Filter
Cursus
Canada Saskatchewan Regina Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursus Studies in de Verenigde Regina in Canada 2019

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Hogeronderwijsinstellingen in Regina zijn divers in de programma's die zij aanbieden. De instellingen zijn verspreid over de regio, dus ieder bereid persoon kan in staat zijn om in te schrijven voor elke gewenste carrière keuze. Universiteit van Regina, die is een belangrijke voorziening op dit gebied deelt de naam met de stad.

Cursus Studies in de Verenigde Regina in Canada

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Canada
Saskatchewan
Regina
Studievorm
Tempo
University of Regina

Onze 6-niveau Academisch programma benadrukt de Engels-talige vaardigheden die je nodig hebt om te gaan en te slagen in de Universiteit van Regina. Voordat u uw eerste se ... [+]

ESL - Engels als tweede taal programma

Uw route naar de Universiteit van Regina.

Onze 6-niveau Academisch programma benadrukt de Engels-talige vaardigheden die je nodig hebt om te gaan en te slagen in de Universiteit van Regina. Voordat u uw eerste semester te beginnen, zul je een plaatsing test om uw Engels niveau bepaalt. Er zijn 3 semesters per jaar; elk semester is 13 weken lang.

Niveaus

005 Low Basic 010 Basic 020 High Basic 030 Intermediate 040 High Intermediate Advanced

EAP Data en Collegegeld

Spring / Summer 2017 Data: 1 mei - 28 juli Collegegeld (Visa Studenten): $ 4050 Deadline: 1 april 2017 $ 400 niet-terugbetaalbare borg (afgetrokken van je collegegeld) * $ 100 niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag.... [-]

Canada Regina
September 2019
Engels
Deeltijd
39 weken
Campus
Lees meer in Nederlands