematische studie over de Chinese taal en cultuur hebben. Studenten leren de volgende 4 soorten cursussen:... [-]

China Hangzhou
September 2019
Engels,Chinese
Voltijd
4 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands