ACADEMICCOURSES.NL

Beste Cursussen in de Verenigde Calgary in Canada 2019

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Instellingen voor hoger onderwijs in deze stad zijn goed uitgerust om u een diploma of een diploma dat wordt ontworpen om uw werkgever behoeften te vervullen verdienen. Er zijn diverse publieke en private instellingen in handen en een van de belangrijkste die in de buurt is Universiteit van Calgary.

Cursus Studies in de Verenigde Calgary in Canada

gevonden resultaten Filter

Aveda instituut hairstyling programma - Calgary

Aveda Institute Canada
Campus Deeltijd 12 maanden Vraag informatie aan Canada Calgary

Nieuw bij styling? Laat ons het ontwikkelen van je natuurlijke talent. De Aveda Institute Hairstyling Program is een beginner niveau diploma programma dat 1.400 uur uitgebreide bevat hands-on leren om u te voorzien van een volledig begrip van beauty en wellness. Gelegen in Exchange District of Calgary!

Engels voor academische doeleinden

Bow Valley College
Campus Voltijd Deeltijd September 2019 Canada Calgary

Overgang naar Academisch Engels is de eerste van drie gangen in het Engels voor academische doeleinden (EAP) -programma. Deze cursus vergemakkelijkt de overgang van leerlingen tussen de meer-schikking gerichte lessen Engels en de meer academische gerichte EAP-programma. Het doel is om leerlingen te laten kennismaken met de strategieën die nodig zijn voor verdere academische studie in ...

Taalcursus Engels - Canada

MyStay ENGLISH
Campus Voltijd 5 - 10 weken Open Inschrijving Canada Toronto Vancouver Calgary +2 more

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engels taalonderwijs in Canada snel te volgen!

Engelse taalcursus

MyStay ENGLISH
Campus Voltijd 5 - 10 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen Oxford Stratford-upon-Avon Australië Sydney Melbourne Brisbane Gold Coast Cairns Verenigde Staten New York City Boston Miami Canada Toronto Vancouver Calgary Ierland Dublin +18 more

MyStay ENGLISH (MSE), een nieuwe manier om uw Engelse MyStay ENGLISH snel bij te houden.